Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μεταμοσχεύση
»
Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθεια
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
[
2
]
3
4
...
20
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθεια (Αναγνώστηκε 53972 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
geofish
Golden Hairloss Member
Norwood: 3NV
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ
«
Απάντηση #15 στις:
Ιανουάριος 30, 2009, 03:19:26 πμ »
FITNESSMAN να σε ρωτήσω, στην *** έκανες την μέθοδο που διαφημίζουν τελευταία την no touch technique η την κλάσικη fue που από ότι λέει στο site της δεν έχει σχέση με την κλασική fue.
Πάντως σε ξένα site διάβασα ότι είναι μια παραλλαγή της fue και το κάνουν για λόγους marketing.
Θα ήθελα επίσης να μας πει κάποιος αν την έχει κάνει κάνεις αυτή την τεχνική της.
Κάτι ακόμη FITNESSMAN στην δεύτερη μεταμόσχευση πόσα τριχοθιλάκια σου πήραν τι ποσοστό επιτυχίας σου έδιναν και αν στο έδιναν γραπτώς.
Καταγράφηκε
Minoxidil 6 % homemade + κρεμα αιρολ χωρίς προπυλενογλυκόλη 1/24 h
0.5 gr βιοτίνης 1/24 h
emu oil /48 h
FITNESSMAN
Jr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #16 στις:
Φεβρουάριος 02, 2009, 12:31:10 πμ »
Παράθεση από: geofish στις Ιανουάριος 30, 2009, 03:19:26 πμ
FITNESSMAN να σε ρωτήσω, στην *** έκανες την μέθοδο που διαφημίζουν τελευταία την no touch technique η την κλάσικη fue που από ότι λέει στο site της δεν έχει σχέση με την κλασική fue.
Πάντως σε ξένα site διάβασα ότι είναι μια παραλλαγή της fue και το κάνουν για λόγους marketing.
Θα ήθελα επίσης να μας πει κάποιος αν την έχει κάνει κάνεις αυτή την τεχνική της.
Κάτι ακόμη FITNESSMAN στην δεύτερη μεταμόσχευση πόσα τριχοθιλάκια σου πήραν τι ποσοστό επιτυχίας σου έδιναν και αν στο έδιναν γραπτώς.
καλησπερα.το 2005 που εκανα την fue νομιζω δεν υπηρχε η no touch.οσο για την δευτερη ερωτηση θα δω τα χαρτια που εχω κρατησει και θα σου απαντησω συντομα.και κατι αλλο.ειδα του τσακαλου τις φωτο.εγω εβλεπα αυτην που ειχε στο προφιλ του μονο γιατι στην αρχη δεν ηξερα να μπω εκει που ειναι ολες του οι φωτο. μπηκα και τις ειδα ολες.εντυπωσιαστηκα πραγματικα!!!!! χτυπαω το κεφαλι μου.τι να πω?? αν το ηξερα θα πηγαινα εξω.
Καταγράφηκε
veg
Απλό μέλος
«
Απάντηση #17 στις:
Φεβρουάριος 27, 2009, 07:42:54 μμ »
να πω να μην παραμυθιαζομαστε , με νεα ονοματα μεθοδων ...., fue και strip υπαρχουν με καποιες βελτιωσεις τα τελευταια χρονια , οπως μικροτρης διαμετρου εργαλεια , καλυτερης ποιοτητας ουλες κτλ
σχετικα με τα περιστατικα μεταμοσχευσεων στην Ελλαδα , εχω να πω ....
μπορειτε να τα δειτε καθημερινα , κυκλοφορουν και δεν νομιζω οτι θα αρνηθει καποιος απο αυτους να πει για την εμπειρια του και να απαντησει .Οι περισσοτεροι εδω θα εκαναν την επεμβαση . Στις κλινικες που εχω επισκεφθει για ενημερωση μου εδειξαν 'γενικες' φωτογραφιες , οχι επαγγελματικες . Το να σου δειξει ενα καλλιτεχνη που εχει κανει μεταμοσχευση στο επεξεργασμενο εξωφυλο ενος cd δεν λεει πολλα . Τι θα επρεπε να δειχνουν ? φωτο σε ολα τα σταδια της επεμβασης ... Και στην περιοδο αμεσως μετα . Με υψηλη αναλυση .
