Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μεταμοσχεύση
»
Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθεια
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθεια (Αναγνώστηκε 53972 φορές)
0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
dim74
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: ???
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ
«
Απάντηση #255 στις:
Ιανουάριος 23, 2012, 03:10:41 μμ »
εγω παντως σε επισκεψη προχθες στην d... μου ειπαν πως μεταμοσχευση fue η strip οπως αυτα που ακουγονται 3000 και 4000 χιλιαδων μοσχευματων σε μια η και παρπανω συνεχομενες μερες ειναι αδυνατον!μα τους ρωτησα,ολα αυτα τα αποτελεσματα που εχω δει εδω(στο hairlossgr) τι ειναι?ψευτικα?μας δουλευουν?η απαντηση τους,πως ειναι αδυνατον!
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 23, 2012, 03:13:19 μμ από dim74
»
Καταγράφηκε
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2346.0.html
Adriano
Jr. Member
Hairloss warrior
«
Απάντηση #256 στις:
Ιανουάριος 23, 2012, 03:21:33 μμ »
Παράθεση από: dim74 στις Ιανουάριος 23, 2012, 03:10:41 μμ
εγω παντως σε επισκεψη προχθες στην d... μου ειπαν πως μεταμοσχευση fue η strip οπως αυτα που ακουγονται 3000 και 4000 χιλιαδων μοσχευματων σε μια η και παρπανω συνεχομενες μερες ειναι αδυνατον!μα τους ρωτησα,ολα αυτα τα αποτελεσματα που εχω δει εδω(στο hairlossgr) τι ειναι?ψευτικα?μας δουλευουν?η απαντηση τους,πως ειναι αδυνατον!
Ελπίζω να κατάλαβες που έχεις μπλέξει.
Καταγράφηκε
rogaine foam 5%
fungoral
proscar
Τέρμα και για μένα τα πειράματα!!!
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: 2-γενικη αραιωση μικρου βαθμου+κροταφοι
«
Απάντηση #257 στις:
Ιανουάριος 23, 2012, 03:23:37 μμ »
Παράθεση από: Adriano στις Ιανουάριος 23, 2012, 03:21:33 μμ
Ελπίζω να κατάλαβες που έχεις μπλέξει.
τι εννοεις με το σχόλιο αυτό?
?
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
ΤΩΡΑ
fungoral shampoo, πρασινο σαπουνι
Adriano
Jr. Member
Hairloss warrior
«
Απάντηση #258 στις:
Ιανουάριος 23, 2012, 03:26:59 μμ »
Παράθεση από: MANKAR στις Ιανουάριος 23, 2012, 03:23:37 μμ
τι εννοεις με το σχόλιο αυτό?
?
Τι μπορεί να εννοώ?Με το να απαξιώνουν τόσα αποτελέσματα εδώ μέσα και αποτελέσματα κορυφαίων γιατρών οι άνθρωποι είναι τουλάχιστον επικίνδυνοι. Τι πάει να πει έιναι αδύνατον.
Αδύνατο για αυτούς όχι όμως και για τους κορυφαίους.
Καταγράφηκε
rogaine foam 5%
fungoral
proscar
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #259 στις:
Ιανουάριος 23, 2012, 03:39:07 μμ »
Παράθεση από: Adriano στις Ιανουάριος 23, 2012, 03:26:59 μμ
Τι μπορεί να εννοώ?Με το να απαξιώνουν τόσα αποτελέσματα εδώ μέσα και αποτελέσματα κορυφαίων γιατρών οι άνθρωποι είναι τουλάχιστον επικίνδυνοι. Τι πάει να πει έιναι αδύνατον.
Αδύνατο για αυτούς όχι όμως και για τους κορυφαίους.
το κανουν για λογους κα8αρα στρατηγηκης , και καλα εμεις ειμαστε ειληκρινεις και δεν κορο'ι'δευουμαι , και καλα για να προσεγγισουν νεους πελατες !!!!!θελουν να διξουν οτι ειναι αξιοπιστοι οι
//edit
!!!!!!!!!!!!!!!εγω εχω μια αλλη απορια:απο που βγαζουν πορους οι τρεις μεγαλες ετερειες στην ελλαδα και δεν εχουν κλησει ακομα???οικονομικα προβληματα δεν εχουν?
