Αποστολέας Θέμα: FAQ - Για αρχαριους  (Αναγνώστηκε 15880 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kapamarou

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • life is life and me is me
    • Προφίλ
  • Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
Απ: FAQ - Για αρχαριους
« Απάντηση #60 στις: Ιανουάριος 16, 2012, 10:31:49 μμ »
Μωρέ όπως σου είπα, από τον Αύγουστο φοράω άλλα γυαλιά, συγκεκριμένα αυτά
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/298594_265990463428523_100000527157615_1042784_2680957_n.jpg

όπως βλέπεις δεν έχουν "κούρμπα" που να πάει πίσω από το αυτί. Αν ήταν απλά από τον παλιό σκελετό δε θα έπρεπε να είχαν βγει νέα μαλλιά τώρα; Ή μήπως είναι τπτ πιο πολύπλοκο λόγω του ότι τα παλιά σε συνδυασμό με το σμήγμα μου είχαν κάνει το δέρμα τελείως τάνα (μιλάμε ξέφτυζε η νικέλ μπογιά του γυαλιού και καθόταν στις φαβορίτες μου) και πρέπει να το ξε-δηλητηριάσω;

Παίζει μήπως να είναι κανένα Αndrogenic Αlopecia pattern?
πηγαινε σε δερματολογο να κανει διαγνωση,η φωτο ειναι χαμηλης αναλυσης και δεν μπορω να διακρινω καλα το προβλημα.
αν και πιστευω οτι αδικα ανησυχεις,το ποιο πιθανο ειναι να ειναι τραυματισμος απο τον σκελετο
παλια :22m:
oral: Proscar 1/4,  proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
 topical: spiro1,5%,duta,  spiro+duta,  fungoral  cream,  regaine χ1,  regaine+6 duta, super zix,  axelan χ6,  axelan +airol x2,  axelan+progesterone+airolx2,  Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel    

τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525

Αποσυνδεδεμένος Cathy

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 06:34:59 μμ »
Καλησπέρα και απο μένα!!!
Θα ήθελα να πω οτι στη πολύ χρήσιμη λίστα με τα faq θα βοηθούσε πάρα πολύ εμάς τους 'νεους' στο φόρουμ κ στο πρόβλημα της τριχόπτωσης να προσθέτατε της ερμηνείες διαφόρων όρων που χρησιμοποιούνται απο τα μέλη όπως...hairline, big 2, big 3, crown, shedding, regrowth....κτλ... :angel: Κάποια απο αυτά έχω ήδη καταλάβει (διαβάζοντας απο τα συμφραζόμενα) τι σημαίνουν...για άλλα πάλι έχω μείνει με την απορία. Νομίζω θα είναι πολύ κατατοπιστικό να τα βάλετε κάπου συγκεντρωμένα να μην ψαχνόμαστε κ μεις τα νεουδια!!!  :sleep:
Κάνετε εξαιρετική δουλεια όλα τα παιδιά εδώ!!! Συγχαρητήρια για το φορουμ και τη βοήθεια που προσφέρετε!!

Παιδιά γνωρίζει κανείς να απαντήσει στο παραπάνω???

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
« Απάντηση #62 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 07:12:14 μμ »
Παιδιά γνωρίζει κανείς να απαντήσει στο παραπάνω???

Cathy υπήρχε παλιότερα γλωσσάρι που εξηγούσε αλφαβητικά τον κάθε όρο αλλά δεν γνωρίζω γιατί αφαιρέθηκε, αν αφαιρέθηκε δηλαδή ή μετακινήθηκε γιατί δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Έγιναν διάφορες αλλαγές μετά από κάποιες αναβαθμίσεις στο site και ίσως να οφείλετε και σε αυτό.
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν  1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου (Daily)
Τα αποτελέσματα μου εδώ (updated)

Αποσυνδεδεμένος Cathy

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 07:58:07 μμ »
Cathy υπήρχε παλιότερα γλωσσάρι που εξηγούσε αλφαβητικά τον κάθε όρο αλλά δεν γνωρίζω γιατί αφαιρέθηκε, αν αφαιρέθηκε δηλαδή ή μετακινήθηκε γιατί δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Έγιναν διάφορες αλλαγές μετά από κάποιες αναβαθμίσεις στο site και ίσως να οφείλετε και σε αυτό.
Σε ευχαριστώ παρα πολύ για την απάντηση Fenimore!!!
Αν είναι εύκολο για τους διαχειριστές του φορουμ να επαναφέρουν το γλωσσάρι θα ήμουν ευγνώμων!!!  :-*

