Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μπλα μπλα
»
Γυμναστηριο
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
[
3
]
4
5
...
19
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Γυμναστηριο (Αναγνώστηκε 35189 φορές)
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
GOMI
Full Member
Φύλο:
Norwood: 3V
Απ: Γυμναστηριο
«
Απάντηση #30 στις:
Απρίλιος 30, 2009, 12:56:13 μμ »
Παράθεση
Ρε παιδια ,υπαρχει το σωσιβιακι κ τωρα στην ηλικια των 32... ειναι λιγο δυσκολο,ενταξει οχι ακατορθωτο κ μιας που το εχω αρχισει κ εγω αλλα κατι λιγο πιο γρηγορο οπως οι λιποδιαλυτες ,τι λενε ? Κανουν κατι ? Επισης υπαρχουν μερικοι σε υγρη μορφη κ οχι σε χαπι ,δεν ειναι πιο καλοι αυτοι ?
Επισης υπαρχουν πρωτεινες γραμμωσης? Τι ακριβως δηλαδη κανουν ? Δεν δινουν ογκο ?
Διοτι εγω απλα θελω να κανω γραμμωση πιο πολυ,οποιος ξερει ας μου πει.
Ειδικά σε αυτή την ηλικία, το σωσίβιο θέλει πολύ δουλειά για να φύγει. Κάνοντας γρήγορες δίαιτες κλπ, θα χάνεις πολύ από άλλα μέρη που δεν έχεις πρόβλημα και πολύ ελάχιστα από εκεί που θέλεις να χάσεις.
Η ταπεινή μου γνώμη είναι κάποια στιγμή να το βάλεις σκοπό (μέσα στο χειμώνα καλύτερα) σε ένα διάστημα από 6 μήνες έως 1 χρόνο δίνοντας βάση στη διατροφή σου με συχνά γεύματα και οχι γρήγορες δίαιτες.
Το σωσιβιάκι που λές το είχα "κληρονομιά" αρκετά χρόνια παρόλο που γυμναζόμουν και έκανα και κολύμπι ταυτόχρονα. Τελικά το εξαφάνισα τελείως σε 8 μήνες χάνοντας μόνο 2 κιλά περίπου και από τότε απλά συντηρούμαι.
Και είμαι 34..
Από την άλλη, επειδή σε κόβω ότι βιάζεσαι μιας και έρχεται και καλοκαίρι, εγω στη θέση σου θα έκανα μια καλή παραλλαγή της δίαιτας atkins. Γρήγορα και πολύ καλά αποτελέσματα αλλά θέλει κόπο για να τα διατηρήσεις. Φυσικά αναλαμβάνεις και το όποιο πιθανό ρίσκο μπορεί να προκαλέσει. Αν και από παραλλαγές της εγω δεν έχω δεί κάτι το αρνητικό..
Αυτά.
Λιποδιαλύτες κ.λπ είναι καλό να πάρεις όταν κολλήσεις και όχι από την αρχή που ξεκινάς μια δίαιτα.
Καταγράφηκε
akishellas3
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #31 στις:
Απρίλιος 30, 2009, 01:34:14 μμ »
ποια ειναι διαιτα Ατκινς?
Καταγράφηκε
GOMI
Full Member
Φύλο:
Norwood: 3V
«
Απάντηση #32 στις:
Απρίλιος 30, 2009, 01:59:12 μμ »
Παράθεση
ποια ειναι διαιτα Ατκινς?
