Μεταμόσχευση στην τουρκια

georgiosstp

New Member
Καλημέρα σας,
Θα ήθελα και εγώ να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου σχετικά με την θεραπεία που έχω ακολουθήσει για περίπου 18 μήνες.
Ημερήσια δόση fina 1mg και minoxidil δυο φορές την ημέρα πρωί και βράδυ. Στην αρχή της θεραπείας μου δεν σας κρύβω ότι είχα ενθουσιαστεί πάρα πολύ, πολλές μικρές τρίχες άρχισαν να φυτρώνουν ήταν όμως αρκετά λεπτές. Συνέχιζα όμως την θεραπεία για περίπου 18 μήνες δυστυχώς δεν είδα μεγαλύτερη βελτίωση στους επόμενους μήνες και έτσι αποφάσισα να την σταματήσω. Αυτό έγινε πριν από ένα μήνα περίπου (Δεκέμβριος) περιττό να σας πω ότι όλα τα νέα μαλλιά που πήρα από την θεραπεία έφυγαν σε 20 ημέρες.
Οι παρενέργειες που είχα από την χρήση της finas ήταν οι αναμενόμενες, αραιό σπέρμα και χαμηλή libido όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που να μου δημιουργούν έντονο πρόβλημα. Τώρα σκέπτομαι για μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία λόγω χαμηλού κόστους, έχει μήπως κάποιο μέλος του φόρουμ παρόμοια εμπειρία σχετικά με μεταμοσχεύσεις στην Τουρκία;
Είμαι 43 χρονών και nw5.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γιώργος
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos

Active Member
Γεια σου Γιώργο, πιο παλιά χρησιμοποιούσες καμμία θεραπεία, είναι η πρώτη φορά που έκανες θεραπεία ?

Για μεταμόσχευση αν είσαι κλίμακα 5 και δεν έχεις καλή δότρια, τότε το αποτέλεσμα θα είναι πολύ αραιό !

Πώς είναι η δότρια σου ? Πυκνότητα και ποιότητα της τρίχας ? Εχεις χοντρή τρίχα ?
 

georgiosstp

New Member
Γεια σου και σε εσένα tasos, όχι παλιότερα δεν χρησιμοποιούσα καμία θεραπεία ήταν η πρώτη μου φορά αλλά όπως ανέφερα και στο προηγούμενο post δεν ήταν αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα που περίμενα και γιαυτό τη σταμάτησα.
Η δότρια φαίνεται αρκετά καλή με επίσης καλή πυκνότητα και ποιότητα τρίχας. Δεν έχω χοντρή τρίχα αλλά ούτε και λεπτή.
Από κάποιες φωτογραφίες που έστειλα σε δυο κλινικές στην Τουρκία μου είπαν ότι θα χρειαστώ 3500 grafts να καλύψω πρώτα hairline και μετά από 6 - 12 μήνες άλλη μια με 2000 grafts για τα επάνω. Περιμένω να μου απαντήσουν για το κόστος της μεταμόσχευσης και θα σας το ανακοινώσω, επίσης θα βγάλω και φωτογραφίες όταν μπορέσω για να δείτε και εσείς.
Αυτοί μου είπαν ότι το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά καλό, εγώ όμως κρατάω μικρό καλάθι.
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, έχεις κάποια άποψη για μεταμόσχευση στην Τουρκία; Εσύ έχεις κάνει κάποια μεταμόσχευση;
Και πάλι σε Ευχαριστώ
Γιώργος
 

tasos

Active Member
κάποια φωτό αν ανέβαζες, θα σου λέγαμε μια καλύτερη άποψη ! Υπάρχουν πολλά μέλη που είναι πιο κατατοπισμένα στο θέμα της μεταμόσχευσης !

Εγώ έκανα το '96 και το '99 στην Θεσσαλονίκη και ήταν και οι δύο πολύ μέτριες εώς κακές !!
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Δυστυχως δεν υπαρχουν κ παρα πολλα ατομα να εχουν κανει μμ στην Τουρκια.Οποτε δεν μπορει να βγει ενα ασφαλες συμπερασμα.Σε γενικες γραμμες παντως εχουν ακουστει καλα λογια.Εγω θα σου προτεινα απο μερια μου να δεις κ Ελλαδα αλλα κ Κυπρο καποιες κλινικες κ επισης θα σου προτεινα να βαλεις κ μοσχευματα απο σωμα ειδικα σε γεμισματα ωστε να εχεις καβατζα μοσχευματα κ για πιο μετα.Αν βαλεις 5000+ μοσχευματα απο πισω δυσκολα τα πραγματα για πιο μετα.Σε οτι αποφασισεις καλη επιτυχια και να μας ενημερωνεις......βαλε κ καμια φωτογραφια.
 

georgiosstp

New Member
Καλησπέρα και σε εσένα ΜΙΚΕΣ,
Πρώτα να σας πω ότι μου απάντησαν από Τουρκία, για 4000 grafts το κόστος είναι 2300€ με την μέθοδο FUE.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι συγκρίσιμο το κόστος σχετικά με την Ελλάδα, δεν έχω πάρει κάποια τιμή.
Τώρα σχετικά με αυτό που λες για τα μοσχεύματα από το σώμα δεν έχεις και άδικο, θα το ρωτήσω αν το κάνουν και θα σας ενημερώσω σχετικά, εσύ έχεις κάνει κάποια μεταμόσχευση;
Ευχαριστώ
Γιώργος
 

Flosk

Well-Known Member
Φιλε με μισο ευρω το graft μεινε μακρυα. Ειναι δολωμα για να πας και να κανεις. Με αυτες τις τιμες δεν πετυχαινονται καλα αποτελεσματα. Ειναι οπως σε κατι διαφημισεις που πουλανε μεταμοσχευσεις με 500 ευρω.
Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως οπου πληρωσεις καλα θα πετυχεις καλο αποτελεσμα αλλα συνηθως,λεω συνηθως.. Οτι πληρωνεις παιρνεις.
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Οντως ειναι πολυ χαμηλη η τιμη.Μου κανει κ εμενα εντυπωση.Φιλε προσεχε μην την πατησεις.Μπορεις να μας πεις ποια κλινικη σου εδωσε αυτη την τιμη?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sadel

Active Member
τελικα ποια ηταν η εταιρια; με ισοτιμια στο 2,78 φυσικα αν εκαναν την εταιρια στην Ελλαδα θα πληρωνες τουλαχιστον 6,5 χιλιαρικα ευρω, οποτε δεν ειναι τυχαιο που ολοκληρη η βορεια Ευρωπη κατεβαινει Τουρκια για τετοιες επεμβασεις. αν θελετε να βρειτε αποτελεσματα ψαξτε σε γερμανικα φορουμ
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
με ποιους γιατρους εχεις επικοινωνήσει στην τουρκια? η κων/πολη εχει πανω απο 80 κλινικες...σκεφτομαι και εγω για τουρκια μιας και ειμαι κοντα στην κων/πολη και εχω μιλησει με karadeniz και apaydin (new age clinic) και οι δυο κανουν motorized fue και implanting με τσιμπιδα οι τιμες τους ειναι περιπου στο ενα ευρω το γκραφτ και λιγο παραπανω ο πρωτος για ερντογαν δεν συζηταμε ειναι πολυ ακριβος και δεν κανει συναντησεις μεσω καμερας. απλα δεν εχουμε καθολου πληροφορηση εδω στο φορουμ και αυτο ειναι ανασταλτικο....
 

Stripar

Established Member
Νικόλα εσένα περιμένουμε να πάς , για να μας πληροφορήσεις!...

:D

Πρόσεξε όμως , ότι πληρώνεις παίρνεις...
 

sadel

Active Member
αυτα τα οτι πληρωνεις παιρνεις δεν ισχυουν. παρε για παραδειγμα αυτους που την κανουν στην Ελλαδα. πληρωνουν εναν σκασμο λεφτα, στο τελος το αποτελεσμα παιζεται κορωνα γραμματα και πρεπει να κανουν και τριτη και τεταρτη. ψαξε για τον Dr. Erkan Demirsoy. γραφονται πολυ καλα λογια και ειναι αρκετα οικονομικος.
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
φιλε σαντελ...εχω διαβασει σε παλαιοτερο ποστ σου οτι ειχες επικοινωνησει με κεσερ και ορζγκουν αν δεν κανω λαθος....ειναι γιατροι που κανουν πολλες μμ, αλλα η αληθεια ειναι οτι κολλαμε στην γνωστη φραση που αναφερει ο στριπαρ(βλ. αποτελεσματα ερντογαν που ομως ειναι αρκετα ακριβός για τα τουρκικα δεδομενα) και οτι ειναι μια αγνωστη ιατρικα χωρα, παντως τελευταια εξελισονται στον τομεα, τωρα οσον αφορα το τι εχεις ακουσει στριπαρ για ντεμισρου θα σε παρακαλουσα να καταθεσεις την αποψη σου για το θεμα ως εμπειροτερος απο μας
 

