Αποστολέας Θέμα: Rogaine / Regaine FAQ  (Αναγνώστηκε 75188 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• Full Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: Shaved (V)
Απ: Rogaine / Regaine FAQ
« Απάντηση #495 στις: Ιούλιος 07, 2010, 08:16:52 μμ »
Παντως βρε παιδια το εχω απορεια.Γιατι αν σταματησω τη μινοξ,οταν δω καποιο αποτελεσμα ικανοποιητικο,και χρησιμοποιω dht blockers θα χασω τα μαλλια μου?αφου σταματαμε τη δραση της dht γιατι να πεσουν?η μινοξ τα δημιουργει και η σπιρο(πχ) τα κραταει.εψαξα λιγο εδω στο forum αλλα δε βρηκα κατι που να μου δικαιολογει γιατι χανουμε τα μαλλια αν σταματησουμε τη μινοξ,με την προυποθεση βεβαια οτι θα χρησιμοποιεις κατι ως blocker.Μαλιστα να πω ξανα με παραδειγμα,ενας λεει οτι δε ξερουμε αν ισχυει αλλα ποιος το διακινδυνευει... ???

Δεν γνωρίζω κάποια έρευνα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Έτσι όπως το βλέπω εγώ, βάση της λογικής, η απάντηση είναι ότι οι θύλακες που επηρεάζει η μινοξιδίλη είναι πλέον εξαρτώμενοι στην ουσία. Εθισμένοι δηλαδή στην μινοξιδίλη. Δεν έχει σημασία αν μπλοκάρεις την DHT, όταν σταματάς την μινοξιδίλη τότε λείπει ένα βασικό συστατικό για τον κύκλο και την συντήρηση του θύλακα, οπότε έχουμε υποτροπή.
"Anyone can be confident with a full head of hair. But a confident bald man - there's your diamond in the rough."

- Larry David

Συνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
« Απάντηση #496 στις: Ιούλιος 07, 2010, 09:28:15 μμ »
Παντως βρε παιδια το εχω απορεια.Γιατι αν σταματησω τη μινοξ,οταν δω καποιο αποτελεσμα ικανοποιητικο,και χρησιμοποιω dht blockers θα χασω τα μαλλια μου?αφου σταματαμε τη δραση της dht γιατι να πεσουν?η μινοξ τα δημιουργει και η σπιρο(πχ) τα κραταει.εψαξα λιγο εδω στο forum αλλα δε βρηκα κατι που να μου δικαιολογει γιατι χανουμε τα μαλλια αν σταματησουμε τη μινοξ,με την προυποθεση βεβαια οτι θα χρησιμοποιεις κατι ως blocker.Μαλιστα να πω ξανα με παραδειγμα,ενας λεει οτι δε ξερουμε αν ισχυει αλλα ποιος το διακινδυνευει... ???

αυτό το είχα και εγώ απορία..., είναι λίγο πολύπλοκο το θέμα με την μινοξ, εδώ καλά καλά δεν γνωρίζει κανείς με πιο τρόπο κάνει regrowth...
Kirkland Minoxidil 5%  2 x 1ml/day (23/8/2011 - )
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν  1 x 2ml/day (26/7/2011 - )
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου (Daily)
Τα αποτελέσματα μου εδώ (updated)

Αποσυνδεδεμένος fireman

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #497 στις: Ιούλιος 26, 2010, 03:10:58 μμ »
ρε  παιδια χρισημοποιω 6 μηνεΣ τωρα regaine 5% και proskar 1/5.ειχα καλα αποτελεσματα ωσπου αρχισα να παιρνω βαροΣ αλλα ειχα κ πριξιμο ειδικα μετα απο καθε φορα που ερχομουν απο γυμναστικη κ τρεξιμο.εκοψα το proskar 1μηνα τωρα,ξεπριζομαι,εχω διουρηση κανονικη,χρησιμοποιω μονο το regaine,ξεπερνωνταΣ καμια φορα τη κανονικη δοση...κ εχω 5 μερεΣ τωρα τριχοπτωση κ βλεπω να αδυνατιζουν ξανα τα μαλλια μου..ειναι περιστασιακο Η" δε κανω σωστη δοσολογια?

