Η σειρά μου .

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Φιλε Γιαννη, μαλλον κανεις λανθασμενη εκτιμηση.

Δεν υπαρχει καμια περιπτωση ο φιλος Αναργυρος να εχει αναλογο αποτελεσμα με το δικο σου για πολλους λογους.

Αρχικα η κατασταση της Γ και Δ ζωνης ειναι χειροτερη απο τη δικη σου. Αρα, δε θα εχει καμια απολυτως βοηθεια/καλυψη απο τα πισω μαλλια. Αν δε βαλει και καποια grafts πισω, θα φαινεται ενα εντελως αφυσικο αποτελεσμα (σχετικη πυκνοτητα Α ζωνη, γυαλι πισω ζωνες).

Επειτα οι φωτογραφιες που εβαλες σε αντιπαραβολη, εχουν μια τεραστια διαφορα. Συγκεκριμενα.........πεντε χρονια. Ο φιλος Αναργυρος ειναι 28, ενω εσυ ησουν 35. Οπως ειναι γνωστο 5 χρονια σε θεματα τριχοπτωσης, ισως, ειναι μια αιωνιοτητα. Οι πιθανοτητες να φθασει συντομα σε norwood 6-7 ο φιλος ειναι αυξημενες.

Επιπλεον, εσυ εκανες χρηση φιναστεριδης που μπορει να φρεναρε την εξελιξη της τριχοπτωσης και να μη γυαλιζε το κρανιο στις πισω ζωνες, δινοντας καλυτερη εικονα στο αποτελεσμα της μεταμοσχευσης. Για να σε προλαβω (μαλλον θα ισχυριστεις οτι η φινα δεν ειχε αποτελεσματα σε σενα), μπορει η φινα να μη σου εδωσε νεα μαλλια, αλλα να σε βοηθησε να διατηρησεις τα ηδη υπαρχοντα. Το οτι τη σταματησες και δεν ειδες καμια διαφορα, ισως, δε σημαινει πως δε σε βοηθησε καθολου.

Τελος κανεις και χρηση τοπικ. Φαντασου, αν ο φιλος δε θελει να μπει σε αυτη τη διαδικασια καθημερινα, ποσο ασχημο θα δειχνει ενα κεφαλι με εντελως αδειες Γ και Δ ζωνες.

Επομενως, για να εχει ο φιλος μια αξιοπρεπη εικονα, πρεπει να διαθετει μεγαλο κομποδεμα και να εχει γαϊδουρινη υπομονη τα επομενα 3 χρονια με απανωτες μεταμοσχευσεις.

Και ερχομαι σε σενα φιλε tol.

Eγω μιλησα για το σημειο που εβαλα σε κυκλο.Τις πισω ζωνες εφοσον εκτιμηθει δοτρια μπορει να κανει δευτερη μεταμοσχευση οπως θα κανω εγω,τι νομιζεις εγω ειμαι τουμπανο εκει?

Δευτερον: Παραπανω αναφερθηκα η ηλικια 28 και 33 που ημουν εγω και εσυ μαλλον δεν με διαβαζεις.

Τριτον:H fina δε βλεπω να εβγαλα νεα μαλλια αλλα σιγουρα καποια μαμα εχουν χαθει.Πανε 2 χρονια που την εκοψα.

Τεταρτον:ο φιλος ισως μπορει να κανει δευτερη μεταμοσχευση πιο μπροστα και απο μενα εφοσον εχει δοτρια και λεφτα.

και ξαναλεω εγω αποτρεψει πολλα μεγαλα nw να μην ασχοληθουν αλλα στο συγκεκριμενο φιλο εφοσον εχει δοτρια αξιζει να ασχοληθει για να συμμαζεψει λιγο το προφιλ του.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Φιλε Γιαννη, φυσικα σε διαβαζω, αφου........σε παω.
Φυσικα και διαβασα οτι αναφερθηκες στη διαφορα ηλικιας. Ομως, ενω αναφερθηκες σε αυτη τη σημαντικη παραμετρο, μετα την "ξεχασες" και εκανες λογο ακομη και για καλυτερο αποτελεσμα απο το δικο σου.

