Αποστολέας Θέμα: regaine η kirkland  (Αναγνώστηκε 13000 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος magic810

• Moderator
  • Φύλο: Άντρας
  • When the MONEY talks....the WORLD listen....!!
    • Προφίλ
  • Norwood: 1,5
Απ: regaine η kirkland
« Απάντηση #30 στις: Οκτώβριος 30, 2009, 04:59:41 μμ »
Φίλοι magic και azyx...

Ευχαριστώ και πάλι, μια λεπτομέρεια... δεν ακολουθώ κάποια θεραπεία με μίνοξ θα με ενδιέφερε για αρχή μια σκέτη τρετινοίνη. The point is... αξίζει έτσι μόνη της;

Δεν εχω αποψη φιλε μου και δεν μπορω να σου απαντησω....δεν εχω δοκιμασει ποτε κατι τετοιο....
Τι ειναι αυτο που σε φοβιζει στη μινοξιδιλη......?
Και να τονισω κατι που πολλοι ισως να μην ξερουν....
Πολλους τους φοβιζει το γεγονος οτι ξεκινωντας μια θεραπεια θα χασουν και αυτα που εχουν......
Λοιπον ενα καλο παραδειγμα ειναι να πιασεις για δοκιμη και να βαλεις στο πισω μερος του κεφαλιου οτιδηποτε.. δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να χασεις τα πισω μαλλια.... μιας και τα πισω μαλλια απο την φυση μας δεν μετατρεπουν την τεστοστερονη σε διιυσροτεστοστερονη...
Αν θεωρησουμε οτι η τριχοπτωση ειναι κληρονομικη προδιαθεση θα χασεις τα μαλλια που οι θυλακες τους εχουν εγκατεστημενο το <<γονιδιο>> που επηρεαζει στο λεω με απλα ελληνικα για να καταλαβαινουν ολοι.....
Ελπιζω να σε βοηθησα να κατανοησεις περιπου την αιτια....
Οσο πιο καλα κατανοησεις την περιπτωση της τριχοπτωσης τοσο καλυτερα θα μπορεσεις να παρεις πιο σωστες αποφασεις για την θεραπεια που θα ακολουθησεις τελικα...
Regaine x 2

Proscar 1/5

Τελος τα πειραματα.....!!!

Αποσυνδεδεμένος heyya

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #31 στις: Οκτώβριος 30, 2009, 05:23:33 μμ »
Magic, δεν βλέπω ιδιαίτερο πρόβλημα σε μένα. Δεν χάνω μαλλί, δεν έχω έντονη τριχόπτωση, στην ουσία αναζητώ μια προληπτική συντήρηση. Την κατάστασή μου την αναφέρω στο link παρακάτω http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,737.msg19497.html#msg19497

Τη δοκιμή που λες δεν την πολυκατάλαβα, αλλά δεν έχω χρόνο να την κοιτάξω πάλι να την κατανοήσω, βιάζομαι αυτή τη στιγμή... :P next time

Αποσυνδεδεμένος magic810

• Moderator
  • When the MONEY talks....the WORLD listen....!!
    • Προφίλ
  • Norwood: 1,5
« Απάντηση #32 στις: Οκτώβριος 30, 2009, 05:31:17 μμ »

Τη δοκιμή που λες δεν την πολυκατάλαβα, αλλά δεν έχω χρόνο να την κοιτάξω πάλι να την κατανοήσω, βιάζομαι αυτή τη στιγμή... :P next time

Παραδειγμα εδωσα ετσι....για να καταλαβεις τι εννοω....χεχχε  ;)
Regaine x 2

Proscar 1/5

Τελος τα πειραματα.....!!!

Αποσυνδεδεμένος Synth

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 11, 2010, 02:41:12 πμ »
Βλέπω πως είναι αρκετοί αυτοί που χρησιμοποιούν Kirkland Minoxidil, και αναζητώντας στο net βρήκα την Kirkland να κυκλοφορεί σε δυο διαφορετικές συσκευασίες (δεν εννοώ τους μήνες χρήσης  :)).

http://www.amazon.com/Minoxidil-5-Extra-Strength-Regrowth-Supply/dp/B000FQ73O0/ref=tag_dpp_lp_edpp_img_ex

http://www.amazon.com/Minoxidil-Men-Hair-Regrowth-Treatment/dp/B000ZOHOQO/ref=pd_sbs_hpc_3

Είναι διαφορετικό το προϊόν ή έχει αλλάξει απλώς συσκευασία?

Τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό, γνωρίζει κανείς?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 11, 2010, 08:32:30 μμ από Synth »

Αποσυνδεδεμένος pathetic_loser

• Θοδωρής
  • Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 11, 2010, 02:49:14 πμ »
Εγω οσες φορες εχω παραγγειλει μου ηρθε η πρωτη. Αν κ την εχει παρει το ματι μου κ την δευτερη καποια στιγμη. ΜΜΜΜαλλον εχει αλλαξει η συσκευασια-δεν νομιζω να ειναι διαφορετικη.
Μην σε πολυαπασχολει η minox την ιδια δουλεια θα κανει anyway ;)
Όλοι είμαστε άσχετοι, αλλά σε διαφορετικά αντικείμενα ο καθένας.
Ζήσε κάθε σου ημέρα σαν την τελευταία ημέρα της ζωής σου. Κάποια μέρα θα τα καταφέρεις.
Η σκληρή δουλειά θα σε ανταμείψει στο μέλλον. Η τεμπελιά όμως άμεσα.

