Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Θεραπείες
»
Παρενέργειες (Side Effects)
(Συντονιστής:
magic810
) »
Παρενέργειες Proscar - Ερωτηματολόγιο
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
[
3
]
4
5
...
9
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Παρενέργειες Proscar - Ερωτηματολόγιο (Αναγνώστηκε 14454 φορές)
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Inotech
Jr. Member
Norwood: 1
Απ: Παρενέργειες Proscar - Ερωτηματολόγιο
«
Απάντηση #30 στις:
Ιούλιος 02, 2009, 02:00:57 πμ »
Δε ξέρω πως. Εγώ την έκοψα απότομα άλλοι σταδιακά δεν άλλαξε τπτ. Πάντως αν ήμουν στη φάση να τη κόψω μάλλον σταδιακά θα την έκοβα. Τώρα τί μείωση; μάλλον κάθε βδομάδα 1/4 λιγότερο. Γιατί θες να την κόψεις όμως, αν δεν έχεις sides και έχεις καλά αποτελέσματα στο κεφάλι σου;;; Eιναι ακριβή ή θες να τεκνοποιήσεις;
Καταγράφηκε
magic810
Moderator
Φύλο:
When the MONEY talks....the WORLD listen....!!
Norwood: 1,5
«
Απάντηση #31 στις:
Ιούλιος 02, 2009, 02:05:42 πμ »
inotech δεν αμφισβητω αυτο που λες.....
Αλλα πραγματικα μπορεις να μου λυσεις μια απορια??
Γιατι ολες μα ολες οι εταιρεις ακομα και αυτες που βγαζουν φυτικα προιοντα λενε μειωση της DHT...
Ενα παραδειγμα το follon......
Tελικα δεν μειωνει την dht η την μειωνει και απλα δεν επηρεαζει?
Αφου απο οτι καταλαβα το πρβλημα γεναται απο την μειωση της dht στον οργανισμο.......
Δεν ειρωνευομαι επειδη σε βλεπω γενικα πολυ σιγουρο και θα ηθελα πραγματικα να ξερω μιας και φαινεται οτι το χεις ψαξει σε βαθος.......
Επισης μια ακομα απορια......που μου δημιουργησες με το τελευταιο ποστ.....
Εγω ποτε δεν σκεφτηκα να παω να κανω υπερηχο στο μοριο μου......εσυ προεβλεψες και εκανες πριν ξεκινησεις την φιναστεριδη γιατι ησουν υποψιασμενος?
Και αν τελικα εχεις τετοιες αποδειξεις γιατι δεν κανεις μηνυση στην εταιρεια???
Φιλικα παντα....
Καταγράφηκε
Regaine x 2
Proscar 1/5
Τελος τα πειραματα.....!!!
dim74
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: ???
«
Απάντηση #32 στις:
Ιούλιος 02, 2009, 02:06:41 πμ »
το θεμα ειναι πως δεν ειχα καλα αποτελεσματα!δεν αξιζει για μενα το οποιοδηποτε ρισκο συγκριτικα με τα αποτελεσματα(ασημαντα) που μου εδωσε.παρενεργειες δεν ειχα.
Καταγράφηκε
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2346.0.html
Inotech
Jr. Member
«
Απάντηση #33 στις:
Ιούλιος 02, 2009, 02:44:28 πμ »
Παράθεση από: magic810 στις Ιούλιος 02, 2009, 02:05:42 πμ
inotech δεν αμφισβητω αυτο που λες.....
Αλλα πραγματικα μπορεις να μου λυσεις μια απορια??
Γιατι ολες μα ολες οι εταιρεις ακομα και αυτες που βγαζουν φυτικα προιοντα λενε μειωση της DHT...
Ενα παραδειγμα το follon......
Tελικα δεν μειωνει την dht η την μειωνει και απλα δεν επηρεαζει?
Αφου απο οτι καταλαβα το πρβλημα γεναται απο την μειωση της dht στον οργανισμο.......