sadel

Active Member
εδω ειναι ενα ρεπορταζ για τους γερμανους που κανουν διακοπες σε συνδιασμο με μμ στην Τουρκια. ειναι ομως στα γερμανικα. αυτο που λεει παντως ειναι οτι ο τυπος εκανε την μμ με 1800 ευρω ενω αν την εκανε στην Γερμανια θα πληρωνε 3 με 4 φορες πιο πολυ. επισης λεει οτι πρεπει ο κοσμος να ειναι πολυ επιφυλακτικος και προσεκτικος για τις προσφορες που ακουει.
παντως η Τουρκια εχει καλους γιατρους οι οποιοι ειναι σπουδαγμενοι στην Γερμανια για αυτο και μιλανε και γερμανικα.

κεσσερ και ορζγκουν ειναι πολυ ακριβοι για το δικο μου το βαλαντιο. εδω ειναι μια λιστα με τιμες:
http://haartransplantation-kosten.info/preistabelle/
 

Stripar

Established Member
@sadel & @Νικολας νικ

Τον Dr.Demirsoy τον έχω μελετήσει αρκετά στο παρελθόν...έχει δείξει καλά αποτελέσματα και είναι και στη γείτονα χώρα συνεπώς ευκολία για εμάς.

Απλά εμένα όταν θα έρθει η ώρα να κάνω την μτχ και επιλέξω να πάω προς Τουρκία μεριά , που προς τα εκεί θα πάω , θα επιλέξω να πάω στον καλύτερο!.

Άν κάποιος κάτσει και δει την στεγνή πραγματικότητα των μαθηματικών:

Ο Erdogan χρεώνει 2,5 graft με Manual Fue , δέν έχει περιορισμό σε minimum session & έχει ιδιόκτητο State of the art Νοσοκομείο.
O Doganay χρεώνει 2,0 graft Motorised Fue , και 2,5 graft Manual Fue σε ενοικιασμένες αίθουσες νοσοκομείου & με ενοικιασμένο προσωπικό.
O Demirsoy χρεώνει 1,25 graft Motorised Fue και το minimum session άν θυμάμαι καλά είναι κάπου 1500grafts , άν δέ χρησιμοποιήσει Manual Punch κατά την εξαγωγή η τιμή ανεβαίνει στα 2,50 graft (όσο δηλ. ο Erdogan & o Doganay)
O Ozgur 3,0 graft Manual Fue , και αρκετές διεργασίες τις κάνουν οι ίδιοι οι γιατροί​
Ο Keser 3,5 graft Αν και προσωπικά δέν με ενδιαφέρει γιατί μαζί με μαλιά βάζει και βυζιά κ.α , ένας ακταρμάς δηλ.

Συμπεραίνουμε δηλ. ότι ΌΤΑΝ ο Demirsoy , όπως και ο Dogany χρησιμοποιούνε την ίδια τεχνική (Manual Fue) , που απο Default χρησιμοποιεί ο Erdogan έχουν την ίδια τιμολογιακή πολιτική τουλάχιστον με τονKoray και λίγο φτηνότεροι απο τους υπόλοιπους.

Συνεπώς το ερώτημα που προκύπτει είναι :

[Αν συγκρίνουμε όμοια πράγματα & τεχνικές (Manual Fue) , ακόμα και άν κάνουμε σύγκριση τιμών]
Ποιός απo όλους αυτούς του γιατρούς χρησιμοποιεί τις καλύτερες επιμέρους τεχνικές , υγρά διατήρησης των grafts , αίθουσες χειρουργείων , αφθονία προσωπικού , υγειονομικούς κανόνες , καινοτομίες & βέβαια ποιός είναι ο καλύτερος γιατρός με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια?...?

Για κάντε αυτήν την ερώτηση στον ευατό σας...και πείτε μου μετά και εμένα ποιός είναι ο καλύτερος και βέβαια ποιός ο ακριβότερος ή φτηνότερος !!!

;)
 
Μπλουζα