Επισης εχω παρεβρεθει σε ενημερωτικο σεμιναριο εταιρειας με 2 ζωντανα παραδειγματα , ανθρωπων που εκαναν επεμβαση 2 μερες πριν γινει το σεμιναριο . Η επουλωση τους ηταν καλη αλλα ηταν 'ξυρισμενοι ' και οι 2 ειχαν καποια δικα τους μαλια , οποτε δεν μπορουσες να αξιολογησεις , τι προβλημα ειχαν , τι προστεθηκε ακριβως και επισης να δεις το τελικο αποτελεσμα .
«
Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 27, 2009, 07:44:40 μμ από veg
»
Καταγράφηκε
gonzales
Απλό μέλος
«
Απάντηση #18 στις:
Απρίλιος 22, 2009, 12:06:40 μμ »
Καλημέρα και από έμενα και καλώς σας βρήκα. Να πω και εγώ δυο πραγματάκια για την πρόσφατη εμπειρία μου.
Πριν από 22 μέρες πήρα την απόφαση και πήγα για μεταμόσχευση μαλλιών, εδω στην Ελλάδα φυσικά, ΟΧΙ σε κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών αλλά σε γνωστό πλαστικό χειρουργό.
Εδω και καιρό με προβλημάτιζε το θέμα της τριχόπτωσης. Βέβαια δεν υπήρχε τεράστιο πρόβλημα ακόμα, αλλά ήθελα να το κάνω όσο είναι ακόμα νωρίς. Οι πληγές στο κεφάλι εξαφανίστηκαν μέσα σε 10 μέρες περίπου. Μετά από 12 μέρες πήγα για την αφαίρεση των ραμμάτων από την τομή που υπήρχε φυσικά στο πίσω μέρος. Ο κουρέας που πήγα έπειτα μου είπε χαρακτηριστικά, ότι ήμουν ο πρώτος που είδε μετά από μεταμόσχευση που του είχε γίνει τόσο προσεγμένη δουλειά και τόσο "φυσικά" τοποθετημένα πάνω στο κεφάλι μου, σε αντίθεση με άλλους που είχε γίνει τοποθέτηση σε "σειρά" και το κεφάλι ήταν σαν σουρωτήρι
.
Παρόλο που κούρεψα τα μαλλιά πολύ κοντά ώστε να μπορώ πλέον να κυκλοφορώ και χωρίς καπέλο, φαινόταν πίσω μόνο μια λεπτή λωρίδα (ποιο πολύ γιατί εκεί μου είχαν κόψει τα μαλλιά). Κάνεις δεν πρόσεξε τίποτα στο κεφάλι μου παρά μόνο το διαφορετικό κούρεμα που είχα κάνει. Έπειτα από 22 μέρες έχει σχεδόν εξαφανιστεί και μόνο κάποιος που ξέρει μπορεί να διακρίνει κάτι από κοντά (σε καμια βδομαδα πιστευω θα θελει φακο και ψαξιμο το κεφαλι για να βρεθει η τομη). Πλέον αναμένουμε για τα φρέσκα μας μαλλιά σε 2.5 με 3 μήνες.
Διαβάζοντας όλα αυτά εδω μέσα για τους γιατρούς και τις μεταμοσχεύσεις στην Ελλάδα καθώς και περιστατικά άλλων χρηστών του φόρουμ μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα εντελώς.
Ίσως όμως τελικά σε κάποιες περιπτώσεις, εστω και ελαχιστες, τα πράγματα να μην είναι και τόσο τραγικά πάνω στο θέμα της μεταμόσχευσης εδω στην Ελλάδα. Ο χρόνος θα δείξει και σε έμενα, αλλά μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε τέλεια
.
Α! Κάποια μεταμοσχευμένα μαλλιών έχουν βγει αλλά φυσικά θα πέσουν και θα βγουν τα κανονικά ύστερα (όπως μου είπαν) από 2.5 με 3 μήνες.
Να πω επίσης κατι σημαντικο ότι όλα τα παραπάνω είναι δικές μου προσωπικές εμπειρίες και τίποτα περισσότερο.
Αν πιστεύετε ότι δεν είναι το σωστό θρεντ εδω για το ποστ μου παρακαλώ να το μετακινήσετε.
Αυτά απο εμενα..