Δεν ειρωνευομαι επειδη σε βλεπω γενικα πολυ σιγουρο και θα ηθελα πραγματικα να ξερω μιας και φαινεται οτι το χεις ψαξει σε βαθος.......
Επισης μια ακομα απορια......που μου δημιουργησες με το τελευταιο ποστ.....
Εγω ποτε δεν σκεφτηκα να παω να κανω υπερηχο στο μοριο μου......εσυ προεβλεψες και εκανες πριν ξεκινησεις την φιναστεριδη γιατι ησουν υποψιασμενος?
Και αν τελικα εχεις τετοιες αποδειξεις γιατι δεν κανεις μηνυση στην εταιρεια???
Φιλικα παντα....
Tι εννοείς να μειώσει την dht?? Σε ποιο επίπεδο ενδιαφέρεσαι αν τη μειώνει? Στο πλάσμα? Ενδοπροστατικα? Ενδοορχικα? Στο πέος? Η στους λοιπούς βοηθητικούς γεννετικούς αδένες? ¨Η στα επινεφρίδια? Παντού μειώνεται αλλά δεν έχει αξία το αν και πόσο μειώνεται αλλά το τί γίνεται στις υπόλοιπες ορμόνες και στα υπόλοιπα ένζυμα και πως δρούνε οι αδένες που εξαρτώνται από τη dht μακροχρόνια.
Με το που πρόσεξα τους όρχεις μου να πονάνε και να μικραίνουν και ενώ έπερνα φιναστερίδη πήγα έκανα υπέρηχους. Ο γιατρός μου πε δε φαίνεται τπτ και οι όρχεις μου ήταν φυσιολογικοί στα 30ml. Μετά από 6 μήνες διακοπής του φαρμάκου ξανάρχισα να έχω τρομερούς πόνους στους όρχεις και νέα μεγάλη σμίκρυνση. Παλι υπέρηχο νέο μέγεθος 22ml. Πέρισυ μπήκα με νέους πόνους, νερουλό σπέρμα και σμίκρυνση σε ουρολογική κλινική πλέον υπέρηχος πάλι 15 ml και φέτος πέσαμε στα 12ml. Ατροφούνε χρόνο με το χρόνο.
Το χειρότερο είναι οι πόνοι που νιώθω που περικλείουν όρχεις, πέος, προστάτη κτλ. Στην αρχή οι γιατροί υποψιάστηκαν ότι ήταν προστατίτιδα αλλά δεν βρέθηκε τπτ μετά από τόσες εξετάσεις Μετά διάβασα έρευνες που εξηγούσαν γιατί η φιναστερίδη προκαλεί όλα αυτά και άρχισα να μπαίνω στο νόημα. Αλλάζει τη δομή όλων των γεννητικών οργάνων, αυξάνοντας τη σύνθεση αποπτωτικών προτεινών και την αποδόμηση άλλων αντιοξειδωτικών, συνθετικών και απαραίτητων για τον ενδοκυττάριο μεταβολισμό.
Το θέμα είναι τι προκαλέι το ερέθισμα για τις σμικρύνσεις αυτές κάθε χρόνο έτσι ξαφνικά, είναι η αυξημένη δράση της αρωματάσης που προσπαθεί να αντισταθμίσει την έλλειψη της 5-αρ ΙΙ? Είναι κάποια υπερδραστηριότητα της δράσης της Τεστοστερόνης στους υποδοχείς του υποθάλαμου? Αγνωστο! είναι τοσο περίπλοκη η ενδοκρινολογία που αυτό θα κανει καιρό, αν απαντηθεί ποτέ.
