Chrisdubai, fue, 2340grafts, 17-18/11/2016

ChrisDubai

New Member
Χαιρετίζω το φόρουμ και τα μέλη του.
Είμαι αρκετά νέος στο φόρουμ και θέλω να ποστάρω και γω το προσωπικό μου θέμα.

Είμαι 28χρονών και από τα 17 μου, εκεί κοντά στις πανελληνίες, θυμάμαι ότι είχα παρατηρήσει τα πρώτα σημάδια τριχόπτωσης. Για αρκετό καιρό το αγνοούσα, μέχρι που άρχισε να γίνεται εμφανές το πρόβλημα. Θυμάμαι κατά διαστήματα να ξεκινάω και να σταματάω το Regean, προφανώς χωρίς αποτέλεσμα λόγο της ασυνέπειας μου, κυρίως. Είχα πάει πριν 7 χρόνια περίπου σε νοσοκομείο στην Αθήνα και σε μία γυναίκα δερματολόγο που έχει εξειδίκευση στα θέματα τριχόπτωσης και με εξέταση που μου είχε κάνει το συμπέρασμα ήταν ότι έχω δευτερέον γονίδιο τριχόπτωσης (κάποιος θείος, θεία) με αποτέλεσμα όσο μεγαλώνω να χάνω σταδιακά την πυκνότητα στο τριχωτό της κεφαλής μου. Σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι χάνω από το πάνω μέρος της κεφαλής και όχι από τα γύρω και πίσω μέρη.

Τα τελευταία χρόνια ζω και εργάζομαι στο Dubai, απευθύνθηκα λοιπόν στην DHI (εδώ στο Dubai) που καλώς ή κακώς (θα κριθεί εκ του αποτελέσματος) ήταν και η μόνη εταιρία που ήξερα από Ελλάδα (στο παρελθόν έχω κάνει και κάποιες συνεδρίες PRP στην DHI Ελλάδος, και με είχαν βοηθήσει αρκετά στο οικονομικό κομμάτι, όντας φοιτητής με όλα τα επακόλουθα ενός φοιτητή). Στα γραφεία εδώ στο Dubai μου είπαν ότι χρειάζομαι μεταμόσχευση και το Μεγάλο πακέτο που προσφέρουν (συγγνώμη αλλά δεν ξέρω ακριβώς τις ορολογίες). Η μέθοδος που μου είχαν αναφέρει και εντέλει θα κάνω είναι η DHI Direct.

Να σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι ακούγοντας την τιμή που μου είπαν εδώ στο Dubai ήταν κατά πολύ παραπάνω από το bugdet μου βέβαια ότι έρχεται στο Dubai, προσαρμόζεται και στον τιμοκατάλογο του Dubai. Έτσι απευθύνθηκα στην DHI Ελλάδος και μετά από συζητήσεις έχω προγραμματίσει στα τέλη του Νοεμβρίου να πραγματοποιήσω την μεταμόσχευση (για ακόμη μία φορά με βοήθησαν και τώρα στο οικονομικό κομμάτι με μία πολύ καλή τελική τιμή).

Δεν σας κρύβω ότι έχω τις ανασφάλειες μου και έχω αγωνία και για την διαδικασία της μεταμόσχευσης, το πώς θα είμαι εκείνες τις ημέρες κτλ αλλά κυρίως για το αποτέλεσμα. Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας, τις εμπειρίες σας και γενικά να ξεκινήσει ένας εποικοδομητικός διάλογος. Έχω σκοπό να ενημερώνω αυτό το Post με τις εμπειρίες μου για το πριν, κατα τη διάρκεια και μετά την μεταμόσχευση.

Ευχαριστώ,
Χρήστος
 

Συνημμένα

  • 20161111_132431.jpg
    20161111_132431.jpg
    869.2 KB · Προβολές: 828
  • 20161111_132523.jpg
    20161111_132523.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 776
  • 20161111_132632.jpg
    20161111_132632.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 815
  • 20161111_132740.jpg
    20161111_132740.jpg
    981.9 KB · Προβολές: 869
  • 20161111_132829.jpg
    20161111_132829.jpg
    490.9 KB · Προβολές: 808
  • 20161111_132851.jpg
    20161111_132851.jpg
    1,003.4 KB · Προβολές: 904
  • 20161111_132933.jpg
    20161111_132933.jpg
    587.7 KB · Προβολές: 806

