Η hdc στην αθήνα για προσωπικές συναντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η Ελλάδα για τους Κύπριους έχει ειδικά χαρακτηριστικά λόγω της γλώσσας, είναι αγορά στην οποία πρέπει να έχουν παρουσία γιατί ο Έλληνας προτιμά να πληρώσει ένα premium (μικρό) και να πάει Κύπρο παρά κάπου αλλού, πχ Τουρκία. Σε αυτό το επίπεδο τιμών φαίνεται ότι τους συμφέρει. Αν οι τιμές έπεφταν στο 1.5€ νομίζω ότι δεν θα έδειχναν τόσο ενδιαφέρον γιατί θα τους επηρέαζε και τις τιμές που δίνουν στους Βόρειους.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

aeratos28

Just aeratos
Adriano διαφωνω σε αυτό που λες.αμοιβές που παίρνουν γιατροί συγκεκριμένων ειδικοτήτων,ειδικά εξωτερικό,δεν τις βλέπουν καν τα επαγγέλματα που ανεφερες..
Δεν διαφωνώ ρε aerate. Θεάρεστο το έργο των γιατρών. Αλλά δεν αξίζει στην αγορά όσο το έργο ενός από των παραπάνω. Τι να κάνουμε; Τεράστια αξία η ζωή. Αλλά όχι ακριβή αξία αυτού που την σώζει (μιλάω ως προς την αμοιβή του).
 

ItsAllGone

Active Member
Συμφωνω με CVIAL ο Ελληνας προτιμα να δωσει κατι παραπανω παρα να παει Τουρκια και αυτο κραταει ισως ακομα τις τιμες.Προβλεπω να πεφτουν οι τιμες στην Κυπρο τα επομενα χρονια, ποσο ακομα να κρατησουν ιδιες τιμες με ερντογαν και τους αλλους top γιατρους,θα δεχτουν πιεσεις οχι μονο απο Ελλαδα αλλα και απο τους αλλους ευρωπαιους σε λιγο.
 

leas

Well-Known Member
Σίγουρα το να δώσει κάποιος τόσα χρήματα για τρίχες(10-15 χιλιάρικα) ειδικά στις μέρες μας είναι τραγική ειρωνεία για εμένα, όταν στην Ελλάδα ένα 20% είναι κάτω από το όριο της φτώχειας.. Από την άλλη βέβαια για κάποιους και βάζω και τον εαυτό μου μέσα είναι ένα αρκετά βασανιστικό θέμα το να χάνουμε τα μαλλιά μας πόσο μάλλον για κάποιον που δεν είναι στην δεκαετία των 30 ή 40, αλλά των γλυκών και κατά τα άλλα ανέμελων 20.. Θα ήταν πραγματική ουτοπία με τα σημερινά δεδομένα μια κλινική σαν του Βεκρή ,της dhi ή της hdc να μπορούσε με περίπου 1euro το γραφτ να δώσει αποτέλεσμα εφάμιλλο των κορυφαίων γιατρών του εξωτερικού. Απο την στιγμή που δεν παίζει κάτι τέτοιο όμως νομίζω πως κάποιος όταν θα αποφασίσει να κάνει μμ θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά γιατί το αποτελεσμά της θα το κουβαλάει ''σχεδόν'' για πάντα πάνω του..

Για τον λόγο αυτό κρατιέμαι με νύχια και με δόντια, αν και στα 25 θα έπρεπε να περιμένω κάμποσα χρόνια ακόμη, να δω την εξέλιξη της περίπτωσης μου αλλά και να έχω μια πιο δυνατή τσέπη. Το τραγελαφικό της κατάστασης είναι η φιλόδοξη αναμονή για νέες φαρμακευτικές αγωγές αποδοτικότερες αλλά και ακίνδυνες καθώς στο τέλος βλέπουμε την μια να είναι πιο γελοία και ψεύτικη απο κάθε προηγούμενη..