Πάντως το να μειωθεί η ενδοορχική και ενδοπροστατική διυδροτεστοστερόνη είναι ακόμα πιο επικίνδυνο από το να αυξηθεί υπέρμετρα. Μιλάμε για πολύ αυξημένο ρίσκο δημιουργίας κακοήθειας και πολύ υψηλού βαθμού
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 02, 2009, 02:56:27 πμ από Inotech
»
Καταγράφηκε
jdim
Jr. Member
Norwood: 2
«
Απάντηση #34 στις:
Ιούλιος 02, 2009, 02:19:21 μμ »
inotech επειδη το εχεις ψαξει το θεμα με την μειωση της Dht...προιοντα οπως τα follon caps folliplus extra που λενε για μειωση dht σε κυτταρα στοχους μπορουν να προκαλεσουν ιδια προβληματα με φιναστεριδη??βεβαια αυτα λενε οτι περιεχουν φυτικα κ οχι φαρμακα.το ρωταω γιατι λεω να ξεκινησω follon αλλα αν εχουν ιδιο κινδυνο παρενεργειων δε θα τα παρω.τα συστατικα τους φαινονατι εδω κ λεει οτι εχει γινει κ ερυνα στο συγγρος link:www.inpa.gr
συστατικα:Follon Capsules contain:
· Internationally patented Beta-sitosterol Complex which inhibits the activity of 5a-reductase with no side effects.
· Extract of Urtica Dioica which blocks the action of the local DHT.
· Fenugreek greatly improves the microcirculation at the hair root.
· Folic and Pantothenic Acid, Vitamins B2 and B6 are traditional supplements used to stimulate hair growth.
Καταγράφηκε
Άκης
Hairloss Warrior
Administrator
Φύλο:
Norwood: 2A
«
Απάντηση #35 στις:
Ιούλιος 02, 2009, 04:15:10 μμ »
Inotech δεν ανέφερα τις παρενέργειες τύπου μορίου για εσένα, αλλά λέω τι έχω διαβάσει πολλές φορές. Και δεν λέω για το στρες που σου δημιουργεί η φινα, αλλά για το στρες που δημιουργούμε εμείς στον εαυτό μας πρώτα απ' όλα.
Και δεν αμφισβητώ 1ον εσένα και 2ον τα sides, γι' αυτό και σκέφτηκα να κάνω ένα υποφόρουμ μόνο με αυτά.
Ενδεχομένως να αμφισβητήσω όσους πήραν παραπάνω ποσότητα φινα για καλύτερα αποτελέσματα και μπορεί να μην το αναφέρουν πουθενά...
Ίσως η λύση βρίσκεται αλλιώς. πχ
1ο-4ο μήνα big3 + κάτι άλλο (πχ spiro)
4ο-6ο μήνα big3 + κάποιο σοβαρό τοπικό (αν μπορούμε να τα πούμε έτσι) DHT Blocker (Double A; Revivo; S.Zix; Crinagen;) + spiro
6ο - 12ο μήνα Minox, + κάποιο σοβαρό τοπικό DHT Blocker (Double A; Revivo; S.Zix; Crinagen;) + spiro
κ.ο.κ...
Όσο για τις κάψουλες τύπου follon τα έχουμε ξαναπεί, μπορεί να μειώνει την DHT η χρήση σιτοστερόλων, palmetto κλπ αλλά δεν την μειώνει όπως η φινα με αποτέλεσμα SIDES χωρίς αποτέλεσμα...
Επίσης, αυτά που αναφέρουμε για στρες και λοιπά και ΔΕΝ οφείλονται στην ουσία αλλά στο μυαλό, λέγεται και nocebo και εξηγήτε και
επιστημονικά
:
Παράθεση
In its original application, "nocebo" had a very specific meaning in the medical domains of pharmacology, and nosology, and etiology.
It was a subject-oriented adjective that was used to label the harmful, unpleasant, or undesirable reactions (or responses) that a subject manifested (thus, "nocebo reactions" or "nocebo responses") as a result of administering an inert dummy drug, where these responses had not been chemically generated, and were entirely due to the subject's pessimistic belief and expectation that the inert drug would produce harmful, injurious, unpleasant, or undesirable consequences.
In these cases, there is no "real" drug involved, but the actual harmful, unpleasant or undesirable biochemical, physiological, behavioural, emotional, and/or cognitive consequences of the administration of the inert drug are very real.
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 02, 2009, 05:21:05 μμ από Άκης
»
Καταγράφηκε
»
Super Zix
,
Minomuck
,
RejuvePlex
» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.