Αποσυνδεδεμένος Georgex6

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #498 στις: Ιούλιος 26, 2010, 03:43:09 μμ »
φιλε το αντιθετο μου φενετε επρεπε να κανεις
εγω εκοψα το regaine λογω αντιαισθητικου πρηξιματος στο προσωπο
και θελω να ρωτησω αν καποιος που αντιμετωπιζε παρομοιο προβλημα πηγε απο regaine σε αλλη μινοξιδιλη χωρις να εχει το πρηξιμο 
finasteride 1mg eod
spectral f7  (βραδυ)
arginine 500mg

Αποσυνδεδεμένος fezuk

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #499 στις: Ιούλιος 27, 2010, 09:25:19 πμ »
Καλημέρα σε όλους...
Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό!
Χρησιμοποιώ Regaine 5% , 5-6 ψεκασμούς το πρωί και με πιάνει τρομερή φαγούρα.
Δοκίμασα και 2%, τζελ αλόης αλλά τίποτα.....
Να τονίσω πως χρησιμοποιούσα Regaine 5% για περισσότερο απο 18 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα και πως έχω μαλλιά πολύ κοντά (2-3 mm)
Τι φταίει?
Μπορώ να κάνω κάτι?

Αποσυνδεδεμένος Georgex6

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #500 στις: Ιούλιος 28, 2010, 03:37:09 μμ »

και θελω να ρωτησω αν καποιος που αντιμετωπιζε παρομοιο προβλημα πηγε απο regaine σε αλλη μινοξιδιλη χωρις να εχει το πρηξιμο
κανενας δε νικησε το πρηξιμο???
finasteride 1mg eod
spectral f7  (βραδυ)
arginine 500mg

Συνδεδεμένος vayero

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 5-5V
« Απάντηση #501 στις: Αύγουστος 12, 2010, 05:38:54 μμ »
Καλημέρα σε όλους...
Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό!
Χρησιμοποιώ Regaine 5% , 5-6 ψεκασμούς το πρωί και με πιάνει τρομερή φαγούρα.
Δοκίμασα και 2%, τζελ αλόης αλλά τίποτα.....
Να τονίσω πως χρησιμοποιούσα Regaine 5% για περισσότερο απο 18 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα και πως έχω μαλλιά πολύ κοντά (2-3 mm)
Τι φταίει?
Μπορώ να κάνω κάτι?

επειδη ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα περισσοτερο πριν και τωρα σχεδον καθολου, πηρα καποιο διαστημα μινοξ χωρις προπυλενογλυκολη και τωρα αφρο rogaine και εχει ηρεμησει παρα πολυ το κεφαλι μου. απλως ειμαι σε μια φαση αναζητησης και καποιου εναλλακτικου βοηθηματος μεσα στο 24ωρο, γιατι πλεον νομιζω οτι η μινοξ μονη της δεν μου δινει τιποτα!
" έχω κάνει 3 μεταμοσχεύσεις τριχών στην Ελλάδα - ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ - παρ'όλα αυτά προσπάθεια μου είναι η επίτευξη του αδύνατου κατά τους λοιπούς... "

Αποσυνδεδεμένος kakashi

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 κροταφους αλλα diffuse thinner σε pattern nw5
« Απάντηση #502 στις: Αύγουστος 29, 2010, 03:40:57 πμ »
ΑΠΟ τη στιγμη που ξεκινας ριγκειν οι ανεπιθυμητες παρενεργειες αν εμφανιστουν ποτε εμφανιζονται???γινεται να σ εμαφανιστει το πρηξιμο απο την 3η μερα χρησης κιολας?

