Αποστολέας Θέμα: Μεταμὀσχευση στο Βανκούβερ με τον Dr Hasson - Φωτογραφἰες  (Αναγνώστηκε 36163 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος comb

• Full Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • Hasson & Wong στα ελληνικά
  • Norwood: V(πρώην)
Απ: Μεταμὀσχευση στο Βανκούβερ με τον Dr Hasson - Φωτογραφ
« Απάντηση #30 στις: Μάιος 15, 2009, 03:31:49 πμ »
geofish, έκανα έρευνα για πολλά χρόνια σε ξενόγλωσσα forums, και κατἐληξα ότι ο Hasson είναι κορυφή. Για μένα ένα σκαλί παραπέρα ακόμη και από τους καλύτερους. Επίσης πιστεύω πως είναι ο μόνος που θα μπορούσε να μου καλυψει ολόκληρη την περιοχή σε μια επέμβαση. Αυτο το forum το ανακάλυψα λίγο καιρό πριν φύγω για το Βανκούβερ.

Στην Ελλἀδα είχα πάει πριν από χρόνια, όταν ήμουν 19 στην b*****nn k**d και ο γιατρός(μπορω να αναφἐρω το όνομά του?) σχεδον με έσπρωξε στο χειρουργείο χωρίς να μου εξηγήσει τίποτα. Αργότερα πήγα στην l*****in€ clinics και ο γιατρός(προς τιμήν του) με συμβούλευσε να μην κανω ακόμη μεταμόσχευση, βέβαια προσπάθησε να μου πουλήσει ενεργοτριχογένεση!
Συνεργάζομαι με την κλινική Η*sson & Wong στο Βανκούβερ του Καναδά, βοηθώντας τους Έλληνες ενδιαφερόμενους. Για την ενασχόλησή μου αυτή, λαμβάνω κάποια αποζημίωση από την κλινική

http://www.hairtr*nspl*ntgreece.com

Συνδεδεμένος Joda

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μάιος 15, 2009, 04:15:09 πμ »
ναι ρε,hasson&wong τα σπανε..συμφωνω
comb μολις ειδα και την τομη πισω ενταξει αυτο ηταν το κερασακι στην τουρτα..σου πηρε μεγαλο αριθμο τριχοθυλακιων και η τομη ειναι οτι πρεπει και θα γινει καλυτερα..λιγο πιο μακρια να τα αφηνεις τα μαλλια πισω και δεν θα καταλαβαινει κανενας τπτ.. ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 15, 2009, 04:28:16 πμ από Joda »

Αποσυνδεδεμένος comb

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάιος 15, 2009, 05:01:50 πμ »
Joda, η τομή πιστεύω θα βγει πολύ καλή, αν και η προτεραιότητά μου ήταν παντα το πάνω μέρος.
Συνεργάζομαι με την κλινική Η*sson & Wong στο Βανκούβερ του Καναδά, βοηθώντας τους Έλληνες ενδιαφερόμενους. Για την ενασχόλησή μου αυτή, λαμβάνω κάποια αποζημίωση από την κλινική

Αποσυνδεδεμένος geofish

• Golden Hairloss Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3NV
« Απάντηση #33 στις: Μάιος 17, 2009, 12:19:03 μμ »
Φιλέ comp, επειδή είσαι ο μοναδικός αυτή την στιγμή που έχει κάνει μεταμόσχευση στο εξωτερικό, μπορείς να μας κάνεις μια περίληψη αν θέλεις της όλης διαδικασίας που εκανες αφου κατεληξες στον hasson. Δηλ. να μας πεις πως έγινε η πρώτη επικοινωνία με e-mail η τηλ. Πως σου απάντησαν, έστειλες Φώτο, πόσο διάστημα μετά την  συμφωνία  έγινε η επέμβαση, ο τροπος πληρωμης, χρειαζετε να ξερεις πολύ καλά αγγλικά και ότι άλλο νομίζεις ότι μπορεί να μας βοηθήσει να πάρουμε μια ιδέα πως γίνετε η διαδικασία.
Ευχαριστώ
Minoxidil 6 % homemade + κρεμα αιρολ χωρίς προπυλενογλυκόλη 1/24 h
0.5 gr βιοτίνης 1/24 h
emu oil /48 h