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nine

Active Member
Για την διαδικασια της μεταμοσχευσης θα στα πουν καλυτερα τα παιδια.
Οταν λες σου εκαναν διαγνωση για δευτερευον γονιδιο τριχοπτωσης εννοεις οτι απο πατερα, παππου, μπαμπα μητερας δεν ειχαν προβλημα;
 

ChrisDubai

New Member
Γειά σου nine,

Πατέρας, Μητέρα έχουν full μαλλί, ο αδερφός της μάνας μου και ο παππους μου απο το σόι της μανας μου δεν ειχαν μαλλί απο μικρή ηλικία . Αυτο που μου εξηγησε η γιατρός ηταν οτι αν ειχε το πρόβλημα ο πατέρας μου ή η μάνα μου και το κληρονομουσα τα μαλλια μέχρι τα 20 θα είχαν φύγει ολα. Ενω τωρα οδευω σταδιακα προς αυτο...
 

dimitris50423

Well-Known Member
Γεια σου χρηστο.. θα κανεις μια ή δυο συνεδριες? η περιπτωση σου δεν ειναι ευκολη να το ξερεις. πηγαινεις να βαλεις μαλλια αναμεσα σε ηδη υπαρχοντα τα οποια ειναι σε φαση που μπορει με τον καιρο να πεσουν.
για να δεις βελτιωση στο τελικο αποτελεσμα πρεπει να μην συμβει μονιμο shockloss σε σημαντικο βαθμο στα μαλλια που υπαρχουν ηδη.
Αν πεσουν καποια μαλλια απο τη διαδικασια της μμ μπορει να μη δεις και μεγαλες διαφορες απο την εικονα που εχεις τωρα.
Ενα αλλο ενδεχομενο ειναι να πας για δυο συνεδριες ωστε να μπουν πολλα μοσχευματα και σε περιπτωση που χαθουν και καποια μαμα μαλλια να καλυφθουν απο τα μεταμοσχευμενα.
εχεις διαχυτη αραιωση μεχρι πισω απο οτι φαινεται απο τις φωτο και στο μελλον ισως χρειαστεις ξανα μεταμοσχευση για πυκνωση.
 

ChrisDubai

New Member
Γειά σου Δημήτρη,

Θα κάνω 2 συνεδρίες, και αυτό που μου είπαν οι γιατροί και στο Dubai και από Αθήνα είναι ότι δεν θα εξαντλήσουμε την δότρια περιοχή για τον λόγο που αναφέρεις και συ. Διότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα στο μέλλον να χρειαστεί να ξαναγίνει μμ αφου θα έχω χάσει κι'άλλα μαμά μαλλιά.
 

Socratis

Active Member
Εγω μια χαρα μαλλι βλεπω.Πιστευω με φινα θα εβλεπες μεγαλα αποτελεσματα και θα γεμιζες.Οπως ειπε ο φιλος πιο πανω εχεις πολυ μαλλι για να βαλεις τωρα μαλλια.Για εμενα ή δοκιμαζεις φινα ή παιζεις με τοπικ.Αληθεια θελει γιατρο μεγαλο για να σου βαλεις τριχες σε σημεια που δεν εχεις .
 

piros75

Well-Known Member
Νομίζω ότι με τη δότρια που βλέπω δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και για το μέλλον. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και αν κρίνω από τη δικιά μου περίπτωση στα σημεία που υπήρχαν μαμά μαλλιά έστω και αραιά δεν επηρεάστηκαν από την μμ, επηρεάστηκαν όμως από την φυσιολογική γονιδιακή πληροφορία και κάποια από αυτά με αφήνουν σιγά, σιγά. Ο σχεδιασμός που ακολούθησα είναι συντηρητικός μιας και το έχω πάει για δύο συνεδρίες σε διάστημα 1 χρόνου. Η επιλογή σου να πας κατ' ευθείαν να κάνεις αυτό που εγώ το κάνω με μεσοδιάστημα 12 και πλέον μηνών έχει ένα ρίσκο για μένα, αλλά όλα είναι σχετικά.
 

nikolakis

Well-Known Member
@ChrisDubai καλή επιτυχία σε οτι αποφασίσεις. Αν θες πες μας το όνομα της γιατρού που επισκέφτηκες με ειδίκευση στη τριχόπτωση.
 

