Αποστολέας Θέμα: HISTOGEN  (Αναγνώστηκε 11601 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Joda

• Full Member
    • Προφίλ
HISTOGEN
« στις: Φεβρουάριος 19, 2009, 06:07:31 μμ »
http://www.baldingblog.com/2009/02/18/histogens-regenica/
για οποιον δεν βαριεται ας διαβασει αυτα ειναι ενδιαφέροντα.ειναι στην πρωτη φαση κλινικων δοκιμών οπου δοκιμαζεται η τοξικοτητα του προιοντος σε μικρες ποσοτητες και ειχε θετικα ενθαρρυντικα αποτελεσματα.δεν ειναι μια τυχαια εταιρεια εχει επιστημη απο πισω της.το 2015 εχουν προγραμματισει να βγαλουν το προιον τους προς τα εξω και πιο πριν απο αυτο καποιο αλλο νομιζω.

Αποσυνδεδεμένος baybars

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • http://www.youtube.com/watch?v=DeELfAjmwhY
  • Norwood: 2
Απ: HISTOGEN
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 20, 2009, 04:59:04 μμ »
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...ΛΟΓΙΚΑ ΑΝ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΗΧΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ (ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ "ΑΛΛΟΙ" ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ...)
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρ’ τους μαζί σου...

Αποσυνδεδεμένος Joda

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 20, 2009, 06:34:28 μμ »
κοιτα εδω στην ελλαδα επειδη δεν το ψαχνουν πολυ για αυτο το λογο υπαρχουν θυματα και για αυτο τον λογο οτι βγει θα ερθει πιο μετα εδω αφου γινει γνωστο και οχι αφου κυκλοφορησει εχει διαφορα.
δυστυχως εδω στην ελλαδα οταν εχουμε κατι κολλαμε εκει και δεν το πολυ ψαχνουμε να δουμε τι παιζει γυρω μας και τι υπαρχει σε δοκιμη.και οταν λεω σε δοκιμη εννοω εταιρειες οπως η HISTOGEN και η FOLLICA που κινουνται στην ιδια φιλοσοφια με επιστημη απο πισω τους.θα μου πεις οτι δεν εχουν κατι ακομα.αλλα εγω πιστευω οτι αυτες οι εταιρειες γινονται γνωστες μεσα απο τα φορουμ και ενθαρρυνται για να φερουν κατι στην αγορα οσο το δυνατον πιο γρηγορα.το θετικο ειναι οτι εχουν τα κοτσια να πηγαινουν απο κλινικες δοκιμες του FDA προκειμενου να βγαλουν κατι καλυτερο απο τα ηδη υπαρχοντα και αν αυτο γινει πραγματικοτητα θα μιλαμε για οτι καλυτερο θα κυκλοφορει σε θεραπεια.
η HISTOGEN εχει ηδη βγαλει ενα προιον για την τριχοπτωση και ειναι αυτο http://bionuesis.com/ 
το bionuesis μην μπερδευτει κανεις δεν ειναι αυτο που η εταιρεια θελει να χτυπησει την αγορα.αυτο που θελει και δοκιμαζει ειναι το regenica.an ειδες στις φωτος υπηρχε βελτιωση και να φανταστεις οτι οι ποσοτητες ειναι μικρες με σκοπο οπως ειπα να ελενξουν την τοξικοτητα.φαντασου αν συνεχιστει ετσι τι εχει να βγει στην αγορα.

Αποσυνδεδεμένος baybars

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 21, 2009, 10:23:30 μμ »
ΜΑΚΑΡΙ...ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ) ΤΗΝ..."ΨΑΧΝΟΥΝ" ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ...ΧΑΦΤΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ..."ΕΙΔΗΜΟΝΑ" ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ...ΣΙΡΟΠΙΑ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ.
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρ’ τους μαζί σου...