Αποσυνδεδεμένος Cathy

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 08:17:52 μμ »
Θα μπορούσε κάποιος να πεί τη εννοούμε με αυτούς τους όρους .....hairline, crown, shedding, regrowth ? ??
 :m04:

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
« Απάντηση #65 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 08:39:36 μμ »
Θα μπορούσε κάποιος να πεί τη εννοούμε με αυτούς τους όρους .....hairline, crown, shedding, regrowth ? ??
 :m04:

Η hairline είναι η "γραμμή" που σχηματίζει η άκρη των μαλλιών πάνω από του μέτωπο, από το ένα πάνω μέρος του κροτάφου μέχρι το άλλο. Το crown είναι το πάνω πίσω μέρος του κεφαλιού. Σου βάζω και μια φωτογραφία να καταλάβεις.
Shedding (μάδημα), είναι το απότομο χάσιμο πολλών τριχών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συνήθως προκαλείτε από της θεραπείες (θετικό σημάδι ότι δουλεύει η θεραπεία), αλλά υπάρχουν και άλλοι τύποι shedding όπως "shedding απο εποχιακή τριχόπτωση" κτλ.
Regrowth λέμε όταν γινετε επανέκφυση των μαλλιών.
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν  1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου (Daily)
Τα αποτελέσματα μου εδώ (updated)

Αποσυνδεδεμένος crossfire

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: norwood 3
« Απάντηση #66 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 08:59:15 μμ »
αλλα...
big3= η πιο αποτελεσματικη θεραπεια για την καταπολεμηση της τριχοπτωσης που περιλαμβανει την μινοξιδιλη(regaine,kirkland,axelan κτλ), φιναστεριδη(proscar,propecia -χαπια) και σαμπουαν κετοκοναζολης 2%(fungoral,libroman,botaderm,abba κ.α)
big2= η θεραπεια στην οποια λειπει ενα απο τα παραπανω
φινα= η φιναστεριδη εν συντομια
side effects= οι παρενεργειες των φαρμακων
DHT= διυδροτεστοστερονη
DHT blockers= η φιναστεριδη και οι τοπικες λοσιον που μπλοκαρουν την DHT
1/5 proscar καθε πρωι
rogaine foam καθε πρωι
regaine 5 τοις εκατο καθε μεσημερι
neoral υγρο καθε βραδυ
λουσιμο καθε πρωι και βραδυ
σαμπουαν κετοκοναζολης 3 φορες την εβδομαδα και τις αλλες revivogen,tricomin και πρασινο σαπουνι

Αποσυνδεδεμένος Cathy

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιανουάριος 18, 2012, 03:24:46 μμ »
Η hairline είναι η "γραμμή" που σχηματίζει η άκρη των μαλλιών πάνω από του μέτωπο, από το ένα πάνω μέρος του κροτάφου μέχρι το άλλο. Το crown είναι το πάνω πίσω μέρος του κεφαλιού. Σου βάζω και μια φωτογραφία να καταλάβεις.
Shedding (μάδημα), είναι το απότομο χάσιμο πολλών τριχών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συνήθως προκαλείτε από της θεραπείες (θετικό σημάδι ότι δουλεύει η θεραπεία), αλλά υπάρχουν και άλλοι τύποι shedding όπως "shedding απο εποχιακή τριχόπτωση" κτλ.
Regrowth λέμε όταν γινετε επανέκφυση των μαλλιών.

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωω crossfire99 και Fenimore!!!!!  :12m:

Αποσυνδεδεμένος somari

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2(?) + Vertex
« Απάντηση #68 στις: Ιανουάριος 29, 2012, 01:33:59 μμ »
έχει βρει κανείς κάποιο βίντεο για αυτο-κούρεμα (με μηχανη) με οδηγίες; έχω βρει μόνο για σχεδόν ξύρισμα, εγώ θέλω κούρεμα σε φάση 1εκ μαλλί
Super Zix II (από 8/1/2012)
Skinoren Azelaic Acid Cream 20% (από 22/1/2012 / τέλος μετά από Shedding)

Best Sites in Greece