collapse

Αποστολέας Θέμα: D**  (Αναγνώστηκε 6840 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: Κοτσιδα
Απ: D**
« Απάντηση #60 στις: Απρίλιος 23, 2010, 05:25:40 μμ »
Παράθεση
πηγα προσφατα στην εν λογο κλινικη για προτη φορα ενδιαφερομενοσ για πυκνωση δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα και χωρισ να εχω παρει αποφαση για επεμβαση.ΜΕ ΕΧΟΥΝ Γ....ΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?
Πες του ότι έμεινες άνεργος  ;D
Αν καταλάβουν ότι δεν υπάρχει φράγκο στην άκρη θα σταματήσουν τα τηλέφωνα ;D
Πάντως μια απλή κουβέντα όπως σας παρακαλώ δεν θέλω να με ενοχλήσετε άλλη φορά ίσως και να αρκούσε.
Εγω που είχα πάει για ερώτηση πάντως παλιά δεν μου κάνανε κάνενα τηλ. μετά ενω είχανε τα τηλ. μου.Τους έκανα παζαρια τρελά βέβαια και εγω αλλά κάτω από ένα χρηματικό σημείο και μετά δεν πέφτανε με τίποτα ;D
καλύτερα στην τελική.Θα έκλαιγα ακόμη τα λεφτά μου

Εσενα μαλλον ηθελαν να σε ξεφορτωθούν γιαυτο δεν σε ξαναπηραν τηλ :lmao: :lmao: :lmao:
ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος tsakalos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
    • my results
« Απάντηση #61 στις: Απρίλιος 25, 2010, 08:13:07 μμ »
ωραια δουλεια φιλε. συγχαρητηρια
http://hairlosspics.com (εαν σας αρεσει η δουλεια που εχω κανει παρακαλω εγγραφειτε)

Τα γραφομενα μου ΔΕΝ αποτελουν ιατρικη συμβουλη, αλλα προσωπικες εμπειριες που εχω βιωσει και στην ευρενα

Αποσυνδεδεμένος Μάχος

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Απρίλιος 25, 2010, 08:49:51 μμ »
...σας είχα πει αν θυμάμαι και το είχα τονίσει ότι το www.hairlossgr.com είναι κυρίως η αιτία που ανέβαλα την επέμβαση στην d#i.
Λοιπόν τα τηλέφωνά μου τα είχαν και επικοινωνούσαν μαζί μου κατα άτακτα διαστήματα.
Την τελευταία φορά που μου τηλεφώνησαν Δεκ. του 2009 τους είπα ότι τελικά πήγα αλλού.
Βουβάθηκε η γραμματέας τους. Εκτοτε δεν με ξανακάλεσαν.
Ησύχασα.

Αποσυνδεδεμένος fytonas66

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
  • Norwood: http://www.hairlossgr.com/files/norwood.gif
« Απάντηση #63 στις: Απρίλιος 27, 2010, 05:39:32 μμ »
δηλαδη κανεις στην ελλαδα δεν μπορει να κανει σωστη δουλια. Αυτοι που δεν εχουν το χρονο να βγουν εξω τι κανουν?

Αποσυνδεδεμένος giannis13

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+
« Απάντηση #64 στις: Απρίλιος 27, 2010, 05:55:49 μμ »
δηλαδη κανεις στην ελλαδα δεν μπορει να κανει σωστη δουλια. Αυτοι που δεν εχουν το χρονο να βγουν εξω τι κανουν?

μακρια απο ελλαδα...αν ειναι πηγαινε κυπρο(H*C)...
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη             
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Κοτσιδα
« Απάντηση #65 στις: Απρίλιος 27, 2010, 05:57:31 μμ »

Δεν το λεμε εμεις φιλε αυτο τα αποτελεσματα τους το λενε ;)
ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος PapaNick

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: Norwood
« Απάντηση #66 στις: Απρίλιος 27, 2010, 07:41:41 μμ »
Σε σχεση με Αμερικη και H*C πολυ πισω... εχω κανει δυο στην παραπανω κλινικη ... η πρωτη μεταμο... κακη και η δευτερη μετρια... πολυ

στην αρχη διαφωνουσα με τα παιδια  ιδιαιτερα με τον Πανος 1982  (γεια σου Πανο) πιστευωντας οτι με την δευτερη... θα ελυνα το προβλημα,
αλλα δυστυχως εκανα λαθος...

Συνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
« Απάντηση #67 στις: Απρίλιος 27, 2010, 09:44:00 μμ »
στην αρχη διαφωνουσα με τα παιδια  ιδιαιτερα με τον Πανος 1982  (γεια σου Πανο) πιστευωντας οτι με την δευτερη... θα ελυνα το προβλημα,
αλλα δυστυχως εκανα λαθος...

χαχα...γειαα.....  ;D
ελα μη κολονεις......το καλο με αυτους τους τεμπεληδες.....ειναι οτι δεν σου χαλανε πολλα θυλακια και η δοτρια μενει σε πολυ καλη κατασταση.....οποτε με μια καλη επεμβαση στο εξωτερικο ολα αλλαζουν.........βεβαια τα λεφτα και την ψυχικη ταλαιπωρια δεν μπορει να στην αποκαταστησει κανεις...... :(
ξερω πως νιωθεις  γιατι κι εγω μετα την εμφυτευση ειχα παθει μολυνση και ειχε γινει το κεφαλι μου σαν βομβαρδισμενο τοπιο.....και ειχα απογοητευτει πολυ.....λεω παει....τα γ@μησα ολα...τσαμπα το ταξιδι τα λεφτα την ταλαιπωρια....κτλ κτλ....ξερω πως ειναι.....
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 27, 2010, 09:57:49 μμ από Panos1982 »
finasteride 1mg/24h    απο  1-3-2009  ως 31-1-2011  (χωρις παρενεργειες )

finasteride 0,5mg/48h     1-2-2011  ως  20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα...  )

Αποσυνδεδεμένος PapaNick

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Απρίλιος 27, 2010, 10:53:17 μμ »
Φιλε ακου εχω τραβηξει του χριστου τα παθη  :
 .. δηλωνω τα εξης  διοτι ειναι παραδειγματα προς αποφυγει απο το 2005 πηγαινα να κανω θεραπειες εκει στο μπ*υρδελακι  με τα δυο γραμματα για ενδυναμωση τριχας ... πηρα τα παπαρια μ... σορυ που μιλαω ετσι
...μετα πηγα στους ανταγωνιστες της εταιριας  και παλι πηρα τα...  μ  πηρα και την βουρτσα η οποια δεν κανει τιποτα, το minoxidil 5 % σταθερα.. αλλα και αυτο με νυχια και με δοντια  κραταει τα μαλλια
και
κοιταω παλι στο καθρεφτη και μου φαινεται οτι πισω εχω αραιωμα..  πηρα revivo μπας και γινει κατι (εν αναμονη)
 Εχω απελπιστει φιλε δεν παει αλλο και το αποτελεσμα ειναι οτι μου εχουν φυγει τσουβαλια φραγκα.... απο το 2005

Συνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
« Απάντηση #69 στις: Απρίλιος 27, 2010, 11:09:29 μμ »
Φιλε ακου εχω τραβηξει του χριστου τα παθη  :
 .. δηλωνω τα εξης  διοτι ειναι παραδειγματα προς αποφυγει απο το 2005 πηγαινα να κανω θεραπειες εκει στο μπ*υρδελακι  με τα δυο γραμματα για ενδυναμωση τριχας ... πηρα τα παπαρια μ... σορυ που μιλαω ετσι
...μετα πηγα στους ανταγωνιστες της εταιριας  και παλι πηρα τα...  μ  πηρα και την βουρτσα η οποια δεν κανει τιποτα, το minoxidil 5 % σταθερα.. αλλα και αυτο με νυχια και με δοντια  κραταει τα μαλλια
και
κοιταω παλι στο καθρεφτη και μου φαινεται οτι πισω εχω αραιωμα..  πηρα revivo μπας και γινει κατι (εν αναμονη)
 Εχω απελπιστει φιλε δεν παει αλλο και το αποτελεσμα ειναι οτι μου εχουν φυγει τσουβαλια φραγκα.... απο το 2005

