Θεραπεία, μεταμόσχευση ή και τα 2

rider

New Member
Καλήσπερα σε ολόκληρο το φόρουμ.

Είμαι σχετικά παλιό μέλος, παρακολουθώ το φόρουμ καθημερινά αλλά είχα ελάχιστη γραπτή συμμετοχή.

Στο θέμα μου, είμαι 32 ετών σε κλιμακα ν02 προς 3 πλέον, με κροτάφους που έχουν εισχωρήσει βαθέως και εξασθενημένη hairline. Κληρονομικά υπάρχει Αέντονη ΑΑ, πατέρας , παππούς κτλ αλλά αδερφός μπέζος. Τα πρώτα σημάδια της τριχόπτωσης εμφανίσθηκαν στα 25 χρόνια περίπου με μια αραίωση που μόνο εγώ μπορούσα να διακρίνω. 2 χρονια αργότερα ανακαλυπτοντας το φόρουμ ξεκίνησα με regain 5% και fungoral και πραγματικά είχα πολύ καλα αποτελέσματα όπου με κράτησαν εώς τα 30-31. Σταδιακά βέβαια άρχισα να παρατηρώ πρηξίματα στο πρόσωπο και άυξηση ρυτιδών και γενικά κάποιων γραμμών γήρανσης στο πρόσωπο. Σε συνδιασμό με την πτώση της απόδοσης της θεραπείας διέκοψα σταδιακά την χρήση το περασμένο καλοκαίρι.
Πλέον η αραίωση μεγάλωσε κ άλλο και ούτε το έξυπνο styling μπορεί να καλύψει την κατεστραμένη hairline και την γενικότερη αραίωση
Πλέον έχω πάρει την απόφαση μου να δαπανήσω ενα ποσό για μμ το καλοκαίρι/φθινόπωρο , διαβάζοντας εκτενώς όλα τα threads, η λύση της τουρκίας και συγκεκριμένα του Erdogan δείχνει να είναι η επικρατέστερη.
Το ερώτημα που με καίει όμως είναι αν η χρήση της ήδη γνώριμης στον οργανισμό μου μινοξιδίλης συν την βοήθεια της φιναστερίδης θα βοηθήσει την κατάσταση πριν την επέμβαση ή θα "κρύψει" το πρόβλημα περισσότερο, συν τις γνωστές παρενέργειες που ίσως να εκδηλώσω αμφοτερων ουσιών.

Γενικά γνωρίζουν ότι οι γιατροι προτρέπουν και κάποιοι εντόνως την φίνα για να μεγιστοποιήσουν το αποτέλεσμα, καλό το αποτέλεσμα, αλλά μια drug free κατάσταση ακόμα καλύτερη αν το αποτέλεσμα είναι αξιοπρεπές.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα