Αξιολογηση των φαρμακων κ των συμπληρωματων που εχω δοκιμασει τα τελευταια 6 χρονια.

hairz

New Member
ρε hairlosscursed μου κανεισ εντυπωση>
Απο τη μια το εχεισ πιασει αυτο με τισ εταιριεσ>λιγοι το πιανουν>
οι περισσοτεροι το παπαγαλιζουν χωρισ να το συνειδητοποιουν>

απο την αλλη μιλασ με τοσο σιγουρια σαν εκπροσωποσ ολων των ατομων>
και μαλιστα χωρισ να δοκιμαζεισ κατι

η καραφλα ειναι απλωσ ασβεστοποιημενοι ιστοι λογω ορμονικων ανισορροπιων
διατροφησ και τοξικων συνηθειων>

η μεταμοσχευση δεν ειναι λυση>αλλα εμποδιο στο να βγει η προηγουμενη δομη στο κεφαλι>
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Bouklas είπε:
kapa είπε:
τα εσπασα ολα τα κοντερ :headbanging:
πιστευω σε μια 10 ετια η λιστα δεν θα εχει τελειωμο.
οτι δεν εχω δοκιμασει ακομα ειναι επειδη δεν προλαβα
Οι δερματολόγοι μπροστά σου είναι γατάκια! :fighting:

boukla εχω αυτο http://www.ebay.com/itm/Natrol-Biotin-10-000mcg-Maximum-Strength-2x-100-Tablets-2-Pack-/191127065430?pt=US_Dietary_Supplements_Nutrition&hash=item2c800f9356
και θα παω σε μισο χαπι την ημερα οταν θα ξεκινησω βιοτινη.
δες το για την επομενη παραγγελια. :beerc
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Φιλε hairz ποιος σου ειπε πως δεν δοκιμαζω ή δεν εχω δοκιμασει;εχω δικιμασει σχεδον οτι κυκλοφορει και απο φαρμακα και μεθοδους.
Εδω μεσα δεν νομιζω να ειναι πανω απο 5 μελη που παιρνουν φινα μια 15 ετια.ενας απο αυτους ειμαι και εγω...
Επισης δεν μιλω σαν εκπροσωπος ολων των ατομων οπως λες παρα μονο τον εαυτο μου αλλα για πραγματα που γνωριζω και εχω εμπειρια νομιζω πως μπορω να εκφερω αποψη υπευθυνα.
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
hairlosscursed είπε:
Παιδια δειτε την αληθεια η οποια ειναι η εξης:
Ουτε η φινα σου τον ριχνει,ουτε η φινα σε γεμιζει μαλλια.
Αν δεν σου κανει κουκου δεν φταιει ΜΟΝΟΝ η φινα...
Το πιο σημαντικο στην ολη αυτη φαση που συζηταμε εδω και 15 χρονια επειδη δεν εχουμε τιποτε αλλο δεν ειναι μονο το πανω και το κατω κεφαλι αλλα τι ζημια μπορει να συμβει με συνεπειες που δεν γνωριζουμε...και φυσικα δεν μιλαω για τις σηκωμαρες του καθενα που στο μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απο φοβο προκαταληψη και placebo.μιλαω για βλαβες στον οργανισμο που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνωριζει πως θα του τα σκασει...μακροπροθεσμα και υστερα απο παρατεταμενη χρηση...οσο για τις ερευνες ....my ass....οι ερευνες εχουν γινει απο τους ιδιους που πουλανε το φαρμακο...κατι σαν τα γκαλοπ των εκλογων..και τελοσπαντων δεν κουραστηκατε ανα μια εβδομαδα να υπαρχει καινουργιο τοπικ για την φινα την μινοξ και τις παρενερεγειες αυτων;;;;δεν βλεπετε πως ειναι πλεον γραφικο;;;;
Και τι να κανουμε φιλε να μιλησουμε για την Βουγιουκλακη?Συμφωνω σε αρκετα απο αυτα που λες αλλα δυστυχως ετσι ειναι η ολη φαση.Αυτα υπαρχουν.Η Μεταμοσχευση ειναι το μονο κατα την αποψη μου αντιδοτο στην Καραφλα.Η Φινα κ λιγοτερο η μινοξ απλα την καθυστερουν.Εχουμε γινει γραφικοι εδω στο site ειδικα στο θεμα των θεραπειων οι οποιες ειναι 20 χρονια κοντα οι ιδιες.Θα μπορουσαμε να την εχουμε κοπανησει ολοι οπως εχουν κανει οι περισσοτεροι αλλα επειδη ειμαστε παθοντες ,προσπαθουμε να ανοιξουμε τα ματια στους νεους ωστε να μην τρεχουν κ χαλανε τα λεφτα τους αδικα κ χωρις σκοπο.
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
LostUser είπε:
1)Εξήγηση για το ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ την ΑΑ δεν υπάρχει.Ο μηχανισμός "πολύ DHT--->πέφτει η τρίχα" δεν θεωρώ πως είναι ΑΙΤΙΑ αλλά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ κάτι βαθύτερου που ακόμη δεν γνωρίζουμε.

2)Messing with hormones.Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος αντισταθμίζει να κερδίσει λίγες τρίχες παραπάνω (γιατί φουλ μαλλί με oral dht blockers κανείς δεν ξαναείδε) σε ρίσκο της σεξουαλικής του υγείας και όχι μόνο! Ειλικρινά θα σκεφτόμουν πιο σοβαρά αναβολικά στεροειδή,που στην τελική θα φαινόμουν και αισθητικά πολύ καλύτερα,με τα ίδια sides παρά αυτά τα δηλητήρια! Ρισκάρετε δηλαδή απόδοση στο σεξ,ευεξία,φυσική κατάσταση και,από πολλές μαρτυρίες, ακόμα και ψυχολογία για τι...?

3)Κατανοώ πως είμαστε άνθρωποι και θέλουμε όλοι να μην πέσουμε αμαχητί.Και γω το κάνω.Εγώ όμως ρωτάω,ειδικά εσάς τους πολύ πιο έμπειρους:
Δοκιμάζουμε την Άρτα και τα Γιάννενα κυριολεκτικά από σκευάσματα και θεραπείες.ΑΞΙΖΕΙ? Μακροπρόθεσμα μιλώντας? Είναι πια τόσα τα gains ή παλεύουμε σε μια πραγματικά χαμένη μάχη?

Sorry αν είμαι off-topic...

Για 23 χρονών το έχεις δει πολύ ώριμα το όλο θέμα της τριχόπτωσης και μπράβο σου.
Μιας και απλά όλοι λέμε την αποψή μας, εν συντομία η δική μου μετά από 20 χρόνια τριχόπτωσης είναι ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς καθόλου μιας και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο. ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. Και το πιο απογοητευτικό είναι πως ούτε στην επόμενη 10ετία φαίνεται κάτι με αξιώσεις. Η μόνη λύση αν ποτέ τα καταφέρουν είναι βλαστοκύτταρα και κλωνοποίηση. Μια θεραπεία όμως που σίγουρα λόγω κόστους θα είναι για λίγους.

Ανεξαρτήτως την σεβαστή επιλογή των φίλων που παίρνουν φιναστερίδη, (και καλά κάνουν) πιστεύω πως φάρμακα σαν το προσκαρ, κάνανε περισσότερο κακό στο όλο θέμα της φαλάκρας παρά καλό και αυτό γιατί δεν πιστεύω πως έχει να κάνει μόνο με την DHT, αλλά και με άλλους παράγοντες οι οποίοι μένουν ανεξερεύνητοι και επί 30 χρόνια όλοι ψάχνονται γύρω από τα ανδρογόνα. Τι νόημα έχει αυτό όταν πρόκειται για άντρες?
Ίσως αν δεν υπήρχε η φιναστερίδη, να είχαν ασχοληθεί κάποιοι λίγο περισσότερο και να είχαμε κάτι πιο αποτελεσματικό και χωρίς παρενέργειες.

Το άλλο θέμα...η θεωρία της δότριας που είναι αθάνατη. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι τα μαλλιά που πέφτουν έχουν κάποια διαφορά από τα γύρω και πίσω μαλλιά που μένουν. Έχω 2 γνωστούς, έναν στη δουλειά και έναν στο γυμναστήριο όπου μετά από λίγα χρόνια γύρισαν στο ίδιο σημείο πριν τη μεταμόσχευση. Νομίζω ότι απλά η όλη διαφορά είναι στο "υπέδαφος".

Το αν παραμείνουν τα μεταμοσχευμένα, (προσωπική άποψη πάντα) δεν έχει να κάνει με τη διαφορετικότητά τους, αλλά με το ότι αυτός ο σκοτεινός και αινιγματικός μηχανισμός της φαλάκρας έχει καταλαγιάσει.
Σε διαφορετική περίπτωση και αυτά ακολουθούν το δρόμο τους.

Τους τελευταίους μήνες, λόγω ορμονικών προβλημάτων, είχα την επιλογή να παραμείνω ως έχει ή να το παλέψω (μέσω γιατρού) να ανεβάσω τεστοστερόνες και ανδρογόνα που είχαν πατώσει και μάλιστα δίχως φιναστερίδη. Μπορείς να το καταφέρεις αυτό με τη διατροφή και μόνο.
Το μαλλί ήταν σίγουρα σε καλύτερη μοίρα, αλλά όχι τίποτα τρομερό και από τη στιγμή που η τεστοστερόνη και τα ανδρογόνα 3πλασιάστηκαν η τριχόπτωση μέχρι αυτή τη στιγμή είναι κατεγιστική.
Παρόλο αυτά, όσο και αν με πειράζει, η ψυχολογία μου είναι πολύ καλύτερη τώρα απ΄οτι πριν.
Καλύτερη λίμπιντο, φοβερές στύσεις, αύξηση δύναμης, καλύτερη μυική ανταπόκριση και γενικότερα καλύτερη διάθεση. Αν κοιμόμουν και λίγο καλά, που παραμένει ένα θέμα, νομίζω ότι δεν συγκρίνεται με το να είχα λίγο παραπάνω μαλλιά και να ένιωθα χώμα.

Για μένα πάντα, αυτοί που πραγματικά βγαίνουν κερδισμένοι στο θέμα φαλάκρας, είναι αυτοί που το αποδέχονται και βελτιώνουν τον εαυτό τους όσο μπορούν σε άλλους τομείς, όπως πχ το γυμναστήριο που λέει ο φίλος bouklas. (αρκεί να μην είσαι και εδώ γκαντέμης όπως εγώ με 3 κήλες στη μέση και 2 στον αυχένα)
Όλα τ άλλα είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων και απλά ως απογοητευμένος θεατής, κάθεσαι και βλέπεις τη ζωή σου μέσα σε μια μίζερη πορεία.
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
(αρκεί να μην είσαι και εδώ γκαντέμης όπως εγώ με 3 κήλες στη μέση και 2 στον αυχένα)

ειχα 4,δεν εχω καμια.
μερα παρα μερα 5 σετ μεχρι κοπωσης με αυτο το μηχανημα.
 

Συνημμένα

  • 137_PAGOS raxiewn 8117.jpg
    137_PAGOS raxiewn 8117.jpg
    10.5 KB · Προβολές: 30

giwrgos athina

Active Member
Gomi λες οτι εχεις δυο φιλους που γυρισαν σε λιγα χρονια στο σημειο προ μμ.Τι εννοεις οτι επεσαν τα μεταμοσχευμενα η τα μαμα μαλλια τους?
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Αν επεφταν τα μεταμοσχευμενα θα το ξεραμε.Αν κ πιστευω οτι μετα απο αρκετα χρονια σιγουρα θα πεσουν καποια απο αυτα.Το οτι οι φιλοι του Gomi γυρισαν στο σημειο που ηταν πρωτα ειναι λογικο.Με μια μεταμοσχευση δεν λυνεις το προβλημα σου.Η Τριχοπτωση δεν σταματαει ποτε.
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
kapa είπε:
GOMI είπε:
(αρκεί να μην είσαι και εδώ γκαντέμης όπως εγώ με 3 κήλες στη μέση και 2 στον αυχένα)

ειχα 4,δεν εχω καμια.
μερα παρα μερα 5 σετ μεχρι κοπωσης με αυτο το μηχανημα.

Το παλεύω φίλε kapa με ραχιαίους στο γυμναστήριο, αλλά είχα εγχειρίσει έναν σπόνδυλο πριν 10 χρόνια και η περιοχή όσο να ναι έχει επηρεαστεί και από αυτό.
Ξαναέκανες μαγνητική και έδειξε ότι οι κήλες έχουν απορροφηθεί?

sorry για το off topic


giwrgos athina είπε:
Gomi λες οτι εχεις δυο φιλους που γυρισαν σε λιγα χρονια στο σημειο προ μμ.Τι εννοεις οτι επεσαν τα μεταμοσχευμενα η τα μαμα μαλλια τους?

Ναι φίλε giwrgo, γύρισαν πίσω κατά 90% και έφυγαν και μεταμοσχευμένα αφήνοντας λίγες διάσπαρτες.
Με τον έναν στη δουλειά που έχω περισσότερο θάρρος από αυτόν στο γυμναστήριο, μου είπε ότι δεν ακολούθησε ποτέ καμία αγωγή, απλά έκανε την μεταμόσχευση και το μετάνιωσε. Την έκανε σε ηλικία 26χρονών και ήταν ήδη αρκετά μεγάλο nw (5 απ όσο θυμάμαι)


ΜΙΚΕΣ είπε:
Αν επεφταν τα μεταμοσχευμενα θα το ξεραμε.Αν κ πιστευω οτι μετα απο αρκετα χρονια σιγουρα θα πεσουν καποια απο αυτα.Το οτι οι φιλοι του Gomi γυρισαν στο σημειο που ηταν πρωτα ειναι λογικο.Με μια μεταμοσχευση δεν λυνεις το προβλημα σου.Η Τριχοπτωση δεν σταματαει ποτε.

Αν ο μηχανισμός έχει ηρεμήσει, σίγουρα δεν πέφτουν. Αν κάποιος κάνει μεταμόσχευση στα 23-25 και ο μηχανισμός είναι σε εξέλιξη, προσωπικά νομίζω ότι μεγάλο μέρος και αυτών θα πέσουν.
Η μεταμόσχευση περισσότερο έχει νόημα σε μικρά nw, μεγάλη ηλικία και με σοβαρή σκέψη για λήψη φιναστερίδης.

Εγώ εκτός από τα παιδιά του φόρουμ που όντως έχουν φανεί καλά αποτελέσματα, δεν έχω δει αξιόλογη μεταμόσχευση από κοντά γι αυτό και δεν το σκέφτομαι ακόμα.

Επίσης να ρωτήσω κάτι άλλο. Αν κάποιος κάνει μεταμόσχευση και όλα καλά. Μετά από 2 χρονάκια, πάρει στεροειδή για το γυμναστήριο. Θα πέσουν μέρος των μεταμοσχευμένων ή όχι?
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
Το παλεύω φίλε kapa με ραχιαίους στο γυμναστήριο, αλλά είχα εγχειρίσει έναν σπόνδυλο πριν 10 χρόνια και η περιοχή όσο να ναι έχει επηρεαστεί και από αυτό.
Ξαναέκανες μαγνητική και έδειξε ότι οι κήλες έχουν απορροφηθεί?

ετρεξα σε γιατρους,μαγνητικες,μου προτειναν επεμβαση.
χρονια με παυσιπονα και φρικτους πονους.
φυσιοθεραπειες.
τελικα μονο αυτος ο παγκος δουλεψε στις κηλες,τιποτα αλλο.
αν κανεις αλλη ασκηση ραχαιων απλα αλαξε την με αυτον τον παγκο.
οι ραχαιοι δεν γυμναζονται μπρουμυτα στο πατωμα ουτε με αρσεις θανατου,δοκιμασμενα....
υπεφερα πολυ μεχρι να βρω την λυση
 

tropheus

Well-Known Member
RE: Αξιολογηση φαρμακων κ των συμπληρωματων που εχω δοκιμασει τα τελευταια χρονια.

GOMI είπε:
...
Επίσης να ρωτήσω κάτι άλλο. Αν κάποιος κάνει μεταμόσχευση και όλα καλά. Μετά από 2 χρονάκια, πάρει στεροειδή για το γυμναστήριο. Θα πέσουν μέρος των μεταμοσχευμένων ή όχι?

Τα μεταμοσχευμένα θα αντιδράσουν όπως θα αντιδρούσαν και αν είχαν παραμείνει στη θέση τους.
Η λήψη στεροεϊδών επηρεάζει τα μαλλάκια ανάλογα με το δείκτη ανδρογονικότητας που τα χαρακτηρίζει.
Υπάρχουν στεροεϊδή με πολύ υψηλό δείκτη ανδρογονικότητας (trenbolone, halotestin κ.α.) τα οποία σε άτομα με μαλλάκια ευαίσθητα στα ανδρογόνα τους τσακίζει, και στεροεϊδή με πολύ χαμηλό δείκτη (turinabol, anavar κ.α) που δεν τα επηρεάζει σημαντικά.
Παρόλα αυτά έχουμε όλοι δει "τέρατα" στα γυμναστήρια που είναι πνιγμένα στα πιο σκληρά στεροεϊδή με μαλλί Bob Marley...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
Gomi δηλ εφοσον ο φιλος σου εφτασε norwood 5 σε τοσο μικρη ηλικια οπως και εγω που εφτασα στα 20-21 πιστευεις οτι τοτε δεν ηρεμει καπως ο μηχανισμος???
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
tropheus είπε:
GOMI είπε:
...
Επίσης να ρωτήσω κάτι άλλο. Αν κάποιος κάνει μεταμόσχευση και όλα καλά. Μετά από 2 χρονάκια, πάρει στεροειδή για το γυμναστήριο. Θα πέσουν μέρος των μεταμοσχευμένων ή όχι?

