Αποστολέας Θέμα: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθεια  (Αναγνώστηκε 53972 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μάχος

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ
« Απάντηση #30 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 02:43:18 μμ »
για σου ρε Πάνο!!

Αποσυνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
« Απάντηση #31 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 03:05:28 μμ »
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 01, 2010, 03:08:44 μμ από Panos1982 »
finasteride 1mg/24h    απο  1-3-2009  ως 31-1-2011  (χωρις παρενεργειες )

finasteride 0,5mg/48h     1-2-2011  ως  20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα...  )

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Shaved (V)
« Απάντηση #32 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 10:59:01 μμ »
Καλά μην το παρακάνουμε, αν ήθελε να κάνει διαφήμιση θα έλεγε με τη μια έκανα εκεί στον τάδε. Εκτός αν σκέφτηκε ότι θα ρωτήσουμε στάνταρ και είπε να το πει μετά.

Λίγα όμως γιατί όταν γίνω πλαστικός σκοπεύω να κάνω σπέσιαλ τιμές γι αυτό το forum και τα χρήματα σας πίσω σε περίπτωση που δεν βγουν, μη μου το χαλάς τώρα :)
Treat your hair the way you treat your woman: Be good to it... but if you know it is going to leave you, leave it first.

Αποσυνδεδεμένος kapamarou

• Hero Member
  • life is life and me is me
    • Προφίλ
  • Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
« Απάντηση #33 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 11:23:43 μμ »
Λίγα όμως γιατί όταν γίνω πλαστικός σκοπεύω να κάνω σπέσιαλ τιμές γι αυτό το forum και τα χρήματα σας πίσω σε περίπτωση που δεν βγουν, μη μου το χαλάς τώρα :)
[/quote]

:) ;D :-\
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 01, 2010, 11:25:20 μμ από kapamarou »
παλια :22m:
oral: Proscar 1/4,  proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
 topical: spiro1,5%,duta,  spiro+duta,  fungoral  cream,  regaine χ1,  regaine+6 duta, super zix,  axelan χ6,  axelan +airol x2,  axelan+progesterone+airolx2,  Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel    

τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525

Αποσυνδεδεμένος Hairlosscursed

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 12:54:34 πμ »
Φιλε vasgian αρα την εκανες 10 χρονια πριν...τι συμπτωση...και εγω...οχι 1...αλλα 3. Αρα στην χωρα μας υπηρχε και υπαρχει ο σωτηρας και δεν τον βρηκα...και αναγκαστικα να τρεχω στο βανκουβερ...Ενω εσυ μεσα στν Αθηνα εεε;τελικα ειμαι και πολυ μ.....σ.στειλε μας καμια φωτογραφια ρε φιλε να ξεστραβωθουμε και εμεις οι αδαης αρχαριοι και μωροπιστευτοι ονειροπολοι του χωρου...δωσε την λυση που ειναι κατω απ την μυτη μας και δεν την βλεπουμε τοσα χρονια...σε παρακαλω μην το παρεις σαν ειρωνεια ΑΛΛΑ...αν ειχες διαβασει λιγο το σαιτ πρωτου γραψεις με τετοια ανεση οτι εχεις λυση το προβλημα σου και εισαι cool και happy,θα καταλαβαινες πως η πλειοψηφια του φορουμ δεν ειναι χθεσινα παιδακια που τρωνε κουτοχορτο.και υστερα απο ολα αυτα νοιωθω οτι ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ παει να μας δουλεψει και αυτο λεγεται θρασος και εγω για τη παρτη μου δεν το ανεχομαι...δεν ειναι λογικο στο πρωτο σου ποστ να μας λες για επιτυχιες και ολα καλα κλπ...αυτο μου δειχνει πως αφενος δεν εχεις διαβασει τι παιζει εδω και αφετερου πως βρηκες το φορουμ μπας και τσιμπησεις κανεναν πελατη και τελοσπαντων και αυτο να ισχυει δεν ειναι κακο, απλα καντο με τροπο Η δηλωσε εκπροσωπος καποιου γιατρου η οτι αλλο θες,παντως μη μας τη πεφτεις ετσι.Καλωσ κακος εχουμε φαει αρκετα ξενυχτια εδω μεσα και οχι μονο.  ΕΑΝ δεν ισχυει κατι απο αυτα σου ζηταω προκαταβολικα ΣΥΓΝΩΜΗ...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 02, 2010, 01:00:20 πμ από Hairlosscursed »
Φαρμακοβιομηχανιες και Χειρουργοι=Αλητες Συμμοριτες