Όσον αφορά το θέμα των χρηματικών απολαβών στην σημερινή κοινωνία και νομίζω αυτό σε παγκόσμια κλίμακα είναι στυγνή κοροϊδία. Επαγγέλματα τα οποία είναι(ή θα έπρεπε να είναι) λειτουργήματα όπως των εκπαιδευτικών γιατρών και άλλων επιστημόνων για παράδειγμα των ανθρωπιστικών σπουδών είναι αρκετά κακοπληρωμένα αλλά και η ανεργία είναι τεράστια (αν εξαιρέσουμε τους γιατρούς που πρακτικά δεν μπορούμε χωρίς αυτούς).Αν τώρα πιάσουμε την πλέμπα(εδώ είμαι και εγω) οι μισθοί τω εργατών που παράγουν και αυτοί οι φουκαράδες έργο όχι για μμ δεν φτάνει αλλά ούτε να φτάσεις με συγκοινωνία έξω απο την κλινική..Απο την άλλη οι οικονομολόγοι και οι νέα 'κάστα' επιστημόνων που ούτε καμία γέφυρα χτίζουν(βλέπε μηχανικούς) ούτε κάνα νέο ουάοοοοου οικονομικό μοντέλο βρήκαν πληρώνονται με υπέρογκα ποσά.. Παρόλα αυτά δεν ξέρω ρε μάγκες γιατί οι αριθμοί τους ακόμη δεν βγαίνουν...
 

koumparos

Well-Known Member
Προσωπικα πιστευω οτι πληρωνεις παιρνεις και 2.5ε ειναι πολυ ξεφτιλα τιμη.Μην ειμαστε και πλεονεκτες.Η ελλαδα λογικο να εχει χαμηλες τιμες με τις υπηρεσιες που προσφερει στο θεμα μαλιων και προσωπικα πανω απο 1 ε δεν θα εδινα σε καμια περιπτωση σε ελληνικη κλινικη.
 

aeratos28

Just aeratos
Το ότι πληρώνει παίρνεις δεν ισχύει εδώ..δεν είναι αυτοκίνητο η επέμβαση που ανάλογα πόσα σκασεις,θα πάρεις και ανάλογο αποτέλεσμα..έχουμε δει πολλά ευτράπελα δυστυχώς..
 

geeorgee

Active Member
οχι και 2.5 ευρω ξεφτυλα τιμη μη τρελαθουμε κιολας πανακριβα ειναι..
αλλα πιο ξεφτυλα μεγαλη ειναι οσους επιασε κοτσο και πληρωσαν 3 και
3.5 ευρακια
 

aeratos28

Just aeratos
Δεν ισχύει πάντα..εχουμε δει και κάτι αποτελέσματα των 15000€ για κλάματα τρελά..αστο.!μην είστε απόλυτοι
 

naruto

Well-Known Member
Δεν ισχύει πάντα..εχουμε δει και κάτι αποτελέσματα των 15000€ για κλάματα τρελά..αστο.!μην είστε απόλυτοι
K μια BMW να αγορασεις υπαρχει περιπτωση,σπανια μεν αλλα υπαρχει,να σου βγαλει μηχανικο προβλημα στο μηνα επανω.
Το θεμα ειναι οτι οι πιθανοτητες αστοχιας μιας bmw ειναι πολυ χαμηλοτερες απο τις πιθανοτητες αστοχιας ενος fiat.
Με την μεταμοσχευση σε μεγαλυτερο ονομα αυτο αγοραζεις.Μεγαλυτερες πιθανοτητες επιτυχιας
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όλα είναι πιθανότητες κύριοι. Υψηλότερο ποσοστό πιθανοτήτων αγοράζεις. Αν είσαι και "κακή" περίπτωση (που συνήθως δεν το ξέρεις εκ των προτέρων) ευχαριστείς τον θεό που τα "σκάσες", αν είσαι καλή απλά κλαις τα χρήματά σου (εν μέρει γιατί η φυσικότητα και η καλλιτεχνία εξαρτώνται μόνο από την κλινική). Προσωπικά προτιμώ για θέματα που έχουν "κόφτη" (πεπερασμένο δότριας) να μην ρισκάρω τίποτα.
 

aeratos28

Just aeratos
Ατυχής σύγκριση..συγκρινεις αποδεδειγμένα πράγματα ,δηλαδή μία κορυφαία μάρκα γνωστή παγκοσμίως με μία μάρκα του λαού που λέμε(τα fiat τα οποία δεν έχουν κανένα απολύτως προβλημα)..έχουμε δει και πάρα πολλές αστοχίες και προβλήματα που έχουν τα bmw βέβαια και δεν τα λες και λίγα..ζητιανες είναι πλέον και οι bmw και οι πλέον υποτιθέμενες mercedes..anyway άλλο είναι το θέμα..ότι με τους εξω γιατρούς,το πρόβλημα που δεν μπορείτε να καταλάβεις είναι ένα ..δεν έχεις δει παρά μόνο τις καλές δουλειές τους..δεν ζεις έξω να δεις κεφάλια σφαγμενα στο δρόμο η όπου αλλού..βλέπεις μόνο τις φωτό η βίντεο από τα καλά αποτελέσματα..το πόσες επεμβάσεις δεν έχουν πάει καλά δεν το ξέρεις..υποθετικά λες ότι είναι λίγα αυτά τα περιστατικά..έχεις στοιχεία γι αυτό??υπάρχει πίνακας κάπου που να το αναφέρει??οχι
 

naruto

Well-Known Member
Δειξε μου καποια ατυχεστατα περιστατικα των κορυφαιων κλινικων τοτε.
5-6 συγκεκριμενους top γιατρους,επειδη ενδιαφερομαι προσωπικα,εχω ψαξει καθε περιστατικο τους που εχει ποσταριστει online.Ειτε σε φορα,ειτε youtube,ειτε σε blog ειτε ειτε ειτε.Μιλαμε για εκατονταδες,ισως χιλλιαδες περιστατικα και οι αστοχιες τους ειναι μετρημενες στα δαχτυλα των 2 χερειων.Και φυσικα ακομα και οι αστοχιες δεν ειναι καταστροφικες αστοχιες του τυπου ξηλωμενη δοτρια
Δηλαδη διαφωνεις οτι επιλεγοντας Λορενθο ή Χασον ''αγοραζεις'' τις καλυτερες πιθανοτητες σε σχεση με οποιονδηποτε αλλον ισως?
 

aeratos28

Just aeratos
Υπάρχει εδώ στο φόρουμ ένα περιστατικό από rahal το οποίο δεν πήγε καθόλου καλά..έβαλε 4500grafts και το ίδιο το παιδί έλεγε πως ίσως είναι στα ίδια με πριν,μπορεί και χειρότερα.. Φωτό δεν ανέβασε καν,το έψαχνε για να βρει λύση τι να κάνει κτλ..θα είχε κάποιες συναντήσεις με τον γιατρό για το τι θα κάνουν..και χάθηκε..δεν μπήκε πάλι ούτε είπε τελικά τι έγινε με την περίπτωση του..έτσι συμβαίνει..οι αποτυχίες δεν εμφανίζονται ποτέ..εννοείται αυτό..βρισκεται η λυση,η με αλλη επεμβαση η επιστροφη χρηματων αλλα δεν δημοσιευονται καν αυτα..τι περιμένεις εσύ ψαχνοντας στο νετ να βρεις αποτυχία??είναι αυτό που σου είπα πιο πριν αλλά δεν το είδες μάλλον..στο νετ θα βρεις τον αφρό.δεν ζεις σε αυτές τις χώρες ώστε να βλέπεις και τα αποτελέσματα που δεν πήγαν καλά έξω στο δρόμο..αυτό με το νετ είναι το marketing που λέγαμε σε άλλο νήμα νομίζω..συμφωνω ότι τέτοιου είδους ονόματα είναι τοπ,όπως lorenzo και hasson αλλά φίλε δεν γίνεται όλοι να μπορούν να αγοράσουν καινούρια bmw..όπως ειπες πριν
 

naruto

Well-Known Member
To θυμαμαι εννοειτε το περιστατικο με το παλληκαρι στον rahal.Το ιδιο παιδι βεβαια ειχε κανει και μια πρωτη μεταμοσχευση στην Ελλαδα ξανα με μηδενικη φυτρωση.2 φορες στη σειρα μεταμοσχευση με μηδενικη φυτρωση!?!?!Δεν πιστευω στις συμπτωσεις.Πιθανολογω ή κατι φταει με τον οργανισμο του ή αυτος κατι εκανε λαθος.Πιθανολογω βεβαια.Βεβαια να πω οτι τον rahal δεν τον εχω καν στα 5-6 ονοματα που με ενδιαφερουν ωστε να τον εχω ξεψυρισει κ αυτον

Οι αποτυχιες δεν εμφανιζοντε?Ενα google-αρισμα αρκει.Δεκαδες-εκατονταδες αποτυχιες.Οι περισσοτερες απο παρακμιακες κλινικες εννοειτε.Σχεδον καμμια,για να μην πω απολυτως καμμια,απο τους πραγματικα top του κλαδου.Οταν λεμε οτι οι κλινικες του εξωτερικου ειναι καλυτερες απο την ελληνικη μετρειοτητα εννουμε τις top κλινικες,οχι ολες εννοειτεΕννοειτε οτι κ εξω υπαρχουν ασχετοι,παντου υπαρχουν.Εξω υπαρχουν και λιγοι κορυφαιοι ομως.Στην Ελλαδα δεν υπαρχουν κορυφαιοι δυστηχως.

Και φυσικα συμφωνω οτι δεν μπορουν ολοι να αγορασουν ''BMW''
Απαντησε μου ομως:Οταν ξερεις πχ οτι σε 2-3 χροννια θα εχεις ενα ''σοβαρο τρακαρισμα'',οπως εγω που ξερω οτι παω για Norwood 5 τουλαχιστον,τοτε θα επιλεξεις την BMW των 8 αεροσακων (δηλαδη Lorenzo-Hasson)? η θα το ρισκαρεις να πας στο τρακαρισμα με το κινεζικο αμαξι που δεν εχει ουτε ζωνη ασφαλειας???
Θα επιλεξεις την BMW εννοειτε γιατι καθε graft μετραει και ειναι υπερ-υπερπολυτιμο και πρεπει να αξιοποιηθει οσο καλυτερα γινετε.
 

aeratos28

Just aeratos
Εννοείται ότι από παρακμιακες τα βλέπεις..άλλα εγώ δεν μιλάω γι αυτούς..για τους τοπ μιλάω..ο rahal είναι γεγονός ότι είναι ένας από τους καλύτερους που παίζουν..όμως στο site του έχεις την εντύπωση πως υπάρχει περίπτωση να δεις την αποτυχία του παιδιού από εδώ??με τίποτα..εδώ σταμάτησε να δείχνει το παιδί εδώ στο φορουμ,θα το παρουσιάσει κάπου ο rahal??με την καμια..και γι αυτο δεν θα δεις κατι ασχημο ποτε απο γιατρους τετοιου βεληνεκους..συμφωνω οτι καποιο θεμα ειχε το παιδι και δεν τραβαγε η μεταμοσχευση σε αυτον..ομως πηγε σε τοπ,επρεπε να τον εξετασει πριν τον ξαπλωσει..και συμφωνω και σε αυτό που ειπες ότι δεν είναι όλοι οι γιατροί έξω κορυφαίοι.ολόκληρος καvαδας και ξακουστούς έχει 2..μετά σε ολόκληρη ισπανια τοπ είναι ένας..τι να λέμε τώρα.!και γενικά είναι πολύ λίγοι ..και βέβαια απιαστοι στα καλά αποτελέσματα τους..σαν να μην έχασε ο ασθενής ποτέ μαλλια
 
Τελευταία επεξεργασία:

ANAR

Well-Known Member
Για αυτά που προσφέρει η Hdc στο πελάτη τα 2.5 ευρο είναι ξευτίλα τιμη.....οποίος έχει πάει Κύπρο καταλαβαίνει τι λεω.
Απότι γνωρίζω τα 2.5 είναι μόνο για Έλληνες.
 

pithikas

Well-Known Member
Nαι ρε σεις. Ξεφτίλα να πούμε τα 2,5 ευρώ. Έτσι να γράφετε,
να μη κατεβάσουν ποτέ τιμές αφού πέφτει λιβάνισμα εδώ μέσα, λες κι έχετε να κερδίσετε κάτι με το να πληρώνει ο κάθε κακομοίρης που έχει κόλλημα με το μαλλί 10χίλιαρα και από την άλλη να παίρνει δάνεια για να την κάνει. Δε ντρέπεστε λίγο λέω εγώ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

geeorgee

Active Member
πραγματικα ηθελα να το πω κιεγω αλλα λεω αστο..
αντι να λεμε να κατεβασουν τις τιμες θα τους πουμε και ευχαριστω στο τελος δεν υπαρχουν αυτα
 
Μπλουζα