Αποσυνδεδεμένος comb

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μάιος 17, 2009, 05:47:40 μμ »
geofish, αρχικά έστειλα τις φωτογραφίες μου με email. Στο site των H&W εξηγεί τις απαραίτητες γωνίες και φωτισμό, και ἐχει ενα προγραμματάκι για να αλλάξεις το μέγεθος αν χρειάζεται. Συμπλήρωσα μια φορμα με διάφορα προσωπικά στοιχεία και ιστορικό(προβλήματα υγείας, φάρμακα, παλιές μεταμοσχεύσεις, κτλ.), έκανα attach τις φωτογραφίες και έστειλα το email. Στην φόρμα αυτη ζητούν να περιγράψεις οσο γίνεται τις προσδοκίες σου από την επέμβαση. Εγώ ανέφερα οτι θα ήθελα ολική κάλυψη με μια συντηρητική hairline, με πιο χαμηλή πυκνότητα στην κορυφή.

Tην επόμενη μέρα αν δεν κάνω λάθος, έλαβα την απάντηση με τον προτεινόμενο αριθμό. Ο Dr Hasson μου είπε οτι με 4000 ἐως 4500 θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τους στόχους μου, χωρίς να εγγυηθεἰ κάλυψη στη κόρυφή, αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί και για αυτό το σημείο.

Ύστερα απάντησα, ζητώντας να μου δώσουν ελεύθερες ημερομηνίες για τη περίοδο που ήθελα. Μου έδωσαν κάποιες επιλογές και αφού τσέκαρα τιμές για εισιτήρια, διάλεξα μια από αυτἐς, και πλήρωσα 500 δολλαρια Αμερικής ως προκαταβολή. Αφου είχα κλείσει την ημερομηνία (28/02/2009), έκλεισα το εισιτήριο και ζήτησα να μου κλείσουν ξενοδοχείο. Σ᾽ αυτό το σημείο, σκόπευα να μεινω 4 νύχτες(θα πλήρωνα τις 2 σε τιμή 100 ευρώ η κάθε μια), φευγοντας την επόμενη της επέμβασης.

Υστερα από μερικες μέρες,  παρουσιάστηκε ένα κένο στο πρόγραμμά μου που θα μου επέτρεπε να μεινω 2 εβδομάδες και ετσι ζήτησα να αλλαξω την ημερομηνία της επέμβασης για τέλη Μαρτίου. Αφού μου έκλεισαν την καινούργια ημερομηνία (31/03/2009), και άλλαξα το εισιτήριο μου . Αφού θα έμενα συνολικά 15 νύχτες, δεν ήθελα να πληρώσω 100 ευρώ τη βραδιά, οπότε ζήτησα αντι για τις 2 νυχτες που καλύπτουν να μου δώσουν μια ανάλογη εκπτωση και βρήκα ένα πιο οικονομικό ξενοδοχείο.

Δυο εβδομάδες πριν την επέμβαση,  έστειλα με έμβασμα 12 χιλιάδες δολλάρια, και σιγά σιγά ετοιμαζόμουν για το ταξίδι. Έφτασα στο Βανκουβερ το προηγούμενο βραδυ και αμέσως πήγα στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Παρὀλο που ήμουν κουρασμένος(16 ώρες ταξίδι) δεν κοιμηθηκα καλα, γιατι είχα αγχος μήπως παρακοιμηθώ!