Αποσυνδεδεμένος dimitris 121

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δεκέμβριος 23, 2010, 04:58:05 μμ »
Καλησπερα παιδια. Διαβαζα αυτα που λετε οσο  το να περιμενεις να περασει καιρος για να δεισ το κεφαλι σου.για μενα ειναι τεραστιο λαθος..Αυτο  ισχύει μονο οταν εχεισ διαχυτη αλωπεκια γτ δεν ξερεις πως θα ειναιτο μοσχευμα σε λιγο καιρο.

εγω απο προσωπικη εμπειρια που εχω ...εχω κανει 2 μεταμοσχευσεις. η μια απογοητευση η αλλη ακομη δεν το πιστευω το πως ειμαι τωρα και σε εμφανιση και σε ψυχολογια..η πρωτη σε κλινηκη  συγκεκριμενα laser line clinics και το αναφερω για να μην φανε και αλαλ λεφτα

μου πηραν "τα λεφτα" και δεν εγινε τπτ ενω μου κατεσρεψαν και το φιλετο που λεμε απο πισω....και ποσο μαλλον οταν καποιοι που πας για να σου κανουν την επεμβαση κοιτανε μονο πωσ θα σε πεισουν να το κανεις και να σου φανε τα λεφτα..

και η αλλη σε πλαστικο χειρουργο που μου εκανε ολο το κεφαλι απο μπροστα μεχρη πισω και με ισια γραμμη μπροστα και δεν φαινετε τιποτα. μου εκανε τετοια δουλεια που δεν το πιστευα  και ακομη δεν το πιστευω μετα απο ενα χρονο που περασε και το λεω γιατι ειμαι πολυ παρατηρητικός με τα μαλλια μου και για να πω την λεξη τελειο πρεπει να πεσει κομητης..

ολα αυτα δεν τα λεο ετσι.. απλα οτι περνουσα εγω παλλια δεν μπορω πλεον να τα βλεπω να τα περνανε αλλοι και να χανοντε και να τρελαίνονται.
Υπαρχει λυση αρκει να το παρεις αποφαση να πεις θα μαζεψω λεφτα και θα βρω ενα και θα το κανω..

ουτε να πολεμας με μινοξιδιλες και φιναστερίδη διοτι και σου κανουν προβλημα εκτος οτι βγαζεις τριχες σε ασχετα μεροι του σωματος συνεχεια το μαλλι σου ειναι λαδωμενο και χαλας και πολλα λεφτα για κατι που αν το σταματισεις θα  τα χασες....καλυτερα να μαζεψω λεφτα και να κανω την επεμβαση

Τα κοβω κοντα και ακομη και κοντα ειναι απιστευτα πυκνα. την εκαν πριν ενα χρονο και τωρα θα παω να μου αφαιρεσει το σημαδι απο πισω δωρεαν..

Εδωσα σχετικα λιγα λεφτα για το αποτελεσμα που εχω...

Αποψη μου μακρια απο κληνικες,γενικως σε οτι κλινηκη μπλεκοντε πολλοι γιατροι μακρυα..και να ψαχνεται πλαστικους χειρουργους σε αυτο το τομεα,εγω τον βρηκα βασικα μου τον συστησε ο ξαδερφος μου που ειχε κανει και εκεινος και πηγα και την εκανα.το αποτελεσμα απιστευτο.εχω μαλλι σαν εκεινο που ειχα στα 17 ,18 μου.

Οκ ναι τριχες ειναι αλλα και οι τριχεσ σε πολλουσ απο εμας παιζουν μεγαλο ρολο στην ψυχολογια μας(το να μην θες να πηγιανεισ σε φωτα να κρύβεσαι σε φωτο να σου λενε και καμια βλακεια (σταματα ρε καραφλα και τετοια)δεν ειναι ωραιο..εγω προσκοπικός ενιωθα απιστευτα ασχημα  .και επιτελουσ σταματισα το  toppik ;-)

ποιοσ δεν θα ηθελε να εχει πυκνο και υγειες κεφαλι...κανενας πιστευω...