Αποσυνδεδεμένος spi

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #503 στις: Σεπτέμβριος 19, 2010, 09:46:03 μμ »
παιδια αν χρησιμοποιησει καποιος 2% μινοξ διαβασα οτι δεν θα εχει ανεπιθυμητες παρενεργειες αλλα δε θα εχει αποτελεσμα στο να του εμφανιστει τριχοφυια απλα θα κρατησει τα υπαρχοντα.Δηλαδη τι χρησιμοποιηται ως dht blocker?Το εχει χρησιμοποιησει κανεις το 2%?Αν ναι του εχει εμφανιστει αυτη η τριχοπτωση πριν τη δραση της?Ενημερωτικα το ρωταω...ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Κοτσιδα
« Απάντηση #504 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 10:35:07 πμ »
παιδια αν χρησιμοποιησει καποιος 2% μινοξ διαβασα οτι δεν θα εχει ανεπιθυμητες παρενεργειες αλλα δε θα εχει αποτελεσμα στο να του εμφανιστει τριχοφυια απλα θα κρατησει τα υπαρχοντα.Δηλαδη τι χρησιμοποιηται ως dht blocker?Το εχει χρησιμοποιησει κανεις το 2%?Αν ναι του εχει εμφανιστει αυτη η τριχοπτωση πριν τη δραση της?Ενημερωτικα το ρωταω...ευχαριστω

Η μινοξιδιλη ΔΕΝ ειναι dht blocker.
ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος antwnis

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #505 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 11:26:27 πμ »
μαγκες πηγα να παρω σημερα regain 5% σπρει και βλεπω την τιμη....30.6 €.του λεω του φαρμακοτριφτη οτι εχει πεσει η τιμη του στο 22€ και μου λεει οτι η καινουργια τιμη ειναι αυτη και οτι τα παραλαβε τωρα.ξερει κανενας τιποτα για το θεμα??

Αποσυνδεδεμένος spi

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #506 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 11:36:48 πμ »
Ακριβως ΑΝΑR αυτο ξερω κι εγω αλλα οταν ειδα να λεει στο site εδω περα οτι με το 2% κρατας τα υπαρχοντα μαλλια παραξενευτηκα και ειπα να ρωτησω!αληθεια εχω διαβασει οτι καποια ατομα εχουν δει αποτελεσμα με το 2%.Αποψη κανεις περι αυτου?και το Gel τι ακριβως ειναι??
Φιλε Αντωνη οι φαρμακευτικες εταιριες βγαζουν τιμες καθε μηνα νομιζω...Τωρα πως ακριβως δε ξερω εγω να σου απαντησω...Παντως πριν 1 η 2 εβδομαδες πηγε στα 31 ευρω.
http://www.e-database.gr/Medicines_Prices/By_Name/27

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Κοτσιδα
« Απάντηση #507 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 11:41:38 πμ »
μαγκες πηγα να παρω σημερα regain 5% σπρει και βλεπω την τιμη....30.6 €.του λεω του φαρμακοτριφτη οτι εχει πεσει η τιμη του στο 22€ και μου λεει οτι η καινουργια τιμη ειναι αυτη και οτι τα παραλαβε τωρα.ξερει κανενας τιποτα για το θεμα??

Εεεε αφου σου ειπε τοσο..τοσο θα εχει δεν λεει ψεματα ασε που γραφει και τιμη πανω στο πακετο.
ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Conan

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 1
« Απάντηση #508 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 02:00:20 μμ »
Παιδια θελω να ρωτησω κατι: Πειτε ας πουμε πως εγω π.χ, πηγαινω για 4-5 μερες στον φιλο μου που θα μενει, ας πουμε, Πατρα λογω σπουδων . Θα μπορουσα λοιπον γι αυτες τι λιγες μερες να μην παρω μαζι μου τοπικα και μινοξιδιλες? Που να καθομαι εκει να τα βαζω.. αλλα και σε διακοπες. Θα ειναι κακη αυτη η ολιγοημερη ( οταν γινει) ''αποχη''.

Αποσυνδεδεμένος giannis13

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+
« Απάντηση #509 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 02:21:19 μμ »
δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα.... ;)
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη             
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)

Best Sites in Greece