Αποστολέας Θέμα: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθεια  (Αναγνώστηκε 47990 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος meandros

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ
« Απάντηση #270 στις: Ιανουάριος 23, 2012, 07:01:19 μμ »
το //edit// το μονο που εβλεπε και απο εκει πιανοταν κωτσος
ηταν οι φωτογραφιες καποιων απο πριν και απο μετα
το πριν ηταν ΠΑΝΤΑ κατασταση πιερ λουιτζι κολινα
και το μετα ηταν ΠΑΝΤΑ ντανκαν μακλαουντ
και ΠΟΤΕ φωτο απο την διαδικασια

Αποσυνδεδεμένος kit

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 01:54:34 πμ »
τελικα εγο θα παρο απαντηση απο καποιον,ειχε καποιοσ εμπειρια απο Γε***ίου η μπισανγκα,η να κοιταξω για τουρκια εχω ακουσει καλα λογια και για εκει.οσο για την ελλαδα ειχα κανει //edit// Η.ερημητζιδεσ αρπαχτεσ κανουν,ο πρωτοσ κατι πηγε να κανει το παλεψε ο αλλοσ απ*τ.....ασ κανονικοσ

Aνέβασε φωτογραφίες αν θες να μιλήσεις συγκεκριμένα που έκανες μεταμόσχευση. Fenimore.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 24, 2012, 09:57:58 πμ από Fenimore »

Αποσυνδεδεμένος Don Corleone

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 12:14:48 πμ »
Φενιμορ

βλεπω εχεις κανει εντιτ την λεξη (θυμα) στο ποστ του μεανδρου καθως και τη λεξη (σφαγη) σε ποστ του Αντριανο

το κανεις επειδη υπαρχει περιπτωση να βαλει η κλινικη τους νομικους αετους της να πουλησουν νταηληκια για δυσφημηση? ???

πω ρε παιδια,τι να πω τωρα...την καραφλα μας και τα ματια μας...

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
« Απάντηση #273 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 12:20:04 πμ »
Φενιμορ

βλεπω εχεις κανει εντιτ την λεξη (θυμα) στο ποστ του μεανδρου καθως και τη λεξη (σφαγη) σε ποστ του Αντριανο

το κανεις επειδη υπαρχει περιπτωση να βαλει η κλινικη τους νομικους αετους της να πουλησουν νταηληκια για δυσφημηση? ???

Δεν τα έκανα εγώ τα συγκεκριμένα, κάνω edit μόνο με μπλε χρώμα.
Kirkland Minoxidil 5%  2 x 1ml/day (23/8/2011 - )
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν  1 x 2ml/day (26/7/2011 - )
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου (Daily)
Τα αποτελέσματα μου εδώ (updated)

Αποσυνδεδεμένος marmaromenos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: NW 6
« Απάντηση #274 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 12:31:20 πμ »
Δεν τα έκανα εγώ τα συγκεκριμένα, κάνω edit μόνο με μπλε χρώμα.

Γιατί στο φόρουμ υπάρχει πολυφωνία και πολυχρωμία!

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 12:35:56 πμ »
Γιατί στο φόρουμ υπάρχει πολυφωνία και πολυχρωμία!

Δηλαδή?  :chinscratch

Αποσυνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
    • Προφίλ
  • Norwood: 2A
« Απάντηση #276 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 12:38:46 πμ »
Φενιμορ

Εγώ τα έκανα edit, γιατί τελευταία λαμβάνω ουκ ολίγες απειλές για μηνύσεις, δικαστήρια και τα λιμπάν.
» Super Zix, Minomuck, RejuvePlex

» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.

"The tenderest spot in a man’s make-up is sometimes the bald spot on top of his head"
Helen Rowland (1875 – 1950)

Αποσυνδεδεμένος marmaromenos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: NW 6
« Απάντηση #277 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 12:50:14 πμ »
Δηλαδή?  :chinscratch

Πλάκα κάνω.Τι δεν κατάλαβες?
Όπως ο καθένας λέει την γνώμη του έτσι και ο καθένας χρησιμοποιεί το χρώμα του

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 01:01:57 πμ »
Πλάκα κάνω.Τι δεν κατάλαβες?
Όπως ο καθένας λέει την γνώμη του έτσι και ο καθένας χρησιμοποιεί το χρώμα του

