Αποστολέας Θέμα: Σμηγματοροϊκη δερματιτιδα  (Αναγνώστηκε 44561 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kapamarou

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • life is life and me is me
    • Προφίλ
  • Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
Απ: Σμηγματοροϊκη δερματιτιδα
« Απάντηση #255 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 11:43:15 πμ »
kapamarou με την κρέμα θα ισιωσει το δέρμα και θα σταματήσει η τριχωπτωση;βλεπω όλοι λένε πως περνούν 1 και 2 λοσιον...με το stepriox θα λουζομαι 2 φορές την βδομάδα ..τις άλλες με τι θα μου προτείνες;εχω το derchos της vichy..κανει;
θα στανιαρει το δερμα σιγουρα,η τριχοπτωση δεν ξερω,αν δεις οτι δεν σταματαει η τριχοπτωση δοκιμαζεις ταυτοχρονα και φινα αν θελεις.
δεν μπορω να σου προτεινω καποιο συγκεκριμενο σαμπου,λογο το οτι δεν ειχα ΣΔ και δεν τα εχω δοκιμασει περα απο το fungoral shampoo
παλια :22m:
oral: Proscar 1/4,  proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
 topical: spiro1,5%,duta,  spiro+duta,  fungoral  cream,  regaine χ1,  regaine+6 duta, super zix,  axelan χ6,  axelan +airol x2,  axelan+progesterone+airolx2,  Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel    

τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525

Αποσυνδεδεμένος tzotz

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
  • Norwood: 2-3
« Απάντηση #256 στις: Ιανουάριος 18, 2012, 02:32:42 πμ »
η μινοξιδιλη με γλυκερινη αντι προπυλαινογλυκολη,δεν επηρεαζει το σμηγμα.
μπορειτε να χρησιμοποιησετε αφοβα ;)

Να σαι καλά kapamarou

την λάθος μινοξιδίλη έχω (alcohol 96%, propylene glycol, purified water)
Διαιτολόγιο:

minoxidil 5%
Olyderm+Movesan ανάμειξη

Αποσυνδεδεμένος tzotz

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
  • Norwood: 2-3
« Απάντηση #257 στις: Ιανουάριος 18, 2012, 02:40:08 πμ »
Παιδιά σόρρυ αλλά το παράκανα με το προηγούμενο μυνημα.

Ειμαι  καινούργιος εδς πέρα και δεν πήρα είδηση τα εισαγωγικά topics.

Θα θελα να ρωτήσω το εξής: η αραίωση (σχετικά χρόνια) από ΣΔ είναι πάντα
αντιστρέψιμη;

Οι πολύ μικρές (μικροσκοπικές) τριχούλες που βγαίνουν κατά καιρούς καρδαμώνουν με τίποτα?

Το ξέρω ότι δεν είστε γιατροί αλλά πιστεύω στην δύναμη του μπλα μπλα...
(την έχω πληρώσει από χασάπηδες κανα δυο φορές. Και πάλι με
επιφύλαξη γιατί δεν θέλω να τσουβαλιάσω και γιατρούς που κάνουν σωστά την δουλειά τους)

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 18, 2012, 06:30:04 μμ από tzotz »
Διαιτολόγιο:

minoxidil 5%
Olyderm+Movesan ανάμειξη

Αποσυνδεδεμένος peter13

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Ιανουάριος 20, 2012, 05:10:22 μμ »
παιδια μου εγραψε η δερματολογος μου 2 shampoo,το frezzyderm το οποιο το πειρα και το fungoral,το frezzyderm το πειρα...και ηθελα να ρωτησω μπορω να αντικαταστησω το fungoral με το stieprox?μου πε να λουζομε καθε μερα ενναλαξ...αλλα για ποσο καιρο???Βλεπω που γραφετε οτι δεν ειναι κακρυπροθεσμη η χρηση τους....

Αποσυνδεδεμένος MANKAR

• Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2-γενικη αραιωση μικρου βαθμου+κροταφοι
« Απάντηση #259 στις: Ιανουάριος 20, 2012, 06:27:16 μμ »
Παιδιά σόρρυ αλλά το παράκανα με το προηγούμενο μυνημα.

Ειμαι  καινούργιος εδς πέρα και δεν πήρα είδηση τα εισαγωγικά topics.

Θα θελα να ρωτήσω το εξής: η αραίωση (σχετικά χρόνια) από ΣΔ είναι πάντα
αντιστρέψιμη;

Οι πολύ μικρές (μικροσκοπικές) τριχούλες που βγαίνουν κατά καιρούς καρδαμώνουν με τίποτα?

Το ξέρω ότι δεν είστε γιατροί αλλά πιστεύω στην δύναμη του μπλα μπλα...
(την έχω πληρώσει από χασάπηδες κανα δυο φορές. Και πάλι με
επιφύλαξη γιατί δεν θέλω να τσουβαλιάσω και γιατρούς που κάνουν σωστά την δουλειά τους)
καλησπερα , η σδ προκαλει τριχοπτωση αλλα αν συνδιαζεται με κληρονομικη α/α τοτε αποκλιστηκα στην α/α ωφηλετε!!!εγω για παραδειγμα οταν ημουν 20 ειχα σδ αλλα το μαλλι ηταν δυνατο αβανα!!!τωρα εχω και σδ αλλα και α/α και εκει οφειλετε η πτωση !!!!!
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
  ΤΩΡΑ
fungoral shampoo, πρασινο σαπουνι

Αποσυνδεδεμένος peter13

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #260 στις: Ιανουάριος 20, 2012, 08:47:46 μμ »
τι ειναι το α/α?

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Norwood Rider
  • Global Moderator
  • Ride to live, live to ride...
    • Προφίλ
  • Norwood: 3ν
« Απάντηση #261 στις: Ιανουάριος 20, 2012, 09:40:58 μμ »
τι ειναι το α/α?
α/α=ανδρογενής αλωπεκία...με αυτό που ασχολείται το φόρουμ...!!!!

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ Π.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

Αποσυνδεδεμένος vayero

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 5-5V
« Απάντηση #262 στις: Ιανουάριος 20, 2012, 10:12:07 μμ »
Καλησπέρα και πάλι μετά από πολύ καιρό! Δυστυχώς τα πράγματα δεν κύλησαν και πολύ καλά τελευταία στη ζωή μου και φυσικά το άγχος ήταν καταλυτικός παράγοντας για μία δραματικότερη εικόνα των μαλλιών μου τα οποία πιστεύω ότι πλέον είναι στην χειρότερη κατάσταση που είχα ποτέ! Έχω πάλι άφθονη ΣΔ και το μόνο σαμπουάν που είχα επιλέξει τελευταία είναι το Revita. Θα ήθελα την όποια συμβολή σας ώστε να βρω κάποιες λύσεις δραστικές και αξιόπιστες. Η μινοξιδίλη δεν γνωρίζω αν πλέον μου αποφέρει κάτι θετικό μετά από αρκετά χρόνια χρήσης (αν και με διαστήματα διακοπής χρήσης καθώς και κάποια διαστήματα όπου δεν ακολουθούσα συστηματική χρήση, παρά περιστασιακή για να είμαι ειλικρινής). Επίσης να ρωτήσω τον Σπύρο όπου είδα στην υπογραφή σου ότι χρησιμοποιείς 4μηνη θεραπεία με βασιλικό πολτό και ιπποφαές, πόσο καιρό το κάνεις και αν και τι σου έχει προσφέρει, ίσως κάποια συμβολή στο τριχωτό, ΣΔ κλπ; Σε έχει βοηθήσει γενικότερα και σε άλλα πράγματα, ευεξία, τόνωση, αντοχή ή τελικά όλα αυτά είναι απλώς αυτό που θα λέγαμε περίπου ως placebo (ουσιαστικά ψυχολογικά), πάντως λόγω προβλημάτων με τον εργασιακό χώρο μου και τα οποία περνούν και στην προσωπική μου ζωή ( αφού  πολλά δεν κατέληξαν όπως ήθελα αλλά αντίθετα) προσπαθώ να βρω κάποια ενίσχυση στην επιθυμία να "αναστηθώ" με ότι κουράγιο έχει απομείνει! Ευχαριστώ!
" έχω κάνει 3 μεταμοσχεύσεις τριχών στην Ελλάδα - ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ - παρ'όλα αυτά προσπάθεια μου είναι η επίτευξη του αδύνατου κατά τους λοιπούς... "

Αποσυνδεδεμένος vayero

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 5-5V
« Απάντηση #263 στις: Ιανουάριος 23, 2012, 10:02:29 μμ »
Καλησπέρα και πάλι μετά από πολύ καιρό! Δυστυχώς τα πράγματα δεν κύλησαν και πολύ καλά τελευταία στη ζωή μου και φυσικά το άγχος ήταν καταλυτικός παράγοντας για μία δραματικότερη εικόνα των μαλλιών μου τα οποία πιστεύω ότι πλέον είναι στην χειρότερη κατάσταση που είχα ποτέ! Έχω πάλι άφθονη ΣΔ και το μόνο σαμπουάν που είχα επιλέξει τελευταία είναι το Revita. Θα ήθελα την όποια συμβολή σας ώστε να βρω κάποιες λύσεις δραστικές και αξιόπιστες. Η μινοξιδίλη δεν γνωρίζω αν πλέον μου αποφέρει κάτι θετικό μετά από αρκετά χρόνια χρήσης (αν και με διαστήματα διακοπής χρήσης καθώς και κάποια διαστήματα όπου δεν ακολουθούσα συστηματική χρήση, παρά περιστασιακή για να είμαι ειλικρινής). Επίσης να ρωτήσω τον Σπύρο όπου είδα στην υπογραφή σου ότι χρησιμοποιείς 4μηνη θεραπεία με βασιλικό πολτό και ιπποφαές, πόσο καιρό το κάνεις και αν και τι σου έχει προσφέρει, ίσως κάποια συμβολή στο τριχωτό, ΣΔ κλπ; Σε έχει βοηθήσει γενικότερα και σε άλλα πράγματα, ευεξία, τόνωση, αντοχή ή τελικά όλα αυτά είναι απλώς αυτό που θα λέγαμε περίπου ως placebo (ουσιαστικά ψυχολογικά), πάντως λόγω προβλημάτων με τον εργασιακό χώρο μου και τα οποία περνούν και στην προσωπική μου ζωή ( αφού  πολλά δεν κατέληξαν όπως ήθελα αλλά αντίθετα) προσπαθώ να βρω κάποια ενίσχυση στην επιθυμία να "αναστηθώ" με ότι κουράγιο έχει απομείνει! Ευχαριστώ!

Σπύρο μπορείς να μου πεις τι γνώση έχεις ή τι έχεις ακούσει/διαβάσει γενικότερα με τις βιταμίνες και αυτή την 4μηνη επιλογή με υπόφαιας και βασιλικό πολτό? Σε πέτυχα πάνω στις μέρες που λέω να πάρω κάτι τέτοιο, ίσως για μία γενικότερη βελτίωση του οργανισμού μου, απλώς διάβαζα ότι και σε αυτό το τομέα παίζεται πολύ απ*τη (βασιλικός πολτός, μου το είπε και φαρμακοποιός που ο άντρας της είναι μελισσοκόμος, ότι δεν επαρκεί αυτό που βγαίνει στις κερήθρες για παραγωγή, οπότε κάνουν και αραιώσεις-προσμίξεις. επίσης για τη σπιρουλίνα διάβαζα σε κάποιο φόρουμ ότι είναι υπαίτια για μετάδοση τοξινών στον ανθρώπινο οργανισμό, λόγω απορρόφησης από το περιβάλλον και ένα τελευταίο που πρόσφατα είδα ήταν ο ζούλιας Θράκης όπως τον αποκαλούν ο οποίος έχει... μεγάλη ιστορία, διάβασα και πήγαν να με πιάσουν τα γέλια και τα κλάματα μαζί, για τον τρόπο που λειτουργεί το ελληνικό κράτος και ο πανούργος Έλλην...)
" έχω κάνει 3 μεταμοσχεύσεις τριχών στην Ελλάδα - ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ - παρ'όλα αυτά προσπάθεια μου είναι η επίτευξη του αδύνατου κατά τους λοιπούς... "

Αποσυνδεδεμένος kabatzas

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Απρίλιος 19, 2012, 05:07:11 πμ »
Καλησπέρα, έχω κάποιες απορίες. Καταρχήν η Σ.Δ είναι σε ύφεση. Χρησιμοποιώ stieprox, αλοε vera gel kai aloe vera shampoo tou korres προσωρινα, περιμένω το αντίστοιχο της optima που είναι σε ελλειψη και μου πρότειναν να δοκιμάσω και ena shampoo aloe vera - jojoba (και αυτό περιμένω να ρθει). Ευχαριστημένος είμαι απλά μια μικρή πτώση μαλλιών την παρατηρώ. Διαβασα οτι μινοξιδιλη γλυκερίνης βοηθάει, να το δοκιμασω?  με το aloe vera gel ειδα το τριχωτό να ανακουφιζεται σε μεγάλο βαθμό, αυτό ειναι αρκετό για να περιορίσω την τριχόπτωση. Επισης σαμποyan τύπου μινοξιδίλης υπάρχουν?

Αποσυνδεδεμένος peter13

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Απρίλιος 21, 2012, 12:02:06 μμ »
διαβασα πως οι ακτινες UVA βοηθουν στην Σ.Δ ,μπορω αν κανω solarium να βοηθησω την κατασταση η θα χειροτερεψει?αλλα επειδη βλεπω απολεπιση πιο πολυ νομιζω πως πλεον εχω μονο ξηροδερμια,που εκει νομιζω δεν κανει ο ηλιος..τι λετε?

Συνδεδεμένος Joda

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #266 στις: Απρίλιος 22, 2012, 03:18:32 μμ »
αν πατε στα φαρμακεια ρωτηστε για σαμπουαν για την ΣΔ..εγω ειδα τυχαια ενα σαμπουαν που ειναι για την ΣΔ και απο την πρωτη εφαρμογη ειχα τρομερα αποτελεσματα..βρηκα το ionil 4,25% με δραστικη ουσια το coal tar ,εχει 200ml και το πηρα γυρω στα 6 ευρω αν θυμαμαι καλα..αυτο θελει εφαρμογη 2 φορες τη εβδομαδα και το αφηνεις πανω στο κεφαλι για 5 λεπτα,για διαστημα 4 εβδομαδων..
τη θεραπεια την εκανα πριν ενα 3μηνο και απο τοτε δεν μου ξαναεμφανιστηκε ΣΔ..

Αποσυνδεδεμένος vag25

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Απρίλιος 22, 2012, 03:24:27 μμ »
αν πατε στα φαρμακεια ρωτηστε για σαμπουαν για την ΣΔ..εγω ειδα τυχαια ενα σαμπουαν που ειναι για την ΣΔ και απο την πρωτη εφαρμογη ειχα τρομερα αποτελεσματα..βρηκα το ionil 4,25% με δραστικη ουσια το coal tar ,εχει 200ml και το πηρα γυρω στα 6 ευρω αν θυμαμαι καλα..αυτο θελει εφαρμογη 2 φορες τη εβδομαδα και το αφηνεις πανω στο κεφαλι για 5 λεπτα,για διαστημα 4 εβδομαδων..
τη θεραπεια την εκανα πριν ενα 3μηνο και απο τοτε δεν μου ξαναεμφανιστηκε ΣΔ..

Καποιες ερωτησεις.
Ποσα χρονια ειχες ΣΔ?
Ειχες φαγουρα?
Eιχες λογο μινοξιδιλης ή ειχες ετσι και αλλιως?
Ξερουμε συστατικα?Αν εχει sls κτλ?

Συνδεδεμένος Joda

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Απρίλιος 22, 2012, 03:44:46 μμ »
ειχα καποιους μηνες ΣΔ και οταν χρησιμοποιησα μινοξιδιλη επειδηνωθηκε η κατασταση..αλλα κ μετα την διακοπη της μινοξιδιλης συνεχισε το προβλημα να υπαρχει και για αυτο πηγα κ το πηρα..δεν συνδεεται με την μινοξιδιλη η ΣΔ που ειχα παντως..φαγουρα ειχα λιγη αλλα μετα την εφαρμογη με το ionil δεν εχω κανενα προβλημα..
κυριο συστατικο ειναι το coal tar και εχει κ salicilyc acid κ καποια αλλα εκδοχα..επισης περιεχει benzalkonium chloride..

Αποσυνδεδεμένος MANKAR

• Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2-γενικη αραιωση μικρου βαθμου+κροταφοι
« Απάντηση #269 στις: Απρίλιος 22, 2012, 06:25:17 μμ »
ειχα καποιους μηνες ΣΔ και οταν χρησιμοποιησα μινοξιδιλη επειδηνωθηκε η κατασταση..αλλα κ μετα την διακοπη της μινοξιδιλης συνεχισε το προβλημα να υπαρχει και για αυτο πηγα κ το πηρα..δεν συνδεεται με την μινοξιδιλη η ΣΔ που ειχα παντως..φαγουρα ειχα λιγη αλλα μετα την εφαρμογη με το ionil δεν εχω κανενα προβλημα..
κυριο συστατικο ειναι το coal tar και εχει κ salicilyc acid κ καποια αλλα εκδοχα..επισης περιεχει benzalkonium chloride..

και η κρεμα fungoral εχει πολυ καλα αποτελεσματα στην ΣΔ!!!
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
  ΤΩΡΑ
fungoral shampoo, πρασινο σαπουνι

Best Sites in Greece