Μπορείς αν σε ενδιαφέρει να το ψάξεις και λίγο στο google γιατί τώρα είναι λίγο δύσκολο να σου αναπτύξω όλες τις λεπτομέριες. Εν συντομία η κλασσική atkins είναι το να μην τρως οτιδήποτε περιέχει υδατάνθρακες. Δηλαδή τα γεύματα σου έχουν μόνο πρωτείνη και λιπαρά. Στην ουσία μετά από 3-4 μέρες το σώμα επειδή δεν έχει υδατάνθρακες να κάψει σαν ενέργεια μπαίνει σε κέτωση και χρησιμοποιεί για ενέργεια το αποθηκευμένο λίπος. Το αρνητικό είναι ότι καθαρή δίαιτα ατκινς είναι δύσκολο αλλά και όχι τόσο υγιεινό για να την κάνει κάποιος μακροπρόθεσμα. Μια καλή παραλλαγή της είναι λίγοι υδατάνθρακες με το πρωινό σου και μετά μονο πράσινες σαλάτες μαζί με τα γεύματα πρωτεινης. Το καλό της δίαιτας αυτής είναι ότι μπορεί να χάσεις 1-2 κιλά το πολύ αλλά η περιφέρεια της μέσης σου μειώνεται αρκετά κρατώντας ανέπαφους (σε σχέση με άλλες δίαιτες) τους μυες σου. Την έχω κάνει αρκετές φορές και το αποτέλεσμα γράμμωσης αν το συνδυάζεις με βάρη είναι καταπληκτικό.
Προσωπική μου άποψη και εμπειρία για να μην παρεξηγηθώ.
Αν τελικά σε ενδιαφέρει να την ακολουθήσεις ευχαρίστως να σου πω λεπτομέρειες, αλλά πρώτα ψάξε λίγο και μόνος σου για να έχεις μια εικόνα.
Καταγράφηκε
tropheus
Hero Member
Φύλο:
Norwood: 2
«
Απάντηση #33 στις:
Απρίλιος 30, 2009, 08:25:01 μμ »
Παράθεση από: akishellas3 στις Απρίλιος 30, 2009, 08:35:52 πμ
Ρε παιδια ,υπαρχει το σωσιβιακι κ τωρα στην ηλικια των 32... ειναι λιγο δυσκολο,ενταξει οχι ακατορθωτο κ μιας που το εχω αρχισει κ εγω αλλα κατι λιγο πιο γρηγορο οπως οι λιποδιαλυτες ,τι λενε ? Κανουν κατι ? Επισης υπαρχουν μερικοι σε υγρη μορφη κ οχι σε χαπι ,δεν ειναι πιο καλοι αυτοι ?
Επισης υπαρχουν πρωτεινες γραμμωσης? Τι ακριβως δηλαδη κανουν ? Δεν δινουν ογκο ?
Τρεχω γαμο το κερατο μου διαδρομος 20-25λεπτα (με ταχυτητα 7 κ ενα 5-7 λεπτο με γρηγορο τρεξιμο στο 9,5
) απλα το βραδυ ολο με πιανει κ κατι τρωω περισσοτερο απο οτι υπολογιζω
.
Φίλε akishellas3.....Όλα τα λεφτά για να χάσεις το σωσίβιο είναι η διατροφή. Ο διάδρομος βοηθάει αλλά τι νομίζεις ότι χάνεις με τα 20-25 λεπτά όπως τα περιγράφεις ;
Περίπου 350 θερμίδες, δηλαδή ένα πολύ μικρό κομμάτι πίτσας. Ε, λοιπόν ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΣ ΠΙΤΣΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; (πλάκα κάνω)
Σοβαρά τώρα.... η διατροφή είναι το Α και το Ω. Προσωπικά έχω δοκιμάσει τα πάντα από λυποδιαλύτες και διάφορα χημικά.
Το ποιό αποτελεσματικό ήταν η clenbuterol, ένα χημικό το οποίο αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος 0,1-0,2 βαθμούς και βοηθάει στις καύσεις αλλά και πάλι χωρίς διατροφή δε θα
δεις διαφορά.
Στο άλλο θέμα για τις πρωτεϊνες... ΝΑΙ υπάρχουν πρωτεϊνες γράμμωσης οι οποίες είναι υψηλής περιεκτικότητας σε καθαρή πρωτεϊνη με λίγους υδατάνθρακες...
Ο όγκος έρχεται όχι μόνο από την πρωτεϊνη αλλά από την αύξηση του σωματικού βάρους η οποία σε συνδυασμό με τα βάρη (τα πολλά βάρη) και την πρωτεϊνη (και κάποια χημικά) οδηγούν σε μυική υπερτροφία... Τώρα αν στο gym βλέπεις κάτι ντουλάπες ή υπερβολική γράμμωση να είσαι βέβαιος ότι η ΧΗΜΕΙΑ έχει παίξει το ρόλο της...
Την περίοδο αυτή είμαι σε φάση γράμμωσης και προκειμένου να μην υποκύπτω σε πειρασμούς μετράω ότι τρώω σε χρόνο πάνω στο διάδρομο για να το κάψω.... ΑΣΤΑ ΔΡΑΜΑ
Καταγράφηκε
2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine
akishellas3
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #34 στις:
Μάιος 01, 2009, 12:20:15 πμ »
Καλη τυχη tropheus
.
Τι θα μου προτεινες για αεροβικη ασκηση κ ποσο σε διαρκεια ? π.χ. διαδρομο ποση ωρα ? Να τρεχω με ταχυτητα γρηγορο βαδη (7-7,5)σταθερη η γρηγορη δηλαδη τρεξιμο(9-9,5)?
Τελικα πρωτεινες δεν θα παρω μιας που ειναι και καλοκαιρι απλως θα αρκεστω σε καλη διατροφη .
Αλλα να μπορεσεις θα ηθελα να μου πεις ενα προγραμμα αεροβικης που θα ακολουθουσες εσυ μιας που τα 20 λεπτα ειναι λιγα κ σε τι ρυθμο (α το ποδηλατο βοηθαει η ειναι πατατα) ,επισης για κοιλιακους κ ραχιεους αν θελεις μπορεις να μου πεις κατι για αυτα ειμαι 1,69 75kg με ενα σωσιβιακι γυρω απο τη μεση κ ειμαι 32
.
Καταγράφηκε
tropheus
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #35 στις:
Μάιος 01, 2009, 07:12:12 πμ »
Παράθεση από: akishellas3 στις Μάιος 01, 2009, 12:20:15 πμ
Καλη τυχη tropheus
.
Τι θα μου προτεινες για αεροβικη ασκηση κ ποσο σε διαρκεια ? π.χ. διαδρομο ποση ωρα ? Να τρεχω με ταχυτητα γρηγορο βαδη (7-7,5)σταθερη η γρηγορη δηλαδη τρεξιμο(9-9,5)?
Τελικα πρωτεινες δεν θα παρω μιας που ειναι και καλοκαιρι απλως θα αρκεστω σε καλη διατροφη .
Αλλα να μπορεσεις θα ηθελα να μου πεις ενα προγραμμα αεροβικης που θα ακολουθουσες εσυ μιας που τα 20 λεπτα ειναι λιγα κ σε τι ρυθμο (α το ποδηλατο βοηθαει η ειναι πατατα) ,επισης για κοιλιακους κ ραχιεους αν θελεις μπορεις να μου πεις κατι για αυτα ειμαι 1,69 75kg με ενα σωσιβιακι γυρω απο τη μεση κ ειμαι 32
.
Με το τρέξιμο πάντα χάνεις και μυϊκό όγκο. Για το λόγο αυτό του Bodybuilder- άδες δεν τρέχουν πάνω στο διάδρομο αλλά κάνουν ένα γρήγορα περπάτημα (6,5-7).
Αν την παλέυεις να κάνεις ένα ελαφρύ τροχάδην για 45 λεπτά 4-5 φορές την εβδομάδα θα ήταν πολύ καλό. Το ποδήλατο βοηθάει αλλά καλύτερα είναι ο διάδρομος (και λίγο ελλειπτικό).
Όσο αφορά τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους μην τρελάινεσαι. Βλέπω στο gym κάτι χοντρούς-ες που λιώνουν στους κοιλιακούς φυσικά χωρίς αποτελέσματα γιατί απλά δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι πρέπει να κόψουν το σαβούρδιασμα. Κάνε κάθε φορά που πηγαίνεις στο gym 100 - 120 κοιλιακούς και θα είσαι άψογος. Δε χρειάζεται παραπάνω...
Πάντως για το ύψος σου την ηλικία σου (εγώ είμαι 39) και τα κιλά σου είναι πάρα πολύ λογικό να έχεις σωσιβιάκι. Βάλε στο μυαλό σου ότι το σωσιβιάκι θα πέσει όταν πέσεις κάτω από τα 70 κιλά (το πόσο ακριβώς εξαρτάται από τη σωματοδομή σου).
Μη νομίζεις, δεν είναι και τόσο δύσκολο. Πρέπει όμως να κόψεις το βραδυνό. Κάνε πολλά μικρά γεύματα (το ξέρω ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο) και το πρωϊ να τρώς καλά.
Και μην απογοητεύεσαι...χρειάζεται επιμονή ειδικά τον πρώτο καιρό. Μετά γίνεται απλά τρόπος ζωής
Καταγράφηκε
2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine
akishellas3
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #36 στις:
Μάιος 01, 2009, 10:44:45 πμ »
Eχεις δικιο στα 70μου εχω χασει το σωσιβιο , απο μικρος λογο ποσδοσφαιρου (απο τα 7 μου ) κ εκανα πολλα πουσαπς εχω κ καποιο στηθος χτισμενο απλα ,τωρα ψιλογραμμονεται παλι με το γυμναστηριο αλλα τωρα φοβαμαι με το αλλο που ειπες ,ειμαι 32 να κανω οτιδηποτε βαρυ για στηθου χερια κ ομους κ τρεχω σαν τον που.τη
να χασω κιλα για το σωσιβιο υστερα δεν κανω κατι ετσι δεν ειναι? Δηλαδη οτι ογκο μπορει να εχω παρει στα χερια κ στηθος θα τα χασω στο τρεξιμο (διοτι στην ηλικια μας χανουμε μυικη μαζα οπως ειπες στο γρηγορο τρεξιμο) ?
Καταγράφηκε
Παναγιωτης
Ingredient Chemist
Global Moderator
Φύλο:
Open Your Mind . . . And Think
Norwood: Less Than 2
«
Απάντηση #37 στις:
Μάιος 01, 2009, 12:03:43 μμ »
οι λιποδιαλυτες κανουν μικρη δουλεια τα clenbuterol κανουν καλυτερη αλλα σε συμβουλευω να μην τα παρεις
οι πρωτεινες γραμμωσης προσπαθουν να σου δωσουν περισσοτερη πρωτεινη χωρις υδατανθρακες και θερμιδες και γενικα
δεν σημαινει οτι αμα παρεις πρωτεινη γραμμωσης θα χασεις κιλα ομως μην σε μπερδευει αυτο
οι πρωτεινες επισης κατι που δεν γνωριζει ο κοσμος ειναι οτι χωριζονται σε πολλες κατηγοριες
οπως οι isolate οι οποιες ειναι οι πιο ακριβες
οι concetrate οι οποιες ειναι οι πιο διαδεδομενες
και οι cazein
οι πρωτες ειναι ταχειας απελευθερωσης
οι δευτερες ειναι blend λιγο απο ολα δηλαδη και αργης αλλα και γρηγορης απελευθερωσης
και οι τριτες ειναι βραδειας απελευθερωσης
τις τριτες καλο ειναι να τις παιρνεις λιγο πριν κοιμηθεις
την πρωτη μολις ξυπνησεις αλλα και πριν την προπονηση και αμεσως μετα bcaa
τις δευτερες τις παιρνεις σχεδον οποτε θες
Παράθεση από: akishellas3 στις Απρίλιος 30, 2009, 09:42:15 πμ
Τρεχω γαμο το κερατο μου διαδρομος 20-25λεπτα (με ταχυτητα 7 κ ενα 5-7 λεπτο με γρηγορο τρεξιμο στο 9,5
) απλα το βραδυ ολο με πιανει κ κατι τρωω περισσοτερο απο οτι υπολογιζω
.
παιρνεις τον αριθμο 220 αφαιρεις την ηλικια σου και βρισκεις το 65% αυτου του αριθμου (
αυτη ειναι η συχτοτητα του καθε ανθρωπου στην οποια καιει περισσοτερο λιπος
) στην περιπτωση σου 220 - 32=188 τωρα βρισκεις το 65% του 188 και ο αριθμος που θα προκυψει πρεπει οταν κανεις διαδρομο να ειναι εκει κοντα οι σφυγμοι σου
πας στον διαδρομο και βαζεις τα χερια σου στις υποδοχες για να μετρας τους σφυγμους
μολις φτασεις κοντα στο αποτελεσμα που βρικες περπατας για μια ωρα λιγοτερο απο 45 λεπτα δεν ειναι αποδεκτο
Καταγράφηκε
Addicted to
www.hairlossgr.com
Respect to Ακης .Σπυρος Tropheus & geofish
Best Wishes to All
""""Its not who i am underneath...but what i do that defines me.""""
akishellas3
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #38 στις:
Μάιος 01, 2009, 12:29:25 μμ »
Παιδια σας ευχαριστω ,ψαχνω αυτα που μου λετε .
Ωπα Παναγιωτη συγκεκριμενα εβγαλα οτι πρεπει να εχω 122 σφυγμους ,δηλαδη μολις τους φτασω τι κανω ? Περπατω για μια ωρα η απλα συνεχιζω στον ρυθμο αυτο ωστε να ειμαι σε αυτους τους σφυγμους για μια ωρα
.
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 01, 2009, 12:39:50 μμ από akishellas3
»
Καταγράφηκε
Παναγιωτης
Ingredient Chemist
Global Moderator
Φύλο:
Open Your Mind . . . And Think
Norwood: Less Than 2
«
Απάντηση #39 στις:
Μάιος 01, 2009, 12:38:06 μμ »
να σαι καλα φιλε
Καταγράφηκε
Addicted to
www.hairlossgr.com
Respect to Ακης .Σπυρος Tropheus & geofish
Best Wishes to All
""""Its not who i am underneath...but what i do that defines me.""""
akishellas3
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #40 στις:
Μάιος 20, 2009, 12:55:10 μμ »
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard 5lb
100% Whey Protein - Gold Standard 5lb
http://www.predatornutrition.com/pd-100-whey-protein---gold-standard.cfm
Καλη απο οτι εχω διαβασει σε αλλο φορουμ περι bodybuilding πως τη βλεπεται εσεις παιδια ,επισης πειτε κ καμια isolate αν ξερετε .
Ρε Πανο bcaa συμπληρωμα που βρισκεις ?
Βρηκα αυτο
http://www.predatornutrition.com/pd-instantized-bcaa-creatine-60-servings.cfm
παρα ειναι ?
Επισης δεξτροζη μετα την προπονηση για μενα κανει η ειναι ακομα νωρις ?
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 20, 2009, 01:06:32 μμ από akishellas3
»
Καταγράφηκε
akishellas3
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #41 στις:
Μάιος 20, 2009, 01:02:14 μμ »
http://www.biovea.net/product_detail.aspx?PID=1588&CID=0
αυτη τη πρωτεινη ειναι κ για τι κανει πιο πολυ ?Ειναι οκ?
Επισης παιζει μια διαφημιση για το MEGA CLA 1200 εγω βρηκα
αυτο
http://www.predatornutrition.com/pd-cla-180-softgels.cfm
κανει τιποτα αυτο,το εχει δωκιμασει κανεις το CLA γενικως?
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 20, 2009, 01:10:23 μμ από akishellas3
»
Καταγράφηκε
Pierre
Jr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #42 στις:
Μάιος 20, 2009, 01:53:29 μμ »
Παράθεση από: akishellas3 στις Μάιος 20, 2009, 01:02:14 μμ
http://www.biovea.net/product_detail.aspx?PID=1588&CID=0
αυτη τη πρωτεινη ειναι κ για τι κανει πιο πολυ ?Ειναι οκ?
Επισης παιζει μια διαφημιση για το MEGA CLA 1200 εγω βρηκα
αυτο
http://www.predatornutrition.com/pd-cla-180-softgels.cfm
κανει τιποτα αυτο,το εχει δωκιμασει κανεις το CLA γενικως?
Η συγκεκριμένη πρωτείνη, αποτελεί No1 στις πωλήσεις στην Αμερική.
Την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, με πολύ καλα αποτελέσματα σε μυική γράμμωση.
Είναι Whey(Από ορό γάλακτος), ίσως η καλύτερης ποιότητας κατηγορία πρωτεϊνης.
Περιέχει 4 διαφορετικά είδη παρασκευής whey, αυτά είναι:
* Microfiltered Whey Protein Isolates
* Ion-Exchange Whey Protein Isolates
* Ultrafiltered Whey Protein Concentrate
* HydroWhey Hydrolyzed Whey Peptides
Παρέχει ένα ευρύ φάσμα αμινοξέων, μεταξύ των οποίων και γλουταμίνη(περίπου 4 γρ), ένα αμινοξύ απαραίτητο για την μυική αποκατάσταση σου.
Εξαιτίας της σχετικά υψηλής περιεκτικότητας της σε Microfiltered Whey Protein Isolates και Ion-Exchange Whey Protein Isolates(2 τύποι πρωτείνης που απορροφούνται ταχεώς απο τον οργανισμό σου), είναι πολύ σημαντικό, να την λαμβάνεις μέσα στα πρώτα 20 λεπτά, μετά την προπόνησή σου.
Η γεύση της είναι πολύ καλή(η φράουλα τα σπάει) και η διαλυτότητά της εξαιρετική(διαλύεται και σε shaker).
Πρίν την αγοράσεις, τσέκαρε για τα συστατικά της, μήπως είσαι αλλεργικός σε κάποια απο αυτά.
Όσο για το CLA...ολα τα λεφτά, όχι μόνο για απώλεια λίπους, αλλά και για καλή υγεία γενικότερα. Περισσότερα διάβασε εδώ
http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=636
Και μην ξεχνάς το τρίπτυχο
1. Άσκηση
2. Καλός ύπνος
3. Σωστή Διατροφή
Καταγράφηκε
1. Shampoo Stieprox εναλλάξ με Oliprox μέρα παρά μέρα
2. Biotine 5 mg σε κάψουλες.
3. Elocon τοπικά στα σπυράκια του τριχωτού.
Άκης
Hairloss Warrior
Administrator
Φύλο:
Norwood: 2A
«
Απάντηση #43 στις:
Μάιος 20, 2009, 10:26:43 μμ »
ΝΑ ρωτήσω τι είναι ακριβώς τα λιποτροπικά; Έχει πάρει κανείς;
Καταγράφηκε
»
Super Zix
,
Minomuck
,
RejuvePlex
» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.
»
The Player's Diary - Self improvement Blog
Παράθεση
A man can be short and dumpy and getting bald but if he has fire, women will like him - Mae West (1892-1980)
dim74
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: ???
«
Απάντηση #44 στις:
Μάιος 20, 2009, 10:28:48 μμ »
βρε καλως τον και ας αργησε!
Καταγράφηκε
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2346.0.html
Εκτύπωση