Τα μεταμοσχευμένα θα αντιδράσουν όπως θα αντιδρούσαν και αν είχαν παραμείνει στη θέση τους.
Η λήψη στεροεϊδών επηρεάζει τα μαλλάκια ανάλογα με το δείκτη ανδρογονικότητας που τα χαρακτηρίζει.
Υπάρχουν στεροεϊδή με πολύ υψηλό δείκτη ανδρογονικότητας (trenbolone, halotestin κ.α.) τα οποία σε άτομα με μαλλάκια ευαίσθητα στα ανδρογόνα τους τσακίζει, και στεροεϊδή με πολύ χαμηλό δείκτη (turinabol, anavar κ.α) που δεν τα επηρεάζει σημαντικά.
Παρόλα αυτά έχουμε όλοι δει "τέρατα" στα γυμναστήρια που είναι πνιγμένα στα πιο σκληρά στεροεϊδή με μαλλί Bob Marley...

Λογικά όμως αν τα μαλλιά παρέμεναν στη θέση της δότριας, δεν θα έπεφταν ακόμα και σε σκληρά στεροειδή. Απ όσο ξέρω τουλάχιστον. Αντίθετα, αν μεταφερθούν στη nw6, έχουν πιθανότητες να επηρεαστούν.
Παλιότερα είχα διαβάσει μια τέτοια περίπτωση σε φορουμ bodybuilding όπου έφυγαν μεταμοσχευμένα από χρήση στεροειδών και πάντα το είχα απορία αυτό να το συζητήσουμε....


giwrgos athina είπε:
Gomi δηλ εφοσον ο φιλος σου εφτασε norwood 5 σε τοσο μικρη ηλικια οπως και εγω που εφτασα στα 20-21 πιστευεις οτι τοτε δεν ηρεμει καπως ο μηχανισμος???

Φίλε giwrgo, δεν θέλω να βάλω κάποιον σε τέτοια διαδικασία. Τίποτα δεν ισχύει για όλους και από τη στιγμή που δεν ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται και καραφλιάζουμε, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε οι οποίες δεν έχουν νόημα. Τα αποτελέσματα των φίλων του φόρουμ από μεταμοσχεύσεις, διαψεύδουν πολλά πράγματα εξάλλου που αφορούν θεωρίες. Απλά εγώ έχω το "ελάττωμα" να κοιτάζω πάντα στην αρνητική πλευρά των πραγμάτων...
Αν έχεις κάνει μεταμόσχευση και έχεις χάσει μαλλί από τόσο μικρός, οι πιθανότητες είναι περισσότερο στο να έχει ολοκληρωθεί ο μηχανισμός της τριχόπτωσης.
Ο φίλος μου από τη δουλειά που ανέφερα, γενικότερα δεν προσέχει τον εαυτό του, τρώει σαβούρες, δεν γυμνάζεται, καπνίζει πίνει κλπ...Όλα παίζουν ρόλο...:)
 