Συγγνωμη για το τεραστιο post απλα ασ μιλησουμε ξεκαθαρα και οχι να ακουμε γνωμες καποιον που απλα τουσ τα εχει μεταφερει αλλοσ που ο αλλοσ του το εχει πει αλλος..

Αποσυνδεδεμένος Hairboost

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δεκέμβριος 23, 2010, 05:30:42 μμ »
dimitri121 πως λεγεται ο πλαστικος χειρουργος ?
τριχες....

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δεκέμβριος 23, 2010, 06:23:11 μμ »
file mou  boost sou exw steilei pm....
Kales giortes se olous..

Αποσυνδεδεμένος Hairboost

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δεκέμβριος 23, 2010, 06:34:19 μμ »
υγεια να εχουμε και καλες γιορτες!
(προσεχε να μην γραφεις με greeklish)
τριχες....

Αποσυνδεδεμένος kakashi

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 κροταφους αλλα diffuse thinner σε pattern nw5
« Απάντηση #39 στις: Δεκέμβριος 23, 2010, 07:06:40 μμ »
δημητρη  βαλε καμμια φωτο απο το κεφαλι σ να δουμε....πριν κ μετα αν εχεις....

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δεκέμβριος 23, 2010, 07:21:08 μμ »
Παιδια θα βαλω αλλα να φαινετε μονο κουτελο κεφαλι,προσωπο οχι για ευνοειτουσ λογους.
το κακο ειναι οτι δεν εχω φωτο μου προσφατα και αν εχω ειναι ολες με toppik.εχω ομωσ τισ μεταμοσχευσεισ λιγεσ μερες αφου την εκανα και φαινετε που δεν ειχα μαλλια και θα ποσταρω και αλλη μια που ειναι 6 μηνες μετα με σηκωμενα βρεγμενα μαλλια για να καταλαβετε δουλεια που μου εκανε ο ανθρωπος

Αποσυνδεδεμένος kakashi

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 κροταφους αλλα diffuse thinner σε pattern nw5
« Απάντηση #41 στις: Δεκέμβριος 23, 2010, 07:24:43 μμ »
σε ποια σημεια ειχες προβλημα ???κροταφους μονο η ειχες κ στο μπιφτεκι??τι NW ησουν πριν κ τι τωρα??

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δεκέμβριος 23, 2010, 07:27:50 μμ »
παιδια δεν ξερω τι κατηγορια ημουν απλα κροταφουσ δεν ειχα μπιφτεκι ιταν καπως αραιο ενα απο μπροστα φανταστειτε ενα τεραστιο τριγωνο με ακρες τουσ 2 κροταφουσ μεχρι το μπιφτεκι κορυφη αραιο πολυ.μισω παιδια postaro φωτο

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δεκέμβριος 23, 2010, 07:44:11 μμ »
οριστε παιδια οταν δειτε την μια φοτο με τα πολυ κοντα αυτοπου σασ ειπα με το τριγωνο μεχρι πισω δεν ειχα μαλλια...ι μαλλον ειχα μαλλια αλλα δεν ειναι μαλλια με την κανονικη εννοια..ιταν πολυ αραια  οπςσ βλεπετε και εσεις και κροταφουσ δεν ειχα..απλα εκει φαινετε οτι εχω γτ ειναι οι τριχεσ τησ επεμβασεις που επεσαν μετα απο κανενα μηνα και μετα βγηκαν κανονικα.
η αλλη φωτο ειναι στουσ 5μιση σχεδον μηνες που ειχε βγει σχεδον το 60% των μαλλιων...

Για πειτε αποψεις...εγω παντως η αποψη μου ειναι οτι με εκανε τελειο

Αποσυνδεδεμένος kwnstantinos22

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
  • Norwood: 2A
« Απάντηση #44 στις: Δεκέμβριος 23, 2010, 08:19:48 μμ »
ποσο σου κοστισε ολο αυτο Δημητρη? πως μπορω να το κανω κ γω?

Best Sites in Greece