Καταγράφηκε
Παναγιωτης
Ingredient Chemist
Global Moderator
Φύλο:
Open Your Mind . . . And Think
Norwood: Less Than 2
«
Απάντηση #19 στις:
Απρίλιος 22, 2009, 07:02:36 μμ »
και στο ευχομαι φιλε να πας ακομη καλυτερα απο οσο περιμενεις
υπαρχουν οχι μονο στην ελλαδα αλλα και αλλου πολλοι κομπογιανιτες στις μεταμοσχευσεις
εγω αν εκανα ποτε που δεν μου χρειαζετε θα επελεγα μια μεγαλη κλινικη η οποια
θα εχει ΓΙΑΤΡΟΥΣ που κάνουν τις ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ
Καταγράφηκε
Addicted to
www.hairlossgr.com
Respect to Ακης .Σπυρος Tropheus & geofish
Best Wishes to All
""""Its not who i am underneath...but what i do that defines me.""""
Foras
Jr. Member
«
Απάντηση #20 στις:
Απρίλιος 23, 2009, 04:51:42 πμ »
@gonzales μπορεις να βγάλεις καμια φωτογραφία?
Καταγράφηκε
geofish
Golden Hairloss Member
Norwood: 3NV
«
Απάντηση #21 στις:
Απρίλιος 23, 2009, 04:15:53 μμ »
Για σου φιλέ gonzales και καλή επιτυχία να έχεις όπως μας λες με το τελικό αποτέλεσμα σε λίγους μήνες. Ερώτηση από μένα πόσα τριχοθυλακια η τρίχες έβαλες και πιο το κόστος. Πάντως αν μπορείς ανέβασε μια Φώτο να δούμε και εμείς το αποτέλεσμα ακόμη και τώρα που είναι νωρίς μήπως και αλλάξουμε την γνώμη μας για τους έλληνες γιατρούς γιατί τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα που βλέπω εδώ στην Ελλάδα είναι απαράδεκτα.
Καταγράφηκε
Minoxidil 6 % homemade + κρεμα αιρολ χωρίς προπυλενογλυκόλη 1/24 h
0.5 gr βιοτίνης 1/24 h
emu oil /48 h
NoMoreLoss
Sr. Member
Φύλο:
ξυπνάτε θα μας φάνε οι βλάχοι
«
Απάντηση #22 στις:
Απρίλιος 23, 2009, 06:12:16 μμ »
@gonzales μπορείς να στείλεις σε pm τα στοιχεία του γιατρού τηλ διεύθυνση κτλ θέλω να κάνω ένα τεστ, δηλ μικρή μεταμόσχευση τριχών απο το σώμα μου στο κεφάλι να δω πώς θα πάει και δεν γουστάρω να μπλέκω με εταιρίες μαλλιών.
Καταγράφηκε
Frezyder hairforce shampoo
Λάδι
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1075.0.html
οξυζενέ echofarm 3%
gonzales
Απλό μέλος
«
Απάντηση #23 στις:
Απρίλιος 23, 2009, 09:28:54 μμ »
@foras: δυσκολο να βγαλω μιας και δεν θελω να δημοσιευσω τιποτα προσωπικο.