?
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
ΤΩΡΑ
Adriano
Jr. Member
Hairloss warrior
«
Απάντηση #260 στις:
Ιανουάριος 23, 2012, 03:46:06 μμ »
Παράθεση από: MANKAR στις Ιανουάριος 23, 2012, 03:39:07 μμ
το κανουν για λογους κα8αρα στρατηγηκης , και καλα εμεις ειμαστε ειληκρινεις και δεν κορο'ι'δευουμαι , και καλα για να προσεγγισουν νεους πελατες !!!!!θελουν να διξουν οτι ειναι αξιοπιστοι οι
//edit
!!!!!!!!!!!!!!!εγω εχω μια αλλη απορια:απο που βγαζουν πορους οι τρεις μεγαλες ετερειες στην ελλαδα και δεν εχουν κλησει ακομα???οικονομικα προβληματα δεν εχουν?
?
Είναι πολυεθνική ρε με μεγάλο franchise για αυτό.Kαι είμαι απόλυτα σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά πρόβατα στην Ελλάδα για
//edit
που δεν ενημερώνονται.Εδώ πέρα να πούμε ψηφίζουμε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που το ξέρουμε ότι μας κοροιδεύουν.Σε μια μεταμόσχευση θα κολλήσουμε;
Καταγράφηκε
rogaine foam 5%
fungoral
proscar
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #261 στις:
Ιανουάριος 23, 2012, 03:52:24 μμ »
Παράθεση από: Adriano στις Ιανουάριος 23, 2012, 03:46:06 μμ
Είναι πολυεθνική ρε με μεγάλο franchise για αυτό.Kαι είμαι απόλυτα σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά πρόβατα στην Ελλάδα για
//edit
που δεν ενημερώνονται.Εδώ πέρα να πούμε ψηφίζουμε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που το ξέρουμε ότι μας κοροιδεύουν.Σε μια μεταμόσχευση θα κολλήσουμε;
εχεις δικιο σε αυτο, εδω πολλα ατομα εδω μεσα παρολο που ενημερωνονται μεσα στο forum παρολα αυτα συνεχιζουν και πανε σε αυτες τις κλινικες!!!!!και χρισημοποιουνε διαφορες λεξεις ωστε να σε ξεγελασουν οπως βλαστοκυτταρα και dna activator και direct και αλλα πολλα.....και τα ψαρακια τσιμπανε!!!!!!!γιατι τα franchise δεν κληνουν??δε βλεπεις τοσα μεγαλα supermarket που κληνουν?
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
ΤΩΡΑ
n094
Jr. Member
Norwood: Past NW 6, now I guess... NW 2
«
Απάντηση #262 στις:
Ιανουάριος 23, 2012, 04:11:47 μμ »
Παράθεση από: MANKAR στις Ιανουάριος 23, 2012, 03:52:24 μμ
εχεις δικιο σε αυτο, εδω πολλα ατομα εδω μεσα παρολο που ενημερωνονται μεσα στο forum παρολα αυτα συνεχιζουν και πανε σε αυτες τις κλινικες!!!!!και χρισημοποιουνε διαφορες λεξεις ωστε να σε ξεγελασουν οπως βλαστοκυτταρα και dna activator και direct και αλλα πολλα.....και τα ψαρακια τσιμπανε!!!!!!!γιατι τα franchise δεν κληνουν??δε βλεπεις τοσα μεγαλα supermarket που κληνουν?
καλή η απορία σου Mankar, και εγώ έχω αναρωτηθεί με τόσα που ακούω γιατί δεν κλείνουν και πιστέψτε με, επειδή διαβάζω και γράφω και σε ξένα φόρουμ, υπάρχουν και εκεί κάποιοι που γράφουν αρνητικά για την D** (την πολυεθνική όπως αναφέρει και ο Adriano). Ως «πρόβατο» λοιπόν που εμπιστεύθηκε την συγκεκριμένη κλινική, η απάντηση μου είναι: δεν κλείνουν όχι γιατί εμείς ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά γιατί κάνουν καλή δουλειά. Αν η δουλειά τους ήταν αυτή που ακούγετε από διάφορους ότι είναι, θα είχαν κλείσει προ πολλού… σκεφτείτε το λίγο. Όσο για την απάντηση που έδωσαν στον dim74 εν μέρει ήταν ορθή. Με FUE δεν μπορείς, εύκολα, να βγάλεις 3000 μοσχεύματα σε μια συνεδρία, γιατί είναι πραγματικά χρονοβόρο αλλά και λάθος για τη δότρια αν θέλετε. Εμένα το ανώτερο που μου βγάλανε ήταν κοντά στα 2000 σε δύο μέρες, ενώ σε παρόμοια ερώτηση στο γιατρό, μου είπε ότι βγάζουν μέχρι και 2.500 grafts σε δύο μέρες σε παρθένα δότρια (ε φαντάζομαι βέβαια ότι μπορούν να πάνε και στα 3Κ σε δύο μέρες…)
Καταγράφηκε
5.500 grafts + τοπική spiro 1 φορά τη μέρα + minox 2 φορές τη μέρα + fungoral shampoo 2 φορές τη βδομάδα.
Φίνα για ένα χρόνο και σταδιακή διακοπή της από 10/3/12
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #263 στις:
Ιανουάριος 23, 2012, 04:18:03 μμ »
Παράθεση από: n094 στις Ιανουάριος 23, 2012, 04:11:47 μμ
καλή η απορία σου Mankar, και εγώ έχω αναρωτηθεί με τόσα που ακούω γιατί δεν κλείνουν και πιστέψτε με, επειδή διαβάζω και γράφω και σε ξένα φόρουμ, υπάρχουν και εκεί κάποιοι που γράφουν αρνητικά για την D** (την πολυεθνική όπως αναφέρει και ο Adriano). Ως «πρόβατο» λοιπόν που εμπιστεύθηκε την συγκεκριμένη κλινική, η απάντηση μου είναι: δεν κλείνουν όχι γιατί εμείς ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά γιατί κάνουν καλή δουλειά. Αν η δουλειά τους ήταν αυτή που ακούγετε από διάφορους ότι είναι, θα είχαν κλείσει προ πολλού… σκεφτείτε το λίγο. Όσο για την απάντηση που έδωσαν στον dim74 εν μέρει ήταν ορθή. Με FUE δεν μπορείς, εύκολα, να βγάλεις 3000 μοσχεύματα σε μια συνεδρία, γιατί είναι πραγματικά χρονοβόρο αλλά και λάθος για τη δότρια αν θέλετε. Εμένα το ανώτερο που μου βγάλανε ήταν κοντά στα 2000 σε δύο μέρες, ενώ σε παρόμοια ερώτηση στο γιατρό, μου είπε ότι βγάζουν μέχρι και 2.500 grafts σε δύο μέρες σε παρθένα δότρια (ε φαντάζομαι βέβαια ότι μπορούν να πάνε και στα 3Κ σε δύο μέρες…)
και εγω φιλε την πατησα σαν ''προβατο'' στην αλλη ετερεια την β*****κ*** , αλλα τοτε δεν ηξερα και δεν ειχα μπει σε αυτο το forum , για τα λεφτα που σου παιρνουν οχι δεν κανουν σωστη δουλεια!!!!Εμενα μου καταστρεψανε το κεφαλι ενα χρονο εκανα να επανελ8ω σε φυσιολογικα επιπεδα!!!!οσο για την D** , μαλλον εχουν μεγαλα οικονομικα προβληματα διοτι ακομα και μετα απο 3 χρονια που τους εστησα και δεν πηγα με περνουν συνεχεια τηλ ειτε για να με ρωτισουν αν 8ελω η' για ενημερωση!!!!!!!!!