»
The Player's Diary - Self improvement Blog
Παράθεση
A man can be short and dumpy and getting bald but if he has fire, women will like him - Mae West (1892-1980)
Inotech
Jr. Member
«
Απάντηση #36 στις:
Ιούλιος 03, 2009, 12:56:54 πμ »
Παράθεση από: jdim στις Ιούλιος 02, 2009, 02:19:21 μμ
inotech επειδη το εχεις ψαξει το θεμα με την μειωση της Dht...προιοντα οπως τα follon caps folliplus extra που λενε για μειωση dht σε κυτταρα στοχους μπορουν να προκαλεσουν ιδια προβληματα με φιναστεριδη??βεβαια αυτα λενε οτι περιεχουν φυτικα κ οχι φαρμακα.το ρωταω γιατι λεω να ξεκινησω follon αλλα αν εχουν ιδιο κινδυνο παρενεργειων δε θα τα παρω.τα συστατικα τους φαινονατι εδω κ λεει οτι εχει γινει κ ερυνα στο συγγρος link:www.inpa.gr
συστατικα:Follon Capsules contain:
· Internationally patented Beta-sitosterol Complex which inhibits the activity of 5a-reductase with no side effects.
· Extract of Urtica Dioica which blocks the action of the local DHT.
· Fenugreek greatly improves the microcirculation at the hair root.
· Folic and Pantothenic Acid, Vitamins B2 and B6 are traditional supplements used to stimulate hair growth.
Ειλικρινά δε τα γνωρίζω αυτά τα σκευασματα. Αν είχα τη γνώση που έχω σήμερα, και την εμπειρία δε θα έπαιρνα τπτ που να επηρεάζει τη λειτουργία της dht συστεμικά. Τώρα, φολικό και παντοθενικό, και αλλες βιταμίνες δεν έχουν τόσες παρενέργειες εκτός αν ληφθούν μακροχρόνια σε υπερδόσεις, αλλά και πάλι είναι εξατομικευμένα όλα αυτά.
Ακη, ίσως δε κατάλαβα εγώ σε τι και πώς αναφέρεσαι, δε καταλαβα το γενικό της τοποθέτησης σου. Δεν αμφιβάλλω πως το στρες μπορεί να γονατίσει κάποιον, εμένα το στρες της τριχόπτωσης με είχε επηρρεάσει τόσο που έφτασα στο σημείο να πάρω τέτοια φάρμακα ενώ πριν δεν είχα πιει ούτε ασπιρίνη. Και επίσης εφτασα στο σημείο να πω δε γαμιέται το λίμπιντο και το σεξ εδώ αν μείνω φαλακρός δε θα με κοιτάει καμία. Ημουν στρεσσαρισμένος και θολωμένος τότε. Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι, πχ ισσοροπία στη ζωή σου, άσκηση, καλή διατροφή, βιταμινούχα συμπληρώματα διατροφής, τοπικές λύσεις (σπρεύ κτλ) σίγουρα δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με τις συστεμικές λύσεις αλλά δεν έχουν ρίσκο να σου ανακατέψουν τις ορμόνες !!!
Βεβαια και να μην έχεις μαλλιά χάλια αισθάνεσαι και να μη σου σηκώνεται μετά τη φιναστερίδη επίσης χάλια. Απλά δε γουστάρω το μπάχαλο στο οποίο έμπλεξα, από χρήση ενός φαρμάκου για τόσο λίγο. Δεν είναι δίκαιο τέτοια ταλαιπωρία για το τίποτα σχεδόν.
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 03, 2009, 12:58:32 πμ από Inotech
»
Καταγράφηκε
FITNESSMAN
Jr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #37 στις:
Ιούλιος 04, 2009, 02:06:00 πμ »
καλησπερα.κανω 5 χρονια ληψη 1,25mg φιναστεριδης, καθε μερα,χωρις καμια παρενεργεια.φενετε δεν τους πειραζει ολους η φινα.πιστευω οτι εχουν παρενεργειες ενα 2%.