ChrisDubai

New Member
@piros75 , για τις 2 συνεδρίες ήταν η διάγνωση του γιατρού, που με βρήκε και μένα σύμφωνω να πω την αλήθεια. Ακριβώς επειδή ποτέ δεν τα πρόσεχα τα μαλλιά μου όπως θα έπρεπε, ήθελα ένα καλό έναυσμα για να αρχίσω και γω από μεριά μου να το συνεχίσω με βιταμίνες, σαμπουάν κατάλληλα κ.α.

@nikolakis , Σευχαριστώ πολύ! Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και δεν θυμάμαι καθόλου το όνομα, σίγουρα ήταν γιατρός/δερματολόγος στον Ευαγγελισμό, όπου το πρωί δούλευε κανονικά για τους ασθενείς του νοσοκομείου και τα απογεύματα δεχόταν προγραμματισμένα ραντεβού.
 

Serifis

Active Member
@piros75 , για τις 2 συνεδρίες ήταν η διάγνωση του γιατρού, που με βρήκε και μένα σύμφωνω να πω την αλήθεια. Ακριβώς επειδή ποτέ δεν τα πρόσεχα τα μαλλιά μου όπως θα έπρεπε, ήθελα ένα καλό έναυσμα για να αρχίσω και γω από μεριά μου να το συνεχίσω με βιταμίνες, σαμπουάν κατάλληλα κ.α.

@nikolakis , Σευχαριστώ πολύ! Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και δεν θυμάμαι καθόλου το όνομα, σίγουρα ήταν γιατρός/δερματολόγος στον Ευαγγελισμό, όπου το πρωί δούλευε κανονικά για τους ασθενείς του νοσοκομείου και τα απογεύματα δεχόταν προγραμματισμένα ραντεβού.

Η δερματολόγος σου έγραψε και το σαμπουάν Exesio;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ChrisDubai

New Member
Καλημέρα σας,

Πριν μία βδομάδα, 17/11&18/11, έκανα την εμφύτευση μαλλιών μου στην DHI. Θα ήθελα να περιγράψω λίγο αυτές τις ημέρες για όποιον ενδιαφέρεται. Την πρώτη μέρα ήμουν κάπως φοβισμένος και διστακτικός, ειδικά στην αρχή της συνεδρίας σκεφτόμουν γιατί έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία κ.α... Καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίας δεν ένιωθα τίποτα από πόνο και τα σχετικά, επίσης η γιατρός και νοσηλεύτριες είχαν δημιουργήσει μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα που με βοηθούσε να χαλαρώσω. Τέλος πρώτης μέρας, είχαμε ολοκληρώση την κορυφή του κεφαλιού και έφυγα από την κλινική με γάζες στο πίσω μέρος (λόγο της αφαίρεσης των τριχών από το μισό-πίσω ημισφαίριο), προσωπικά οδήγησα κανονικά και έφυγα, αν και δεν το συνιστούν. Δεύτερη μέρα, και όλα κύλησαν πολύ πιο εύκολα και ευχάριστα. Ολοκληρώσαμε την αφαίρεση από το άλλο μισό ημισφαίριο και προσθέσαμε τις τρίχες στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού. Την επόμενη μέρα κιόλας έβγαλα τις γάζες χωρίς να νιώθω κάποιον ιδιαίτερο πόνο. Έχεις την ευθύνη από το τέλος του πρώτου session μέχρι και 3 ημέρες μετά το τελευταίο session να ψεκάζεις την λήπτρια περιοχή με φυσιολογικό ορό ανα μισή ώρα, εκτός από τις ώρες του ύπνου.

Το πρώτο μου λούσιμο το έκανα την Τρίτη, 21/11, αρκετά διστακτικός γιατί έπρεπε να κάνω απαλό μασάζ στην λήπτρια περιοχή. Όσο περνάνε όμως οι μέρες, χαλαρώνεις και με αυτό το θέμα. Γενικά νιώθω μετά από 8ημέρες ότι έχω επιστρέψει στην ρουτίνα μου και δεν το σκέφτομαι ειδιαίτερα. Παραθέτω κάποιες φωτογραφίες από το πριν-μετά-αργότερα...

Μετά τις 10 ημέρες που συνίστησε η γιατρός να ξεκινήσω και το Regain 5% το foam και όχι το σπρέι καλύτερα (γιατί το σπρέι προκαλεί καμιά φορά ερεθισμό στο τριχωτό της κεφαλής).

Σημείωση: Στην πρώτη εικόνα, είμαι μόλις με κούρεψαν πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία και στην διπλανή εικόνα αμέσως μετά το τέλος των συνεδριών. Στην δεύτερη εικόνα έχω βάλει παλί την ίδια στα αριστερά και στα δεξιά το πώς είμαι μετά από 7ημέρες λουσιμάτων. Η τρίτη εικόνα είναι πως ήταν το κεφάλι μου μετά το πρώτο λούσιμο.
 

Συνημμένα

  • SUKS6074[1].jpg
    SUKS6074[1].jpg
    807 KB · Προβολές: 792
  • FGDT7972[1].jpg
    FGDT7972[1].jpg
    843.3 KB · Προβολές: 766
  • IMG_3552[1].JPG
    IMG_3552[1].JPG
    1.5 MB · Προβολές: 807
Τελευταία επεξεργασία:

San_andreas

New Member
Καλημέρα παιδιά.

Κατ'αρχήν να ευχηθώ ολόψυχα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στον ChrisDubai για την μεταμόσχευση του και εύχομαι να είναι τόσο ευχαριστημένος έτσι ώστε να μην ασχοληθεί ποτέ ξανά με αυτό το θέμα.Το συγκεκριμένο νήμα με ενδιαφέρει πάρα πολύ καθώς και η δική μου αραίωση είναι σαν του Chris, ίσως πιο ήπιας μορφής σε αραίωση αλλά αρκετά πανομοιότυπη.Είναι προσωπικά για μένα ένα τελειο feedback για να δω τι αποτελέσματα μπορεί να δώσει μια μεταμόσχευση με διάχυτη αραίωση.Για να μην μακρυγορώ όμως πιάστηκα από ένα σχόλιο του Socratis που λέει οτι για τα δεδομένα τησ αραίωσης του Chris θα μπορούσε να πάρει και φίνα χωρίς να προβεί σε μεταμόσχευση.Πιστεύετε πως με την χρήση φίνας θα μπορούσε να υπαρξει ξανά "γέμισμα" κεφαλιού σε ικανοποιητικό επίπεδο με την ισχύουσα αραίωση;;;

Ζητώ προκαταβολικα συγγνώμη απο τον chris για την ερωτηση μου στο νήμα του.
 

piros75

Well-Known Member
Καλή φύτρωση Κρις, φαίνεται καλή δουλειά, αλλά όταν μπορέσεις ανάρτησε και κάποιες φωτογραφίες με καλύτερη ανάλυση.
 

dimitris50423

Well-Known Member
καλη φυτρωση chris. βαλε και καμια φωτο με πιο μακρυ μαλλι προ μμ. ετσι που τα ειχες ξυρισμενα δεν καταλαβαινουμε πως ησουν πριν.
μενεις μονιμα dubai?
 

aeratos28

Just aeratos
ρε φίλε ,αριθμό grafts έχεις γράψει πουθενά? Γιατί δεν είδα πουθενά..καλή συνέχεια να έχεις φίλε..dimitris50423 έχει φωτό λίγο πιο πάνω στην αρχή του νηματος..πάλι να βάλει πως ήταν,δεν τις ειδες?
 

ChrisDubai

New Member
Έχετε δίκιο παίδες,
Λοιπόν κατά τη διάρκεια της διήμερης μεταμόσχευσης, εξάχθηκαν και εμφυτεύθηκαν συνολικά 2.340 Grafts (1.403+937) δηλαδή 4.786 τρίχες!

Η κλινική χρεώνει κανονικά 1.10 ευρώ την τρίχα και το κόστος θα ήταν 5.260 ευρώ, αλλά μου έκαναν καλύτερη τιμή (4200ευρώ), λόγο του ότι ερχόμουν από μακριά και λόγο της συμμετοχής μου σε forum που θα κατέθετα την εμπειρία μου.

Φωτογραφίες από χθες και σήμερα μετά από 12-13ημέρες από την μεταμόσχευση.
 

Συνημμένα

  • 06E13D6C-E4EF-4E5F-BB03-3A40116B6A5D.JPG
    06E13D6C-E4EF-4E5F-BB03-3A40116B6A5D.JPG
    1.4 MB · Προβολές: 727
  • 304B6209-BA96-4B56-A491-2DA471E28212.JPG
    304B6209-BA96-4B56-A491-2DA471E28212.JPG
    2.3 MB · Προβολές: 826
  • 1238438C-DE88-43F5-A84A-27F86AEE81E4.JPG
    1238438C-DE88-43F5-A84A-27F86AEE81E4.JPG
    1.1 MB · Προβολές: 699
Μπλουζα