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
ΤΩΡΑ
meandros
Jr. Member
«
Απάντηση #264 στις:
Ιανουάριος 23, 2012, 04:46:32 μμ »
εδω ρε συ περνεις τηλεφωνο για πρωτη φορα και χωρις
να σε εχουν δει καν σου λενε οτι εχουν ενα κενο για την
αλλη εβδομαδα απο ακυρωση αλλου και καλα χειρουργειου
Καταγράφηκε
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #265 στις:
Ιανουάριος 23, 2012, 04:50:47 μμ »
Παράθεση από: meandros στις Ιανουάριος 23, 2012, 04:46:32 μμ
εδω ρε συ περνεις τηλεφωνο για πρωτη φορα και χωρις
να σε εχουν δει καν σου λενε οτι εχουν ενα κενο για την
αλλη εβδομαδα απο ακυρωση αλλου και καλα χειρουργειου
και αν δε σε πεισουν μετα 8α σου πουνε οτι εχουν βγαλει μια προσφορα 50% φθηνοτερα και κατι τετοια!!!!!!
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
ΤΩΡΑ
Adriano
Jr. Member
Hairloss warrior
«
Απάντηση #266 στις:
Ιανουάριος 23, 2012, 04:57:42 μμ »
Παράθεση από: n094 στις Ιανουάριος 23, 2012, 04:11:47 μμ
Λοιπόν είμαι ήρεμος καιρό τώρα με την περίπτωσή σου και πραγματικά έκανα μεγάλη προσπάθεια για αυτό.Θα σε πιέσω λίγο τώρα όμως.
Ποια έιναι η καλή δουλειά αγαπητέ μου φίλε;Η δική σου; Αν κρίνεις την συνολική δουλειά της κλινικής μόνο από το δικό σου αποτέλεσμα οκ τότε αιθεροβατείς και έχεις παρωπίδες.Και στο λέω ρε φίλε με όλη μου την καλή διάθεση.Δείξε μας ΕΝΑ,ΕΝΑ αποτέλεσμα πέραν του δικού σου που να είναι πάνω του μετρίου.Και μπροστά σε όλους θα σε αποθεώσω και θα σου ζητήσω συγγνώμη και τα πάντα.Γιατί εμένα τα αποτελέσματα του site τους δεν μου αρέσουν και δεν έχουν και σωστές φωτογραφίες.Τώρα περι grafts και όλων των άλλων έχουν γίνει συζητήσεις ξανά και δεν υπάρχει νόημα να σχολιάσω κάτι.Θέλω πραγματικά να σε πιστέψω ειλικρινά.Επίσης καλό θα ηταν να μην χρησιμοποιείς λεγόμενα μου για να σχολιάσεις κάτι είναι λίγο ξέρεις... ειρωνικό και ασεβές.Όσο για την παρομοίωσή σου με το Πασοκ και την ΝΔ σε σχέση με την δουλειά της κλινικής ήταν λίγο άστοχη γιατί εγώ την χρησιμοποίησα έχοντας άλλο στόχο.Για να δείξω ότι οι Ελληνες είμαστε λίγο χύμα στο κύμα απέναντι σε σημαντικές αποφάσεις.(Είμαι και συγγραφέας βιβλίου για την πολιτική και όπως καταλαβαίνεις έχω το μικρόβιο).
ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
Adriano
Καταγράφηκε
rogaine foam 5%
fungoral
proscar
meandros
Jr. Member
«
Απάντηση #267 στις:
Ιανουάριος 23, 2012, 05:06:35 μμ »
ειπωθηκε πιο πανω οτι τα περιστατικα κεφαλιου κουκλας και τεραστιας ουλης
γινονταν πριν δεκα χρονια
εγω δεν θυμαμαι ομως τοτε να λεγανε στα θυματα ελα κανε σε εμας την επεμβαση
αλλα επειδη δεν υπαρχουν ακομα τα καταλληλα εργαλεια θα βγεις με μαλλι
κουκλας και με ουλη τεραστια
Καταγράφηκε
n094
Jr. Member
Norwood: Past NW 6, now I guess... NW 2
«
Απάντηση #268 στις:
Ιανουάριος 23, 2012, 06:14:19 μμ »
Παράθεση από: Adriano στις Ιανουάριος 23, 2012, 04:57:42 μμ
Λοιπόν είμαι ήρεμος καιρό τώρα με την περίπτωσή σου και πραγματικά έκανα μεγάλη προσπάθεια για αυτό.Θα σε πιέσω λίγο τώρα όμως.