Το 2013 ηταν η χρονια που εκοψα τα παντα και φυσικα κοπηκα για τα καλα μιας κ εχασα αρκετα μαλλια κ αναγκαστικα στην 2η μεταμοσχευση.Θα βαθμολογησω καποια φαρμακα αλλα και καποια συμπληρωματα τα οποια χρησιμοποιησα καποια χρονια.Θα ηθελα εννοειται και την αποψη ολων των παιδιων αλλα και την εμπειρια των πιο παλιων. 1.φιναστεριδη-8 κατα την αποψη μου το καλυτερο φαρμακο (ντουταστεριδη δεν εχω δοκιμασει)που υπαρχει κατα της ΑΑ.Μπορει να μην την σταματαει εντελως αλλα την φρεναρει αρκετα.Εχει βεβαια τις περισσοτερες παρενεργειες και ειναι κατα την αποψη μου απαγορευτικο σε ανθρωπους μικρους οι οποιοι δεν εχουν κανει οικογενεια. 2.Μινοξιδιλη-6. Ειναι το καλυτερο τοπικο.Δεν εχει την δυναμη της φιναστεριδης αλλα κ αυτη σταματαει φρεναρει την τριχοπτωση.Λεγεται οτι χανει δυναμη με τα χρονια.Δυστυχως εδω κ χρονια υπαρχει κ δεν εχει βγει κατι καλυτερο. 3.Σαμπουαν κετοκοναζολης(fugoral πχ)-3. Κατα την αποψη μου βοηθαει στην ΑΑ σε πολυ μικρο βαθμο βεβαια.Νομιζω οτι 4-6 φορες τον μηνα ειναι αρκετες.Ισως λεπταινει την τριχα η πιο συχνη χρηση της. 4.PRP.-3 Εκανα prp ενα χρονο περιπου αλλα το εκανα αμεσως μετα αφου εκοψα την φιναστεριδη.Δεν ειδα κατι το ιδιαιτερο μαλιστα εχασα το πρωτο τριμηνο αρκετες τριχες.Πιστευω οτι κατι κανει αλλα δεν ειναι αυτο που περιμενουμε. 5.συμπληρωματα ψευδαργυρου-2 σιγουρα και αυτο βοηθαει λιγο στην παχυνση της τριχας και στην ποιοτητα της αλλα ειναι πολυ μικρη η συνεισφορα του. 6.Roller-5 ειναι πολυ καλο στο να αποροφαει το δερμα πιο ευκολα ειτε την μινοξιδιλη ειτε τα διαφορα τοπικα. Ω3-?ειναι οτι πιο αμφιλεγομενο υπαρχει τωρα τελευταια.Υπαρχουν ατομα που λενε οτι σταθεροποιησε την τριχοπτωση και αλλοι που δεν ειδαν τιποτα απολυτως.Θα περιμενουμε μεχρι να τελειωσει το καλοκαιρι και θα ξερουμε τι γινεται.Μαλλον ειναι και αυτο μια απο τα ιδια. Μπορω να γραψω και για πολλα αλλα αλλα θα ηθελα να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας και τι δουλεψε σε εσας κ τι οχι.
 
Το 2013 ηταν η χρονια που εκοψα τα παντα και φυσικα κοπηκα για τα καλα μιας κ εχασα αρκετα μαλλια κ αναγκαστικα στην 2η μεταμοσχευση.Θα βαθμολογησω καποια φαρμακα αλλα και καποια συμπληρωματα τα οποια χρησιμοποιησα καποια χρονια.Θα ηθελα εννοειται και την αποψη ολων των παιδιων αλλα και την εμπειρια των πιο παλιων. 1.φιναστεριδη-8 κατα την αποψη μου το καλυτερο φαρμακο (ντουταστεριδη δεν εχω δοκιμασει)που υπαρχει κατα της ΑΑ.Μπορει να μην την σταματαει εντελως αλλα την φρεναρει αρκετα.Εχει βεβαια τις περισσοτερες παρενεργειες και ειναι κατα την αποψη μου απαγορευτικο σε ανθρωπους μικρους οι οποιοι δεν εχουν κανει οικογενεια. 2.Μινοξιδιλη-6. Ειναι το καλυτερο τοπικο.Δεν εχει την δυναμη της φιναστεριδης αλλα κ αυτη σταματαει φρεναρει την τριχοπτωση.Λεγεται οτι χανει δυναμη με τα χρονια.Δυστυχως εδω κ χρονια υπαρχει κ δεν εχει βγει κατι καλυτερο. 3.Σαμπουαν κετοκοναζολης(fugoral πχ)-3. Κατα την αποψη μου βοηθαει στην ΑΑ σε πολυ μικρο βαθμο βεβαια.Νομιζω οτι 4-6 φορες τον μηνα ειναι αρκετες.Ισως λεπταινει την τριχα η πιο συχνη χρηση της. 4.PRP.-3 Εκανα prp ενα χρονο περιπου αλλα το εκανα αμεσως μετα αφου εκοψα την φιναστεριδη.Δεν ειδα κατι το ιδιαιτερο μαλιστα εχασα το πρωτο τριμηνο αρκετες τριχες.Πιστευω οτι κατι κανει αλλα δεν ειναι αυτο που περιμενουμε. 5.συμπληρωματα ψευδαργυρου-2 σιγουρα και αυτο βοηθαει λιγο στην παχυνση της τριχας και στην ποιοτητα της αλλα ειναι πολυ μικρη η συνεισφορα του. 6.Roller-5 ειναι πολυ καλο στο να αποροφαει το δερμα πιο ευκολα ειτε την μινοξιδιλη ειτε τα διαφορα τοπικα. Ω3-?ειναι οτι πιο αμφιλεγομενο υπαρχει τωρα τελευταια.Υπαρχουν ατομα που λενε οτι σταθεροποιησε την τριχοπτωση και αλλοι που δεν ειδαν τιποτα απολυτως.Θα περιμενουμε μεχρι να τελειωσει το καλοκαιρι και θα ξερουμε τι γινεται.Μαλλον ειναι και αυτο μια απο τα ιδια. Μπορω να γραψω και για πολλα αλλα αλλα θα ηθελα να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας και τι δουλεψε σε εσας κ τι οχι.
Το βασικο Mikes ειναι να σταματησεις το ενζυμο που σου καταστρεφει τοις ορμονες και κατα συνεχεια το μαλλι, με καποιο φυσικο παρεμποδιστη. Δηλ. με καποιο φυτο, και οχι με παρεμποδιστες που φτιαχνονται στο εργαστηριο(τα φυτα δεν παρουσιαζουν παρενεργειες).
Υπαρχουν φυτικες θεραπειες για τα τεσσερα ενζυμα που καταστρεφουν τοις ορμονες(σε καθε ανθρωπο μονο το ενα εζυμο απο τα τεσσερα λειτουργει βλαπτικα.
 
