Γνωμες για μεταμόσχευση

George7777777

New Member
Παιδες καλημέρα κι από εμένα

Θα ήθελα να ρωτήσω τις εντυπωσεις σας για τον Βεκρή. Εχω κάνει 2 επισκέψεις στο ιατρειο του για πληροφορείες. Την πρώτη με εξέτασε μια Λιλη (περίεργο επίθετο, δεν το θυμάμαι ακριβώς και μου είπε (λες και εχει καταπιεί κασέτα) τα ιδια. Καλη δότρια περιοχή, κοστος 3600€ κλπ. Πίεσα εγώ πολύ για το 2τερο ραντεβου με τον γιατρό. Μου είπε τα ίδια περίπου και απο τότε με ζαλίζουν στα τηλέφωνα για να κάνω την επεμβαση. Κάποιες παρατηρήσεις:

1) Δεν πλήρωσα για καμία επίσκεψη!
2) Είμαι 37 ετών
3) Τα μαλλία μου είναι μία χαρά. Εμφανίζουν απλά αραίωση μπροστά (μετωπική χώρα) και λίγο εντονότερη στο μπιφτέκι. Η αλήθεια είναι οτι σκέφτομαί καθαρά για καλλοπιστικούς λόγους και για αυτο πήγα μόνο στον Βεκρή καθότι (όπως ισχυρίζεται) μπορεί να κανει ακούρευτη συνεδρία (Αυτο για μένα ειναι μεγάλο συν καθώς, λόγω δουλειάς οτιδήπωτε που θα φαίνεται το αποκλείω!!).
4) Επειδή δεν είμαι απο Αθήνα μου εδωσαν τωρα τελευταία την λυση της Θεσ/κης οπου εχουν ανοίξει κατι κι εκει.

Τι να κάνω; Η αλήθεια ειναι οτι είμα διστακτικός καθώς η αντιμετώπισήτους μου φάνηκε κάπως ερασιτεχνική.

Παρακαλώ για βοήθεια-συμβουλές...

Ευχαριστώ.....
Γιώργος
DSC_0001.JPG DSC_0002.JPG
GetAttachmentThumbnail
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Την εντονότερη αραίωση στο πίσω μέρος που ειπες ,με αυτές τις φωτό δύσκολο να την δούμε..πάντως γενικά καλά είσαι από μαλλια
 

George7777777

New Member
Την εντονότερη αραίωση στο πίσω μέρος που ειπες ,με αυτές τις φωτό δύσκολο να την δούμε..πάντως γενικά καλά είσαι από μαλλια

Φιλε aeratos28 αυτη ειναι η αραιωση. Απλα τα μαλλια ειναι χτενισμένα πλάγια για να μην πολυφαίνεται.... Όπως ειπα, ειμαι σχετικά καλά για 37 χρονών (αν εξαιρεσεις το γκριζαρισμα :) :) :) ).

Γι αυτό και δεν το εψαξα τόσο διεξοδικά όπως εσείς εδω στο σαιτ. Με αυτά που ακουσα όμως από τη συγκεκριμένη κλινική, μάλλον καλυτερα να εμπιστευτώ ολους εσας παρά εκείνους......
 

aeratos28

Just aeratos
Για το μπιφτέκι έλεγα ότι δεν το βλέπαμε με τις προηγούμενες φωτο,γιατί είχες πει γι αυτό ότι έχεις το περισσότερο πρόβλημα..τώρα το εβαλες να το δούμε.πριν μόνο το μπροστα βλέπαμε..κοίτα δεν έχεις πρόβλημα ιδιαίτερο..αν κανεις πιο κοντά τα μαλλιά σου με ένα κούρεμα,σχεδόν δεν θα φαίνεται το μπιφτέκι..θα εξαφανιστεί..αλλά μετά θα έχεις λίγο θέμα με το μπροστινό μέρος..αν μπορείς,να βάλεις φωτό με τα μαλλιά όλα χτενισμένα προς τα πάνω,ώστε να δούμε πως φαίνεται το hairline σου
 

koumparos

Well-Known Member
Εγω λεω να μην κανεις τιποτα.Ξεκινα μινο για το μπιφτεκι που κανει δουλεια εκει και σε 3 χρονια στα 40 δηλαδη αξιολογεις παλι την κατασταση.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Εγω λεω να μην κανεις τιποτα.Ξεκινα μινο για το μπιφτεκι που κανει δουλεια εκει και σε 3 χρονια στα 40 δηλαδη αξιολογεις παλι την κατασταση.

