Μεταμοσχευση σε περιοχη μετριας αραιωσης

eretzoum85

New Member
Καλημερα στο φορουμ , με λενε Δημητρη ειμαι 31 και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας καποιες ανησυχιες μου για τα μαλλια μου , το θεμα της τριχοπτωσης γενικοτερα και να ανταλλαξουμε γνωμες.. Εχω μπει στο τρυπακι να ψαχνω για μεταμοσχευση λιγοτερο απο μηνα προλαβα ομως μεσα σε αυτο το διαστημα να κλεισω 5 ραντεβου σε γιατρους ή κλινικες. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα , το μαλλι μου βεβαια δεν ηταν ποτε πολυ πυκνο ή πολυ δυνατο ακομα και απο την εφηβεια, αλλα ακομα κι ετσι στα 31 μου ειμαι μια χαρα και λεγοντας μια χαρα εννοω οτι δεν γινεται αντιληπτο το προβλημα μου με την πρωτη ματια.Ωστοσο εχουν σχηματιστει καποια κενα στο κεφαλι μου που θα ηθελα να κλεισουν τελειως αν γινεται. Πριν πω το οτιδηποτε λοιπον θελω να ξεκινησω με κατι βασικο: ποιο ειναι το κρισιμο σημειο απο το οποιο θεωρειται οτι καποιος εχει προβλημα τριχοπτωσης? και ποσα μαλλια μπορεις να εχεις ηδη πανω στο κεφαλι σου προκειμενου να μπορει να επεμβει γιατρος και να σου προσθεσει περισσοτερα χωρις κινδυνο να χασεις τα ηδη υπαρχοντα?με ειχανε μετρησει γυρω στα 50 τριχοθυλακια/cm2 ( με μια μικρη επιφυλαξη) . Θα ανεβασω και φωτογραφιες. Ευχαριστω.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

eretzoum85

New Member
γενικα ετσι οπως χτενιζομαι και με το μακρος που εχουν τα μαλλια μου τωρα το καμουφλαρω πολυ καλα. Μπορω δηλαδη αν ειμαι φρεσκολουσμενος και χτενιστω σωστα να μη φαινεται ουτε ενα κενο. Το προβλημα ομως υπαρχει. Οταν επαιρνα το regain τα πραγματα ηταν λιγο καλυτερα αλλα επειδη επαναπαυτηκα στα αποτελεσματα που ειχα το παρατησα οποτε ξαναγυρισα στο σημειο που ημουν στην αρχη . Εδω και 2 μηνες εχω αρχισει να το χρησιμοποιω και παλι αλλα ακομα δεν εχω δει διαφορα , θελει υπομονη το ξερω .
 

Συνημμένα

  • IMG_20170318_081440.jpg
    IMG_20170318_081440.jpg
    383.3 KB · Προβολές: 215
  • IMG_20170318_113858.jpg
    IMG_20170318_113858.jpg
    602.9 KB · Προβολές: 223
  • IMG_20170316_164250.jpg
    IMG_20170316_164250.jpg
    789.7 KB · Προβολές: 203
  • IMG_20170316_164220.jpg
    IMG_20170316_164220.jpg
    528.7 KB · Προβολές: 183
  • IMG_20170316_164333.jpg
    IMG_20170316_164333.jpg
    708.8 KB · Προβολές: 195

Gzisis69

Member
τα παντα ειναι σχετικα.. σε σχεση μ εμενα που δεν εχω τριχα εχεις τελεια μαλλια που αν τα ειχα θα εκανα γαμω τα κουρεματα και προφανως μεταμοσχευση γιατι εισαι 31 οποτε αν μεχρι τα 40 κρατησεις ενα καλο λουκ θα σαι αρχοντας και ενταξει μετα δεν εχει τοση σημασια οσο τωρα λογικο κιολας.. σε σχεση με καποιον που δεν εχει χασει μαλλια και δεν καμουφλαρει προφανως και εχεις θεμα. παντως για μενα μια χαρα εισαι βρες καπου να κανεις μια πυκνωτικη μεταμοσχευση καλη χωρις βιασυνες κλπ και χωρις υπερβολες για να εχεις καβαντζα αν χρειαστεις και καμια ακομα μετα απο καποια χρονια αν χασεις δλδ ανομοιομορφα μαλλια να μπορεις να βαλεις και μετα καποια να καμουφλαρεις καπως το πραγμα.. προχωρα το εισαι νεος να το χαρεις..
 

