Απότομο χάσιμο μαλλιών

manosxristos

New Member
Καλησπέρα παιδιά ήρθε μάλλον και η δίκη μου για μεταμόσχευση αλλά θα ήθελα την γνώμη σας μιας και δεν γνωρίζω και πολλά αφού μόλις 2 μήνες τώρα με απασχολεί.
Είμαι 28 χρόνων οι κρόταφοι μου έχουν χαθεί από πολύ μικρός μάλλον ποτέ δεν είχα κροτάφους , από τα 26 λοιπόν και μετά άρχισα σιγά σιγά να χάνω μαλλιά αλλά ποτέ δεν φαινόταν κάποιο κενό από αυτό το καλοκαίρι λοιπόν και μετά έχει αρχίσει να γίνετε όλο και πιο έντονο από μπροστά, πίσω δεν έχω κανένα θέμα . Πήγα σε δερματολόγο μου έδωσε βιταμίνες σαμπουάν και ένα σπρέι. Το σπρέι δεν το χρησιμοποιεισα και πολύ γιατί μου είπε να κάνω έντονο μασάζ και φοβήθηκα ότι εάν έκανα και μασάζ θα έφευγαν όλες οι τρίχες που είχαν μείνει.
Σκέφτομαι λοιπόν μέσα στην επόμενη βδομάδα να επισκεφτώ κάποια κλινική είμαι ανάμεσα σε d*i στην Θεσσαλονίκη η στον Β*κρη η στον Αν*στασακη.Θα ήθελα την γνώμη σας πάνω σε αυτό η αν υπάρχει και άλλη λύση χωρίς μεταμόσχευση .
Επισης ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να πάω να κάνω κάποιες εξετάσεις γιατί η τριχόπτωση αρχισε να γίνετε πολύ απότομα .
 

Συνημμένα

  • IMG_9399.JPG
    IMG_9399.JPG
    979.6 KB · Προβολές: 157
  • IMG_9395.JPG
    IMG_9395.JPG
    529.9 KB · Προβολές: 152
  • IMG_9393.JPG
    IMG_9393.JPG
    703 KB · Προβολές: 146
  • IMG_9385.JPG
    IMG_9385.JPG
    1.2 MB · Προβολές: 152

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
Ιδιαίτερο πρόβλημα δεν έχεις.
Εγώ θα σου έλεγα να αρχίσεις να κοιτάς για θεραπείες και να αφήσεις τις μεταμοσχεύσεις προς το παρόν.
 

nikolakis

Well-Known Member
Πολυ σκοτεινές οι φωτο σου φιλε μου. Ρίξε φωτισμό πάνω στην περιοχή που φωτογραφίζεις ώστε να φανεί το θέμα σου.
 

manosxristos

New Member
Εκτός από την τελευταία φωτογραφία όλες οι φωτό είναι με φλας στο κινητό .
Θα βγάλω και άλλες το πρωί .
Το θέμα είναι να προλάβω κάτι τώρα που είναι στην αρχή, δεν ξερω βέβαια από τι να αρχίσω .
Πιο πολύ είναι ψυχολογικό το θέμα νομίζω πως όλοι με κοιτάνε στα μαλλιά.
 

aeratos28

Just aeratos
φίλε φλας μπορεί να έχουν άλλα είσαι σε σκοτεινό μέρος και δεν έχουν και καλή ανάλυση ..χτένισε τα όλα προς τα πάνω και προς τα πίσω και βγες έξω σε φως ημέρας και βγάλε φωτό..για να φανεί και πίσω από hairline η πραγματική εικόνα..τώρα για hairline μπροστά φαινεται ότι έχεις θέμα ,επίσης φαινεται ότι εχει ανοίξει το μέτωπο σου στα temple points .. Πάνω από τα τριγωνακια που λέμε,στο σημείο που ενώνονται τα πλαϊνά με την hairline..υπάρχει υποχώρηση εκεί..norwood 2a είσαι man..
 

