Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Θεραπείες
»
Γενική συζήτηση για θεραπείες
»
Μια άλλη θεωρία για την τριχόπτωση (σμήγμα)
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
6
7
[
8
]
9
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μια άλλη θεωρία για την τριχόπτωση (σμήγμα) (Αναγνώστηκε 22621 φορές)
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
twiy
Απλό μέλος
Απ: Μια άλλη θεωρία για την τριχόπτωση (σμήγμα)
«
Απάντηση #105 στις:
Φεβρουάριος 09, 2012, 08:06:25 μμ »
Καλησπέρα σε όλους. Καλώς σας βρήκα. Λέγομαι Θανάσης και θέλησα να απαντήσω σε αυτό το θέμα γιατί νομίζω ότι έχει μεγάλη σχέση με όσα εγώ εμπειρικά αντιμετωπίζω.
Πριν 8-9 χρόνια περίπου (στα 27 μου) διαπίστωσα ότι είχα αρχίσει να έχω τριχόπτωση ενώ μέχρι τότε είχα πολύ πλούσιο, πυκνό και χοντρό μαλλί. Από την περίοδο εκείνη είχε αρχίσει να είναι διακριτό ότι το δέρμα μου δημιουργούσε έντονη λιπαρότητα η οποία δεν προϋπήρχε. Ταυτόχρονα είχα αρχίσει να εμφανίζω τα πρώτα σημάδια ακμής στο πρόσωπό μου.
Σήμερα, η τριχόπτωσή μου είναι έντονη. Τα δέρμα μου (κυρίως στο μέτωπο αλλά και γενικά στο πρόσωπο) γίνεται πολύ γρήγορα λιπαρό και η ακμή μου είναι αντονότερη απο ποτέ. Έχω τραγικά μεγάλα σπυριά στο πρόσωπο.
Επισκέφθηκα δερμοτολόγο η οποία σχετικά με την τριχόπτωση και την ακμή μου είπε τα ακόλουθα:
Τρίχοπτωση: Υπάρχει κάποια, σχετική, φαρμακευτική θεραπεία η οποία όμως επηρεάζει τις ορμονολογικές λειτουργίες του οργανισμού. Μου είπε ότι αν το επιθυμούσα θα μπορούσε να μου την γράψει αλλά μου επισήμανε (ως παράδειγμα) ότι η ίδια δεν θα την συνέστηνε στους γιούς της λόγω των οργανικών παρενεργειών που έχει. Δεν θέλησα να μάθω περισσότερα και απλά συμβιβάστηκα με το γεγονός ότι στο μέλον θα έχω ένα ευρύ μέτωπο.
Ακμή: Μου είπε ότι υπάρχει μια εξάμηνη ισχυρή φαρμακευτική αγωγή αντιβίωσης με την οποία η ακμή εξαφανίζετε δια παντός. Με παρακίνησε να μην βιαστώ να μπω ούτε και σε αυτή την αγωγή λόγω του έντονου χαρακτήρα των φαρμάκων.
Αντί αυτών μου έδωσε κάποια κρέμα για τα σπυριά της ακμής και ταυτόχρονα μου συνέστησε να πάρω καρνιτίνη. Όπως μου είπε η καρνιτίνη είναι ένα επαγωγικό βοήθημα και για την τριχόπτωση. Έπειτα από τριάντα μέρες χρήσης της καρνιτίνης με έκπληξή μου διαπίστωσα ότι τα σπυριά μου είχανε σχεδόν εξαλειφθεί. Για την τριχόπτωση δεν διαπίστωσα (τουλάχιστον σε τόσο σύντομο διάστημα) κάποια αλλαγή.
Έπειτα από 2 μήνες επαναπαύθηκα και διέκοψα την καρνιτίνη. Η ακμή επανήλθε δριμύτερη.
Που καταλήγω: Πιστεύω ακράδαντα, με βάση την προσωπική μου εμπειρία, ότι η συγκεκριμένη θεωρία (σμήγματος) είναι εξαιρετικά βάσιμη γιατί και η παρουσία συνεπειών του σμήγματος (ακμή) και η τριχόπτωση, στην δική μου περίπτωση εμφανίστηκαν ταυτόχρονα και κατά καιρούς έκανα συνειρμούς που συσχέτιζαν τα δύο φαινόμενα.