Καταγράφηκε
nikos76
Jr. Member
«
Απάντηση #38 στις:
Ιούλιος 04, 2009, 08:24:01 μμ »
Inotech...
Δεν διαφωνώ με αυτά που αλλά τα παίρνω πολυ σοβαρά..Πιστεύω όμως ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση.
Είμαι 32 και από τα 22 παίρνω διάφορες βιταμίνες κατα διαστήματα οι οποίες κατα την άποψη μου δρουν ως dht blokcer.Και γιατί το λεω αυτο?Γιατί έχω όλες τι παρενέργειες που έχεις αναφέρει κατά την διάρκεια της χρήσης αυτών....μα εντελώς όλες..ακόμη και καταθλιψη πολλές φορές!Αυτό δεν μπορεί να μου το αμφισβητίσει κανείς.
Όταν όμως τις σταματάω,μετά από κάποιες μέρες συνήθως ένα μήνα,επανέρχομαι σε φυσιολογικά επίπεδα...δηλαδή ανεβασμένος ψυχολογικά,λίμπιντο στο maximum και όλα τα σχετικά...Το μαλί όμως επανέρχεται κι αυτό στα φυσιολογικά επίπεδα,δηλαδή πέφτει! Τώρα από κει και πέρα δεν ξέρω τι να πω...
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο...η μινοξιδίλη επιρεάζει τη λίμπιντο?Τι έχεις να πεις γι αυτό?
Καταγράφηκε
Σαμπουάν Dukray Anaphase (2 φορές την εβδομάδα)
Lotion Ducray Chronostim (Πρωί - Βράδυ)
Pierre
Jr. Member
Φύλο:
Norwood: 2
«
Απάντηση #39 στις:
Ιούλιος 04, 2009, 08:29:13 μμ »
Inotech, καλησπέρα και απο μένα.
Καταρχήν θεωρώ πολύ καλό οτιδήποτε σχετίζεται με έρευνα...
Σε μια θεραπεία με ένα τόσο δυνατό στεροειδές όπως η φίνα,
δεν ισχύει
σε καμία περίπτωση το
"πίστευε και μη ερέυνα"
. Για το λόγο αυτό, σου εύχομαι καλή επιτυχία τόσο στην έρευνά σου, όσο και στην αντιμετώπιση του προβλήματος που όπως λές σου έχει δημιουργήσει η φίνα.
Αυτό που θα ήθελα να σε ρωτήσω, είναι: ποιός είναι ο ρόλος της DHT στον ανθρώπινο οργανισμό? Με άλλα λόγια, ποιά η λειτουργία της DHT στο σώμα?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Καταγράφηκε
1. Shampoo Stieprox εναλλάξ με Oliprox μέρα παρά μέρα
2. Biotine 5 mg σε κάψουλες.
3. Elocon τοπικά στα σπυράκια του τριχωτού.
magic810
Moderator
Φύλο:
When the MONEY talks....the WORLD listen....!!
Norwood: 1,5
«
Απάντηση #40 στις:
Ιούλιος 04, 2009, 11:11:10 μμ »
Τελικα ειναι "πιστευε και μη ερευνα" Ή "πιστευε και μή,Ερευνα"?
Νομιζω ειναι το δευτερο......
Καταγράφηκε
Regaine x 2
Proscar 1/5
Τελος τα πειραματα.....!!!
NGL
Sr. Member
«
Απάντηση #41 στις:
Ιούλιος 05, 2009, 03:17:19 μμ »
Παράθεση από: magic810 στις Ιούλιος 04, 2009, 11:11:10 μμ
Τελικα ειναι "πιστευε και μη ερευνα" Ή "πιστευε και μή,Ερευνα"?
Νομιζω ειναι το δευτερο......
ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣ!!
Καταγράφηκε
1,25 mg finasteride καθε πρωι
fungoral (3 φορες την εβδομαδα)
αλοη καθημερινα (20ml καταποση χυμου)
Άκης
Hairloss Warrior
Administrator
Φύλο:
Norwood: 2A
«
Απάντηση #42 στις:
Ιούλιος 06, 2009, 03:45:05 μμ »
Παράθεση από: nikos76 στις Ιούλιος 04, 2009, 08:24:01 μμ
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο...η μινοξιδίλη επιρεάζει τη λίμπιντο?Τι έχεις να πεις γι αυτό?
