χάχα k τι κάνω, να τον αλυσοδέσω? Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να ξέρει πιο πολλά από μένα, μιας k έκανε 5 FUT k μια μικρή FUE (είναι το παιδί με την 2cm ουλή). Την FUE την έκανε στην D-ειτσ-I k είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο λειτουργίας της κλινικής k γενικά του εμπνέει εμπιστοσύνη μου είπε. Εν μέρει φταίω k εγώ, με την έννοια ότι θα μπορούσα να τον αποτρέψω...όταν ζήτησε τη γνώμη μου για την εν λόγο κλινική, εγώ νόμιζα/κατάλαβα λάθος ότι εννοούσε την HDC, οποτε του είπα πως έχουν δείξει κάποια καλά αποτελέσματα, δεν έχει ακουστεί τίποτα το κακό, αλλα k ούτε γνωρίζω k πολλά γι αυτούς. Έπειτα τον συμβούλεψα να εξετάσει περιπτώσεις του Κeser, Μwamba, Bisanga, De Reys k να περάσει από το σπίτι μου για τα παραιτέρω. Αυτός πήγε k έστειλε κατ ευθείαν τα λεφτά για την επέμβαση στην D-ειτσ-I (του κάνανε καλή τιμή, ήθελε k να συνδυάσει την επέμβαση με διακοπές στην Ελλάδα...). Αναγκάστηκα μάλιστα να προδώσω το μυστικό μου (την επέμβαση που έκανα) για να καταλάβει τι δουλειά κάνει ο Keser, αλλα ήταν ήδη αργά. Τι να πω...το πολλάκις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
τι να πω τωρα?
θα μου πεις αυτος δεν θα κανει fue τουλαχιστον.....

θα κανει την επαναστατικη μεθοδο No Touch Technique,ενα βημα παραπανω απ τo strip και το fue.....................................................

ειναι πιλοτος μηπως?