Ετσι εχουν τα πραγματα!!!Για να ξερετε...

3746741

Member
ας αφησουμε τους αλλους!

εγω εχω διαθεση για απαντησεις σε ερωτησεις μου για φωτογραφιες κ αποδειξεις!!!

κ αυτο θελουν ολοι!

ακομα κ αυτοι που χλευαζουν,πιστεψε με αυτο θελουν!!

κ το παιδι αυτο δεν εχει ουτε 1 απο τα τρια να παρουσιασει!!

Λογια?????

Χορτασαμε ρε φιλε vag λογια.....απο αυτο 100% απο τα αλλα 0 εις το πηλικον......

τι λες για αυτο?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
3746741 είπε:

Το κουρασαμε μωρε.
Αν θελει να απαντησει θα απαντησει.


ΥΓ.Τα λογια πολλες φορες βοηθανε στο να ξεκινησεις να ψαχτεις εσυ ο ιδιος για κατι.Δεν περιμενω καποιον σωτηρα να με σωσει ειναι η αληθεια(δεν τον βλεπω οπως εσεις τον Πανο,ως σωτηρα ή ψευτοσωτηρα).Μπορει ομως να με ωθησει να ψαξω για να σωθω μονος μου και μεχρι στιγμης με εχει βοηθησει σε αυτο.

Αυτα.
 

Bouklas

Well-Known Member
Προτείνω να αλλαχτεί ο τίτλος του thread σε "Υπόθεση panoslydios"
Έχει ξεφύγει εντελώς το θέμα.
 

panoslydios

New Member
stalaras είπε:
panoslydios είπε:
Εγω τις γνωσεις μου μου μοιραζω

http://curezone.com/forums/s.asp?f=762&c=0&ob=d&m=panoslydios
μονο ελλαδα βλέπω να είσαι παντογνώστης ... στο εξωτερικό μονο ερωτήσεις κανεις... :21m::21m::21m:
τι έγινε σου απαντήσανε άμα βγάζεις κρεατοελιές από το ιώδιο ?:rifle

Εκει οι βλακες μου ειπαν οτι δεν ειναι απο το ιωδιο.
Αλλα απο εκει μονο μπορει να ηταν μιας και τα χημικα απο οτι φαινεται προκαλουν ανοσοκαταστολη.Αποστειρωνω δηλαδη το ανοσοποιητικο μου με χημικο ιωδιο και γινομαι ευκολα θυμα των παθογονων και για καλη μου τυχη ο οργανισμος τους παγιδευει στο δερμα.

Αυτο ηταν εκεινη η ελια αλλα την εβγαλα με το δικο μου τροπο.Ισως και να μην ηταν ακριβως ελια και να εβγαινε μονη της.

Καποιοι εχετε τοσο κολλημα μαζι μου που με πατατε στο google!!!!!


3746741 είπε:
ας αφησουμε τους αλλους!

εγω εχω διαθεση για απαντησεις σε ερωτησεις μου για φωτογραφιες κ αποδειξεις!!!

κ αυτο θελουν ολοι!

ακομα κ αυτοι που χλευαζουν,πιστεψε με αυτο θελουν!!

κ το παιδι αυτο δεν εχει ουτε 1 απο τα τρια να παρουσιασει!!

Λογια?????

Χορτασαμε ρε φιλε vag λογια.....απο αυτο 100% απο τα αλλα 0 εις το πηλικον......

τι λες για αυτο?

Πες μου ποια ειναι η θεραπεια σου και γενικα ο τροπος ζωης σου και ιστορικο σου για να σου απαντησω συγκεκριμενα.
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Καποιοι εχετε τοσο κολλημα μαζι μου που με πατατε στο google!!!!!

[/quote]

Εισαι ενας σταρ.αυτο δεν ηθελες ;;;;
Ωστοσο εμενα ακομα δεν μου εχεις απαντησει.....ακομα περιμενω...αλλα απο οτι βλεπω εκτος των αλλων εισαι και πονηριδης γιατι απαντας επιλεκτικα και αλλου κανεις πως δεν ειδες....κλασικη μεθοδος
 

3746741

Member
οι απαντησεις,οι αποδειξεις κ οι φωτογραφιες αφορουν τους ισχυρισμους σου!

θα θελαμε να δουμε αποδειξεις,φωτογραφιες για αυτα που λες!!

