Αποστολέας Θέμα: Tsakalos και hairlosspics  (Αναγνώστηκε 2708 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giannis13

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+
Απ: Tsakalos και hairlosspics
« Απάντηση #90 στις: Ιούνιος 21, 2010, 01:37:00 πμ »
''εσυ τι πιστευεις για την περιπτωση tsakalou?εχει πιθανοτητες για αλλο growth''

ακυρο παιδες....υπεθεσα οτι θα εχει δει φωτο....
Proscar 1/4(1,25mg)/μερα
Regaine 5% 2φορες/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)

Συνδεσου για να απενεργοποιηθεί αυτό το banner.

Αποσυνδεδεμένος NGL

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιούνιος 21, 2010, 01:52:27 πμ »
''εσυ τι πιστευεις για την περιπτωση tsakalou?εχει πιθανοτητες για αλλο growth''

υποθετω οτι εχει γιαννη!κατσε τωρα γιατι ανεβαζω τις δικες μου!
1,25 mg finasteride καθε πρωι
fungoral (3 φορες την εβδομαδα)
αλοη καθημερινα (20ml καταποση χυμου)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιούνιος 21, 2010, 01:53:47 πμ »

υποθετω οτι εχει γιαννη!κατσε τωρα γιατι ανεβαζω τις δικες μου!

ΤΕΛΕΙΑ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ :D :D :D :D :D
Proscar 1/4(1,25mg)/μερα
Regaine 5% 2φορες/μερα

Συνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2
« Απάντηση #93 στις: Ιούνιος 21, 2010, 02:15:03 πμ »
o γιαννης απο τοτε που παει για μπατσος......εχιε αρχισιε να βγαζει λαθος συμπερασματα.......ειναι μια απ τις παρενεργειες των μπατσων......
finasteride 1mg

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιούνιος 21, 2010, 02:19:47 πμ »
o γιαννης απο τοτε που παει για μπατσος......εχιε αρχισιε να βγαζει λαθος συμπερασματα.......ειναι μια απ τις παρενεργειες των μπατσων......

αμεσως ρε....αμεσως....ο αναρχικος :P
επειδη παμε για αστυνομια δηλαδη ειμαστε και διεφθαρμενοι....υπαρχουν και καλα παιδια...και εγω το καλυτερο.... ;D
Proscar 1/4(1,25mg)/μερα
Regaine 5% 2φορες/μερα

Συνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2
« Απάντηση #95 στις: Ιούνιος 21, 2010, 09:32:13 πμ »

αμεσως ρε....αμεσως....ο αναρχικος :P

αναρχικος εε???? αρχισαμε ηδη να βαζουμε και ταμπελακια στους πολιτες??? μαλιστα.....
2η παρενεργεια........
Μπραβο...καλα τα πας.....   ;D
finasteride 1mg

Αποσυνδεδεμένος ANAR

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Κοτσιδα
« Απάντηση #96 στις: Ιούνιος 21, 2010, 05:15:55 μμ »
Eδω ειμαι και εγω ειδα φως και μπέικα ;D
Kirkland minoxidil  5%  
Nanocaps
Libroman

ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος comb

• Full Member
    • Προφίλ
    • Hasson & Wong στα ελληνικά
  • Norwood: V(πρώην)
« Απάντηση #97 στις: Ιούνιος 21, 2010, 09:05:06 μμ »
Παράθεση
γεια σου φιλε comb!
εσυ τι πιστευεις για την περιπτωση tsakalou?εχει πιθανοτητες για αλλο growth?θα ηθελα την γνωμη σου...
οσων αφορα εμενα καθε βδομαδα πιστευω οτι ειναι και καλυτερα.ηδη εχω τραβηξει φωτο για τους 6.5 και θα τις ανεβασω σε λιγες μερες.
ισχυει αυτο που λεει στο site του hasson στο growth timeline οτι στους 8-10 μηνες θα παρατηρησει κανεις την μεγαλυτερη διαφορα απ την αρχη της μεταμοσχευσης?
εσυ μετα απο 14-15 μηνες τωρα τι βλεπεις ρε φιλε.σταματησε η διαδικασια growth η ακομα παιζει?

Είδα τις φωτος σου, μια χαρά τα πας και είναι θετικό το οτι παρατηρείς τη βελτίωση. Αυτό που λέει στο site της κλινικής γενικά ισχύει. Εγώ θυμάμαι οτι από τους 6 στους 9 είδα μεγάλη διαφορά. Βέβαια δεν το καταλάβαινα μέρα με τη μέρα, απλά κάποια μέρα στους 9 μήνες περίπου συνειδητοποίησα οτι έχω πολύ περισσότερο μαλλί από ότι στους 6.

Τώρα για τον Τσακαλο δεν ξέρω αν θα έχει άλλο growth, μου έστειλε κάποιες φωτος όπου φαίνονται κάποιες λεπτές τρίχες οι οποίες πιθανόν να παχύνουν, για νέες τρίχες δύσκολο το βλέπω.
Συνεργάζομαι με την κλινική Ηasson & Wong στο Βανκούβερ του Καναδά, βοηθώντας τους Έλληνες ενδιαφερόμενους. Για την ενασχόλησή μου αυτή, λαμβάνω κάποια αποζημίωση από την κλινική.

Περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία: www.hairtransplantgreece.com

Email: greececonsultant@hassonandwong.com

Αποσυνδεδεμένος ezra

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Ιούνιος 22, 2010, 04:53:38 πμ »
Εγώ πάντως το τόνισα κάποια στιγμή και το τονίζω ξανά, για αυτό έλεγαν ότι πρέπει να σου σταματήσει πλήρως η τριχόπτωση και να κάνεις μεταμόσχευση, τώρα να κοιτάς την γυάλινη μπάλα και να μαντέυεις τι NW θα καταλήξεις και να κάνεις εγχείρηση όταν θα είσαι στο 30% της διαδρομής τότε είναι λογικό ότι θα σου πέσουν και τα υπόλοιπα μαλλιά, κάτι που το γνωρίζουν πλέον όλοι και για αυτό λένε να κάνω 1 τώρα να το καλύψω κάπως και μετά κάνς 2,3 να τελειώσω. Πιστέυω το γνωρίζουν πλέον όλοι ότι με μία μεταμόσχευση το επιθυμητό δεν το πετυχαίνεις εφόσον δεν έχεις ολοκληρωθεί το NW σου. Τώρα εάν είναι να πέσουν και οι μεταμοσχευμένες σου τι να πω πάει και πολύ... εδώ ο θείος μ είχε κάνει το 1990 και 20 χρόνια μετά ακόμα τις έχει τις αναδασωμένες.

Φανταζομαι πρεπει οχι μονο να εχει σταματησει η πορεια της τριχοπτωσης 2-3 χρονια , αλλα και να μην παιρνεις για καποιο καιρο μινοξιδιλες-φιναστεριδες , ωστε να εισαι σιγουρος ποια ειναι τα δικα σου μαλλια (που θα κρατησουν κιολας) και ποια του φαρμακου . Απο αποψη αποτελεσματος ποιο νομιζετε οτι δινει καλυτερο αποτελεσμα , το μια κι εξω ή το διορθωτικο + επομενες φορες ?

Αποσυνδεδεμένος saras

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 5V - 6
« Απάντηση #99 στις: Ιούνιος 22, 2010, 09:18:36 πμ »
Φανταζομαι πρεπει οχι μονο να εχει σταματησει η πορεια της τριχοπτωσης 2-3 χρονια , αλλα και να μην παιρνεις για καποιο καιρο μινοξιδιλες-φιναστεριδες , ωστε να εισαι σιγουρος ποια ειναι τα δικα σου μαλλια (που θα κρατησουν κιολας) και ποια του φαρμακου . Απο αποψη αποτελεσματος ποιο νομιζετε οτι δινει καλυτερο αποτελεσμα , το μια κι εξω ή το διορθωτικο + επομενες φορες ?

Δηλαδή άμα σταματήσει η τριχόπτωση στα σαράντα σου, θα περιμένεις μέχρι τα 43-45 για να κάνεις μεταμόσχευση; Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο.

Από άποψης τελικού αποτελέσματος, πιστεύω πως καλύτερα 2 φορές από 2500 grafts παρά μία με 5000

Αποσυνδεδεμένος GK

• Τα πάντα όλα
  • Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Μπουρλότο!
« Απάντηση #100 στις: Ιούνιος 22, 2010, 11:39:20 πμ »
Εντάξει εννοείται ότι δεν χρειάζεται να περιμένεις, γιατί θα είναι και λίγο αστείο να είσαι κουρούπας και ξαφνικά να εμφανιστείς ένα ωραίο πρωινό με μαλλί στο κεφάλι σου... θα ήταν τουλάχιστον σουρεαλιστικό για εμένα προσωπικά να βλέπω αντιδράσεις σε πρόσωπα κτλ...
Εννοείται ότι και εγώ προσωπικά θα έκανα διαδοχικές επεμβάσεις 2-3 και για αυτό οπως ανάφερα, πλέον όλοι αυτό κάνουν και το θεωρώ και σωστό..
Τώρα υπάρχει και η "χαρτογράφηση" που σου κάνουν οι γιατροί στο κεφάλι ώστε να δουν την έκταση της σμίκρυνσης της τρίχας ώστε να υπολογίσουν που θα καταλήξεις... αλλά όπως είπε και ο Εζρα εάν πέρνεις φίνα,μίνοξ κτλ τα αποτελέσματα θα είναι καμουφλαρισμένα.
They must find it difficult, those who have taken authority as the truth, rather than truth as as the authority.

Best Sites in Greece