aeratos28

Just aeratos
Διάχυτη αραίωση πίσω από την α ζώνη..η α ζώνη σχεδόν χαμένη..μόνο τσουλουφι στο κέντρο εμφανώς αραιωμενο αρκετά,κρόταφοι χαμένοι, επίσης χαμένα και τα temple points..όπως σου είπα είσαι 2α norwood με προοπτική προς norwood 3..όταν ανεβάζεις φίλε φωτό να προσπαθείς να είναι όχι με κολακευτικά χτενίσματα..και σε αυτη τη φώτο φέρνεις τα πλαϊνά προς τα εμπρός για να καλύψεις λίγο τα κενά στους κροτάφους..όπως κανεις δηλαδή για να βγεις έξω..εδώ για να δούμε τι ακριβώς πρόβλημα έχεις και να σου πούμε γνώμες και να σε βοηθήσουμε πρέπει να κάνεις το χτένισμα που σου είπα..χτένισε τα προς τα πάνω όλα και με κλήση προς τα πίσω..και βάλε και καμιά από μπροστά και κρύψε το πρόσωπο από ματια και κάτω αν δεν θες να φανεις.
 

manosxristos

New Member
Έχεις δίκιο φίλε αύριο το μεσημέρι θα ανεβάσω κάποιες όπως μου είπες.
Σε αυτό που έχεις δει έως τώρα υπάρχει μόνο η λύση της μεταμόσχευσης;;;
Δηλαδή κάποια θεραπεία η μεσοθεραπεια με βλαστοκύτταρα δεν θα δώσει κάποια αποτέλεσματα;
 

aeratos28

Just aeratos
Εγώ δεν θα έλεγα να κάνεις μεταμόσχευση ακόμα..κάνε καμιά θεραπεία με μινοξιδιλη για το crown περισσότερο και για το μέσο του κεφαλιού να κρατηθεις καλά..για μπροστά hairline και temple points που σου είπα μόνο με μεταμόσχευση θα δεις μαλλιά όπως τα θες, αλλά σου είπα κρατήσουν όσο μπορείς με θεραπείες και βλέπεις αργότερα,μετά από κάνα 2 χρονάκια..οι μεσοθεραπειες κτλ που λες βπαστοκυτταρα,έννοιες τα prp ???αν ναι απλά θα χάσεις τα λεφτά σου και αποτέλεσμα 0..
 

piros75

Well-Known Member
Θεραπεία πρώτα φίλε μου!!! είσαι σε πολύ αρχικό στάδιο και μπορείς με μια καλή θεραπεία να κερδίσεις αρκετά χρόνια πριν να ξανασκεφτείς την μεταμόσχευση...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

manosxristos

New Member
Καταρχάς ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Και για τον χρονο σας. Πριν 2 μήνες που πήγα σε δερματολόγο μου είπε και αυτός να μην μπω ακόμη στην διαδικασία της μετάμοσχευσης.
Αν λοιπόν αποφασίσω να κάνω κάποια θεραπεία πως πρέπει να αρχίσω, δλδ να πάω σε κάποιο γιατρό εξειδικευμένο η να ψάξω στο φόρουμ και να κάνω κάτι μόνος μου;;
 

naruto

Well-Known Member
οι στανταρ θεραπειες με αποδεδειγμενα αποτελεσματα ειναι
-μινοξιδιλη τοπικα σε μορφη λοσιον ή αφρου
-φιναστεριδη σε μορφη χαπιου.
οπως ολα τα φαρμακα μπορει να παρουσιασουν καποιοες παρενεργειες κ καλο θα ηταν να συμβουλευτεις γιατρο πριν ξεκινησεις κατι.Σε τελειως αδειες περιοχες δεν προκειτε να κανουν κατι.Σε αραιωμενες περιοχες βοηθανε απο λιγο εως εντυπωσιακα πολυ αναλογα τον ανθρωπο.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Γεια σου και απο εμενα. Απο σαμπουαν τι βαζεις; για πυκνωση βοηθαει η λοσιον μινοξιδιλης αλλα τα αποτελεσματα μενουν οσο βαζεις. Δοκιμασε λιγο καιρο κανενα καλο σαμπουαν και βελτιωσε τη διατροφη σου. Οι θεραπειες ειναι αυτες που σου ειπαν κ τα παιδια.
 
Μπλουζα