Μεταμόσχευση να κανω?

koumparos

Well-Known Member
Βαλε αν μπορεις μια ποιο καθαρη φωτο μπροστινη να φενεται η α ζωνη.Στην θολη φενεσαι να εχεις αρκετο θεμα α ζωνη και λιγο β αλλα σε μια πλαγια φενεται να εχεις θεμα μονο σε κροταφους.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member
Καλα κανει και τον προτρεπει να δει και την ελλαδα.Εδω μεσα πρεπει να συζηταμε ολλες τις επιλογες απλα επρεπε να του πει οτι πρεπει να δει σοβαρα και το θεμα δοτριας και διαχειρισης της.
 

undo_an

New Member
Οκ παιδια θα μιλησω με hdc και dhi και θα επανέλθω.
 

Συνημμένα

  • IMG_20170405_224712.jpg
    IMG_20170405_224712.jpg
    1.4 MB · Προβολές: 125

undo_an

New Member
Σημερα ξεκινησα και πηγα στην a*c στην Πατρα και μιλησα με τους ανθρωπους εκει.
Τους εξηγησα πως κανω μια ερευνα γυρω απο την μεταμόσχευση,μετα απο μακροσκοπικο έλεγχο και μια χαλαρη κουβεντα μου ανεφεραν πως θα χρειαστω γυρω στα 3000 μοσχευματα για ενα τελειο αποτελεσμα λογο οχι και του τοσο μεγαλου προβλήματος που εχω.
Η επεμβαση μπυ είπαν μπορει να γινει στην κλινικη στην Πατρα.Αυτα!
 

undo_an

New Member
Γυρω στις 3000-3500 χιλιαδες ευρω.
Απλα για εμενα το θεμα ειναι να γινει μια μεταμόσχευση σωστη σαν αποτέλεσμα αλλα και να μην κινδυνέψουν τα υπαρχοντα μαλλια μου.

Ενω ακομα να προσεξουν την δοτρια περιοχή σε περιπτωση που χρειαστει καποια στιγμη στο μελλον.

Βεβαια μου ειπαν πως με τα 3000 μοσχεύματα κατα πασα πιθανότητα δεν χρειαστει στο μελλον να ξανα κανω.
 

tasos33

Well-Known Member
Όταν λες μακροσκοπικό έλεγχο τι έννοιες?
Σου ειπαν για ποσα γκραφτ μπορεί να δώσει η δοτρια σου?

Την λεξη τέλειο την ανέφερες εσύ η στην ειπαν εκεί?

,μετα απο μακροσκοπικο έλεγχο και μια χαλαρη κουβεντα μου ανεφεραν πως θα χρειαστω γυρω στα 3000 μοσχευματα για ενα τελειο αποτελεσμα !
 

koumparos

Well-Known Member
3οοο μοσχ 3500ε?Εριξαν τιμες??
Παντως μου φαινονται πολλα για μπροστινες ζωνες και με αρκετο ρισκο shockloss
 

undo_an

New Member
Μακροσκοπικο ελεγχο εννοώ με τα ματια(παρατήρηση)δεν εγινε καποια μετρηση σε καποιο μηχάνημα.
Την λεξη τελειο μου την ειπαν οι ίδιοι.
Για την δοτρια μου ανεφεραν οτι ειναι πολυ πυκνή και δεν θα υπαρχει προβλημα να μου αφαιρεσουν τα μοσχευματα που απαιτούνται,αλλα θα μου κανουν και ακριβη έλεγχο οταν αποφασίσω μα κανω την μ.μ.!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Για 3000 μοσχευματα μαλλον του ειπαν. Δεν εχουν μιλησει σε κανεναν απο το φορουμ μεχρι τωρα για τριχες απο οσο ξερω.
Για α και β ζωνη προφανως. Αν βγαλουν τοσα πεφτει αρκετα η τιμη ανα graft. Νομιζω οτι ακομη και για α β ζωνη και με λιγοτερα γινεται δουλεια. Κανε την ερευνα σου φιλε και να μας ενηνερωνεις
 

P70

Active Member
Τα μοσχευματα ειναι παρα πολλα για το προβλημα σου θεωρω. Το να φτιαξεις μια hairline μοναχα, δεν εμπεριεχει ρισκο κατ εμε, οπου και να πας. Στα δυνατα της αποτελεσματα η κυπρος υπερεχει εκει, σιγουρα. Να εχεις παντα υποψην οτι θα σου ζητησουν να παρεις φινα και οτι τα περισσοτερα αν οχι ολα τα αποτελεσματα εκει, την χρησιμοποιουν.
Οσο για τα κλασσικα, που να παει το παιδι, θα δει τις επιλογες του, τα λεφτα που διαθετει και την προσσεγγιση της καθε κλινικης, για να επιλεξει. Το να σφαζομαστε στα ποδια του για το που θα παει, δειχνει οτι εχουμε συμφερον απο την ολη υποθεση, ενω σαν φορουμ το μονο που μας νοιαζει, ειναι να εχει ενα καλο αποτελεσμα ο φιλος.
 

undo_an

New Member
Μου ειπαν μοσχεύματα σας ξαναλέω οχι τριχες.
Θα με καλεσουν να δω και αποτελεσματα πραγματικά οχι μονο φωτογραφίες.
Θα συνεχισω και στην hdc προς το τελος του μηνα και θα σας ενημερώσω.
Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον.
 

koumparos

Well-Known Member
Συνφωνω με p70!!!
Mετρημενα κουκια ειναι η μμ.
Εχεις μπατζετ??Πας σε τοπ λορετζο,ερντογαν.φεριντουινι η καποιον αλλον π.χ.
Εχεις μεσαιο μπατζετ??Πας κυπρο.
Εχεις χαμηλο μπατζετ??Πας β..η υπο προυποθεσεις και εφοσων συμφωνησουν και τηρησουν να σου κανουν εξαγωγη απο ολλη τη safezone.

@Αυτη ειναι προσωπικη αποψη με βαση τη δικη μου εμπειρια και αντιληψη που εχω για τις μμ.Μπορει καποιος αλλος να θεωρει αλλους γιατρους καλυτερη επιλογη.Ειναι και πασχα ας αποφυγουμε τις ανοητες αντιπαραθεσεις και φανατισμους.:)
 
  • Like
Reactions: P70

undo_an

New Member
Παιδια καλησπερα και παλι απο εμενα.
Η συναντηση έγινε την προηγουμενη Τεταρτη με την h*c στην συναντηση που εγινε μου εξηγησαν πως θα χρειαστώ γυρω στα 2.000 grafts με κοστος 2,5 ευρώ το καθε μοσχευμα.
Η ληπτρια περιοχή μου ειναι παρα πολυ καλή για μεταμόσχευση δεμ θυμαμαι ακριβως τον αριθμο.
Η αποφαση μου ειναι να παω να την κανω στην Κυπρο την περιοδο του φθινοπωρου που μας έρχεται.
Μου αρεσε ιδιαιτερα η λεπτομερής εξεταση του κεφαλιού μου σε σχεση με την αντίστοιχη κλινικη που ειχα επισκεφτεί πιο πριν.Οπως επίσης και οτι θα χρειαστει να μεινω μετα την μεταμόσχευση εκει ωστε να γινετε πληρης έλεγχος για καποιες μερες μετα.
 

Zob

Active Member
Αυτό που με προβληματίζει με την hdc είναι ότι σχεδον πάντα προτεινει από 2000 μοσχεύματα και πάνω, ακόμη και για μικρά περιστατικά όπως του φιλου. Βεβαια πρέπει με κάποιον τρόπο να βγουν τα έξοδα όλων των παροχών που προσφέρει (αεροπορικα, διαμονη,κλπ).Η μήπως είναι λόγω των υψηλών πυκνοτήτων που στοχεύει; Δεν θα ηταν
πιο ασφαλές όμως από πλευράς shock loss να τοποθετούνταν λιγότερα (1000-1500) κυρίως όταν ο υποψήφιος προς μεταμόσχευση δεν είναι διατεθειμένος να πάρει φιναστεριδη;
 

P70

Active Member
Εγω το λεω και επιμενω, οτι ειναι υπερβολικα πολλα τα μοσχευματα για το προβλημα του. Ακομα και να νιωθουν τοσο σιγουροι ωστε να μπουνε crown (δεν θα το κανα ουτε για πλακα προσωπικα) τα μοσχευματα, μου φαινονται υπερ του δεοντος.
 

undo_an

New Member
Με προβληματίζεται(για καλο ειναι)για τα μοσχεύματα.
Στην hdc μου ειπαν για α και β ζωνη γιατι απο εκει κ πισω ειναι πολλα τα μαλλιά και δεν μπορουν να επέμβουν λογο hairloss.
 

tasos33

Well-Known Member
Με προβληματίζεται(για καλο ειναι)για τα μοσχεύματα.
Στην hdc μου ειπαν για α και β ζωνη γιατι απο εκει κ πισω ειναι πολλα τα μαλλιά και δεν μπορουν να επέμβουν λογο hairloss.
Καλά σου ειπαν,αυτό είναι το λογικό να ξεκινήσεις απο μπροστά και έπειτα να συνεχίσεις προς τα πίσω. Οσον ο φορά τον αριθμο των gr εκεί δεν μπορούμε να σου πούμε τίποτα ,ο γιατρός που σε κοίταξε βλέπει καλυτερα
 
Μπλουζα