Το πρωί στις 7 και μισή πήγα στην κλινική και αφου γνώρισα το γιατρό, συζητήσαμε για το τι ακριβώς θα κάνουμε και σχεδιασε στο κεφἀλι μου. Στις 8 και μισή περίπου, ξαπλωσα στην καρέκλα και ξεκινήσαμε. Το απόγευμα, αφού ξέραμε τον ακριβή αριθμό μοσχευματων με ρώτησαν πως θα πληρώσω και τους είπα πως θα πληρώσω το υπόλοιπο με έμβασμα την επόμενη το πρωί.

Η όλη επικοινωνία πριν πάω έγινε μεσω email, στα αγγλικά, καθώς και η συννενόηση με το γιατρό, τα κορίτσια και όλους τους υπολοίπους στην κλινική. Πιστεύω κάποιες βασικές γνωσεις χρειάζονται αλλά σίγουρα το να γνώρίζεις πολύ καλά δεν είναι απαραίτητο. Φυσικά μιλάνε και αλλες γλώσσες και διαθέτουν διερμηνείς αλλά δεν γνωρίζω εάν έχουν κάποιον για ελληνικά. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με τους H&W και διστάζει λόγω αγγλικών, δε θα είχα κανενα πρόβλημα να βοηθήσω.

Θα θέλατε να περιγράψω τη διαδικασία του χειρουργίου?

Αποσυνδεδεμένος talstaris

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μάιος 17, 2009, 09:22:37 μμ »
12000$ ε? και εγω πληρωσα 9000ευρω στην ψωροκωσταινα  :-[
πρωί - 1x2mg minoxidili 6%+1%finasterine (απo Lee)
μεσημέρι - tricomine
βράδυ- λούσιμο με revivogen shampoo και εφαρμογή revivogen scalb therapy 1x2mg
1x3 φορές την εβδομάδα λούσιμο με σαμπουάν regrowth απο dr LEE ( ketokonazole 2%+3%salicyl acid)

να προσθέσω και 1mg proscar το πρωί????

Αποσυνδεδεμένος comb

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μάιος 17, 2009, 09:27:20 μμ »
φιλε talstaris, 12000$ ήταν τα χρήματα που έστειλα πριν πάω. Συνολικά το κόστος ήταν 20000$ ή περίπου 15000 ευρώ.

Αποσυνδεδεμένος geofish

• Golden Hairloss Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3NV
« Απάντηση #37 στις: Μάιος 18, 2009, 01:16:25 πμ »
Comb ευχαριστώ για την απάντηση. Τώρα που σε βρήκαμε θα σε ζαλίζουμε λίγο με ερωτήσεις  :).
Κατ αρχήν πες μας την διαδικασία της επέμβασης όπως την βίωσες εσύ, πιστεύω να ενδιαφέρει αρκετά παιδία εδώ μέσα. Είχες άγχος, πόσο διάρκεια είχε, την εξαγωγή και την τοποθέτηση την έκανε ο ίδιος ο γιατρός, μετά το τέλος της επέμβασης όταν είδες τον εαυτό σου στο καθρέπτη πως ένιωσες όταν ειδές την κοκκινίλα, την επέμβαση την έκανε ο ίδιος ο hasson η κάποιος γιατρός της κλινικής, πρώτες εντυπώσεις και σχόλια από γνωστούς πως το είδαν,  γιατί τα μαλλιά που έβαλες μετά από 14 μέρες όταν γύρισες στην Ελλάδα δεν είχαν πέσει ακόμη και κατά κάποιο τρόπο δείχνει ότι έκανες επέμβαση. Είπες ότι τώρα πέσανε τα μαλλιά που έβαλες θα ήταν καλό να δούμε την κατάσταση σου τώρα.
Και δυο ακόμη ερωτήσεις για το τέλος  :D, αφού λες ότι έκανες μεγάλη έρευνα, e-mail έστειλες και σε άλλους γιατρούς για να σου πουνε την γνώμη τους ή και τιμές. O hasson κάνει μόνο strip για fue την έψαξες καθόλου ή δεν σε άρεσαν τα αποτελέσματα που είδες μέχρι τώρα από άλλους γιατρούς. Το λέω αυτό γιατί πιστεύω ότι σε αρκετούς ανθρώπους  βάζω και τον εαυτό μου μέσα τους τρομάζει η ιδέα του χειρουργείο και η μέθοδος strip (η αφαίρεση της λωρίδας, κόψιμο και ράψιμο) όπως επίσης και η ουλή πίσω. Αν και το τελευταίο έχει βελτιωθεί πολύ και πλέον δεν φαίνεται.
Αυτά, ευχαριστώ και πάλι.
Minoxidil 6 % homemade + κρεμα αιρολ χωρίς προπυλενογλυκόλη 1/24 h
0.5 gr βιοτίνης 1/24 h
emu oil /48 h

