Λιγο πριν την μεταμοσχευση!!!

nigios

New Member
Καλησπερα με λενε Νικο και ειμαι 2 εβδομαδες πριν κανω μμ.Επελεξα την D*I μετα απο ερευνα αγορας κ επειδη μου κερδισε παραπανω την εμπιστοσυνη συγκριτικα με οποια αλλη πορτα χτυπησα.Εχω πολλη καλη δοτρια περιοχη κ γενικα δεν εχω υπερβολικο προβλημα αλλα θελω να κανω μμ καθαρα για ψυχολογικους λογους.Απο την κλινικη μου συστησανε μιας ημερας session κ περιπου 3000-3500 τριχες.Η σκεψη μου απλα ειναι, αφου εχω διαβασει αρκετα το φορουμ, ο ηλιος. Δουλευω σε ενστολη υπηρεσια οπου συχνα ειμαι πεζος ειδικα τωρα το καλοκαιρι κ αφου επιστρεψω μετα απο 2 εβδομαδες αδειας μετα την μμ δεν ξερω αν θα εχω προβλημα με τον ηλιο. Επισης δεν ξερω αν θα μου δημιουργησει προβλημα με καλοκαιρινες διακοπες τελη Αυγουστου που εχω κλεισει καθως θα ειναι το ταξιδι του μελιτος που δεν πηγα περσι που παντρευτηκα.Ξερω πως μπορει να ακουγεται τραγικο αλλα φοβαμαι μην εχω θεμα κ τελικα λογω ηλιου δεν καταφερωτιποτα με την μμ, Ευχαριστω εκ τον υστερων για τον χρονο σας!!!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Για κανα 6 μηνο δεν πρεπει να σε χτυπαει ο ηλιος..για 10-20 λεπτα δεν τρεχει κατι,δηλαδη μπορεις να πας να κανεις 1-2 δουλειες εξω..ομως να αραξεις για καφε χωρις καπελο ειδικα με τιποτα,καλα για μπανιο στη θαλασσα δεν το συζηταμε καν αν δεν εχεις μονιμα το καπελο στο κεφαλι
 

nigios

New Member
δλδ για μπανιο στην θαλασσα φετος δεν με βλεπω ουτε για ψαροντουφεκο να υποθεσω σωστα???Γενικα επιτρεπεται να βουτηξεις κεφαλι στην θαλασσα η δεν κανει λογω αλατιου??
 

aeratos28

Just aeratos
Νομιζω μετα απο κανα 20 μερες ,1 μηνα μπορεις να το βουτηξεις το κεφαλι..τωρα για ολα τα αλλα απο θεμα ηλιος νομιζω στα ειπα ξεκαθαρα τι πρεπει να κανεις..για μπανιο και να σε χτυπαει ο ηλιος χωρις καπελο για πανω απο 10-20 λεπτα με τιποτα.στη σκια κατω απο ομπρελα δεν εχεις προβλημα.να μην ερχεται σε αμεση επαφη με την μεταμοσχευμενη περιοχη ο ηλιος δεν πρεπει..αλλιως θα κλαις και λεφτα και μαλλια..
 

andy.k

Active member
Καλα ρε φιλε, τη χειροτερη περιοδο για μμ διαλεξες... Ο αερατος στα λεει πολυ σωστα... Και το καλοκαιρι σου δε θα χαρεις και θα κλαις μαλλια και λεφτα...δε το αφηνεις για φθινοπωρο καλυτερα?
 

bruno1989

Active Member
Εγώ είχα κάνει Μάρτιο .
Μέχρι το τετράμηνο δεν με ακούμπησε ήλιος χωρίς καπέλο , μέχρι τις 7 το απόγευμα σπίτι ,τσιγάρο κομμένο , και για μπάνιο πήγα Αύγουστο κανα 4 φορές μετά τις 5 με ομπρέλα και καπέλο .
Ήμουν υπερβολικός αλλά δεν με πείραζε να θυσιάσω κάποιους μήνες για κάτι που ήθελα πολύ να πετύχει όποτε μηδένισα όσο μπορούσα τους εξωτερικούς παράγοντες αποτυχίας .
Καλύτερα σκέψου το πως θες να γίνεις παρά αν θα μπορείς να κανείς ψαροντούφεκο ,εκτός αν βιοπορίζεσαι από αυτό
 

dimitris50423

Well-Known Member
Με καπελο δεν εχεις κανενα προβλημα φιλε. Μαιο ειχα κανει και ιουλιο εκανα ηλιοθεραπεια με καπελο. Χωρις καπελο ουτε λεπτο γιατι θα επηρρεαστει η φυτρωση. Το κεφαλι ειναι ευαισθητο καποιους μηνες μετα τη μμ. Αν καψεις κεφαλι δυσκολα τα πραγματα.
 

nigios

New Member
Το θεμα μου ειναι οτι λογω δουλειας αναγκαστικα περναω τουλαχιστον 4 ωρες κατω απο την ηλιο οποτε ακομα κ με καπελο δεν ξερω αν θα δημιουργηθει προβλημα
 

nigios

New Member
Τελικα εκλεισα για 6 Σεπτεμβρη.Ετσι δεν θα εχω κ τοσο θεμα με τον ηλιο κ θα μπορω να παω φιακοπες κ να μην σκεφτομαι συνεχεια μην εχω καπιο προβλημα.Ευχαριστω για τις απαντησεις κ θα κανω αναλυτικη παρουσιαση τοτε!!!
 
Μπλουζα