σωστος. βαλε μινοξιδιλη να δεις πως θα δουλεψει αν δεν εχεις βαλει ποτε ισως δεις καλα αποτελεσματα για καποια χρονια. ;)
 

piros75

Well-Known Member
ξεκίνα μινοξ για 6 μήνες και μετά βλέπεις αν θα χρειαστείς και τι. Μπορείς επίσης να κάνεις σε έναν δερματολόγο έλεγχο για να δεις σε τι φάση βρίσκονται οι χνουδοποιημένες τρίχες σου. Αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι πρώτα πρέπει να ξεκινήσεις θεραπεία και μετά να αποφασίσεις.
 

George7777777

New Member
Καλημέρα παιδια και σας ευχαριστώ γιοα τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον. Μερικές ερωτήσεις:

1) Aeroatos 87, Dimitris50423, Τι είναι η μινοξυδίλη; Εννοω είναι κάτι το βαρυ; Χορηγείται από γιατρο; Πόσο καιρό χρειαζεται η θεραπεία και πόσο κοστίζει; 'Οταν λες αποτέλεσμα φαντάζομαι εννοεις οτι δεν θα μεγαλωσει το μπιφτέκι ετσι;
2) Bird Talk, Σχετικά με hair make up προϊόντα; Τί εννοείς φίλε; Εχεις να προτείνεις κάτι;
3) Pyros, Νομίζω οτι οι χνουδοποιημένες τρίχες μου εχουν πάψει να υφίστανται πια... :) :) Πάντως, έχεις δίκιο για δερματολόγο. Θα το κοιτάξω σύντομα....

Πάντως παιδια η αλήθεια είναι οτι το θέμα το τρέχω από προ-πέρυσι όταν πρωτο πήγα στον Βεκρή τον Αύγουστο 2015. (οπως εγραψα, πήγα μόνο σε αυτόν λόγω της ακούρευτης συνεδρίας αλλά συνεχίζω να είμαι σκεπτικός....)

Από τότε πέρασε πολύς καιρος και λόγω δουλειάς (ταξιδεύω εξωτερικό συχνά και για μεγάλα διαστήματα) δεν το είδα και τόσο ζεστα. Αρχισα να το ερευνώ από Δεκέμβριο όταν ακι μπήκα στο μπλόγκ σας (παρεπιπτώντως Pyros, χαρά στο κουράγιο σου ρε φιλε. Παργματικά σεβασμός για την υπομονή και την μεθοδικότητα σου. Ελπίζω η φύτρωση να πηγαίνει τζαμι!)

Ο λόγος που πήγα κατ'ευθείαν σε κλινική ειναι οτι οι θεραπείες δεν λύνουν το θέμα (απλα το καθυστερούν) και σε βάθος χρόνου κοστίζουν πολυ περισσότερο από μια επέμβαση.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
http://www.onmed.gr/omorfia/story/328904/trixoptosi-kai-minoksidili-ti-isxyei

Διάβασε το φόρουμ στο κομμάτι των θεραπειών, θα πάρεις πολλές πληροφορίες για παράδειγμα δες εδώ:

http://www.hairlossgr.com/forums/Γενική-συζήτηση-για-θεραπείες.24/

και εδώ:
http://www.hairlossgr.com/forums/Αποτελεσματικές-θεραπείες.47/

Διάβασε αρκετά και κατόπιν κάνεις τις σωστές ερωτήσεις στα σωστά μέλη. Καλή τύχη ότι και αν αποφασίσεις φίλε.
 
Μπλουζα