Γνώμες για τιμή για μμ

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
α βρουν κάποιο τρόπο οι mods ώστε να απαντήσουν σε τέτοιου είδους ερωτήσεις οι κλινικές ,χωρίς να γίνονται παρεξηγησεις ,τσακωμοι οι να βριζει κάποιος..απαντήσεις σε εύλογες ερωτήσεις θέλουμε..πελάτες είμαστε και έχουμε αποριες

Μπορούν να απαντήσουν κατόπιν ερωτήματος που θα τους θέσω, οπότε αν κάποιος θέλει ανοίγει ένα νήμα για να καταλήξουμε σε συγκεκριμένες ερωτήσεις τις οποίες θα τους θέσω για να πάρουμε απάντηση.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Πανάκριβο για Ελλάδα, πάνω απο 2 το graft, εδώ μέχρι και ο δικός μου ο γιατρός έδωσε κάτω απο 2. Βέβαια τους θεωρώ πιο safe απο bek αλλά θυσιάζεις την πυκνότητα, στον άλλο την δότρια.
 

P70

Active Member
Παιδια για τις τιμες τι να απαντησει μια κλινικη; να δικαιολογηθει γιατι ζηταει τοσα;

Μαλλον στην συγκεκριμενη περιπτωση το κυριο ερωτημα ειναι γιατι του προτεινουν εναν αριθμο γκραφτ, τριχων, οπως θες πες το, που δεν υπαρχει περιπτωση να του δωσει καλη εικονα; Μηπως επειδη δεν μπορουν παραπανω γραφτ ανα συνεδρεια; Μηπως επειδη γενικα η τακτικη της εταιριας αυτης ειναι safe πανω απο ολα;
Απο κει και περα σιγα μην βγει η καθε εταιρια να βγαλει τιμοκαταλογο, αφου οι περισσοτερες αν οχι ολες παιζουν στο «οπου τον πιασω τον αλλον».
 

athenian

Well-Known Member
Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε μια απάντηση από την dhi για το θέμα της πυκνότητας, γιατί δλδ προτιμούν μικρότερες πυκνότητες από κλινικές του εξωτερικού κι αν έχει να κάνει με την επιβίωση των μοσχευμάτων ή με πιθανό shock loss, ειδικά στη hairline ακολουθούν πολύ συντηρητική προσέγγιση.
 

lopate

New Member
Ποσο ειναι αν την κανεις Αγγλια; ετσι πληροφοριακα
Αυτοί £10.000 μου ζήτησαν (£7.500 με μια προσφορά που είχαν αν το έκανα μέχρι τέλος Ιουνίου) για την ίδια επέμβαση (Giga) για να το κάνω εδώ. 1-2 ακόμη που ρώτησα (χωρίς να επισκευτώ όμως) περίπου τα ίδια μου είπαν αλλά δεν μπήκα καν στον κόπο να ρωτήσω λεπτομέρειες γιατί τόσα λεφτά δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω
 

Tsek

Well-Known Member
Καλησπέρα παιδιά. Επισκέφθηκα την d*i για να με εξετάσουν και μου είπαν ότι χρειάζομαι 2 μέρες session (γύρω στις 5000-5500 τρίχες μου είπαν) και η τιμή που μου ζητάνε είναι 5200€. Γενικά απ' ότι βλέπω εκεί παίζουν οι τιμές αλλά είπα να ρωτήσω και σας που το χετε ψάξει να μου πείτε αν είναι καλή η τιμή για την συγκεκριμένη εταιρία. Δεν θέλω να πετάξω λεφτά οπότε το σκέφτομαι.
Στείλε φωτογραφίες στην advance hair και πάρε τηλέφωνο και ζήτα τιμή για 2 ήμερη επεμβάση. Κοντά στις 10.000 τρίχες θα σου βάλουν σε 2 μέρες.
 
Μπλουζα