Ποια έιναι η καλή δουλειά αγαπητέ μου φίλε;Η δική σου; Αν κρίνεις την συνολική δουλειά της κλινικής μόνο από το δικό σου αποτέλεσμα οκ τότε αιθεροβατείς και έχεις παρωπίδες.Και στο λέω ρε φίλε με όλη μου την καλή διάθεση.Δείξε μας ΕΝΑ,ΕΝΑ αποτέλεσμα πέραν του δικού σου που να είναι πάνω του μετρίου.Και μπροστά σε όλους θα σε αποθεώσω και θα σου ζητήσω συγγνώμη και τα πάντα.Γιατί εμένα τα αποτελέσματα του site τους δεν μου αρέσουν και δεν έχουν και σωστές φωτογραφίες.Τώρα περι grafts και όλων των άλλων έχουν γίνει συζητήσεις ξανά και δεν υπάρχει νόημα να σχολιάσω κάτι.Θέλω πραγματικά να σε πιστέψω ειλικρινά.Επίσης καλό θα ηταν να μην χρησιμοποιείς λεγόμενα μου για να σχολιάσεις κάτι είναι λίγο ξέρεις... ειρωνικό και ασεβές.Όσο για την παρομοίωσή σου με το Πασοκ και την ΝΔ σε σχέση με την δουλειά της κλινικής ήταν λίγο άστοχη γιατί εγώ την χρησιμοποίησα έχοντας άλλο στόχο.Για να δείξω ότι οι Ελληνες είμαστε λίγο χύμα στο κύμα απέναντι σε σημαντικές αποφάσεις.(Είμαι και συγγραφέας βιβλίου για την πολιτική και όπως καταλαβαίνεις έχω το μικρόβιο).
ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
Adriano
Adrano, έχουμε «ξανα-κουβεντιάσει» και σέβομαι πολύ και αυτά που γράφεις και τον τρόπο με τον οποίον τα γράφεις… Δεν έχω σαφείς απαντήσεις να σου δώσω στο ερώτημά σου παρά μόνο ότι έχω δει αρκετά περιστατικά από την κλινική όλα αυτά τα χρόνια που είτε κάνω μεταμοσχεύσεις, είτε πάω για επανελέγχους και εξετάσεις και τα περισσότερα είναι από καλά έως πολύ καλά, όπως επίσης έχω δει και από κοντά αποτελέσματα από εξωτερικό (Sapiro, Umar κ.α. ήμουν στην Αγγλία 5 χρόνια για σπουδές και αρκετοί πήγαιναν Αμερική για επεμβάσεις) και επίσης τα βρήκα πολύ καλά… Τι άλλο να πω….. θα έλεγα αυτό, που έχω ξαναπεί… άσε με εμένα και το αποτέλεσμά μου, ξέχνα όλα όσα έχεις δει από φωτογραφίες και προσπάθησε να δεις ζωντανά κάποια αποτελέσματα… αυτό μόνο. όσο για το Πασοκ και τη ΝΔ έχεις απόλυτο δίκιο και συγνώμη…. απλά πιστεύω ότι δεν κολλούσε ούτε στη δική σου, ούτε στη δική μου ανάρτηση.
Καταγράφηκε
5.500 grafts + τοπική spiro 1 φορά τη μέρα + minox 2 φορές τη μέρα + fungoral shampoo 2 φορές τη βδομάδα.
Φίνα για ένα χρόνο και σταδιακή διακοπή της από 10/3/12
LOK
Full Member
Don't tell me what I can't do... ~ LOK
Norwood: 3
«
Απάντηση #269 στις:
Ιανουάριος 23, 2012, 06:28:09 μμ »
Παράθεση από: meandros στις Ιανουάριος 23, 2012, 05:06:35 μμ
ειπωθηκε πιο πανω οτι τα περιστατικα κεφαλιου κουκλας και τεραστιας ουλης
γινονταν πριν δεκα χρονια