eretzoum85

New Member
Οταν λες πυκνωτικη μεταμόσχευση τι εννοεις? Για να φτασουμε σιγα σιγα στην ουσια του πραγματος.. Κατι τετοιο ειχα κι εγω κατα νου αλλα μετα απο την επισκεψη μου σε 5 κεντρα εχω μπερδευτει.. Ποσα τριχοθυλακια ανα εκατοστο μπορεις να φτασεις χωρις να εχεις shock loss ? Μη μου πεις για καμια διανοια στην Αμερικη. Εδω Ελλαδα το πολυ πολυ να πεταχτω Κυπρο αν μπορουν να με φτιαξουν με λιγοτερα απο 5000 ευρω. Υπαρχουν γιατροι πιστευετε που μπορουν να επεμβουν σε τοσο μικρα κενα και να πετυχουν υψηλες πυκνοτητες? Θα σας πω κι εγω τις εμπεριες μου απο την ερευνα αγορας που εκανα
 

salonikios30

Active Member
Meγαλο ρισκο να μπεις για πυκνωση.Κατ εμε , αν εισαι ανω των 20graft /τ.ε ,δεν πρεπει να μπεις για πυκνωση οτι κ να σου πει καθε κλινικη!
 

koumparos

Well-Known Member
Με φινα μπορεις να μπεις σαλονικιε.Αλλα θελει προετοιμασια κανα χρονο πριν και τουλαχιστον ενα 6 μηνο μετα τη μμ.Ενοειται ο γιατρος να κανει σωστα τη δουλεια του και να μην τραυματισει μαμα μαλια.
 

Tsek

Well-Known Member
Φίλε μου το μαλλί σου φαίνεται αδύναμο με τάση να αραιώσει σταδιακά. Πολύ πιθανό να πάθεις σοκ λος και να χάσεις αρκετά απο τα ήδη υπάρχοντα.
Γιατί δεν δοκιμάζεις λίγο τοπίκ και περίμενε μερικά 1-2 χρόνια και να δεις πως εξελισσεται η τριχόπτωση; Θα δουλέψει τέλεια πάνω σου.
 

eretzoum85

New Member
Αυτο με το τοπικ μου το προτεινε η βοηθος του Αναστασακη , εχω κλεισει ραντεβου και με τον ιδιο τον Αναστασακη να δω τι θα μου πει κι αυτος.. Ειναι οντως αδυναμο το μαλλι μου , βεβαια ετσι ηταν απο παιδι που ημουν , απλως τωρα εχει λεπτυνει κι αλλο η τριχα και ενω ο αριθμος των τριχων ειναι σχετικα καλος εμφανιζονται κενα στο κεφαλι μου. Μπορω να κανω θεραπεια απλως για να δυναμωσω τα ηδη υπαρχοντα μαλλια και να αυξησω την διαμετρο τους? Εκτος απο regain τι αλλο παιζει ? Το prp βοηθαει τελικα?
 

eretzoum85

New Member
Κα
Με φινα μπορεις να μπεις σαλονικιε.Αλλα θελει προετοιμασια κανα χρονο πριν και τουλαχιστον ενα 6 μηνο μετα τη μμ.Ενοειται ο γιατρος να κανει σωστα τη δουλεια του και να μην τραυματισει μαμα μαλια.
Καλημερα φιλε θες να μου εξηγησεις τι εννοεις οταν λες προετοιμασια πριν και μετα ? Να υπενθυμισω οτι αν εχει γινει σωστη μετρηση ειμαι γυρω στα 50 τρχθ / cm2 .
 

