γεια σου φιλε comb!
εσυ τι πιστευεις για την περιπτωση tsakalou?εχει πιθανοτητες για αλλο growth?θα ηθελα την γνωμη σου...
οσων αφορα εμενα καθε βδομαδα πιστευω οτι ειναι και καλυτερα.ηδη εχω τραβηξει φωτο για τους 6.5 και θα τις ανεβασω σε λιγες μερες.
ισχυει αυτο που λεει στο site του hasson στο growth timeline οτι στους 8-10 μηνες θα παρατηρησει κανεις την μεγαλυτερη διαφορα απ την αρχη της μεταμοσχευσης?
εσυ μετα απο 14-15 μηνες τωρα τι βλεπεις ρε φιλε.σταματησε η διαδικασια growth η ακομα παιζει?
Είδα τις φωτος σου, μια χαρά τα πας και είναι θετικό το οτι παρατηρείς τη βελτίωση. Αυτό που λέει στο site της κλινικής γενικά ισχύει. Εγώ θυμάμαι οτι από τους 6 στους 9 είδα μεγάλη διαφορά. Βέβαια δεν το καταλάβαινα μέρα με τη μέρα, απλά κάποια μέρα στους 9 μήνες περίπου συνειδητοποίησα οτι έχω πολύ περισσότερο μαλλί από ότι στους 6.
Τώρα για τον Τσακαλο δεν ξέρω αν θα έχει άλλο growth, μου έστειλε κάποιες φωτος όπου φαίνονται κάποιες λεπτές τρίχες οι οποίες πιθανόν να παχύνουν, για νέες τρίχες δύσκολο το βλέπω.