ειναι αυτα που σου ζηταει o hairlosscursed αν διαβασες τι σου γραφει,αυτα που σου ζηταω εγω κ φυσικα τοσα αλλα μελη!

οχι μονο λογια!
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
panoslydios είπε:
Aυτα που διαβαζατε στη Βιβλο για το Χριστο συμβολιζουν ουσιαστικα κινησεις του ηλιου.
Oταν γιορταζουμε τα χριστουγεννα τις 25 δεκεμβριου ,ουσιαστικα γιορταζουμε τη ''γεννηση του ηλιου''
μετα το χειμερινο ηλιοστασιο-που εχει ''πεθανει'' ο ηλιος(21δεκεμβριου).Τη συγκεκριμενη μερα , φαινεται απο συγκεκριμενο σημειο του οριζοντα ο ηλιος να ανατελλει καθετα προς τα πανω ανοδικα!!!!!

WOW.Και διαπιστωνει κανεις οτι ΟΛΟ ΜΑ ΟΛΟ το θρησκευτικο εγκατεστημενο συστημα που ακομη μας κυβερνα βασιζεται ουσιαστικα σε μια προσωποποιηση και παραλλαγη της λατρειας για τον ηλιο!!
Και για καλη μας τυχη βγαινει και το μυστηριο απο αυτους του βλακες(εκκλησιαστικους λειτουργους) που κρατησαν τους ανθρωπους χαζους και δουλους για χιλιαδες χρονια!!!!

25 δεκεμβριου ανατολη
dec_25_6657_sunrise.jpg

Φιλε panoslydios, σε πολλά πράγματα διαφωνώ μαζί σου, όπως λογικό είναι να διαφωνείς και εσύ σε κάποια δικά μου, αλλά δεν θέλησα να τοποθετηθώ γιατί δεν έχω εμπειρία σε αρκετά από αυτά ώστε να μπορώ να υποστηρίξω την θέση μου. Σε κάποια άλλα φυσικά συμφωνώ.
Στο παραπάνω όμως θέμα, είμαι κάθετος και απόλυτος και προσωπικά ως μέλος του φόρουμ με προσβάλει.
Μου κάνει εντύπωση που όλοι είχαν πρόβλημα με το χυμό πορτοκάλι, αλλά κανείς δεν είχε κάτι να πει για το συγκεκριμένο που αναφέρεις.
Η τοποθέτησή μου αφορά προσωπική εμπειρία πριν περίπου 7 χρόνια για την οποία το παρόν φόρουμ δεν είναι κατάλληλο ώστε να αναφερθώ σε αυτή. Μου ήταν όμως πολύ δύσκολο και χρειάστηκα αρκετή βοήθεια από το περιβάλλον μου για να ξεκόψω.
Έχω λοιπόν την εντύπωση ότι οι θεωρίες σου και τα πιστεύω σου στο σύνολό τους, έχουν πηγή έμπνευσης τον (Νεο) Παγανισμό και γενικότερα τις ανατολικές θρησκείες ενώ παρόμοιες αναφορές έχουν γίνει και στο ντοκιμαντέρ zeitgeist το οποίο έχει εκατομμύρια οπαδούς.
Όπως επίσης και αυτό

Οσον αφορα τη νηστεια των 40 ημερων της Βιβλου ,οι ανθρωποι πρεπει να καταλαβουν οτι η Βιβλος ηταν αρχικα
ενα βιβλιο των αρχαιων μοναχων που εξηγει τη θεση των αστρων (ο Χριστος συμβολιζει τον Ηλιο) και αναφερεται σε ζητηματα υγειας και αλλα πολλα. Απλως το χρησιμοποιησε η πρωτη οικουμενικη κυβερνηση=η Εκκλησια για να υποδουλωσει εκατομμυρια ανθρωπους και αυτο το κανει μεχρι σημερα.


Αναλύω λοιπόν επιπλέον κάποιες άλλες απόψεις σου
Προσπαθω να επικεντρωθω στον τροπο που αναπνεω γιατι απο εκει ερχεται η πραγματικη ενεργεια .Απο εκει και απο τον ηλιο.

Θεραπευομαι καθε μερα προσπαθωντας να ζω πιο φυσικα
και ψαχνοντας.


Και αν ζεις σε πραγματικη αρμονια με τη Φυση τοτε δεν πεθαινεις ποτε,
παρα μονο οταν βαρεθεις πια να ζεις σε αυτο τον κοσμο.