naruto

Well-Known Member
Περα απο regaine,αποδεδειμενα μονο η φινα βοηθαει στην αλωπεκια.Με τα υπερ της και τα κατα της παντα.
Κ ο κουμπαρος αυτο εννοει.Η φινα ειναι ο μονος τροπος να περιορισεις το shock loss σε περιπτωσεις σαν την δικη σου.Αλλα πρεπει να ξεκινησεις πιο πριν την μεταμοσχευση για να συνηθισει ο οργανισμος τα νεα δεδομενα,και να την συνεχισεις για ολη την διαρκεια της φυτρωσης,6-12 μηνες.
Εχει παρενεργεις,οπως ολα τα φαρμακα βεβαια ακομα και το regaine,οποτε ψαχτο πριν κανεις οτιδηποτε
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tsek

Well-Known Member
Με φίνα λογικά θα έχει αποτέλεσμα. Σε τέτοιου τύπου μαλλιά που χρειάζονται ένα boost για να κρατηθούν δουλεύει όπως έχω καταλάβει. Δεν νομίζω όμως πως αξίζει αφού με σκέτο τοπικ θα έχει τέλεια κάλυψη χωρίς παρενέργειες. Δεν είναι πως έχει καράφλα. Κενά σημεία και λεπτή τρίχα. Άρα τοπίκ και ότι άλλα συμπληρωματικά σαν αγωγή για μερικά χρόνια ακόμα ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

eretzoum85

New Member
Επαιρνα για λιγο το propecia. Λενε οτι ριχνει την λιμπιντο , οντως λιγο με ειχε επηρρεασει. Αλλα νομιζω πρεπει να ενηργησε σαν placebo γιατι ο γιατρος με ειχε ενημερωσει οτι ειναι μια απο τις παρενεργειες και το ειχα στο μυαλο μου.. Δεν ξερω τι θα γινοταν αν δεν ειχα ενημερωθει γι αυτο. Παντως δεν μου αρεσει η ιδεα οτι παιρνω φαρμακα για να μειωσουν την τεστοστερονη μου.. Ειναι λιγο μεγαλο το τιμημα που πληρωνεις
 

Mizerix

Active Member
Ρε παιδιά η φίνα έχει παρενέργειες σχεδόν σε ολους κι όχι στο 1% που ισχυρίζεται η εταιρεία...Γνώμη μου ειναι αν αρχίσει φίνα να δει αν θα του βγει όντως καποια παρενέργεια....Αν του βγει κομμένη δεν αξίζει το ρίσκο!
 