ααα οκ  :) , βάζω μπλε χρώμα επειδεί μπλε είναι και η μπάρα κάτω από το username  ;)

Αποσυνδεδεμένος Skywalker

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 02:18:02 πμ »
Σορρυ που παρεμβαινω αλλα φιλε ν094 το αποτελεσμα σου ειναι κατω του μετριου και απορω γιατι μερικοι εδω μεσα το βρισκουν ακομα και απλα καλο.Η γνωμη μου ειναι οτι το αποτελεσμα σου ειναι ουτε το 1/2 απο αυτο που θα εκανεσ με 3000 τριχοθυλακια στο εξωτερικο και οτι οι φωτογραφιεσ σου ειναι παραπλανητικεσ χωρισ βεβαια να υποννοω οτι το εκανεσ εσκεμμενα :-*.Αλλα αυτη ειναι καθαρα η γνωμη μου που πιστευω εχω δικαιωμα να την εκφρασω σε αυτο το φορουμ.Οσο για την φουε στην αρχη μασ  λεσ οτι η μεγαλυτερη που εχεισ κανει σε 2 μερεσ ειναι 1250 τριχοθυλακια και μετα μασ λεσ οτι σε εσενα βαλανε κοντα στα 2000 σε δυο μερες και μπορουν και πολλα περισσοτερα.Απο την αλλη στο παιδι  που πηγε προσφατα  λενε οτι δεν γινεται με τιποτα τοσα πολλα .Εμενα τα 1250 και τα 2000 δεν μου φαινονται ιδια.Τωρα για στριπ μην συζητησουμε το αν μπορουν η όχι να βγαλουν και 3 κ 4 κ 5 κ 6 κ 7 χιλιαδες μονο εκτοσ ελλαδοσ απο οτι φαινεται.Ασε που δεν είναι και αυτό το θεμα.Τελωσπαντων να εισαι καλα γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και εμεισ ολοι  εδώ μαλλια σκεφτομαστε. :grandpa: :offt:
καλή η απορία σου Mankar, και εγώ έχω αναρωτηθεί με τόσα που ακούω γιατί δεν κλείνουν και πιστέψτε με, επειδή διαβάζω και γράφω και σε ξένα φόρουμ, υπάρχουν και εκεί κάποιοι που γράφουν αρνητικά για την D** (την πολυεθνική όπως αναφέρει και ο Adriano). Ως «πρόβατο» λοιπόν που εμπιστεύθηκε την συγκεκριμένη κλινική, η απάντηση μου είναι: δεν κλείνουν όχι γιατί εμείς ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά γιατί κάνουν καλή δουλειά. Αν η δουλειά τους ήταν αυτή που ακούγετε από διάφορους ότι είναι, θα είχαν κλείσει προ πολλού… σκεφτείτε το λίγο. Όσο για την απάντηση που έδωσαν στον dim74 εν μέρει ήταν ορθή. Με FUE δεν μπορείς, εύκολα, να βγάλεις 3000 μοσχεύματα σε μια συνεδρία, γιατί είναι πραγματικά χρονοβόρο αλλά και λάθος για τη δότρια αν θέλετε. Εμένα το ανώτερο που μου βγάλανε ήταν κοντά στα 2000 σε δύο μέρες, ενώ σε παρόμοια ερώτηση στο γιατρό, μου είπε ότι βγάζουν μέχρι και 2.500 grafts σε δύο μέρες σε παρθένα δότρια (ε φαντάζομαι βέβαια ότι μπορούν να πάνε και στα 3Κ σε δύο μέρες…)

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
« Απάντηση #280 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 11:25:55 πμ »
@skywalker το ip σου είναι ίδιο με του χρήστη GiannisP με διαφορά 21 λεπτών. Απαγορεύονται οι διπλοί λογαριασμοί στο φόρουμ. Οι λογαριασμοί σου αποκλείονται.  7SFGSFG

Αποσυνδεδεμένος S1dewind3r

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Ιανουάριος 28, 2012, 01:25:54 πμ »
Oσο περναει ο καιρος το σκεφτομαι ολο και περισσοτερο για μεταμοσχευση αλλα με τοσα που διαβαζω εδω για τους Ελληνες "γιατρους", η αληθεια οτι δισταζω ...

Αποσυνδεδεμένος θοδωρης777

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Φεβρουάριος 10, 2012, 01:14:39 πμ »
γεια σε όλους.. έχω αρχίσει και εγώ να έχω πρόβλημα τριχόπτωσης και το πήρα απόφαση να κάνω μεταμόσχευση.
διάβασα με προσοχή όλα όσα γράφετε και έχω μια μεγάλη απορία.  κάποιος πιο πάνω έγραψε ''στην αρχή καλά αλλα θα έχεις πρόβλημα σε δυο χρόνια'', υποτίθεται ότι τα μαλλιά της μεταμόσχευσης δεν πέφτουν ποτέ. απαντήστε μου αν γίνεται όσο πιο αναλυτικά γιατί έχω άγνοια.   ευχαριστώ..

Συνδεδεμένος n094

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: Past NW 6, now I guess... NW 2
« Απάντηση #283 στις: Φεβρουάριος 10, 2012, 10:21:05 πμ »
Σορρυ που παρεμβαινω αλλα φιλε ν094 το αποτελεσμα σου ειναι κατω του μετριου και απορω γιατι μερικοι εδω μεσα το βρισκουν ακομα και απλα καλο.Η γνωμη μου ειναι οτι το αποτελεσμα σου ειναι ουτε το 1/2 απο αυτο που θα εκανεσ με 3000 τριχοθυλακια στο εξωτερικο και οτι οι φωτογραφιεσ σου ειναι παραπλανητικεσ χωρισ βεβαια να υποννοω οτι το εκανεσ εσκεμμενα :-*.Αλλα αυτη ειναι καθαρα η γνωμη μου που πιστευω εχω δικαιωμα να την εκφρασω σε αυτο το φορουμ.Οσο για την φουε στην αρχη μασ  λεσ οτι η μεγαλυτερη που εχεισ κανει σε 2 μερεσ ειναι 1250 τριχοθυλακια και μετα μασ λεσ οτι σε εσενα βαλανε κοντα στα 2000 σε δυο μερες και μπορουν και πολλα περισσοτερα.Απο την αλλη στο παιδι  που πηγε προσφατα  λενε οτι δεν γινεται με τιποτα τοσα πολλα .Εμενα τα 1250 και τα 2000 δεν μου φαινονται ιδια.Τωρα για στριπ μην συζητησουμε το αν μπορουν η όχι να βγαλουν και 3 κ 4 κ 5 κ 6 κ 7 χιλιαδες μονο εκτοσ ελλαδοσ απο οτι φαινεται.Ασε που δεν είναι και αυτό το θεμα.Τελωσπαντων να εισαι καλα γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και εμεισ ολοι  εδώ μαλλια σκεφτομαστε. :grandpa: :offt:

@skywalker το ip σου είναι ίδιο με του χρήστη GiannisP με διαφορά 21 λεπτών. Απαγορεύονται οι διπλοί λογαριασμοί στο φόρουμ. Οι λογαριασμοί σου αποκλείονται.  7SFGSFG

Thanks Feni για την καλή δουλειά. Όποια διαφωνία και αν έχουμε κατά καιρούς ποτέ δεν έχω κρύψει ότι κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για την αξιοπιστία του φόρουμ...
Είναι αλήθεια ότι παίζονται πολλά συμφέροντα στον χώρο της μεταμόσχευσης («…είναι πολλά τα λεφτά Άρη….») και άρα θα υπάρχουν πάντα βαλτοί της μιας ή της άλλης εταιρείας για να λένε τα δικά τους. Ας λένε λοιπόν ότι θέλουν, εμένα το μόνο που με ενοχλεί σε αυτό είναι ότι με παρουσιάζουν χαζό…. κατά τα άλλα τα μαλάκια μου τα νέα τα έχω και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό… όσο για το αποτέλεσμα…  ποτέ δεν ανέβασα φωτογραφίες παραπλανητικές. Πάντα προσπαθώ οι φωτογραφίες μου να είναι όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικές και αναλυτικές. Το τι λένε οι βαλτοί δεν με ενδιαφέρει. Εμένα το αποτέλεσμά μου, μου αρέσει και για τους άλλους….σε όποιον αρέσει…
5.500 gafts + 1/5 proscar μέρα παρά μέρα + τοπική spiro  1 φορά τη μέρα.

Best Sites in Greece