Το βασικο Mikes ειναι να σταματησεις το ενζυμο που σου καταστρεφει τοις ορμονες και κατα συνεχεια το μαλλι, με καποιο φυσικο παρεμποδιστη. Δηλ. με καποιο φυτο, και οχι με παρεμποδιστες που φτιαχνονται στο εργαστηριο(τα φυτα δεν παρουσιαζουν παρενεργειες).
Υπαρχουν φυτικες θεραπειες για τα τεσσερα ενζυμα που καταστρεφουν τοις ορμονες(σε καθε ανθρωπο μονο το ενα εζυμο απο τα τεσσερα λειτουργει βλαπτικα.

.... Και πια είναι αυτά τα φυτά;;
 
Μερικα απο αυτα τα φυτα μπορεις να τα βρεις με τον εξης τροπο εκμεταλευομενος την ευρευνα που εχει γινει παγκοσμιως σε ιδιωτικα ερευνιτικα κεντρα. Κανεις μια αναζητηση στο Internet "Hairloss Patent" και θα σου βγαλει ολες τοις Πατεντες που πληρωνονται πανακριβα για να τοις αναγνωρισει το Γραφειο Πατεντων. Εκει λοιπον θα βρεις οτι υπαρχει Πατεντα για τα φυλλα απο τη Δεσπολια (Μουσμουλο). Ομως αυτο παρεμποδιζει μονο το ενζυμο αρωματαση της τετοστερωνης ( testerone aromatase). Για να βρεις αν αυτο το ενζυμο εχει προβλημα υπαρχουν μερικα Πανεπιστημιακα Εργαστηρια που κανουν την αναλυση. Εγω μπορω να σας κανω την αναλυση δωρεαν σε οποιον θελει για τα μελη του Συλλογου. Να πάρεις μούσμουλα θα σε βοηθήσουν.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπορούν τα μουσμουλα να αποτρέψουν την τριχόπτωση;; ο.0 σε εναν που έχει εποχιακη αντε οκ, αλλά εμείς που έχουμε ανδρογενετικη αλωπεκια πως θα βοηθήσει;;; μου φαίνεται λίγο παράξενο... συγνώμη κιόλας αλλά τόσα έχουμε ακούσει για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης καταλαβαίνεις φαντάζομαι
 

dimitris.t

New Member
ρε παιδες ετσι και κοψεις την οποιαδηποτε θεραπεια ακολουθεις...παει το μαλλι?32 μερες με axelan(fin 5%) και καψουλες για λιπαρα οξεα απ'οτι καταλαβα. και ακουω ο,τι η φιναστεριδη κανει δουλεια.να παρω?υπαρχει περιπτωση αν σταματησω ολα η καποια απο αυτα να παθω χειροτερα απο πριν?
 