Η πραγματικη ελευθερια ερχεται μεσα απο την υγεια και η υγεια ερχεταιι μεσα απο την κατανοηση και επομενως ισορροπια με τη φυση.

Η φυση ειναι ο μονος αδιαφθαρτος δασκαλος.Παρατηρησε το σωμα σου και τη Φυση και μην ακους κανενα ανθρωπο.


Every now and again, pagans will realize that they have a problem that interferes with the healthy function of their lives. It does not matter what the problem is, the issue is that life has become unmanageable and something needs to be done

In some Wiccan -pagans rituals, orange juice is drunk instead of wine


I find that a not-full-of-meat-and-carbs stomach makes me more aware of my environment, and allows me to better work with the energy around me. There are also many people who do a detox cleanse or fasting prior to ritual, or during certain times of the year

Οι νεοπαγανιστές ζητούν όχι να κατακτήσουν τη φύση αλλά να εναρμονιστούν και να ολοκληρωθούν με αυτή

Μέσα από την επιστροφή στη φύση και σε πλήρη αρμονία με αυτή μπορείς να αυτοθεραπευτείς και να θεραπεύσεις και τους άλλους.

Εμείς οι παγανιστές δεν επιθυμούμε να κυριαρχήσουμε στην Φύση. Κατανοούμε την θέση μας στον όλο σχεδιασμό των πραγμάτων και επιθυμούμε να αφεθούμε απλώς ελεύθεροι να ακολουθήσουμε τους δικούς μας τρόπους ζωής. Επειδή όμως σήμερα κυριαρχούν η θεωρία της «εκμετάλλευσης» (η θεωρία ότι η Φύση έχει παραχωρηθεί από τον Θεό στον άνθρωπο για εκμετάλλευση) και οι μονοθεϊστικές θρησκείες, καθώς και ο συνεχιζόμενος βιασμός της Γης που φαίνεται να είναι η αμετακίνητη πρόθεση των τελευταίων, αυτή η φυσική επιθυμία συναντά δυσκολίες, για να μην πούμε απαγορεύσεις. Έτσι, εμείς οι παγανιστές, γνωρίζοντας ότι η Γη είναι το σπίτι μας, βρισκόμαστε ουσιαστικά σε διαρκή πόλεμο με το ασυνείδητο κυρίαρχο ρεύμα.


Αυτός καθαυτός ο πυρήνας της παγανιστικής λατρείας είναι ο εορτασμός (με όλη την σημασία της λέξης) των λειτουργιών της Φύσης.

Όπως ο κάτοικος της πόλης απεχθάνεται την άγρια Φύση, έτσι και τα άτομα ή τα συστήματα που δεν αναγνωρίζουν την άλλη πλευρά της ζωής και του φωτός φοβούνται όσους έχουν τα μέσα για να τα αντιμετωπίσουν. Εμείς αναγνωρίζουμε αυτές τις «άλλες» πλευρές ως ένα μέρος της ισορροπίας. Η άρνηση αυτών των «άλλων» πλευρών είναι διαστροφή που οδηγεί αναπόφευκτα σε μαζικές ψυχώσεις και παθολογικές εκδηλώσεις αυτής ακριβώς της διαστροφής. Τα κυρίαρχα πολιτικά και θρησκευτικά συστήματα αυτού του κόσμου διακατέχονται όλα από αυτήν την επικίνδυνη διαστροφή κι επιζητούν να εξαφανίσουν ό,τι αντιλαμβάνονται ως απειλητικό. Ένα λυπηρό παράδειγμα αυτής της αρρωστημένης κατάστασης είναι η ιστορία διάφορων δικτατόρων που διαρκώς προσπάθησαν και προσπαθούν να επιτύχουν την απόλυτη καθαρότητα, εξοντώνοντας όλο και περισσότερους ανθρώπους. Είναι πασιφανές ότι μόνον ο Παγανισμός, με το ιδιαίτερο Ήθος του, ένα Ήθος το οποίο συνδυάζει όλα τα αντίθετα πράγματα, αναγνωρίζοντας και δοξάζοντας ισόποσα όλες τις επιμέρους διαφορές τους, μπορεί να προάγει την Αρμονία και την Ισορροπία, την Κατανόηση και την Ανοχή.

Όσον αφορά το Ινστιτούτο Rockefeller,
The author of "Health via Food" was peer reviewed by Harvard, Yale, & The Rockefeller Institute and found to be perfect
Ο,τι λεω ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ RΟCKFELLER/AMA

Αυτή η μασονική οικογένεια βρίσκεται πίσω από το όλο εγχείρημα της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού και ευθύνεται για το 1/3 της δυστυχίας που περνάει ο τόπος μας.
Θεωρούνται Θεοί...και ως Θεοί κάθε χρόνο στη λέσχη bilderberg, αποφασίζουν το πως και πόσο θα ζήσουμε.
"Είμαστε στα πρόθυρα ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σωστή μεγάλη κρίση και τα έθνη θα δεχθούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη.". --- David Rockefeller

Panolydios αν για κάτι από τα παραπάνω νιώθεις ότι σε προσέβαλα και ότι τίποτα απ΄οσα ανέφερα δεν ισχύουν, τότε σου ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.
Σε αντίθετη περίπτωση όμως, θα σε παρακαλούσα να τα κρατάς για τον εαυτό σου. Εδώ δεν είμαστε φόρουμ παραψυχολογίας ούτε αναφορών θρησκευτικών πεποιθήσεων.
Θέλω να πιστεύω πως είτε έχεις παρασυρθεί και απλά μέσα από αυτό θες να βοηθήσεις και όχι ότι χρησιμοποιείς τρόπους ώστε να προσελκύσεις - μυήσεις ανθρώπους σε αυτή την πλάνη.

Κλείνοντας απλά να αναφέρω κάτι.
Όλες αυτές οι θρησκείες της ανατολής, έχουν χρησιμοποιήσει αλήθειες μπερδεύοντάς τες με ψέματα, παραποιήσεις και απάτες.
Ο μέγας και απώτερος σκοπός τους επαναφέρει το ίδιο το Προπατορικό αμάρτημα, σύμφωνα με το οποίο ο Όφις εξαπάτησε τους Πρωτόπλαστους λέγοντας τους πως αν φάνε από το απαγορευμένο μήλο θα γίνουν ΘΕΟΙ.
Όλες αυτές οι Θρησκείες ουσιαστικά προσπαθούν να σε κάνουν να νιώσεις ΘΕΟΣ, εφόσον μπορείς να θεραπεύσεις τα πάντα και να θεραπεύσεις και τους άλλους.
Δεν έχεις ανάγκη τίποτα και κανέναν, ΕΣΥ είσαι ο κυρίαρχος και αφέντης του εαυτού σου και όλα μπορείς να τα βρεις από τη Φύση και το Σύμπαν, το οποίο είναι ενέργεια, πηγή φωτός και ζωή.
Είναι η απόλυτη πλάνη και δυστυχώς κάποτε παραλίγο να πέσω και εγώ Μέγα Θύμα.
Συγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη για τη μεγάλη αναφορά αλλά όφειλα, σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον, ως ενεργό μέλος του φόρουμ να τοποθετηθώ.
 

panoslydios

New Member
Η κλινικη ηταν πριν το 1950.Τα πραγματα αλλαξαν αργοτερα οταν αρχισε η παγκοσμιοποιηση να πιανει για τα καλα .
Και πιστεψε με αν η κλινικη αυτη φτιαχνοταν σημερα μονο φιλικη δεν θα φαινοταν στην παγκοσμια ταξη πραγματων που δηλητηριαζει!

ΔΕΝ ανηκω σε καμια θρησκεια,ιδεολογια .Τιποτα.Παρατηρω τα πραγματα με τα ιδια μου τα ματια
και χρησιμοποιω κοινη λογικη.

Ειμαστε θεοι.Ολοι μας.Απλα δεν το καταλαβαινουμε .Γιατι ολοι ειμαστε μερος της συμπαντικης ολοτητας.
Βρισκομαστε μεσα στο συμπαν και το συμπαν βρισκεται μεσα μας :)

Αν θελεις να μου πεις για την αλλη σου εμπειρια ευχαριστως να την ακουσω σε προσωπικο μηνυμα και θα μεινει μεταξυ μας.
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
pano, όταν έχω χρόνο ευχαρίστως να σου αναφέρω μέσω pm τα όσα έζησα. Παθιάστηκα τόσο πολύ από την πρώτη στιγμή που κατάφερα πολλά πράγματα αμέσως και πολύ εύκολα...Οπότε θα τα πούμε με pm κάποια στιγμή.
 

panoslydios

New Member
GOMI είπε:
pano, όταν έχω χρόνο ευχαρίστως να σου αναφέρω μέσω pm τα όσα έζησα. Παθιάστηκα τόσο πολύ από την πρώτη στιγμή που κατάφερα πολλά πράγματα αμέσως και πολύ εύκολα...Οπότε θα τα πούμε με pm κάποια στιγμή.

Οκ .Αν και πιστευω οτι καταφερες κατι επειδη πρωτα απο ολα το πιστεψες.
Η μεταφυσικη ΥΠΑΡΧΕΙ αλλα πρεπει να υπαρχει θεληση και απο το ατομο.
Χωρις να ειναι απολυτα η το ενα η το αλλο.

Πιστευω πολυ στη μεταφυσικη.
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Υπάρχει η μεταφυσική, άλλα δυστυχώς και άλλα πράγματα πίσω από αυτή υπάρχουν, που εγώ τα ανακάλυψα όταν προσπάθησα να ξεκόψω. Όσο τα πίστευα και τα υιοθετούσα όλα πήγαιναν τέλεια.

Κάποια πράγματα καλό είναι να μην τα δοκιμάζουμε και αν τα δοκιμάσουμε, να έχουμε τη λογική και τη δύναμη να τα αξιολογήσουμε σωστά και αν πρέπει να τα απορρίψουμε.

Εννοείται ότι τα πίστεψα και ακόμα τα πιστεύω. Απλά προτίμησα να τα αφήσω έξω από τη ζωή μου και να ακολουθήσω άλλο δρόμο.
Έμαθα τις ιδιότητες της κβαντικής φυσικής καλύτερα και από τους καθηγητές που την διδάσκουν και την είδα να επαληθεύεται στην πράξη. Μέρα νύχτα δεν ασχολιόμουν με τίποτα άλλο...αλλά είναι λάθος και πλάνη ο τρόπος που χρησιμοποιείται από αυτού του είδους τις αιρέσεις.
Τέσπα...καλύτερα με pm κάποια στιγμή
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panoslydios

New Member
GOMI είπε:
Υπάρχει η μεταφυσική, άλλα δυστυχώς και άλλα πράγματα πίσω από αυτή υπάρχουν, που εγώ τα ανακάλυψα όταν προσπάθησα να ξεκόψω. Όσο τα πίστευα και τα υιοθετούσα όλα πήγαιναν τέλεια.

Κάποια πράγματα καλό είναι να μην τα δοκιμάζουμε και αν τα δοκιμάσουμε, να έχουμε τη λογική και τη δύναμη να τα αξιολογήσουμε σωστά και αν πρέπει να τα απορρίψουμε.

Εννοείται ότι τα πίστεψα και ακόμα τα πιστεύω. Απλά προτίμησα να τα αφήσω έξω από τη ζωή μου και να ακολουθήσω άλλο δρόμο.
Έμαθα τις ιδιότητες της κβαντικής φυσικής καλύτερα και από τους καθηγητές που την διδάσκουν και την είδα να επαληθεύεται στην πράξη. Μέρα νύχτα δεν ασχολιόμουν με τίποτα άλλο...αλλά είναι λάθος και πλάνη ο τρόπος που χρησιμοποιείται από αυτού του είδους τις αιρέσεις.
Τέσπα...καλύτερα με pm κάποια στιγμή

Περιμενω με ανυπομονησια να μου πεις ακριβως γιατι η κβαντικη φυσικη και εμενα με μαγευει.Σαν να ενωνονται εκει φιλοσοφια και επιστημη και με αποδεικτικα στοιχεια!!