Και σε ξαναρωτω.....πώς θα γινει αυτο;.......ως δια μαγειας;

Πραγματι στο παρελθον εχεις αποτρεψει μεγαλα norwood απο μμ. Τωρα τι σε κανει να πιστευεις οτι ο φιλος Αναργυρος θα εχει πολυ καλο αποτελεσμα, εφαμιλλο του δικου σου; Ειναι "ηλιου φαεινοτερον" οτι το norwood που προοριζεται ειναι τουλαχιστον εξαρι, ισως εφταρι. Αρα με ποια λογικη μπορει να ειναι βεβαιος οτι θα εχει ενα καλο αποτελεσμα.

Για να κλεισουμε το θεμα, επιμενω οτι προκειται για πολυ δυσκολη περιπτωση που απαιτει θυσιες (οικονομικες και ψυχολογικες) και απαραιτητη προϋποθεση ειναι οι χαμηλες προσδοκιες.

Μηπως, αν ακολουθησει τις συμβουλες που του εδωσα στο αρχικο μου σχολιο, βελτιωσει τη ψυχολογια του και δει με διαφορετικο ματι την ολη κατασταση;
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Και εγω ισως να προοριζομαι για εξαρις εφοσον στα 33 ημουν οπως στην φωτο που ανεβασα.
Απλα με θυμιζει λιγο την δικια μου αραιωση με θυμιζει το κεφαλι μου γι αυτο και επιμενω λιγο.
Μπορει να κατσει να παρει γνωμες να δει αναλογα nw και να αποφασισει ο φιλος.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: tol

tol

Well-Known Member
Οτι μοιαζουν οι περιπτωσεις σας (τουλαχιστον σε καποιες φωτογραφιες) ειναι γεγονος.

Αφου αρχικα αναρωτηθηκα μηπως ειναι ο Γιαννης και μας κανει πλακα!!!!

Οταν ομως ειδα καποιες διαφορετικες ληψεις, καταλαβα οτι ειναι μεγαλυτερο το προβλημα του φιλου απο το δικο σου (οχι φυσικα.......το τωρινο, αλλα προ τετραετιας) και φυσικα.....(επιμενω) με διαφορα πενταετιας.
 

koumparos

Well-Known Member
Θελει για πλακα παιδια 7000 με το καλημερα.Λεμε να εχει αξιοπρεπεη hairline και καλες πισω ζωνες.
Τιποτα φιλε αναργυρε αν εχεις μαιντανο αρκετο φυγε καναδα χασον που ειναι μανουλα σε μεγαλες συνεδριες και του χρονου αλλη μια βαρβατη στον ιδιο και καθαριζεις για παντα.Στριπ βεβαια αλλα ο συγκεκριμενος κανει θαυματα και αν δεις βιντεακια εχει φτιαξει αρκετα μεγαλα norwood.
Εδω ελλαδα μην ασχοληθεις καθολου.
 

sven

Active Member
Πρέπει να γίνει εκτίμηση δότριας αν μπορεί να υποστηρίξει 2 η και 3 μεταμοσχεύεις και μελλοντικά άλλη μια αν υπάρξει υποχώρηση από τα μαμά ώστε να δούμε αν μπορεί θα δώσει η δότρια όσα πρέπει και αν τα αντέχει και η τσέπη του.

Διάγνωση της δότριας από το πληκτρολόγιο, sorry αλλα δεν γίνετε john. Απλά μπορούμε να πούμε ποσα θυλάκια χρειάζεται.

Ανάλογος και τι προσδοκίες έχει ο ενδιαφερόμενος φυσικά.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πρέπει να γίνει εκτίμηση δότριας αν μπορεί να υποστηρίξει 2 η και 3 μεταμοσχεύεις και μελλοντικά άλλη μια αν υπάρξει υποχώρηση από τα μαμά ώστε να δούμε αν μπορεί θα δώσει η δότρια όσα πρέπει και αν τα αντέχει και η τσέπη του.

Διάγνωση της δότριας από το πληκτρολόγιο, sorry αλλα δεν γίνετε john. Απλά μπορούμε να πούμε ποσα θυλάκια χρειάζεται.

Ανάλογος και τι προσδοκίες έχει ο ενδιαφερόμενος φυσικά.


Eγραψα καπου οτι εκανα διαγνωση δοτριας? Δεν το φωναζω οτι πρωτα πρεπει να δει την δοτρια του?
 

piros75

Well-Known Member
Φίλε Ανάργυρε, στο είπαν πολλοί θα στο πω και εγώ: πρώτο βήμα: εκτίμηση δότριας. Γνωρίζοντας τη δότριά σου και βλέποντας ότι πας για καθαρό 5άρι, σχεδιάζεις τι θα κάνεις. Αυτό μπορεί να είναι από κάλυψη Α' και Β΄ζώνης μέχρι διασπορά σε όλο το κεφάλι αν δεν σε ενδιαφέρει να έχεις τη καλύτερη δυνατή πυκνότητα αλλά τρίχες παντού που πιθανά θα σε βοηθήσουν με τόπικ κλπ να δείχνεις σούπερ. Άρα κάνε μετρήσεις για τη δότρια και μετά τα ξανασυζητάμε.
 

anargiros88

Well-Known Member
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις γνώμες - συμβουλές . Οπότε για αρχή ( μπορεί και τέλος ) εκτίμηση δότριας περιοχής να δούμε τι μπορεί να δώσει . Είπα ότι θα ανεβάσω φώτο από δότρια αλλά όπως είπε και ο φίλος sven εκτίμηση δότριας από το πληκτρολόγιο δεν γίνετε οπότε το αφήνω . Μόλις έχω εικόνα θα επανέλθω για να σας ενημερώσω .
 

tasos33

Well-Known Member
Εκτιμηση δοτρια από Ελλάδα dhi,είναι οι μόνοι που μπορούν να σου κανουν μόα σωστή εκτιμηση,στους αλλους μη χάσεις χρονο
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tenten1908

Member
Εκτιμηση δοτρια από Ελλάδα dhi,είναι οι μόνοι που μπορούν να σου κανουν μόα σωστή εκτιμηση,στους αλλους μη χάσεις χρονο

Θα συμφωνήσω μια και έχω παει τουλάχιστον σε 3 και ηταν η μοναδική που το είδε πιο επαγγελματικά. Οι άλλες είχαν αετίσιο ματι ( μάλλον τους βγαίνει πιο οικονομικο .... )

παλι θυμήθηκα αυτο το γηπαετο τη Λ.....η στου Β....Η και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, λετε να βοηθήσει και να βγάλω μαλλι?

Επίσης φίλε μου θα συμφωνήσω με του προλαλησαντες αν και έχω μικρη εμπειρία. Εκτίμηση δότριας πρώτα και step by step.
Στο μοναδικο που θα σε συμβουλέψω ξεκάθαρα είναι να ξυρίσεις το μαλλί σου αμεσα. Μην σε φοβίζει αυτό. Just do it
 

anargiros88

Well-Known Member
καλησπέρα φίλε . δεν έχω πρόβλημα να ξυρίσω το κεφάλι μου παλιότερα το είχα σύστημα και μια φορά το χρόνο έπεφτε μια ξούρα ! απλά όταν τα ξύριζα και δεν είχε προχωρήσει η αραίωση μου άρεσε πολύ αυτό που έβλεπα ειδικά όταν άρχιζε να ψιλό μαυρίζει το κεφάλι (όταν άρχιζαν να ξανά μεγαλώνουν ) .
 

bruno1989

Active Member
φίλε είσαι μόλις 28 , είναι κρίμα να μην κάνεις κάτι αν το θες και έχεις κάποια χρήματα στην άκρη.
Πιστεύω οτι μοιάζει με του γιάννη το πρόβλημά σου αν και ο γιάννης ήταν λίγο καλύτερα από εσένα.
Με 2 μεταμοσχεύσεις ή μια με μεγάλη συνεδρία και ένα ταττοο μετά με πολύ κοντό μαλλάκι θα είσαι σουπερ ή τουλάχιστον θα πείς ότι το πάλεψες και φυσικά σε μια καλή κλινική.
Απλά αν το θες είναι κρίμα να μην το κάνεις νέος άνθρωπος είσαι.
Εύχομαι ότι καλύτερο!
 

anargiros88

Well-Known Member
Ολα ξεκινάνε και τελιωνουν απο την δοτρια φιλε μπρουνο . Αν η δοτρια δεν εχει τις προδιαγραφές για να εχω ενα αποτελεσμα που να με ικανοποιήσει δεν εχω παρα να αποδεχτω την κατασταση απο το να κανω πειραματα και στο τέλος να κλαιω .
 

anargiros88

Well-Known Member
Καλησπέρα σας και πάλι . Την Τετάρτη 22/3/2017 επισκέφτηκα την D** στην Θεσσαλονίκη . Μου έδωσαν να συμπληρώσω ένα ερωτηματολόγιο και μου εξήγησαν την όλη διαδικασία . Έγινε μέτρηση της δότριας περιοχής η οποία μου δίνει 13,500 η 13,700 τρίχες ( δεν θυμάμαι καλά τον αριθμό , γενικά έχω ένα θέμα μνήμης τον τελευταίο καιρό ) . Ήταν όλοι τους ευγενικοί και πρόθυμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις - απορίες μου . Ο γιατρός της κλινικής με είδε και αυτός ( ονόματα δεν αναφέρω 1) γιατί μου το ζήτησαν από την κλινική 2) γιατί δεν το θυμάμαι !!!) και στην ουσία μου είπε και αυτός ότι μου είχαν πει νωρίτερα και οι υπόλοιποι ! Εκείνη την ώρα που ήρθε έκανε μ.μ (ήρθε την ώρα του διαλείμματος ) και μου πρότεινε αν θέλω να παρακολουθήσω την διαδικασία αλλά εγώ αρνήθηκα . Η πρόταση της κλινικής είναι 5000 τρίχες σε δυο ημέρες . Εγώ πάντως με το που γύρισα πίσω πήγα για κούρεμα και κουρεύτηκα σαν τον Γιάνη με ένα Ν !!!!
 

dimitris50423

Well-Known Member
anargiros εγω πιστευω οτι μπορεις να βελτιωθεις πολυ με 2 μεταμοσχευσεις. η αραιωση σου εχει τερματισει οποτε δεν εχεις να φοβασαι αν θα προχωρησει στα επομενα χρονια.
σιγουρα θα εκμεταλευτεις ολη τη δοτρια σου και αυτο σημαινει πανω κατω στα 5000 μοσχευματα τα οποια μπορουν να σου δωσουν διπλασιες τριχες.
Αν ημουν στη θεση σου δεν θα με πειραζε να εξαντλησω τη δοτρια μου ωστε με υψηλα ποσοστα φυτρωσης να εχω μαλλια επανω. κυριως μεγαλυτερη πυκνοτητα hairline και Α ζωνη και πιο αραια πισω.
αν σου αρεσει το ξυρισμενο αλλαζει το πραγμα αλλα το μαλλι αλλαζει πολυ την εικονα.. καλη τυχη σε οτι κανεις.
 

anargiros88

Well-Known Member
Καλησπέρα και πάλι . Την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφτηκα την a*c στην θεσσαλονίκη για να πάρω και μια τρίτη γνώμη . Με εξέτασε μια δερματολόγος της κλινικής και βρήκε την δότρια μου πολύ καλή . Μου είπε ότι το πρόβλημα μου είναι αρκετά μεγάλο και θα χρειαστεί αρκετή << δουλειά >> . Η γιατρός μου είπε ότι μπορούμε είτε να ξεκινήσουμε με μια ήμερα τοποθετώντας 3,500 graft (τόσα μπορούν να βγάλουν σε μια ημέρα ) είτε πάμε σε διήμερο και σταματάμε όταν θα κρίνει η γιατρός ότι το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό .
 
Μπλουζα