eretzoum85

New Member
θα ηθελα σε αυτο το σημειο να σας πω περιληπτικα τι γνωμες πηρα απο τις εως τωρα επισκεψεις μου.
Βεκρης : εγινε απλη εξεταση με το ματι απο μια βοηθο του και μου ειπε κατευθειαν οτι μπορουμε να προχωρησουμε για μεταμοσχευση εφοσον το επιθυμω. Σε ερωτηση μου για το ποσες τριχες θα μου βαλουν απαντησε οτι αυτο δεν μπορουν να το προγραμματισουν απο πριν και φαινεται μονο την ωρα της επεμβασης . Κοστος 3600 ευρω.
Burgam Kord : με εξετασε μια κυρια που δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν δερματολογος , πηρε καποιες τριχες απο το κεφαλι μου τις εβαλε στο μικροσκοπιο και υπολογισε σε ποσοστα ποσες ειναι υγιης , ποοσες αδυναμες κτλ. Μου προτεινε να ξεκινησω prp και μια αλλη θεραπεια ( νομιζω με ιοντα ή καπως ετσι...). Για μερταμοσχευση μου ειπε να το αφησω για την ωρα και βλεπουμε. Κοστος και των 2 θεραπειων ( το prp ηταν 12 συνεδριες ) περιπου 1800 ευρω .
DHI : εγινε τριχοσκοπηση απο βοηθο και μου ειπε οτι εχω πολη καλη δοτρια ( πανω απο 100 τρχθ / cm 2). Μετα με ειδε και ο γιατρος ο κ. Σαντος αν θυμαμαι καλα το ονομα. Με ψηλαφισε λιγο με το χερι και μου ειπε οτι μποορουμε να βαλουμε 2500 τριχες . Κοστος 2000 ευρω ( συμπεριλαμβανομενων 3 συνδριων prp ) .
Γκουρας: συναντηθηκα κατευθειαν με τον γιατρο. Η επισκεψη κρατησε 3 λεπτα και ενιωσα οτι ηταν ενα τριλεπτο τρολαρισμα. Με εξετασε με μια χτενα εβγαλε φωτογραφια το κεφαλι μου και μου ειπε οτι ενταξει εισαι τυχερος σωζεται η κατασταση. Τον ρωτησα αν ενδεικνυται να κανω μεταμοσχευση σε αυτο το σταδιο που δεν εχω αραιωσει πολυ και μου απαντησε " πλακα κανεις ρε μεγαλε? πανω εισαι αδειος. Εχεις αργησει κιολας ! " οταν τον ρωτησα ποσες τριχες θα μπουν μου ειπε 6-7 χιλαδες με μια ανεση σαν να μου λεει "αν θες σου βαζω και αλλες τοσες εγω δεν εχω θεμα" . Κοστος επεμβασης 3000 ευρω.
Αναστασακης: Συναντηθηκα με την βοηθο του που μου ειχε ξεκαθαρισε απο το τηλεφωνο οτι δεν ειναι γιατρος. Μου ειπε οτι μαλλον δεν μπορουν να μου κανουν μεταμοσχευση λογω shock loss . Mου συστησε το topic αλλα θα συναντηθω και με τον γιατρο τον ιδιο τις επομενες μερες.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πωω πωω τρελααα!! 5 κλινικες 5 διαφορετικες γνωμες,αντε να βγαλει καποιος νεος υποψηφιος ακρη με αυτα που λενε.
1.Αναστασακης δωσε toppik στον λαο.αλλα τουλαχιστον μιλησε και για sockloss.
2.Bergankord θεραπεια,η ευκολη λυση αρπαχτη καλη 1800 ευρω και αντε γεια.
3.Γκουρας, ο κοινος γνωστος, βρηκες τον Μεσσια σου,μπες αμεσως και θα σε κανω Ρουβα.
4.dhi σε λογικα γνωστα πλαισια σε καλη τιμη αλλα με μετρια πυκνοτητα.
5.Βεκρης χωρις προγγραματισμο και παλι και αρπαξε λιγο την τιμη σαν νεο που τον ειδε.(γραψε οτι μιλας στο φορουμ να σε κανει καλυτερη τιμη).
 

eretzoum85

New Member
με τον Αναστασακη θα κλεισω ενα ραντεβου αρχες της επομενης εβδομαδας και θα σας ενημερωσω. Φαινεται σοβαρος και καταρτισμενος , τωρα θα δουμε.. Βεβαια την ιδια εντυπωση ειχα και για τον Γκουρα φαινεται να το κατεχει το αντικειμενο και στα συν του ειναι και η εμπειρια , ειχα παει να τον επισκεφτω θετικα προκατηλειμμενος αλλα πως να του εμπιστευτω το κεφαλι μου με αυτα που μου ελεγε? Μπορει να ειναι ο καλυτερος γιατρος αλλα με τον τροπο του σε διωχνει.. Να σημειωσω οτι σε καινουρια τηλ επικοινωνια με το κεντρο του Βεκρη μου εριξαν την τιμη 200 ευρω ( προσφορα Μαρτιου και καλα ) αλλα ζητησα και δευτερο ραντεβου για πιο λεπτομερη εξεταση. Ισχυει τελικα οτι δεν γινεται να προβλεφθει απο την αρχη ο αριθμος των τριχοθυλακιων που θα μπουν??
 
Μπλουζα