Οσο για τη νηστεια ,δνε ειναι τιποτα ιδεολογικο.Απλα αφηνεις το στομαχι να αλκαλοποιηθει ξανα και να δημιουργησει το σωμα ερυθρα αιμοσφαιρια.
Γιατι τοση επιθεση γενικα?
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έχεις δίκαιο, προσπάθησα να μην παρασυρθώ και γίνω απόλυτος ή επιθετικός άλλα ίσως δεν το κατάφερα. Οπότε και πάλι σου ζητώ συγνώμη.
Απλά αυτό που με εκνεύρισε είναι οι αναφορές και τα όσα πρεσβεύουν κάποια από αυτά που ανέφερες και όχι φυσικά εσύ ως άτομο.
Θύμωσα πάρα πολύ με τους γύρω μου και με τον εαυτό μου που αποφάσισε να ξεκόψει τότε και δεν ήταν εύκολο. Να φανταστείς χρειάστηκε να φύγω από το σπίτι μου, (εργένης τότε) και να γυρίσω στο πατρικό μου για 10 ημέρες, ενώ άλλαξα όλη τη διακόσμηση του σπιτιού. Δεν ήθελα τίποτα να μου θυμίζει τα όσα συνέβησαν.
Παρόλο αυτά, αν όσα πούμε μέσω pm έχουν ως αποτέλεσμα να σε γοητεύσουν παραπάνω και όχι να σε αποτρέψουν, θα προτιμούσα να παραμείνουμε στις μέχρι τώρα αναφορές για το θέμα και να κλείσει εδώ.
Από εμένα πάντως, καμία παρεξήγηση και κανένα πρόβλημα μαζί σου. Απλά αν θες, ως χάρη απέφευγε αναφορές που μπορεί να εμπλέκουν ιδεολογίες από αυτές τις θρησκείες. Αν πάλι δεν θες, θα χρησιμοποιήσω απλά το δικαίωμα και την επιλογή μου να αποφεύγω να διαβάζω κάποιες από τις αναρτήσεις σου, ενώ σε αντίθεση κάποιες άλλες τις θεωρώ ενδιαφέρουσες.
 

3746741

Member
γιατι οι ανακριβειες σου προκαλουν!!

γιαυτο σου επιτηθονται!

εγω δεν εχω διαθεση να σου επιτεθω αλλα βλεπω ατομα πως προκειμενου να σε βρισουν θυσιαζουν το να μπαναριστουν!

γιατι δεν αντεχουν να ακουνε ανακριβειες Πανο κ μονο τετοιες λες δυστυχως......
 

JohnnyThePirate

New Member
Μια πρόχειρη σκέψη:γιατί ο θυλασμός γίνεται με μητρικό γάλα;Αυτό από μόνο του δεν καθιστά το γάλα ως την πιο σημαντική τροφή για τη βρεφική μας ζωή;Πως μπορείς φίλε μου Πάνο να υποστηρίξεις ότι ο άνθρωπος είναι φρουτοφάγος από τη φύση του;Επιπλέον πως μπορείς, χωρίς πρωτεϊνες, να χτίσεις ένα δυνατό και ανεπτυγμένο μυικό σύστημα,αν δεν καταναλώσεις τροφές πλούσιες σε πρωτεϊνη όπως το κοτόπουλο;Μπορεί κάποιος να απαντήσει ότι υπάρχουν τα συμπληρώματα για αυτή τη δουλειά,αλλά έτσι αυτομάτως ξεφεύγουμε από τη φύση μας.Όταν αναγκάζεσαι να παίρνεις οποιοδήποτε συμπλήρωμα,σημαίνει ότι κάποιο λάθος υπάρχει στη διατροφή.Φιλικά πάντα
 

panoslydios

New Member
JohnnyThePirate είπε:
Μια πρόχειρη σκέψη:γιατί ο θυλασμός γίνεται με μητρικό γάλα;Αυτό από μόνο του δεν καθιστά το γάλα ως την πιο σημαντική τροφή για τη βρεφική μας ζωή;Πως μπορείς φίλε μου Πάνο να υποστηρίξεις ότι ο άνθρωπος είναι φρουτοφάγος από τη φύση του;Επιπλέον πως μπορείς, χωρίς πρωτεϊνες, να χτίσεις ένα δυνατό και ανεπτυγμένο μυικό σύστημα,αν δεν καταναλώσεις τροφές πλούσιες σε πρωτεϊνη όπως το κοτόπουλο;Μπορεί κάποιος να απαντήσει ότι υπάρχουν τα συμπληρώματα για αυτή τη δουλειά,αλλά έτσι αυτομάτως ξεφεύγουμε από τη φύση μας.Όταν αναγκάζεσαι να παίρνεις οποιοδήποτε συμπλήρωμα,σημαίνει ότι κάποιο λάθος υπάρχει στη διατροφή.Φιλικά πάντα

Να μου λειπει να φαω στη ζωη μου χιλιαδες κοτοπουλα ωστε να εχω σωμα αφυσικο .Και ουτως η αλλως ολοι τα χανουν ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο. Οι πλατες μου εχουν ανοιξει απο το κολυμπι και ειμαι σε λιγο κατωτερο επιπεδο απο την ιδια περιοδο περυσι οπου κατεβαζα γυρους .