Εννοείται πως όχι...
Παράθεση από: FITNESSMAN στις Ιούλιος 04, 2009, 02:06:00 πμ
καλησπερα.κανω 5 χρονια ληψη 1,25mg φιναστεριδης, καθε μερα,χωρις καμια παρενεργεια.φενετε δεν τους πειραζει ολους η φινα.πιστευω οτι εχουν παρενεργειες ενα 2%.
Αφού με 1.25 και δεν σε επηρεάζει, τότε μην μασάς...
Πάντως, παρατηρώ ότι όλο και ποιο πολλά μέλη παίρνουν φινα, αλλά όλο και ποιο λίγοι αναφέρουν παρενέργειες.
Παράθεση από: Inotech στις Ιούλιος 02, 2009, 02:44:28 πμ
Με το που πρόσεξα τους όρχεις μου να πονάνε και να μικραίνουν και ενώ έπερνα φιναστερίδη πήγα έκανα υπέρηχους. Ο γιατρός μου πε δε φαίνεται τπτ και οι όρχεις μου ήταν φυσιολογικοί στα 30ml. Μετά από 6 μήνες διακοπής του φαρμάκου ξανάρχισα να έχω τρομερούς πόνους στους όρχεις και νέα μεγάλη σμίκρυνση. Παλι υπέρηχο νέο μέγεθος 22ml. Πέρισυ μπήκα με νέους πόνους, νερουλό σπέρμα και σμίκρυνση σε ουρολογική κλινική πλέον υπέρηχος πάλι 15 ml και φέτος πέσαμε στα 12ml. Ατροφούνε χρόνο με το χρόνο.
Το χειρότερο είναι οι πόνοι που νιώθω που περικλείουν όρχεις, πέος, προστάτη κτλ. Στην αρχή οι γιατροί υποψιάστηκαν ότι ήταν προστατίτιδα αλλά δεν βρέθηκε τπτ μετά από τόσες εξετάσεις Μετά διάβασα έρευνες που εξηγούσαν γιατί η φιναστερίδη προκαλεί όλα αυτά και άρχισα να μπαίνω στο νόημα. Αλλάζει τη δομή όλων των γεννητικών οργάνων, αυξάνοντας τη σύνθεση αποπτωτικών προτεινών και την αποδόμηση άλλων αντιοξειδωτικών, συνθετικών και απαραίτητων για τον ενδοκυττάριο μεταβολισμό.
Το θέμα είναι τι προκαλέι το ερέθισμα για τις σμικρύνσεις αυτές κάθε χρόνο έτσι ξαφνικά, είναι η αυξημένη δράση της αρωματάσης που προσπαθεί να αντισταθμίσει την έλλειψη της 5-αρ ΙΙ? Είναι κάποια υπερδραστηριότητα της δράσης της Τεστοστερόνης στους υποδοχείς του υποθάλαμου? Αγνωστο! είναι τοσο περίπλοκη η ενδοκρινολογία που αυτό θα κανει καιρό, αν απαντηθεί ποτέ.
Πάντως το να μειωθεί η ενδοορχική και ενδοπροστατική διυδροτεστοστερόνη είναι ακόμα πιο επικίνδυνο από το να αυξηθεί υπέρμετρα. Μιλάμε για πολύ αυξημένο ρίσκο δημιουργίας κακοήθειας και πολύ υψηλού βαθμού
Μπορείς να μας ανεβάσεις τις αναλύσεις από τις εξετάσεις σου και σε τι ποσότητα φινα;
Μέχρι στιγμής έχουμε κάποια ποστ από εξετάσεις αίματος που δεν έδειξαν κάποια απόκλιση.
Καλό θα ήταν να είχαμε και κάποιες άλλες, για ποιο σωστή γνώση.