Αποσυνδεδεμένος Synth

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 11, 2010, 08:30:11 μμ »
Μην σε πολυαπασχολει η minox την ιδια δουλεια θα κανει anyway ;)

Αυτό που με απασχολεί είναι το ενδεχόμενο "μαϊμού" προϊόντος, βλέποντας διαφορετικές συσκευασίες για το ίδιο προϊόν. Δεν γνωρίζω κατά πόσο θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Απλώς εκφράζω μια ανησυχία.

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Κοτσιδα
« Απάντηση #36 στις: Ιανουάριος 11, 2010, 08:42:57 μμ »
Μήπως παιζουν ρολο οι μηνες στη συσκευασία; 
ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος nakis

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιανουάριος 12, 2010, 04:09:54 πμ »
Εγω παριγγειλα 12αμηνη Κirkland απο e-bay πολυ φτηνα  και ολα μια χαρα.Θελω να πω πως επιδη χρησημοποιουσα regain  και Axelan κατα διαστηματα δεν διαπιστωσα καμια διαφορα..ειδικα στην τιμη του ειναι απαιχτο.
 Εχω ηδη ξεκινησει θεραπεια με κιρκλαντ revivogen και fugnoral μαζι με priorin βιταμινες....Εχω δει σημαντικη βελτιωση στην υφη των μαλιων μου αν και παρατηρω καποια ξηροδερμια που και που.
Εν παση περιπτωση επιδη το προβλημα μου ειναι κυριως στους κροταφους αναφερατε την τρετινοινη σαν ενισχυτικη κρεμα.Παω απλα στο φαρμακειο δηλαδη και ζηταω ΑIROL ?ποτε προτινετε την χρηση της?
Ευχαριστω...

Αποσυνδεδεμένος Synth

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιανουάριος 12, 2010, 06:18:43 μμ »
Μήπως παιζουν ρολο οι μηνες στη συσκευασία; 
Μάλλον όχι.

Εγω παριγγειλα 12αμηνη Κirkland απο e-bay πολυ φτηνα  και ολα μια χαρα.
Δεν αμφισβητούμε την Κirkland σαν μινοξιδιλη, φαίνεται πως είναι εξίσου καλή με το Regain και με super τιμή. Είναι όμως περίεργο που κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικές συσκευασίες.

Παω απλα στο φαρμακειο δηλαδη και ζηταω ΑIROL ?ποτε προτινετε την χρηση της?
Ναι. Ζήτα Airol Tretinoin cream  0,05% (all-trans-retinoic acid) 3 €. Ξεκίνα από τώρα.
Έχει πολλά θετικά σχόλια για τους κροτάφους.
Τη χρησιμοποιώ για πολύ μικρό χρονικό διάστημα για να της κάνω κριτική.

Αποσυνδεδεμένος nakis

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιανουάριος 12, 2010, 10:12:27 μμ »
OK σε ευχαριστω...κανενα tip για το ποτε να την βαζω σε σχεση με την θεραπεια μου...δηλαδη μετα το kirkland πριν ?με το revivogen?

Αποσυνδεδεμένος Synth

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 14, 2010, 01:48:14 πμ »
OK σε ευχαριστω...κανενα tip για το ποτε να την βαζω σε σχεση με την θεραπεια μου...δηλαδη μετα το kirkland πριν ?με το revivogen?

Δεν πιστεύω πως η σειρά παίζει κάποιο σημαντικό ρόλο, αρκεί να έχει απορροφηθεί το ένα πριν βάλεις το άλλο. Αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξεις είναι να βάζεις Tretinoin μετά το απόγευμα γιατί με το φως ερεθίζεσαι πολύ εύκολα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 14, 2010, 01:51:47 πμ από Synth »

Αποσυνδεδεμένος mikipitri

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3 καθαρό, στο υπόλοιπο γενική αραίωση
« Απάντηση #41 στις: Μάρτιος 30, 2010, 12:50:39 μμ »
http://www.minoxidildirect.com/Minoxidil_International.htm εκανε 8 μερες(οχι εργασιμες).
φίλε dim74 μπορείς να δώσεις οδηγίες πώς παρήγγειλες? μέσω email έδωσες τη διεύθυνσή σου και σου το έστειλαν? και πώς πλήρωσες?
sorry για τις ερωτήσεις αλλά επειδή δεν έχω ξαναπαραγγείλει απο το net έχω ένα θεματάκι...

Αποσυνδεδεμένος dim74

• Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: ???
« Απάντηση #42 στις: Μάρτιος 30, 2010, 02:20:39 μμ »
εχεις πιστωτικη καρτα?εγω παρηγγειλα απο εδω με προπληρωμενη καρτα κυπρου....εχεις visa?

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μάρτιος 31, 2010, 09:44:55 πμ »
έχω πιστωτική... αν και σκέφτομαι να πληρώσω με paypal (δεν έχω εμπιστοσύνη να δώσω την πιστωτική στο net)
απλά ρωτάω αν την όλη διαδικασία την έκανες με το email... δεν βρήκα να έχει φόρμα παραγγελίας... και επειδή έχω δώσει ένα σκασμό χρήματα στα ελληνικά φαρμακεία (μόλις χτες ξανααγόρασα και έφυγε το 30αρι) λέω μπας και γλυτώσω κάνα φράγκο, εφόσον από ότι έχω διαβάσει στο forum και η kirkland είναι επίσης αξιόπιστη!
ευχαριστώ και sorry για το πρήξιμο... ;)

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μάρτιος 31, 2010, 09:50:39 πμ »
Aλήθεια, έχει χρησιμοποιήσει κανείς την AIROL για τους κροτάφους που αναφέρθηκε παραπάνω?
Υπάρχουν αποτελέσματα?

Best Sites in Greece