Ναι το μητρικο γαλα ειναι ενστικτωδης τροφη αλλα τι σχεση εχει με τη διατροφη .Ολα τα θηλαστικα πινουν μητρικο γαλα μεχρι ενος σημειου.
 

JohnnyThePirate

New Member
Το γυμνασμένο σώμα δηλώνει υγεία.Όσο δυνατότερο είναι το μυικό σου σύστημα,τόσο ανθεκτικότερος είναι ο οργανισμός σου.Δε νομίζω πως είναι αφύσικο να έχεις ένα υγιές και γυμνασμένο σώμα,εγώ δεν το βλέπω καθόλου αφύσικο.

Τι σχέση έχει το μητρικό γάλα με τη διατροφή;Αφού έστω και για μία περίοδο τρέφεσαι μόνο με γάλα,αυτομάτως δεν είσαι φρουτοφάγος από τη φύση σου.Αλλιώς θα δίναμε στα μωρά χυμό πορτοκαλιού.
 

Chs

Μέλος του προσωπικού
Συμφωνώ με τον Γιάννη τον πειρατή .. Το ένστικτό είναι κάτι που σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή, και από τη φύση είναι καθορισμένο, είναι αυτό που είσαι. Μην ξεχνάμε.. κουβαλάμε ένστικτα από πρωτόγονα χρόνια πάνω μας ακόμα και σήμερα..
 

panoslydios

New Member
Ελπιζω κανεις να μην νιωθει την αναγκη να πινει μητρικο γαλα στα 50 του!!!Μιας και λετε τα ενστικτα σε ακολουθουν σε ολη τη ζωη.

Αυτο δεν αφαιρει τιποτα απο οτι ο ανθρωπος ειναι φρουτοφαγος.Και για την ακριβεια
ειναι κατεξοχην φρουτοφαγος.Μονο το φρουτο μπαινει κατευθειαν χωρις κουζινες και μαγειρεματα με μηδενικη πεψη. Και καποια ωμα λαχανικα.


GOMI είπε:
Έχεις δίκαιο, προσπάθησα να μην παρασυρθώ και γίνω απόλυτος ή επιθετικός άλλα ίσως δεν το κατάφερα. Οπότε και πάλι σου ζητώ συγνώμη.
Απλά αυτό που με εκνεύρισε είναι οι αναφορές και τα όσα πρεσβεύουν κάποια από αυτά που ανέφερες και όχι φυσικά εσύ ως άτομο.
Θύμωσα πάρα πολύ με τους γύρω μου και με τον εαυτό μου που αποφάσισε να ξεκόψει τότε και δεν ήταν εύκολο. Να φανταστείς χρειάστηκε να φύγω από το σπίτι μου, (εργένης τότε) και να γυρίσω στο πατρικό μου για 10 ημέρες, ενώ άλλαξα όλη τη διακόσμηση του σπιτιού. Δεν ήθελα τίποτα να μου θυμίζει τα όσα συνέβησαν.
Παρόλο αυτά, αν όσα πούμε μέσω pm έχουν ως αποτέλεσμα να σε γοητεύσουν παραπάνω και όχι να σε αποτρέψουν, θα προτιμούσα να παραμείνουμε στις μέχρι τώρα αναφορές για το θέμα και να κλείσει εδώ.
Από εμένα πάντως, καμία παρεξήγηση και κανένα πρόβλημα μαζί σου. Απλά αν θες, ως χάρη απέφευγε αναφορές που μπορεί να εμπλέκουν ιδεολογίες από αυτές τις θρησκείες. Αν πάλι δεν θες, θα χρησιμοποιήσω απλά το δικαίωμα και την επιλογή μου να αποφεύγω να διαβάζω κάποιες από τις αναρτήσεις σου, ενώ σε αντίθεση κάποιες άλλες τις θεωρώ ενδιαφέρουσες.

Οι θρησκειες ειναι αστροθεολογια .Εχουν μεσα και αλλες παλαιοτερες επιστημες(αλχημεια πχ) και τους αρεσει να προβαλλουν οσα εχουν να πουν με αλληγοριες. Δεν βρισκω κατι κακο σε αυτη την αποψη .
 
Μπλουζα