«
Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 09, 2012, 08:08:36 μμ από twiy
»
Καταγράφηκε
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: 2-γενικη αραιωση μικρου βαθμου+κροταφοι
«
Απάντηση #106 στις:
Φεβρουάριος 09, 2012, 09:47:36 μμ »
Παράθεση από: twiy στις Φεβρουάριος 09, 2012, 08:06:25 μμ
Καλησπέρα σε όλους. Καλώς σας βρήκα. Λέγομαι Θανάσης και θέλησα να απαντήσω σε αυτό το θέμα γιατί νομίζω ότι έχει μεγάλη σχέση με όσα εγώ εμπειρικά αντιμετωπίζω.
Πριν 8-9 χρόνια περίπου (στα 27 μου) διαπίστωσα ότι είχα αρχίσει να έχω τριχόπτωση ενώ μέχρι τότε είχα πολύ πλούσιο, πυκνό και χοντρό μαλλί. Από την περίοδο εκείνη είχε αρχίσει να είναι διακριτό ότι το δέρμα μου δημιουργούσε έντονη λιπαρότητα η οποία δεν προϋπήρχε. Ταυτόχρονα είχα αρχίσει να εμφανίζω τα πρώτα σημάδια ακμής στο πρόσωπό μου.
Σήμερα, η τριχόπτωσή μου είναι έντονη. Τα δέρμα μου (κυρίως στο μέτωπο αλλά και γενικά στο πρόσωπο) γίνεται πολύ γρήγορα λιπαρό και η ακμή μου είναι αντονότερη απο ποτέ. Έχω τραγικά μεγάλα σπυριά στο πρόσωπο.
Επισκέφθηκα δερμοτολόγο η οποία σχετικά με την τριχόπτωση και την ακμή μου είπε τα ακόλουθα:
Τρίχοπτωση: Υπάρχει κάποια, σχετική, φαρμακευτική θεραπεία η οποία όμως επηρεάζει τις ορμονολογικές λειτουργίες του οργανισμού. Μου είπε ότι αν το επιθυμούσα θα μπορούσε να μου την γράψει αλλά μου επισήμανε (ως παράδειγμα) ότι η ίδια δεν θα την συνέστηνε στους γιούς της λόγω των οργανικών παρενεργειών που έχει. Δεν θέλησα να μάθω περισσότερα και απλά συμβιβάστηκα με το γεγονός ότι στο μέλον θα έχω ένα ευρύ μέτωπο.
Ακμή: Μου είπε ότι υπάρχει μια εξάμηνη ισχυρή φαρμακευτική αγωγή αντιβίωσης με την οποία η ακμή εξαφανίζετε δια παντός. Με παρακίνησε να μην βιαστώ να μπω ούτε και σε αυτή την αγωγή λόγω του έντονου χαρακτήρα των φαρμάκων.
Αντί αυτών μου έδωσε κάποια κρέμα για τα σπυριά της ακμής και ταυτόχρονα μου συνέστησε να πάρω καρνιτίνη. Όπως μου είπε η καρνιτίνη είναι ένα επαγωγικό βοήθημα και για την τριχόπτωση. Έπειτα από τριάντα μέρες χρήσης της καρνιτίνης με έκπληξή μου διαπίστωσα ότι τα σπυριά μου είχανε σχεδόν εξαλειφθεί. Για την τριχόπτωση δεν διαπίστωσα (τουλάχιστον σε τόσο σύντομο διάστημα) κάποια αλλαγή.
Έπειτα από 2 μήνες επαναπαύθηκα και διέκοψα την καρνιτίνη. Η ακμή επανήλθε δριμύτερη.
Που καταλήγω: Πιστεύω ακράδαντα, με βάση την προσωπική μου εμπειρία, ότι η συγκεκριμένη θεωρία (σμήγματος) είναι εξαιρετικά βάσιμη γιατί και η παρουσία συνεπειών του σμήγματος (ακμή) και η τριχόπτωση, στην δική μου περίπτωση εμφανίστηκαν ταυτόχρονα και κατά καιρούς έκανα συνειρμούς που συσχέτιζαν τα δύο φαινόμενα.
καλησπερα φιλε, η α/α που ειναι κληρονομικη εμφανιζεται με διαφορους τροπους και ενας συνηθισμενος ειναι τα δερματικα προβληματα και το σμηγμα!!!!ιστορικο ραφλας εχεις???
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
ΤΩΡΑ
fungoral shampoo, πρασινο σαπουνι
twiy
Απλό μέλος
«
Απάντηση #107 στις:
Φεβρουάριος 09, 2012, 11:10:30 μμ »
Έτσι ε? Ευχαριστώ για την πληροφορία!
Ιστορικό πλήρους καράφλας δεν έχω, όχι. Είχαμε όμως πολύ έντονες αραιώσεις και μεγάλα κενά σε κροτάφους.
Μήπως τα δερματικά προβλήματα (λιπαρότητα, σμήγμα κ.α.) να έρχονται ως συνέπειες της ΑΑ που όμως κι αυτές με τη σειρά τους εντείνουν την τριχόπτωση και δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος όπου τα συμπτώματα της ΑΑ γίνονται και αίτια τριχόπτωσης ταυτόχρονα?
Καταγράφηκε
somari
Full Member
Norwood: 2(?) + Vertex
«
Απάντηση #108 στις:
Φεβρουάριος 10, 2012, 04:51:02 πμ »
Εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως δεν προκαλεί το ένα το άλλο, αλλά προκαλούνται / εντείνονται και τα 2 από την ίδια "πηγή", το πάρτυ ανδρογόνων.
Καταγράφηκε
Super Zix II (από 8/1/2012)
Skinoren Azelaic Acid Cream 20% (από 22/1/2012 / τέλος μετά από Shedding)
vag25
Full Member
«
Απάντηση #109 στις:
Φεβρουάριος 10, 2012, 01:14:31 μμ »
Mεγαλη συζητηση.
Προσωπικα δεν εχω βγαλει ακομα ακρη τι συμβαινει.
Απο τα 20-21 εχω φαγουρα-σμηγμα και τριχοπτωση.Σημερα ειμαι 29 και εντονο προβλημα δεν εχω οσον αφορα την εικονα τον μαλλιων μου(εγω βεβαια γνωριζω οτι απο τοτε καθε χρονο ειναι και λιγοτερα και ισως ενα εμπειρο ματι το καταλαβει).
Η ερωτηση που κανω πολλες φορες στον εαυτο μου ειναι η εξης.Εφοσον πεφτουν καθε μερα μαλλια πανω απο το φυσιολογικο(σε αριθμο) λογο του σμηγματος(εστω οτι ειναι σιγουρα αυτη η αιτια και οχι ΑΑ),γιατι να μην υπαρχει σιγα σιγα αραιωση?
Θελω να πω,οτι ακομα και αν ανανεώνονται τα μαλλια,δεν μπορουν να προλαβουν την πτωση,οποτε σταδιακα με τα χρονια μειωνεται η πυκνοτητα.Ειναι λογικο νομιζω αυτο που λεω.
Αν πεφτουν πανω απο 100 τριχες την ημερα.Ακομα και αν ανανεωνονται πληρως,δυσκολα θα υπαρχει 100% καλυψη,οποτε με τα χρονια θα φανει η διαφορα.
Απο την αλλη η φαγουρα ειναι κυριως στο πανω μερος του κεφαλιου και εκει η μεγαλυτερη τριχοπτωση,
αλλα
,υπαρχει μειωση της πυκνοτητας σε ολο το κεφαλι.Ειναι πιο ευαισθητα τα πανω τριχοθυλακια στο Σμηγμα ή ειναι απλη ΑΑ?
Κληρονομικοτητα δεν υπαρχει.H μινοξ για 4 μηνες στο παρελθον δεν μου εκανε τπτ(μαλλον χειροτερα τα εκανε),Οποτε?
Δεν μπορω να ξερω ειλικρινα.
Τελευταια κανω το εξης.Βαζω ελαιολαδο 2 φορες την εβδομαδα και το αφηνω 2 ωρες.Το εχω κανει 3 φορες.Την τριτη ειδα μειωση της φαγουρας κατα 50%-60% και μειωση της τριχοπτωσης στο λουσιμο κατα 40%-50%.Δεν ξερω αν ετυχε,αλλα 5 χρονια παλευε η μανα μου να με πεισει να το δοκιμασω και την εκραζα και τα 5.:p
Τωρα θα δωσω μια ευκαιρια και σε αυτο(τουλαχιστον μπας και σταματησει η φαγουρα),αν και δε πιστευω οτι θα εχει αποτελεσμα.Κακο δεν κανει.
Καταγράφηκε
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #110 στις:
Φεβρουάριος 10, 2012, 01:22:35 μμ »
Παράθεση από: vag25 στις Φεβρουάριος 10, 2012, 01:14:31 μμ
Mεγαλη συζητηση.
Προσωπικα δεν εχω βγαλει ακομα ακρη τι συμβαινει.