Αποσυνδεδεμένος comb

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μάιος 18, 2009, 03:34:40 πμ »
geofish, κανένα πρόβλημα, αυτός ειναι ο σκοπός του φόρουμ.

Πήγα στη κλινική στις 7 και μισή το πρωί. Με καλωσορισαν, με ρώτησαν αν έχω φαει πρωινό και στη συνέχεια συμπληρωσα κάποιες φόρμες με το ιατρικό ιστορικό καθως και τα τυπικα νομικά έγγραφα. Μετα αλλαξα ρούχα, μου πήραν πίεση κτλ, και συναντησα το γιατρό. Συζητήσαμε λιγάκι για την Ελλαδα(είναι συχνός επισκέπτης), μου είπε πως πολλοί ασθενείς του είχαν πάει παλιότερα στην D**(όχι έλληνες), μετα συζητήσαμε για τους στόχους της επέμβασης και καταλήξαμε σε ένα σχέδιο που μας ικανοποιησε και τους δυο. Μου κούρεψε το πανω μέρος του κεφαλιού(ο,τι είχε απομείνει :P) και έφυγε για να πλυθεί και να ξεκινήσουμε, ενώ μου έβγαλαν φωτογραφίες. Κατά τις 8.30 ξεκίνησε με την αναισθησία για τη εξαγωγή(ενέσεις) και συνεχισε με την τομή. Δυο κοπέλες τον βοήθουσαν και πήρε περίπου μιάμιση ώρα. Πόνος φυσικά δεν υπήρχε. Στη συνέχεια και μετά από ένα μικρό διάλειμμα, τεσσερις κοπέλες δούλευαν στα μικροσκόπια, δημιουργώντας μοσχεύματα, ενώ ο Dr Hasson εκοψε τις λεπίδες που θα χρησιμοποιουσε(αλλαζει λεπίδες ανάλογα με το μέγεθος των μοσχέυματων ωστε να κάνει το μικρότερο δυνατό τραυμα στο δέρμα).

Τα κορίτσια συνέχισαν να δουλευουν στα μικροσκόπια και ο γιατρος ξεκίνησε με τις τρυπούλες(incisions). Toυ πήρε περίπου μια ώρα να κάνει 2800 μετρώντας φωναχτά, ενώ εγώ μετρούσα με ενα clicker. Εκεί σταμάτησε και δυο κοπέλες ξεκίνησαν να τοποθετούν τα μοσχέυματα στις τρυπούλες. Ο γιατρός παρέμεινε εκεί για περίπου είκοσι λεπτά, στη συνέχεια έφυγε και ξαναερχόταν καθε τόσο για να τσεκάρει οτι όλα πάνε καλά. Κάποια στιγμή με ρώτησαν τι θέλω για φαγητό και όταν ήρθε, κάναμε διαλειμα, έφαγα και τηλεφώνησα στη Ελλαδα. Μετα πήγα στη τουαλέτα και κοιταχτηκα στον καθρεπτη. Το συναισθημα ήταν πολύ ευχάριστο και εκεί συνειδητοποίησα οτι σύντομα θα πάψω να είμαι φαλακρός.

