Ελλάδα vs εξωτερικό (για πολλοστή φορά)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member
Γιαυτο μαζευεις παραπανω χρηματα και πας σε δοκιμασμενες λυσεις οπως ειναι ο ερντογαν και αποφευγεις λουμπες να πεσεις σε χασαπικο που ειναι πολυ πιθανον.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Σκεψου ποσοι ακουνε για μεταμοσχευση στην τουρκια και που μπορει να πεσουν ευκολα θυματα.
Ακομα και στο φορουμ κατα καιρους εχουμε δει ατομα να ρωτανε για κλινικες στην τουρκια και για μεταμοσχευσεις με 1500ε ολα μεσα. Θελει προσοχη.
 

ItsAllGone

Active Member
Ετσι ομως πεφτουν πολυ και οι τιμες,οποτε ειναι καλα για τον ενημερωμενο,ουσιαστηκα στην μμ οι κλινικες χρεωνουν οσο τους παιρνει,το περιθωριο κερδους ειναι μεγαλο και διαμορφωνεται πιο πολυ απο τον ανταγωνισμο.Στον Ντογκαναι πριν λιγο καιρο ειχα δει τιμες 1,5-2 ευρω/graft.
 

tasos33

Well-Known Member
Μαλλον το ανεβάζω σε λάθος νήμα, σκοπός μου δεν είναι η σύγκριση του αποτελέσματος με κλινικές του εξωτερικόυ ούτε ομως να καταδικασω το αποτέλεσμα σε καμια περίπτωση( για να μην αρχισουμε το γράφω:D) αλλά η συζήτηση του αποτελέσματος και μονο λόγω των 5000 Graft που τοποθετήθηκαν τα οποία είναι πραγματικά μεγάλος αριθμός.


Στην περίπτωση του, ειναι πλέον στο 12μηνο οπότε η φύτρωση είναι(μάλλον) ολοκληρωμένη, πως βλέπεται το αποτέλεσμα για 5000 graft και κυρίως την hairline με τους κροτάφους?

θα ήθελε να επισημάνω πως η δοτρια του δείχνει πολύ καλη για 5000Graft, ειλικρινά ήταν η πρώτη φωτο που ήθελα να δω μόλις διάβασα για 5000graft.


http://www.advancedhairclinics.gr/portfolio-archive/a-a-μεταμόσχευση-μαλλιών-fue/
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μάλλον την πατάτα την έκανε αυτός που ασχολείται με το μάρκετινγκ και προφανώς δεν καταλαβαίνει από μμ...


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

tasos33

Well-Known Member
Στην προκειμένη περιπτωση τα 5000. graft δεν έχουν κανει καμια ουσιαστική διάφορα, το μεγαλύτερο φάουλ είναι στην hairline η οποία σαν εικόνα με το πυκνο τσουλουφι είναι πραγματικά χαλιά.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μπράβο άμεση αντίδραση από το μάρκετινγκ!

cdb1a68e2ffe8d497227340f4a9df113.jpg



Sent from my iPhone using Tapatalk
 

athenian

Well-Known Member
Ανοιγει κανονικα.Το αποτελεσμα ειναι ισως το χειροτερο που εχουμε δει απο την κλινικη.Μαλλον εδω μεσα βλεπουμε μονο τα αξιοπρεπη.
 
Μπλουζα