Απο τα 20-21 εχω φαγουρα-σμηγμα και τριχοπτωση.Σημερα ειμαι 29 και εντονο προβλημα δεν εχω οσον αφορα την εικονα τον μαλλιων μου(εγω βεβαια γνωριζω οτι απο τοτε καθε χρονο ειναι και λιγοτερα και ισως ενα εμπειρο ματι το καταλαβει).
Η ερωτηση που κανω πολλες φορες στον εαυτο μου ειναι η εξης.Εφοσον πεφτουν καθε μερα μαλλια πανω απο το φυσιολογικο(σε αριθμο) λογο του σμηγματος(εστω οτι ειναι σιγουρα αυτη η αιτια και οχι ΑΑ),γιατι να μην υπαρχει σιγα σιγα αραιωση?
Θελω να πω,οτι ακομα και αν ανανεώνονται τα μαλλια,δεν μπορουν να προλαβουν την πτωση,οποτε σταδιακα με τα χρονια μειωνεται η πυκνοτητα.Ειναι λογικο νομιζω αυτο που λεω.
Αν πεφτουν πανω απο 100 τριχες την ημερα.Ακομα και αν ανανεωνονται πληρως,δυσκολα θα υπαρχει 100% καλυψη,οποτε με τα χρονια θα φανει η διαφορα.
Απο την αλλη η φαγουρα ειναι κυριως στο πανω μερος του κεφαλιου και εκει η μεγαλυτερη τριχοπτωση,
αλλα
,υπαρχει μειωση της πυκνοτητας σε ολο το κεφαλι.Ειναι πιο ευαισθητα τα πανω τριχοθυλακια στο Σμηγμα ή ειναι απλη ΑΑ?
Κληρονομικοτητα δεν υπαρχει.H μινοξ για 4 μηνες στο παρελθον δεν μου εκανε τπτ(μαλλον χειροτερα τα εκανε),Οποτε?
Δεν μπορω να ξερω ειλικρινα.
Τελευταια κανω το εξης.Βαζω ελαιολαδο 2 φορες την εβδομαδα και το αφηνω 2 ωρες.Το εχω κανει 3 φορες.Την τριτη ειδα μειωση της φαγουρας κατα 50%-60% και μειωση της τριχοπτωσης στο λουσιμο κατα 40%-50%.Δεν ξερω αν ετυχε,αλλα 5 χρονια παλευε η μανα μου να με πεισει να το δοκιμασω και την εκραζα και τα 5.:p
Τωρα θα δωσω μια ευκαιρια και σε αυτο(τουλαχιστον μπας και σταματησει η φαγουρα),αν και δε πιστευω οτι θα εχει αποτελεσμα.Κακο δεν κανει.
εγω φιλε χρισημοποιω το fungoral σαμπουαν και εχει φυγει το πολυ σμηγμα!!!!καλυτερο απο το stieprox!!!προσωπικη μου γνωμη ετσι!!!
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
ΤΩΡΑ
vag25
Full Member
«
Απάντηση #111 στις:
Φεβρουάριος 10, 2012, 01:36:34 μμ »
Εχω δοκιμασει και fungoral και stieprox.Δεν θεωρω οτι με βοηθησαν.
Καταγράφηκε
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #112 στις:
Φεβρουάριος 10, 2012, 02:33:19 μμ »
Παράθεση από: vag25 στις Φεβρουάριος 10, 2012, 01:36:34 μμ
Εχω δοκιμασει και fungoral και stieprox.Δεν θεωρω οτι με βοηθησαν.
εσυ τοτε μπορει να εχεις καποιο αλλο προβλημα αφου δε σε βοηθησαν αυτα τα σαμπουαν , μηπως καποιο εκζεμα η' ψωριαση του τριχωτου , εχεις κανει καποια εκεταση η' σε καποιο δερματολογο???τον θυροηδη αδενα
?
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
ΤΩΡΑ
vag25
Full Member
«
Απάντηση #113 στις:
Φεβρουάριος 10, 2012, 02:36:23 μμ »
Ειχα κανεις εξετασεις.Τπτ.
Τα συμπτωματα ειναι ΣΔ,αλλα πολλοι δεν εχουν βρει λυση στα ειδικα σαμπουαν.
Καταγράφηκε
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #114 στις:
Φεβρουάριος 10, 2012, 03:04:21 μμ »
δεν ξερω τι αλλο να σου πω!!!φωτος εχεις ανεβασει να δουμαι και εμεις το προβλημα που λες?
ο δερματολογος τι σου ειπε για το σμηγμα???τι προ'ι'οντα σου εγραψε???
