Αποστολέας Θέμα: D**  (Αναγνώστηκε 6852 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Trixofilos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: D**
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 10, 2010, 12:13:47 πμ »
διπλα μου μια παρέα, 5 Aραβες. Ο ένας περίπου 3 εβδομάδες post-op από FUE.
....Πάντως να καταλάβω από φωτό αν πρόκειται για 1,5 η 2 cm...?  :o

καλα μας δουλευεις???? εδω με μια ματια καταλαβες οτι ο αλλος ηταν 3 βδομαδες απο fue......  :D  :D
αλλα η απολυτη εμπειρια θα ηταν να εβρισκες και ποιος γιατρος του την εκανε!!!!  :tease:

Φιλε Παναγιώτη, καταρχάς δεν θυμάμαι να έχω δουλέψει κάποιον σε αυτό το forum, ποσο μάλλον δεν έχω απευθυνθεί με αγένεια σε κάποιον χρηστη.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ο NGL μάντεψε ακριβώς το πλάτος της ουλής, κάτι που κατά τη γνώμη μου δεν είναι εμφανής από τη φωτό που ανέβασα.

Όσο για το περιστατικό που είδα σήμερα...σου φαίνεται παράξενο που κατάλαβα ότι ήταν περίπου 3 εβδομάδες post-op...? Πρώτον, είπα/έγραψα "περίπου", k δεύτερον, αν σκεφτεί κανεις ότι τις πρώτες 2 εβδομάδες περίπου στην λήπτρια υπάρχουν ακόμα κρούστες, μετά από την τεταρτη εβδομάδα όμως έχουν πέσει αρκετά grafts, έτσι ώστε η λήπτρια να μην φαίνεται ομοιόμορφη, καταλαβαίνεις πως δεν χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες για να μαντέψεις αν κάποιος βρίσκεται μέχρι 2 εβδομάδες post-op, πάνω από 4 η μεταξύ 2 k 4. Συμφωνούμε? Και θέλω να πιστεύω πως τα παραπάνω τα εννοούσες φιλικά  :-*

Αποσυνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 10, 2010, 01:20:35 πμ »
ναι για πλακα το ειπα......φαινεται ενας που εχει κανει εμφυτευση οταν ειναι μεχρι 2ο μηνα......
finasteride 1mg/24h    απο  1-3-2009  ως 31-1-2011  (χωρις παρενεργειες )

finasteride 0,5mg/48h     1-2-2011  ως  20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα...  )

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 10, 2010, 01:26:31 πμ »
Έτσι ακριβώς...είδες που συμφωνούμε σιγά-σιγά  ;)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μάρτιος 10, 2010, 01:30:16 πμ »

αν βαλεις μυαλο θα συμφωνησουμε και πιο γρηγορα.... ;D

finasteride 0,5mg/48h     1-2-2011  ως  20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα...  )

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 10, 2010, 01:34:31 πμ »

αν βαλεις μυαλο θα συμφωνησουμε και πιο γρηγορα.... ;D

xaxaxa...σαν να λέμε, στου κουφού την πόρτα το σαπούνι σου χαλάς...

Αποσυνδεδεμένος NGL

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 10, 2010, 02:46:00 πμ »
Πάντως να καταλάβω από φωτό αν πρόκειται για 1,5 η 2 cm...?  :o

:) :) :)περισσοτερο ενστικτωδως μου βγηκε.κουβαλαω κι εγω ενα κοντα 3mm σε μικροτερο μηκος βεβαια, το οποιο το εχω σπουδασει...
1,25 mg finasteride καθε πρωι
fungoral (3 φορες την εβδομαδα)
αλοη καθημερινα (20ml καταποση χυμου)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μάρτιος 10, 2010, 02:53:08 πμ »
xaxaxa...σαν να λέμε, στου κουφού την πόρτα το σαπούνι σου χαλάς...

ετσι ακριβως!!!! Απο την πολη ερχομαι και στο βουνο κανελλα....χαχα!!!!

κουβαλαω κι εγω ενα κοντα 3mm σε μικροτερο μηκος βεβαια, το οποιο το εχω σπουδασει...
Να τος ο τελειοφοιτος  :grandpa:.....ενω εμεις που ειμαστε ακομα στο 1ο ετος βασανιζομαστε να το βρουμε... :P

Αποσυνδεδεμένος NGL

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μάρτιος 10, 2010, 03:12:05 πμ »
Να τος ο τελειοφοιτος  :grandpa:.....ενω εμεις που ειμαστε ακομα στο 1ο ετος βασανιζομαστε να το βρουμε... :P

εισαι μεγαλη μαφια εσυ! ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος NGL

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μάρτιος 10, 2010, 12:52:20 μμ »
Παιδιά συγνώμη αλλά τελικά δεν μπόρεσα να βρω καμιά φωτογραφία και πολύ της προκοπής.Ανεβάζω 3 οι οποίες είναι απλές φωτογραφίες καθημερινές.Σίγουρα δεν τον βλέπεις και λες ότι έχει καλό μαλλί αλλά δεν φαίνεται για ψεύτικο το όλο πράγμα τουλάχιστον.Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να βρω καμιά με το πριν.
το θεμα δεν ειναι ποσα εδωσε,αλλα τι ζημια του εχει κανει,αν του εχει κανει,στην δοτρια...

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μάρτιος 10, 2010, 01:08:12 μμ »
θα ήταν ενδιαφέρwν να δούμε φωτό της δότριας με πολύ κοντό μαλλί (<5mm). Αν μπορείς φιλε Τσε κανόνισε καμια φωτό...

Αποσυνδεδεμένος tse

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v
« Απάντηση #40 στις: Μάρτιος 10, 2010, 04:35:42 μμ »
Αν βρεθούμε κάποια στιγμή με το παλικάρι θα το κανονίσω αλλά έχουμε  ξεκόψει λίγο τις σχέσεις μας και δεν υπόσχομαι τίποτα.Πάντως τα έχει κουρεμένα συνέχεια πολύ κοντά και δεν έχω προσέξει κανένα σημάδι στο πίσω μέρος του κεφαλιού.Γενικά πάντως είναι ένα αποτέλεσμα που δεν παθαίνεις και την πλάκα σου με την αλλαγή αν τον ήξερες από πριν αλλά σε καμιά περίπτωση δεν λες πως έγινε έτσι η ότι δεν υπήρξε κάποια διαφορά.

Αποσυνδεδεμένος tse

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v
« Απάντηση #41 στις: Μάρτιος 11, 2010, 03:13:28 πμ »
Βρήκα μια φωτογραφία τελικά από το παλικάρι που φαίνεται το πίσω μέρος του κεφαλιού.Δεν είναι και η καλύτερη δυνατή βέβαια αλλά είναι από μια τυχαία φωτογραφία που έτυχε να βγει φωτογραφία πλάτη όσο παράξενο και αν ακούγεται;DΕλπίζω να βοηθήσει.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 11, 2010, 03:15:54 πμ από tse »

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Μάρτιος 11, 2010, 01:11:31 μμ »
Μήπως ξέρεις ποσα grafts του πήρανε?  Βάση αυτής της φωτό δεν μπορεί να γίνει πραγματική αξιολόγηση της δουλειάς, αλλα δεν φαίνεται k τίποτα το άσχημο παρόλο που το μαλλί είναι πολύ κοντό. Πολύ σημαντικό να είναι η μεταμόσχευση μη ανιχνεύσιμη!

Πάντως σε 2-3 εβδομάδες ένας φίλος μου θα πάει στην D** για FUE με >2000 grafts. Όταν γυρίσει θα εξετάσω τη δότρια του k θα δείξω φωτό...

Y.γ. Τσε, αν δεις το φίλο σου k έχει φωτό της δότριας αμέσως μετά από την επέμβαση, ξέρεις...

Αποσυνδεδεμένος NGL

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μάρτιος 11, 2010, 01:22:57 μμ »
Μήπως ξέρεις ποσα grafts του πήρανε?  Βάση αυτής της φωτό δεν μπορεί να γίνει πραγματική αξιολόγηση της δουλειάς, αλλα δεν φαίνεται k τίποτα το άσχημο παρόλο που το μαλλί είναι πολύ κοντό. Πολύ σημαντικό να είναι η μεταμόσχευση μη ανιχνεύσιμη!

Πάντως σε 2-3 εβδομάδες ένας φίλος μου θα πάει στην D-ειτσ-I για FUE με >2000 grafts. Όταν γυρίσει θα εξετάσω τη δότρια του k θα δείξω φωτό...

Y.γ. Τσε, αν δεις το φίλο σου k έχει φωτό της δότριας αμέσως μετά από την επέμβαση, ξέρεις...

καλα σου εχει κανει τιποτα το παληκαρι?που τον αφηνεις να παει?

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μάρτιος 11, 2010, 02:22:22 μμ »

Πάντως σε 2-3 εβδομάδες ένας φίλος μου θα πάει στην D-ειτσ-I για FUE με >2000 grafts. Όταν γυρίσει θα εξετάσω τη δότρια του k θα δείξω φωτό...

καλα σου εχει κανει τιποτα το παληκαρι?που τον αφηνεις να παει?

χάχα k τι κάνω, να τον αλυσοδέσω? Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να ξέρει πιο πολλά από μένα, μιας k έκανε 5 FUT k μια μικρή FUE (είναι το παιδί με την 2cm ουλή). Την FUE την έκανε στην D** k είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο λειτουργίας της κλινικής k γενικά του εμπνέει εμπιστοσύνη μου είπε. Εν μέρει φταίω k εγώ, με την έννοια ότι θα μπορούσα να τον αποτρέψω...όταν ζήτησε τη γνώμη μου για την εν λόγο κλινική, εγώ νόμιζα/κατάλαβα λάθος ότι εννοούσε την H*C, οποτε του είπα πως έχουν δείξει κάποια καλά αποτελέσματα, δεν έχει ακουστεί τίποτα το κακό, αλλα k ούτε γνωρίζω k πολλά γι αυτούς.  Έπειτα τον συμβούλεψα να εξετάσει περιπτώσεις του Κeser, Μwamba, Bisanga, De Reys k να περάσει από το σπίτι μου για τα παραιτέρω.  Αυτός πήγε k έστειλε κατ ευθείαν τα λεφτά για την επέμβαση στην D** (του κάνανε καλή τιμή, ήθελε k να συνδυάσει την επέμβαση με διακοπές στην Ελλάδα...). Αναγκάστηκα μάλιστα να προδώσω το μυστικό μου (την επέμβαση που έκανα) για να καταλάβει τι δουλειά κάνει ο Kes*r, αλλα ήταν ήδη αργά.  Τι να πω...το πολλάκις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Best Sites in Greece