Ύστερα συνεχισαν με την τοποθέτηση. Αν μισή ωρα με 45 λεπτά οι κοπέλες άλλαζαν για λόγους κούρασης, ενώ ο γιατρος με τσεκαρε συχνα και μου έδινε και άλλη αναισθησία αν χρειαζόταν. Καθ᾽ολη τη διαρκεια μου προσεφεράν χυμους, αναψυκτικά κτλ για να διατηρειται το ζακχαρο(blood sugar) στα επιθυμητα επίπεδα. Κατα τις 5 ο γιατρος μου ανακοίνωσε τον τελικό αριθμό. Ύστερα με ρώτησαν πως θα πληρώσω το υπόλοιπο, τους είπα για το εμβασμα και συνεχίσαμε. Μόλις οι κοπέλες τοποθέτησαν τα μοσχέυματα στις 2800 τρύπες, ο γιατρος ξεκίνησε να κανει τις υπόλοιπες. Μετά από αλλη μια ώρα, τελείωσε και οι κοπέλες συνέχισαν με την τοποθέτηση μέχρι τα μεσάνυχτα περίπου. Κάναμε καποια διαλειμματα, ενω καποια στιγμή, μου παρήγγειλαν βραδινό. Οταν τελειώσαμε, με ξέπλυναν με μια σύριγγα και αφου ντυθηκα μου έδωσαν μια σακούλα με διαφορα απαραίτητα πραγματα για τις πρώτες μέρες. Κατα τις 00.30 έφτασα στο ξενοδοχείο, έκανα ντους(προφανως όχι στο κεφάλι) και έπεσα για υπνο.

Αυτή ήταν η μέρα της επέμβασης. Αυριο θα απαντήσω και στα υπολοιπα ερωτήματα, καληνύχτα!

Αποσυνδεδεμένος Hairlosscursed

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μάιος 18, 2009, 04:45:15 μμ »
Μπραβο ρε φιλε...πολυ χαιρομαι που εστω και αργα ξυπναμε και βεπουμε την πραγματικοτητα..σου ευχομαι ολοψυχα τα καλυτερα αποτελεσματα και μια καινουργια ποιοτικοτερη ζωη.Πες μου μονο αν θες...η μεταμοσχευση μονο κοστισε 20000 η ολη η διαδικασια με διαμονη εισιτηρια κλπ...η μεταμοσχευση απο μονη της ποσο κοστισε για αυτα τα μοσχευματα??Και παλι μπραβο...
Φαρμακοβιομηχανιες και Χειρουργοι=Αλητες Συμμοριτες

Αποσυνδεδεμένος comb

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Μάιος 19, 2009, 04:08:00 μμ »
geofish, με είχε δει ο Feller προσωπικά στο Λονδίνο, σε άλλους γιατρους δεν έστειλα φωτογραφίες.

Οσον αφορά την FUE, θεωρώ πως δεν θα μπορούσε να με βοηθήσει ιδιαίτερα, αφού χρειαζόμουν μεγάλο αριθμό μοσχευμάτων, ενω η τεχνική έχει κατα τη γνώμη μου τουλαχιστον 20% μικροτερη αποτελεσματικότητα σε σχεση με την strip ειδικά σε ασθενείς με σγουρα μαλλιά όπως εγώ.Το χειρουργείο όπως και να το κάνουμε είναι χειρουργείο αλλά δεν με φόβισε ποτέ γιατι ήξερα οτι ήμουν στα σωστα χέρια.

Δεν υπάρχουν άλλοι γιατροί στη κλινική, μονο ο Dr Hasson και ο Dr Wong.

Αποσυνδεδεμένος comb

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μάιος 19, 2009, 04:12:20 μμ »
hairlosscursed, οι τιμές στους H&W είναι: $5 για τα πρώτα 2000, $3 για τα υπόλοιπα +5% φόρος Καναδά, άρα συνολικά για εμένα $21200
Η εκπτωση είναι $400 για το εισιτηριο και 2 νυχτες σε ξενοδοχείο. Εγώ πλήρωσα ο ίδιος το ξενοδοχείο και μου έδωσαν $300 έκπτωση για τις δυο νύχτες.

