Εναλλακτικες μετα απο σταματημα φιναστεριδης...

daidalus

Member
Καλησπερα σε ολους κατοπιν παρενεργειων που ειχα τον τελευταιο καιρο μετα απο 2,5 χρονια συνεχους χρησης φιναστεριδης 1mg / μερα αποφασισα να την κοψω μαχαιρι για ενα αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα αν και ειχα εξαιρετικα αποτελεσματα στα μαλλια. Προς το παρον συνεχιζω με minox και σκεφτομαι να εμπλουτισω την θεραπεια με καποια ποσιμα , προσανατολιζομαι στο να προσθεσω 2 φορες την ημερα μια κουταλια εξαιρετικο παρθενο ελαιολαδο καθως ειδα πως σε ορισμενους ειχε αποτελεσματα σε συνδιασμο με zinc 1/μερα και ω3 1/μερα. πως σας φαινεται το σχημα αυτο θα εχει αποτελεσματα? επισης ηθελα να ρωτησω πια μαρκα zinc προτιμαται καθως και πιο σκευασμα ω3
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nine

Active Member
zinc επαιρνα 30mg/μερα επαιρνα ξεχωριστα δεν μου εκανε τιποτα για τα μαλλια. συνολο 40-45mg/μερα γιατι ειχε και η πολυβιταμινη μεσα.
 

sito

Active Member
Δυστυχώς αν κόψεις την φίνα τα θα χάσεις και τα αποτελέσματα.

Θα μπορούσες να προσθέσεις ru ή cb τοπικά , με μικρότερες πιθανότητες για side σε σχέση με την φίνα.
 

daidalus

Member
Δεν ξερω σκεφτομουν,ενα σχημα θεραπειας μινοξιδηλη 1 φορα την ημερα ελαιολαδο 1 κουταλια καθε πρωι,omega 3 ενα χαπι την ημερα. και δαφνελαιο 3 φορες την εβδομαδα. μηπως με αυτα πετυχω συντηρηση.....
 

Harris_G

Well-Known Member
Νομιζω to καλυτερο μπορεις να κανεις ειναι:

1)Saw Palmetto καλή δόση (300mg)
2) Biotin extra potency (5.000mg ή 10.000mg)
3) Δυνατή πολυβιταμίνη
4) Διατροφή: Τρώγε αλκαλικές τροφές (φυτοφαγία κατά βάση) και απέφευγε τα όξινα, τα οποία πυροδοτούν το σχηματισμό DHT
5) Μασάζ τα κρανίο με πρόγραμμα (πχ. πρωί-μεσημέρι βράδυ)
6) Φουλ κατανάλωση νερού
7) ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
8) Προσευχή

Νομίζω αν τα συνδυάσεις ευλαβικά θα πάρεις ένα καλό boost. Effect φίνας λογικά δε θα είναι αλλά θα πάρεις ένα τίμιο boost.
 

koumparos

Well-Known Member
Αποτελεσμα με κατι αλλο εκτος φινας δυσκολα θα δεις.Ισως για καποιο διαστημα με την μινοξ εαν και νομιζω οτι δεν θα μπορεσει μονη της να αποτρεψει την συρικνωση των θυλακων.Θα μπορουσες να πειραματιστεις με μικροτερες δοσεις μηπως σταματαγαν οι παρενεργειες.Μην περιμενεις με συμπληρωματα και λαδια να πετυχεις συντηρηση.Προσωπικα δεν ξερω κανεναν που καταφερε να αντικαταστησει την φιναστεριδη με καποιο αλλο σχημα ισαξιο και κυριως μακροπροθεσμα.Οσοι το επραξαν αργα η γρηγορα γυρισαν στην παλια θεραπεια η απλα σταματησαν να ασχολουνται με τα μαλια.
 
Μπλουζα