Ερώτηση για μετά τη μεταμόσχευση

Jaykid

New Member
Γειά σας παιδιά , βρήκα πρόσφατα το site και μιας και είδα ότι υπάρχει κάποια εμπειρία εδώ θα ήθελα να ρωτήσω ένα πραγματάκι ίσως χαζό.

Έκανα μεταμόσχευση πριν 14 μέρες ακριβώς και λούζομαι καθημερινά όπως μου είπαν στις οδηγίες, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν πειράζει να λούζομαι παραπάνω από μια φορά τη μέρα (πρωί-βράδυ). Εγώ από μόνος μου φαντάζομαι ότι δεν πειράζει αλλά λέω μήπως δεν κάνει τόσο πολύ για κάποιο λόγο.

Ευχαριστώ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

anargiros88

Well-Known Member
Καλησπέρα φιλε . Καλη επιτυχία στην μ.μ που έκανες . Κανε τον κοπο να ρωτησεις την κλινικη σου σχετικά με το ερωτημα σου . Αν και δεν υπαρχει πρόβλημα θα ειναι Καλύτερα να ρωτησεις εκει . Οδηγιες δε σου εδωσαν μετα την μ.μ ;
 

Jaykid

New Member
Καλησπέρα σε ευχαριστώ πολυ.

Θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω φυσικά. Μου έδωσαν ένα χαρτί με οδηγίες για τις πρώτες 10 μέρες κυρίως (μου είπαν να λούζομαι για 2 μήνες καθημερινά με το σαμπουάν τους) απλά δεν το σκέφτηκα να το ρωτήσω τότε.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλη φυτρωση!
Υπαρχει περιπτωση να μας ενημερωσεις με φωτο,grafts που εκανες κτλ?
 

Jaykid

New Member
Ευχαριστω, John μόλις γυρισω σπιτι θα κάνω edit αμα θελεις ναι.

Οχι Stripar στον Βεκρη έκανα (advanced hair clinics).
 

Stripar

Established Member
Περίεργο ο Βεκρής μας είχε συνηθίσει σε μια τουλάχιστον στοιχειώδη μεταχειρουργικη ενημέρωση.

Όπως και να έχει , αν το σαμπουάν που σου δώσανε είναι ήπιο , φιλικό προς το δέρμα , χωρίς Parabens κτλ και ενδείκνυται για καθημερινή χρήση δεν πρόκειται να σου κάνει κακό
 

piros75

Well-Known Member
Πάντως εγώ που έκανα DHI η μεταχειρουργική ενημέρωση ήταν άψογη. Μου δώσανε ολόκληρο φάκελο, ο οποίος μέσα περιείχε πλήρης οδηγίες για το τι και πως (μέχρι και για γυμναστική έγραφε) και με πήραν και τηλέφωνο για υπενθύμιση και για να δουν τι κάνω.
 
Μπλουζα