@ geofish: να σου πω την αληθεια δεν εχω ιδεα ποσα τριχοθυλακια μου εβαλαν. Τωρα για τα χρηματα ηταν στις 4.000
@ NoMoreLoss: οκ
Καταγράφηκε
NoMoreLoss
Sr. Member
Φύλο:
ξυπνάτε θα μας φάνε οι βλάχοι
«
Απάντηση #24 στις:
Απρίλιος 24, 2009, 01:32:56 πμ »
@gonzales
TNKS
Καταγράφηκε
Frezyder hairforce shampoo
Λάδι
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1075.0.html
οξυζενέ echofarm 3%
Dr.Cbr
Απλό μέλος
«
Απάντηση #25 στις:
Ιανουάριος 13, 2010, 06:58:28 μμ »
Καλησπερα παιδια, καινουριος στο Forum. Αντιμετωπίζω κι εγω πρόβλημα τριχόπτωσης σε συνδυασμό με σμηγματορροική δερματίτιδα και ομολογώ οτι έχω πελαγώσει... Δεν ξέρω πως να ο αντιμετωπίσω ενω λογικά λογω ηλικίας ειναι νωρις για μεταμόσχευση (23). Διορθώστε με αν κάνω λαθος... Εχω ακούσει καλα λόγια για μια κλινική στην Κύπρο (δεν αναφέρω όνομα για ευνόητους λόγους). Γνωρίζει κανεις τιποτα;
Καταγράφηκε
Anar
Hero Member
Φύλο:
Norwood: Κοτσιδα
«
Απάντηση #26 στις:
Ιανουάριος 14, 2010, 09:00:07 πμ »
Παράθεση από: Dr.Cbr στις Ιανουάριος 13, 2010, 06:58:28 μμ
Καλησπερα παιδια, καινουριος στο Forum. Αντιμετωπίζω κι εγω πρόβλημα τριχόπτωσης σε συνδυασμό με σμηγματορροική δερματίτιδα και ομολογώ οτι έχω πελαγώσει... Δεν ξέρω πως να ο αντιμετωπίσω ενω λογικά λογω ηλικίας ειναι νωρις για μεταμόσχευση (23). Διορθώστε με αν κάνω λαθος... Εχω ακούσει καλα λόγια για μια κλινική στην Κύπρο (δεν αναφέρω όνομα για ευνόητους λόγους). Γνωρίζει κανεις τιποτα;
Εδω εισαι
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,554.0.html
Καταγράφηκε
ΚΩΣΤΑΣ
Παναγιωτης
Ingredient Chemist
Global Moderator
Φύλο:
Open Your Mind . . . And Think
Norwood: Less Than 2
«
Απάντηση #27 στις:
Ιανουάριος 15, 2010, 03:14:24 μμ »
γεια σου φιλε cbr (μου θυμησες το Repsol που ειχα καποτε)
η ηλικια σου δεν ειναι μικρη ωστοσο εγω θα περιμενα πριν προβω σε μεταμοσχευση σε αυτην την ηλικια
λοιπον καταρχην δεν ξερουμε σε ποια κλιμακα εισαι
επειτα αν η τριχοπτωση σου ειναι λογο ΣΜ τοτε δεν χρειαζετε να τρομαζεις
καθως τοτε αν αντιμετωπισεις σωστα την Σμ τοτε ολα θα πανε καλα και μαλλια θα βγαλεις
οποτε πρωτα αντιμετωπισε το προβλημα σου περιμενε λιγους μηνες να δεις πως θα πας με τα μαλλια και επειτα αποφασιζεις ξανα για μεταμοσχευση
καλη συνεχεια
Καταγράφηκε
Addicted to
www.hairlossgr.com
Respect to Ακης .Σπυρος Tropheus & geofish
Best Wishes to All
""""Its not who i am underneath...but what i do that defines me.""""
vasgian
Απλό μέλος
«
Απάντηση #28 στις:
Δεκέμβριος 01, 2010, 12:49:33 μμ »
Εγώ έχω κάνει
μεταμόσχευση μαλλιών
αλλά όχι σε "ινστιτούτα" - σε πλαστικό χειρουργό προσώπου με πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Είχα πρόβλημα στο μπροστικό μέρος του κεφαλιού από τα 27 μου.
Σημ: Τώρα είμαι 37 και έχω καλύτερο μαλλί
Καταγράφηκε
Panos1982
Hero Member
Φύλο:
Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
«
Απάντηση #29 στις:
Δεκέμβριος 01, 2010, 12:52:18 μμ »
Παράθεση από: vasgian στις Δεκέμβριος 01, 2010, 12:49:33 μμ
Εγώ έχω κάνει
μεταμόσχευση μαλλιών
αλλά όχι σε "ινστιτούτα" - σε πλαστικό χειρουργό προσώπου με πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Είχα πρόβλημα στο μπροστικό μέρος του κεφαλιού από τα 27 μου.
Σημ: Τώρα είμαι 37 και έχω καλύτερο μαλλί
φωτογραφιες απο πριν και μετα εχεις???
οχι τπτ αλλο......αλλα για να κανεις ολοκληρωμενη διαφιμηση.....γιατι τωρα την αφησες μιση......
«
Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 01, 2010, 12:53:50 μμ από Panos1982
»
Καταγράφηκε
finasteride 1mg/24h απο 1-3-2009 ως 31-1-2011 (χωρις παρενεργειες )
finasteride 0,5mg/48h 1-2-2011 ως 20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)
Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα... )
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
[
2
]
3
4
...
20
Πάνω
« προηγούμενο