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 06, 2009, 04:26:18 μμ από Άκης
»
Καταγράφηκε
»
Super Zix
,
Minomuck
,
RejuvePlex
» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.
»
The Player's Diary - Self improvement Blog
Παράθεση
A man can be short and dumpy and getting bald but if he has fire, women will like him - Mae West (1892-1980)
Παναγιωτης
Ingredient Chemist
Global Moderator
Φύλο:
Open Your Mind . . . And Think
Norwood: Less Than 2
«
Απάντηση #43 στις:
Ιούλιος 30, 2009, 04:14:04 μμ »
Παράθεση από: dim74 στις Ιούλιος 02, 2009, 02:06:41 πμ
το θεμα ειναι πως δεν ειχα καλα αποτελεσματα!δεν αξιζει για μενα το οποιοδηποτε ρισκο συγκριτικα με τα αποτελεσματα(ασημαντα) που μου εδωσε.παρενεργειες δεν ειχα.
οταν την κοψεις μετα απο κανα 3μηνο θα θελα να μαθω την κατασταση σου
πιθανολογο οτι δυσκολα θα παραμεινεις ως εχεις
το οτι δεν σου εβγαλε τριχες καινουργιες πιθανον να φταει οτι δεν εχεις ενεργους θυλακες
αγαπητε
Inotech
ειτε το θελεις ειτε οχι με αυτα που γραφεις και με τον τροπο που τα γραφεις τρομαζεις κοσμο
αληθεια ρε Inotech πιστευεις οτι μειωνοντας με 1 mg φιναστεριδης την διυδροτεστοστερονη σου μπορει κανεις να παθει τοσο μεγαλη ζημια
εγω δεν το πιστευω με την συγκεκριμενη δοσολογια
αληθεια φιλε Inotech εχεις ψαξει μηπως συντελουν και αλλοι παραγοντες για το προβλημα σου
το εχεις ψαξει και αλλου
Καταγράφηκε
Addicted to
www.hairlossgr.com
Respect to Ακης .Σπυρος Tropheus & geofish
Best Wishes to All
""""Its not who i am underneath...but what i do that defines me.""""
afnman
Jr. Member
«
Απάντηση #44 στις:
Ιούλιος 30, 2009, 06:21:02 μμ »
Πιστεύω οτι ειναι θέμα οργανισμού δήλ. Εμένα τα 500mg παρακεταμόλης δεν με πιάνουν οπως οταν ήμουν μικρός και χρειάζομαι 1000mg..Σε εναν "παρθένο" οργανισμο τα 500mg πιάνουν πολύ καλύτερα πιστευω.
Ισως το 1mg να επηρρέαζει μερικούς υπερευαίσθητους οργανισμούς που δεν έχουν πάρει ποτε στην ζωή τους φάρμακο.
Οπως λεει και ο Inotech δεν ειχε πάρει ποτε στην ζωη του φάρμακο, αρα πιθανον να είναι ενας απο τους παράπανω άτυχους...Για εμενα αυτη η πιθανότητα ατυχίας ισοδυναμή με το σενάριο να κάνει καποιος ελευθερο σεξ πολλες φορές με καποιον φορέα του HIV και να μην κολλήσει... Οπως επισης ατομα που γεννιούνται με υπερευαισθησια στα αλλιεργιογονα... και με την πρωτη τους επαφή πχ. στην γύρη πεθαίνουν απο άσθμα.Επίσης αυτο ομως δεν μου λεει οτι δεν θα παθαινε κατι αλλο με καποιο αλλο φάρμακο.
Τέλος, μου κανει εντυπωση που δεν το εχουν αποσυρρει το φάρμακο ακόμη. 1000ατομα με τετοια προβληματα απο το 2006 ειναι μέγαλο ποσοστο για εμένα και είναι αρκετός καιρός απο τότε ωστε να γίνουν καποιες κινησεις (πχ να αναφέρουν "απογορευεται η χρήση σε ατομα με ευαισθησια στην φιναστερίδη")
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 30, 2009, 06:23:28 μμ από afnman
»
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
[
3
]
4