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
ΤΩΡΑ
vag25
Full Member
«
Απάντηση #115 στις:
Φεβρουάριος 10, 2012, 03:19:39 μμ »
Οι δερματολογοι ειναι λιγο οτι να ναι.
Δεν εχει νοημα να βαλω φωτο,γιατι δεν εχω να μαθω κατι που δεν ξερω:p(ξερω απο τωρα τις απαντησεις δηλαδη)Οι μισοι θα λενε δεν εχω τπτ το ιδιαιτερο και η αλλοι μισοι οτι ειναι η αρχη μιας ραφλας ή καποιοι οτι δεν εχω τπτ:P
Εχω διαβασει σχεδον τα παντα σε ολο το φορουμ,ξερω τι απαντησεις να περιμενω απο τον καθεναν εδω στο φορουμ κτλ κτλ.
«
Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 10, 2012, 03:21:31 μμ από vag25
»
Καταγράφηκε
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #116 στις:
Φεβρουάριος 10, 2012, 03:52:57 μμ »
τοτε γιατι γραφεις στο forum αφου ξερεις και τις απαντησεις
και αφου εχεις διαβασει ολα τα ποστ ξερεις την λυση στο προβλημα σου και ξερεις και τι προ'ι'οντα να χρισημοποιησεις!!!αρα μην κανεις δημοσιευσεις!!!!!
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
ΤΩΡΑ
vag25
Full Member
«
Απάντηση #117 στις:
Φεβρουάριος 10, 2012, 07:13:53 μμ »
Kαι γιατι να μην γραφω?Μονο για την παρτη σου γραφεις σε ενα φορουμ?
Ο Καπα γνωριζει πολλα για παραδειγμα(πολυ περισσοτερα απο εμενα),αλλα ειναι το πιο ενεργο μελος.Δεν εφυγε.
Αποκτας εμπειρια(μικρη ή μεγαλη δεν εχει σημασια) και την μοιραζεσαι,αυτο ειναι το σωστο για μενα.Στο τελος βοηθας και τον εαυτο σου με αυτον τον τροπο.
Με βαση τα παραπανω γνωριζω οτι δεν βοηθαγε ουτε εμενα ουτε κανεναν το ποσταρισμα φωτογραφιων.
«
Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 10, 2012, 07:15:47 μμ από vag25
»
Καταγράφηκε
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
life is life and me is me
Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
«
Απάντηση #118 στις:
Φεβρουάριος 10, 2012, 07:19:55 μμ »
ποτε δεν σταματας να μαθαινεις σε ενα φορουμ,και εγω μαθαινω απο εσας και τις εμπειριες σας.
3 μερες πριν εμαθα κατι που το δοκιμαζω τωρα στην πραξη
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,382.msg68613.html#new
Καταγράφηκε
παλια
oral: Proscar 1/4, proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel
τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525
FreeThinker
Απλό μέλος
«
Απάντηση #119 στις:
Απρίλιος 18, 2012, 04:17:35 μμ »
Παιδες, θα ηθελα να σας κανω μια σημαντικη ερωτηση, για το fungoral 2% το σαμπουαν. Πρωτα απ' ολα, συμφωνα με το χαρτι των οδηγιων, πρεπει να γινεται χρηση το πολυ μεχρι 2 φορες την εβδομαδα για 1 μηνα. Παρα πολλα μελη ομως, κι ο Ακης ο administrator, γραφουν πως το χρησιμοποιουν 3 φορες τη βδομαδα επ' αοριστον(για το αν το χρησιμοποιουν επ' αοριστον δεν ειμαι 100% σιγουρος, δεν θυμαμαι). Αλλα γιατι 3 φορες?
Εγω, που ειμαι 17 χρονων, κι ως τωρα σοβαρη θεραπεια δεν κανω (πρεπει να ειμαι nw1-nw2 αναμεσα), ποσες φορες τη βδομαδα μπορω να το χρησιμοποιω και για ποσο καιρο? Αν οντως τα αποτελεσματα ερχονται μετα απο κανα χρονο, πως θα ξερω αν οντως κανει δουλεια? ή πως θα καταλαβω αν μου κανει κακο?
ΥΓ: η φαρμακοποιος μου ειπε αν δεν εχω πυτιριδα να μην το χρησιμοποιησω. Αλλα εγω το χω αγορασει.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
6
7
[
8
]
9
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Greek HairLoss Community
»
Θεραπείες
»
Γενική συζήτηση για θεραπείες
»
Μια άλλη θεωρία για την τριχόπτωση (σμήγμα)