Αρα η μεταμόσχευση μου κόστισε ακριβώς $20500 μονο για την επέμβαση.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 19, 2009, 04:18:22 μμ από comb »

Συνδεδεμένος Joda

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Μάιος 19, 2009, 08:38:45 μμ »
comb να σε ρωτησω ρε φιλε σε καθε τρυπιτσα που σου εκανε και μετα σου τοποθετουσε τα τριχοθυλακια ποιος ηταν ο μεγαλυτερος αριθμος τριχων ανα τριχοθυλακιο(δηλ μονοτριχα,διτρυχα κτλ)?

Αποσυνδεδεμένος tsakalos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
    • my results
« Απάντηση #43 στις: Μάιος 19, 2009, 09:24:49 μμ »
τα πιο πολλα ειναι διτριχα και υπαρχουν και λιγα 4 τριχα
http://hairlosspics.com (εαν σας αρεσει η δουλεια που εχω κανει παρακαλω εγγραφειτε)

Τα γραφομενα μου ΔΕΝ αποτελουν ιατρικη συμβουλη, αλλα προσωπικες εμπειριες που εχω βιωσει και στην ευρενα

Αποσυνδεδεμένος hairevival

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μάιος 20, 2009, 12:53:04 πμ »
comb,
θα σου κάνω κάποιες ερωτήσεις και σε κάποια θέματα θα γίνω κάπως δεικτικός -καλοπροαίρετα φίλε.

α) Δεν θα λαμβανεις φιναστεριδη - ντουτα πλέον ; Γιατί ο Τσάκαλος παρότι έκανε μεταμόσχευση λαμβάνει;
β) Ο Hasson - Wong αποδέχτηκαν να κάνουν μεταμόσχευση σε έναν 26-χρονο νέο; Η καράφλα συνήθως
    σταθερποιείται στα 30 ΚΑΙ ΑΝ !
γ) Βλέπω όλους εδώ πέρα που δίνουν συγχαρητήρια προτου δουν το τελικό αποτέλεσμα.
    Προ του τέλους ας μην μακαρίζουμε που λέει και η γνωστή φράση. Ας μην αυθυποβαλόμαστε απλά στο
    άκουσμα του Hasson Wong . Ας ειμαστε ρεαλιστες και ας περιμενουμε.

δ) 15.000 ευρώ είναι άπιαστα για τον μέσο Έλληνα εν μέσω κρίσης και μισθών 700 ευρώ.
    Αναλογιστειτε : υψηλά νοίκια , μεταπτυχιακά , ακριβή διασκέδαση, ακρίβεια...
    Δεν θα δουλεψεις 8-9 ωρο σε ιδιωτικη ; δε θα πας μετα σπιτι σου και θα θες να το επιπλωσεις; ή
    μια ζωη θα ζεις με γονεις; καποια ρητορικα ερωτηματα για μας τους νεους...

Εύχομαι πάντως κι εγώ να καταφέρω κάτι τέτοιο .
Comb μείνε ενημερωμένος με το forum καθώς υπάρχει πολύ γνώση και εσύ ο ίδιος χρειαζεσαι ενα γκρουπ ανθρωπων που συμπαραστεκονται ,δε σε επικρινουν και που ζουν μαζι σου τον αγωνα και προσπαθεια.

Το λεω αυτο διοτι ο tsakalos μολις καθαρισε , αρχισε να μπαινει σπανιοτερα. Η αφορμη η δουλεια - αλλα η αιτια ειναι το οτι πια δεν τον ετρωγε τοσο μεσα του. Διοτι οση δουλεια και να εχεις, αν σε τρωει παντα καθε μερα θα μπαινεις. Παντως ευχαριστουμε tsakale που συνεχιζεις να μπαινεις.

« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 20, 2009, 12:56:17 πμ από hairevival »

Best Sites in Greece