Αποσυνδεδεμένος Joda

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 12:48:03 πμ »
ναι οντως.ομως μερικοι παραμενουν κολλημενοι σε καποια προιοντα καλου μαρκετινγκ.πχ ρεβιβογκεν για το οποιο εχει γινει τρελη αναλυση στο συγκεκριμενο φορουμ.δεν εχω αναμειχθει να πω την αποψη μου πανω στο ρεβιβογκεν γιατι ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα διαφωνησουν απο δω μεσα.εγω προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι το ρεβιβογκεν είναι snake oil.εψαχνα διαφορα παλια saw palmetto,pygeum,crinagen,revivogen και αλλα διαφορα τετοια για πολυ καιρο μεχρι που σιγουρευτηκα για το τι ειναι τα προιοντα αυτα.πιστεψε με το εχω ψαξει παρα πολυ αυτο και δεν αερολογω.
μου την σπαει που πολλοι δημιουργουν ψεδευσθησεις οτι δουλευουν.εγω προσωπικα τετοια προιοντα τα κραζω.ακομα ολοι ψαχνονται για το αν πραγματικα δουλευουν.τεσπα.ο καθενας αποφασιζει για την παρτη του.
αλλα πρεπει ολοι να κοιταζουν τι συμβαινει γυρω τους και να μην ειναι προβατα.σιγα σιγα ο κοσμος αρχιζει και πιανει το νοημα.οι πιο ελπιδοφορες εταιρειες ειναι 3:
follica
histogen
aderans
αντε να δουμε τι θα γινει.διαβασα σημερα οτι η histogen ειναι η πρωτη εταιρεια με την μεγαλυτερη επιτυχια στην 1η φαση.οι φωτος ηταν 12 εβδομαδων.συνηθως κανουν μια εκτιμηση στους 6 μηνες που σημαινει οτι μπορει να υπαρξει και περαιτερω βελτιωση.θα δουμε..ειναι νωρις ακομα

Αποσυνδεδεμένος giorgos 29

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 02:23:52 πμ »
ναι οντως.ομως μερικοι παραμενουν κολλημενοι σε καποια προιοντα καλου μαρκετινγκ.πχ ρεβιβογκεν για το οποιο εχει γινει τρελη αναλυση στο συγκεκριμενο φορουμ.δεν εχω αναμειχθει να πω την αποψη μου πανω στο ρεβιβογκεν γιατι ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα διαφωνησουν απο δω μεσα.εγω προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι το ρεβιβογκεν είναι snake oil.εψαχνα διαφορα παλια saw palmetto,pygeum,crinagen,revivogen και αλλα διαφορα τετοια για πολυ καιρο μεχρι που σιγουρευτηκα για το τι ειναι τα προιοντα αυτα.πιστεψε με το εχω ψαξει παρα πολυ αυτο και δεν αερολογω.
μου την σπαει που πολλοι δημιουργουν ψεδευσθησεις οτι δουλευουν.εγω προσωπικα τετοια προιοντα τα κραζω.ακομα ολοι ψαχνονται για το αν πραγματικα δουλευουν.τεσπα.ο καθενας αποφασιζει για την παρτη του.
αλλα πρεπει ολοι να κοιταζουν τι συμβαινει γυρω τους και να μην ειναι προβατα.σιγα σιγα ο κοσμος αρχιζει και πιανει το νοημα.οι πιο ελπιδοφορες εταιρειες ειναι 3:
follica
histogen
aderans
αντε να δουμε τι θα γινει.διαβασα σημερα οτι η histogen ειναι η πρωτη εταιρεια με την μεγαλυτερη επιτυχια στην 1η φαση.οι φωτος ηταν 12 εβδομαδων.συνηθως κανουν μια εκτιμηση στους 6 μηνες που σημαινει οτι μπορει να υπαρξει και περαιτερω βελτιωση.θα δουμε..ειναι νωρις ακομα
εχεις αποδειξεις γι αυτα που λες?,, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ  ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ,, πολλοι απο εδω μεσα ειπαν οτι μ αυτα τα προιοντα ειδαν σημαντικη βελτιωση ολοι αυτοι ειχαν ψευδεσθησεις?δε ξερω τι να πω. ο καθενας εδω οτι θελει λεει..

Αποσυνδεδεμένος Joda

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 02:52:02 πμ »
αυτο που λες για αποδειξεις διαβαζοντας μεσα απο πολλα φορουμ.ετσι λες να κατεληξα σ αυτο το συμπερασμα?
ψεδευσθησεις ειναι 1ον  οταν χρησιμοποιεις μινοξ και φινα νομιζεις οτι το ρεβιβογκεν δουλευει και 2ον εχουν διαφορα μεσα για ογκο κτλ.
ειπα την αποψη μου σε κατι που οι αποψεις διιστανται.οπως εσυ εχεις δικια σου γνωμη ετσι εχω και γω.δεν καταλαβαινω το υφακι σου.

Αποσυνδεδεμένος giorgos 29

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 09:36:42 πμ »
αυτο που λες για αποδειξεις διαβαζοντας μεσα απο πολλα φορουμ.ετσι λες να κατεληξα σ αυτο το συμπερασμα?
ψεδευσθησεις ειναι 1ον  οταν χρησιμοποιεις μινοξ και φινα νομιζεις οτι το ρεβιβογκεν δουλευει και 2ον εχουν διαφορα μεσα για ογκο κτλ.
ειπα την αποψη μου σε κατι που οι αποψεις διιστανται.οπως εσυ εχεις δικια σου γνωμη ετσι εχω και γω.δεν καταλαβαινω το υφακι σου.
joda η οπως αλλιως σε λενε εδω μεσα θα μιλας καλυτερα, καταλαβες?

Αποσυνδεδεμένος Joda

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 02:57:00 μμ »
giorgos29 δικο σου ειναι το φορουμ?για να ξερω ποιος ειναι ο αρχηγος εδω μεσα..εγω εκφρασα την αποψη μου νωριτερα και εσυ προφανως παρεξηγηθηκες και μου ειπες οτι λεω οτι θελω με τσαμπουκα και εγω σου απαντησα με το στυλακι που μου μιλησες.
αν δεν σου αρεσουν τα ποστ μου μην τα κοιτας καθολου..

Αποσυνδεδεμένος dim74

• Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: ???
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 03:40:50 μμ »
γιωργο ο καθενας λεει την γνωμη του και εσυ κανε οτι θεωρεις σωστο για σενα...δεν χρειαζεται οταν καποιος εχει αλλη γνωμη να αρπαζωμαστε...αλλωστε αν ειχαμε την λυση για την τριχοπτωση θα λεγαμε να την, παρτε την ολοι και θα κοιμομασταν ησυχοι!

Αποσυνδεδεμένος Παναγιωτης

• Ingredient Chemist
  • Global Moderator
  • Open Your Mind . . . And Think
    • Προφίλ
  • Norwood: Less Than 2
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 10:57:00 μμ »
ειναι ακομη πολυ νωρις
ωστοσο η ερευνα προχοραει οπως και η επιστημη και το μελλον διαγραφεται λαμπρο

αν ειναι μουφα η οχι θα δειξει υπομονη

μεχρι να βγει κατι αλλο στην αγορα μενουμε οπως εχουμε
και συνεχεια το ψαχνουμε
Addicted to www.hairlossgr.com
Respect to  Ακης .Σπυρος Tropheus & geofish
Best Wishes to All

""""Its not who i am underneath...but what i do that defines me.""""

Αποσυνδεδεμένος Joda

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 07, 2009, 02:28:48 πμ »
παιδια βρηκα αυτο.στις 5/3/09 οι ερευνητες της histogen ειπαν οτι βρηκαν την μεθοδο για να ανανεωνουν τα κυτταρα απο τους μυς της καρδιας μεχρι και τα κυταρρα του εγκεφαλου.
σε αυτο περιελαμβανεται και η τριχοπτωση με τις δοκιμες που κανουν.οπως θα δειτε στο βιντεακι η εταιρεια αυτη δεν παιχνιδι.εχει ερευνα και υποβαθρο.στην σελιδα που θα δειτε αναφερεαται ως <<cell regenaration>> και μολις κανετε κλικ πανω σε αυτο θα δειτε το βιντεακι.
γενικα η ανακοινωση που εκαναν αναμενεται να λυσει λογικα ετσι οπως δειχνει  πολλα προβληματα και ενα απο αυτα να ειναι και η τριχοπτωση.
εχω ενα πολυ καλο προαισθημα για αυτη την εταιρεια και μακαρι το προιον που λενε για το 2015 να βγει και να αποτελειωσει τις φιναστεριδες τις μινοξιδιλες και ολες αυτες τις μλκ..

Αποσυνδεδεμένος Joda

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 07, 2009, 02:30:21 πμ »
αυτο ειναι η σελιδα με το βιντεακι..
http://www.sandiego6.com/mediacenter/local.aspx?articleID=586361

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Norwood Rider
  • Global Moderator
  • Ride to live, live to ride...
    • Προφίλ
  • Norwood: 3ν
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 07, 2009, 12:16:13 μμ »
πράγματι,
ενδιαφέρον και ελπιδοφόρο...

βέβαια,
πολύπλοκο και ακόμη στο στάδιο έρευνας...

υπομονή και βλέπουμε...

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ Π.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

Αποσυνδεδεμένος baybars

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 14, 2009, 04:01:55 πμ »
JODA ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ REVIVOGEN ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ? ΠΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΕΣ ΧΡΗΣΗ?

Best Sites in Greece