κι ομως ειδες.......η φινα που τελικα κανει την καλυτερη δουλεια.....ειναι τοσο φτηνη ρε φιλε....και αυτοι πουλανε τις παπαριες τις δικες τους για να βγαζουν λεφτα...και απο αποτελεσμα μιδεν.....εγω ευτυχως δεν εχω κανει τιποτα θεραπειες κτλ....και την εχω γλυτωσει.....
ποσο χρονων εισαι????? κρατα τα λεφτα...κανε οικονομια σιγα σιγα.....και φυγε για μεταμοσχευση καπου καλα......αλλιως δεν γινεται δουλεια......οι θεραπειες ειναι για λιγο.....αν δε πεσει μεταμοσχευση να γεμισει με γερες τριχες το κεφαλι δε γινεται τιποτα.....η θεραπεια απο μονη της ειναι μονο για να κραταει τα προσχηματα......
finasteride 1mg/24h    απο  1-3-2009  ως 31-1-2011  (χωρις παρενεργειες )

finasteride 0,5mg/48h     1-2-2011  ως  20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα...  )

Αποσυνδεδεμένος PapaNick

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Απρίλιος 27, 2010, 11:26:26 μμ »

1982...

Αποσυνδεδεμένος geofish

• Golden Hairloss Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3NV
« Απάντηση #71 στις: Απρίλιος 28, 2010, 01:23:22 πμ »
Για την ιστορία να αναφέρω ότι στην συγκεκριμένη κλινική έχουν κάνει επέμβαση οι παρακάτω από φωτογραφικό υλικό που μου έχουν δήξει και θυμάμαι τώρα.

Φερεντίνος
Πρέλεβιτς
Αντωνιάδης (παλιός ποδοσφαιριστής του παναθηναϊκού)
Χάρης ρώμας (αυτός φορά πρόσθετο)
Κωστέτσος
Κωστόπουλος
Καρούλιας
Παταβούκας

Minoxidil 6 % homemade χωρίς προπυλενογλυκόλη 1/24 h
0.5 gr βιοτίνης 1/24 h
emu oil /48 h

Αποσυνδεδεμένος dontwannabald

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #72 στις: Απρίλιος 28, 2010, 01:56:17 πμ »
Ρε τι απ*τεώνες είναι αυτοί... και καλά επιστράτευσαν ένα χαζοαγγλακι και δείχνει σκηνές με τεχνητό background από wembley stadium.. Δείτε το βιντεακι στην αρχική τους σελίδα στο 6:29...

:D :D :D

1 x Μινοξιδίλη Hairway, κάθε νύχτα.
1 x Τ-Gel Neutrogena, 1 φορά την εβδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος tse

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v
« Απάντηση #73 στις: Απρίλιος 28, 2010, 02:26:43 πμ »
Παράθεση
Εσενα μαλλον ηθελαν να σε ξεφορτωθούν γιαυτο δεν σε ξαναπηραν τηλ :lmao: :lmao: :lmao:

:D :D :D
με κόψανε ξελιγωμένο οικονομικά και σου λέει άστον αυτόν τζάμπα τα λεφτά που θα φάμε σε τηλέφωνα :D

Αποσυνδεδεμένος Παναγιωτης

• Ingredient Chemist
  • Global Moderator
  • Open Your Mind . . . And Think
    • Προφίλ
  • Norwood: Less Than 2
« Απάντηση #74 στις: Ιούνιος 15, 2010, 12:32:21 πμ »
πριν λιγο καιρο λεγαμε για μια αλλη κλινικη
η οποια πουλαει προιοντα αμφιβολου ποιοτητας και εγκρισης προιοντα
με συστατικα τα οποια δεν αξιζουν ουτε τα μισα λεφτα