Επίσκεψη σε δερματόλογο

Lina8

New Member
Καλησπέρα σας, είμαι νέο μέλος αν και έμπαινα τακτικά και αρκετό καιρό στην σελίδα σας για να μάθω πληροφορίες για την τριχόπτωση, πήρα την απόφαση να κάνω εγγραφή γιατί χρειάζομαι τις γνώσεις σας και την βοήθεια σας.
Είμαι γυναίκα, 35 χρονών. Τον Δεκέμβριο μια φίλη μου κομμώτρια ενώ έφτιαχνα τα μαλλιά μου μου ανακοίνωσε ότι το μαλλί μου έχει αραιώσει πολύ στην μπροστινή μεριά... συγκεκριμένα στο τέλος της επίσκεψης μου έριξε και ένα σπρέυ για να μην φαίνεται τόσο η αραίωση, να σας πω την αλήθεια μέχρι εκείνη την στιγμή δεν με είχε απασχολήσει, δεν το ήξερα καν αλλά μετά απο αυτό το συμβάν με ταρακούνησε και μου έριξε την ψυχολογία μου πολύ και έφυγα απο το κομμωτήριο εκείνη την ημέρα με κατεβασμένα τα μούτρα.
Λόγω σιδεροπενικής αναιμίας ξεκίνησα τα φεροσανόλ , μου τα έγραψε ο παθόλογος μου, επίσης έχω και υποθυροειδισμό και απο μόνη μου -βασικά μου τα συνέστησε μια συνάδελφος- ξεκίνησα τις βιταμίνες perfectil τα οποια τα πήρα 2 μήνες χωρίς να δω κάποια βελτίωση, η τριχόπτωση τις τελευταίες εβδομάδες ήταν αυξημένη και για αυτό έκλεισα ένα ραντεβού στον δερματολόγο ώστε να παω να δω τι μου συμβαίνει.
Μου έγραψε να κάνω εξετάσεις σε συγκεκριμένη μέρα του κύκλου μου και κάποιες αλλες...μέχρι να τις κάνω μου είπε να ξεκινήσω θεραπεία μου ειπε οτι έχω Ανδρογενετική Α. δεν εχω μεγάλο θέμα αλλά για να παραμείνουν οι θύλακες ενεργοί θα πρέπει να τους δυναμώσουμε τώρα που δεν είναι μεγάλο το πρόβλημα, μου είπε οτι μπορεί να είναι απο πολλούς παράγοντες απο το στρες, μέχρι κακή διατροφή, απο τον υποθεροειδισμό και έλλειψη σιδήρου.
Μου έγραψε μια μίξη κάποιων φαρμάκων... butavate, Minoxil 5%, estradiol 0,06, Helsinki formula το όποιο θα μου το φτιάξει η φαρμακοποιος μου και θα βάζω 2-3 σταγόνες στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού μου με προσοχή να μην πέσει το ύγρο στο πρόσωπο και βγάλω και εκεί τρίχες και επίσης μου έδωσε και ένα σαμπουάν που θα το χρησιμοποιω στο τελευταίο χέρι λουσίματος. Έψαξα λίγο στο ιντερνετ και είδα οτι η estradiol είναι κάτι που έχει σχέση με την εμμηνόπαυση και εκεί που πήρα λίγο τα πάνω μου στο ιατρείο γιατί μου είπε οτι θα δω αποτέλεσματα , με το που διάβασα για την ορμόνη αυτή πάλι έπεσα ψυχολογικά. Τέλος Σεπτεμβρίου θα κάνω τις εξετάσεις μου και θα δούμε.. απλά με προβληματίζει το γεγονός που ακόμα δεν έχω κάνει τις εξετάσεις και μου ξεκίνησε θεραπεία. Θα ήθελα την γνώμη σας, σας παρακαλώ και συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα. Αν δεν έπρεπε να γράψω τις ονομασίες των σκευασμάτων διαγράψτε το μήνυμα μου :)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα