sorry που επανερχομαι στα ιδια...
αλλα ρε παιδες ειμαι στις 36 μερες χρησης φινας, δεν εχω κανενα προβλημα απο θεμα side αλλα συνεχειζεται το μαμημενο το shed...τοση τριχα που εχω χασει αυτες τις 25 μερες δεν την εχω χασει ποτε στη ζωη μου

μπορει να εχω αγχωθει λιγο παραπανω γιατι πριν καμια 10ρια μερες που κουρευτικα ειδα κατι κενα στο κεφαλι κ ψιλοφρικαρα...πιστευω τωρα που ειμαι στο 2ο μηνα να σταματησει αυτη η ιστορια.Το θεμα ειναι, θα βγουν ξανα αυτα που εχασα αυτες τις μερες? η να αρχισω να τα κλαιω?
δε θελω να μπλεξω με μινοξ ρε γμτ, ασε που ειναι κ δεσμευση...σε θεμα regroth χρησημοποιω το libroman, λεω να ψαχτω αργοτερα για κατι επιπλεον
P.S. χρησιμοποιουσα aminexil 1.5% το dercos, μερα παρα μερα μια φορα,το ειχα παρει κατα το σεπτεμβριο οταν ψαχνομουν ακομα στα snake oils, τελειωσε πριν κανα μηνα κ εννοειτε δεν μπηκα στο κοπο να το ξανααγορασω...λετε ρε σεις απο τοτε που εκοψα αυτη τη μαμακια της vichi να βοηθησε στο shed??
Ρε συ, εμενα μου φαινεται πως θα επρεπε να αρχισεις και μινοξιδιλη. Οχι τιποτε αλλο , αλλα αφου ξεκινησες που ξεκινησες προσκαρ , θα ηταν κριμα να μην προσθεσεις και μινοξ. Οσον αφορα τις παρενεργειες, δεν εχει κατι σοβαρο. Εξαλου αμα σου βγαλει τιποτε( που δεν το νομιζω) την σταματας. Τωρα αυτο για την δεσμευση... ναι οντως πρεπει να την χρησημοποιεις μοκροχρονια αλλα τι αν γινει... θα το συνηθισεις! σιγα το πραμα
Θα 'ναι κατι σαν ρουτινα μετα απο λιγο καιρο. Λιγα λεπτα μασαζ δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που προσφερει.
Μπορεις δε και να διαλεξεις ποια θα αγορασεις( Regain, Kirkland, Hairway, μειγμα μινοξιδιλης- καλυτερο) Αφου μπηκαμε στο ''χορο'' πρεπει και να χορεψουμε, ετσι δεν ειναι?
Οσον αφορα το shedding του προσκαρ, προσωπικα δεν εχω καποια εμπειρια με το συγκεκριμενο, αφου ειμαι λιγο μικρος ακομα, αλλα απ' οτι ακουω εδω, δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Συγκεκριμενα εχω διαβασει πολλες φορες να λενε πως αυτο στην αρχη της χρησης του( που εισαι κι εσυ) ειναι σημαδι οτι δουλευει. Οποτε μην το σκευτεσαι πολυ και ασε τον καιρο να κυλησει.