http://curcumin.gr/page.php?pid=107
καποια θα τα εχω ξεχασει αλλα σε γενικες γραμμες αυτα
απο oral
duta 0,5ml = μονο παρενεργεις,δεν προλαβα να φτασω σε αποτελεσματα
proscar 1/4 - 1/5 - 1/8 - 1/16 - 1/32 propecia 1/4 - 1/8 - 1/16 - 1/32. = μονο παρενεργεις,δεν προλαβα να φτασω σε αποτελεσματα
keratene alphactive = μονο παρενεργεις,δεν προλαβα να φτασω σε αποτελεσματα
zinc gluconate 30mg,zinc 50mg,zinc100mg = φοβερη εκτοξευση λιμπιντο αλλα για λιγες μερες μονο,δεν εκανα μακροχρονια να δω αν θα κανει κατι και στο μαλλι.
quercetin 450mg+900mg = τιποτα
loniten 1,2mg- 2,5mg = μακριά
saw palmetto 300mg = τιποτα
maca50mg,maca 100mg = τιποτα
vitamine E 50mg = τιποτα
anti gray hair = παρενεργειες
paba 500mg = κατι πηγε να κανει στο μαυρισμα τριχας αλλα δεν τα καταφερε τελικα,σαν να εχασε στην πορεια.
b complex = τιποτα
folic acid 400mg = τιποτα
ω3 = παρα πολυ μειωμενη τριχοπτωση και παχυνση τριχας η οποια κρατησε 3 μηνες αλλα τον τεταρτο μηνα παρατηρησα μια πτωση αποδοσης κατα 30%
soy isoflavones 70 mg = παρενεργειες
curcumin+melatonin =τα εβαλα και τα 2 επειδη ειναι σε εξελιξη η θεραπεια,καποιο απο αυτα μου εχει μειωσει την τριχοπτωση κατα 50%

παμε στα τοπικα....
5 διαφορετικες μαρκες μινοξ = τα γνωστα επανεκφυση,πτωση αποδοσης
μινοξιδιλη+ κορτιζονη= πολυ γρηγορη επανεκφυση,ο συνδιασμος σε παρθενο κεφαλι απο θεραπειες φυσαει.
μινοξιδιλη + airol = ενισχυσε κατα πολυ τα φτωχα αποτελεσματα της μινοξιδιλης.
μινοξιδιλη+ airol+ κορτιζονη = φυσαει επισης
jalplast gel= δεν εχω δοκιμασει τιποτα πιο αποτελεσματικο στο θεμα επουλωσης,με αφησε αφωνο!!!!!!
astressin f7 = τιποτα
daktarin = τιποτα
pepanthol = πολυ αποτελεσματικη σε ερεθισμους και φαγουρες,σαν τοπικη κορτιζονη
aloe jel = αποτελεσματικη κυριως σε φαγουρες αλλα σε ερεθισμους ερχεται δευτερη απο την pepanthol
derma roller 0.25mm,derma roller 0,5mm,derma roller 0,75mm = μειωση τριχοπτωσης για 3 μηνες.καλυτερη απορροφηση τοπικων.
derma roller 1,5mm = σε εξελιξη αν και βλεπω ηδη τα θετικα σημαδια.
βουρτσισμα = μονο τον πρωτο μηνα,μαχαιρι διακοπη τριχοπτωσης και λιγο επανεκφυση αλλα μετα τιποτα.
crinagen = καθολου λαδιλα πραγματικα!!κατι λιγα πηγε να κανει
zirtek = τιποτα
vpa = τιποτα
zinc oxide = επανεκφυση αλλα μην ξεκινατε,σε καποιους αραιωση
zinc pyrithione = λιγο επανεκφυση
latanoprost xalatan = λιγο επανεκφυση
folligen = λιγο επανεκφυση

απο σαμπουαν
fungoral = καλο καθαρισμα αλλα το σταματησα λογω αμφιβωλιων στο αν βοηθησει
libroman = τα ιδια
head and shoulders = το καλυτερο σαμπουαν που εχω χρησιμοποιησει
Η κουρκουμινη είναι Οντως αυτό που θα σου φέρει αποτέλεσμα γιατί παρεμποδίζει αυτό το ένζυμο το hsd17b. Αρκεί να πάρεις καλη ποιότητα κουρκουμινης.
Καλη ποιότητα είναι η

Και το zink gluconate πρέπει να το συνεχίσεις (σου μειωσε τα αεπιπεδα ιστρονης(που μειώνει την λίμπιντο) γιαυτό ειχες αυξηση φοβερη στη λιμπιντο) πάνε μαζί κουρκουμινη και zink είναι για την ιδία κατηγορία δηλ. hsd17b blockers.
Θα έπρεπε να μετρήσεις την α-διονη.

41QGnuuXKIL._SY300_.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπλουζα