Μεταμόσχευση μαλλιών στον τζερμια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

athenian

Well-Known Member
Μόνο η ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια. Άντε να εξηγήσεις στα αγγλικά το "ευθυγραμμισου" και το "βάλε ρουλεμάν και τσούλα". Χαχαχαχαχαχαχα
 

Tsek

Well-Known Member
είδες να άρχισα εγώ αυτή την κουβέντα?? Ο danceworld την ξεκίνησε και απλά κάναμε χαβαλε μετά γενικά για το υψος σε 2-3 μηνύματα.! ((Ωπ,τι κάνω?? Δίνω εξηγήσεις σε ποιον και γιατί????))) μεγάλε αν δεν σου αρέσει βάλε ρουλεμάν στα παπούτσια και τσουλα στο δρόμο ανελέητα..κάνε μας τη χάρη που θα μας εξηγήσεις και το ζητούμενο του φόρουμ..άνοιξε νήμα δικό σου και μην μας επιτρέψεις σε εμάς που σχολιασαμε για το ύψος του doc ,να γράψουμε λέξη εκεί..λογοκρισία και υποδειξη του τι θα πουμε και πως σε άλλα νήματα δεν δέχομαι από σένα..νομίζω κιόλας πως ξερω αρκετα καλυτερα απο εσενα τι ειναι το ζητουμενο του φορουμ ..
Δεν σχολιάζω καν τις τραγικές ατάκες που μόνο καμένη ταινία παραγωγής του 80 θυμίζουν.
Αν είσαι τόσο παλαίουρας και τόσο γνώστης , να γράψεις 5 πράγματα σοβαρά. Όχι επικριτικά σχόλια για το ύψος του γιατρού και που συχνάζει στην προσωπική του ζωή ή αν κάνει καμάκι. Αυτά δεν αφορούν κανέναν και δεν θα έπρεπε καν να γράφονται.
 

aeratos28

Just aeratos
Ρε tsek, θα στο ξαναπω άλλη μία φορά..γιατί η δεν θες να το καταλάβεις η πραγματικά δεν μπορείς να το καταλάβεις (που αυτό το θεωρώ χειρότερο)..δεν είπα καν εγώ κάτι για το ύψος κανενός..ο dance το ανέφερε και απλά στην πλάκα του απαντησα : εμείς που δεν είμαστε ψηλοί και είμαστε 1.79 δεν έχουμε ψυχή ??αυτό νομίζω είπα..αστειευόμενος ..2-3 μνμτα εγώ ο τασος33 και ο dance..ουτε εγω ειπα που συχναζει και τι κανει..που να ξερω κιολας,απο επαρχια ειμαι οχι απο αθηνα..ολα τα άλλα είναι στη φαντασία σου..ούτε είπα ότι είμαι παλαιουρας και γνώστης κτλ...εσύ τα ειπες αυτά..για το αν έχω γράψει σοβαρά πραγματα ,νομίζω πως ναι κάτι έχω γράψει και εγώ..στις 100 μ@λ@ίες που έχω πει,εχω γράψει και 10 σωστά και σοβαρα πιστεύω..το ότι εσύ δεν τα ξέρεις μου είναι πραγματικά αδιάφορο..και βασικά χαλάρωσε λίγο..χιουμορακι κάνουμε,μην είσαι τόσο ευαίσθητος..πλάκα έχουν και αυτές οι τραγικές ατάκες από καμένες ταινίες παραγωγής 80...
Δεν σχολιάζω καν τις τραγικές ατάκες που μόνο καμένη ταινία παραγωγής του 80 θυμίζουν.
Αν είσαι τόσο παλαίουρας και τόσο γνώστης , να γράψεις 5 πράγματα σοβαρά. Όχι επικριτικά σχόλια για το ύψος του γιατρού και που συχνάζει στην προσωπική του ζωή ή αν κάνει καμάκι. Αυτά δεν αφορούν κανέναν και δεν θα έπρεπε καν να γράφονται.
 

Tsek

Well-Known Member
Τσεκ said: "Δεν μένουμε καλύτερα στα αποτελέσματα;; Δεν νομίζω πως ταιριάζει να κοροιδεύουμε την εμφάνιση του κάθε γιατρού."

Bλέπεις πουθενά το όνομά σου...???

Τι στραβό διάβασες και άρχισες τα ευθυγραμμίσου και αμα δεν μου αρέσει να πάω αλλου.

Στο επόμενο ποστ μου σου έγραψα:

Όπως γράφεις και παρακάτω εδώ είναι φόρουμ που αφορά την μεταμόσχευση μαλλιών. Δεν μας αφορά που βγαίνει και συχνάζει ο κάθε γιατρός ή αν είναι κοντός οπότε εσύ ευθυγραμμίσου με το κύριο ζητούμενο του φόρουμ.

Λέω πουθενά οτι είπες εσύ κάποιον κοντό;;; Θίγω το γεγονός ότι κάνετε χαβαλέ σε πράγματα που αφορούν την ιδιωτική ζωή και την εμφάνιση κάποιου. Δεν βλέπεις πως είναι λάθος και πρέπει να λήξει άμεσα χωρίς προσβλητικές ατάκες και υποτιμητικά σχόλια?
 
Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Ε οκ δεν είναι και τόσο τραγικό ρε φίλε αυτό που είπε ο dance και σχολιασαμε για να μας (βάζεις χέρι) νομίζω..χαβαλε κάνουμε μην περνετε τόσο πολύ σοβαρά τα πράγματα..λέμε και καμιά μ@λ@κια που και που άκυρη,δεν χρειάζεται τόσο σοβαρότητα..αν η περίσταση είναι άλλη ,κανείς δεν κάνει χιούμορ και οι απαντήσεις όλες είναι για την καλύτερη δυνατή λύση ή βοήθεια προς τον άλλο..δεν χρειάζεται να αρπαζομαστε με το παραμικρό..anyway my friend,peace.!;)
Απο μένα τέλος. Μην γράψεις κάτι άλλο σε παρακαλώ.
 

hair expert

New Member
Καλά εσύ hair expert να χαμε να λέγαμε είσαι..αν δεν το έχεις καταλάβει είσαι σε ένα φόρουμ με μελη που ασχολουνται με τη μεταμόσχευση αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια της..οπότε αυτά που λες για το αν έχει όρεξη να υπολογίζει λόγους κτλ είναι τουλάχιστον άτοπα..τα περισσότερα παιδιά εδώ μέσα έχουν σώσει πολλά κεφάλια παιδιών που ζητάνε συμβουλές στο τι να κάνουν και να μην κλαινε τα λεφτά και το κεφάλι τους..αν είναι αυτός βαλτός που απλά δείχνει τα μηδενικά αποτελέσματα του γιατρού αυτου που εσύ μας τον έκανες γιατρό της 10ετιας ,τότε εσύ τι είσαι??γελάς κιόλας...!χαχαχα.!άντε γιατί με έπιασαν οι ζεστές και θα αρχίσω να κραζω πάλι,καλά είχα ηρεμήσει πόσο καιρο
έχεις δίκιο ρε φίλε κάτσε μα ξεσκονίσω τα ψηφιακά μου αρχεία μόνο και μόνο για να κάνω διαφήμιση του Τζερμια.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟ όλοι σας εδώ μέσα η αλήθεια του καθενός είναι α εντελώς υποκειμενική ως προς το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης πράξης!
 
Μπλουζα