Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Θεραπείες
»
Growth Stimulants
(Συντονιστής:
magic810
) »
Rogaine / Regaine FAQ
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
31
32
[
33
]
34
35
...
53
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Rogaine / Regaine FAQ (Αναγνώστηκε 75182 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
konstantinos30
Απλό μέλος
Norwood: 3V
Απ: Rogaine / Regaine FAQ
«
Απάντηση #480 στις:
Ιούνιος 26, 2010, 01:58:35 μμ »
Παράθεση από: show_palmettos στις Ιούνιος 26, 2010, 12:49:13 μμ
αντιανδρογονο δραση εχει η σπιρο και regrowth η μινοξ....δυο πραγματα σε ενα μπουκαλι πετυχαινουμε ετσι
δηλαδή έχεις "καταργήσει" την σπιτική σπιρο και τα έχεις 2 σε ένα?
έχεις αποτελέσματα?
Καταγράφηκε
- Τοπική Σπιρονολακτόνη 2% [Λοσιόν]
- Kirkland 5%
- Fungoral Shampoo
- Revivogen Bio-Cleansing Shampoo
show_palmettos
Full Member
«
Απάντηση #481 στις:
Ιούνιος 26, 2010, 03:20:25 μμ »
δεν εχω δοκιμασει ακομα να βαλω σπιρονολακτονη μεσα στο regaine.και για αυτο ρωταω αν θα ηταν καλη κινηση η αναμιξη λιωμενων aldactone μεσα στη μινοξιδιλη .και γενναται και αλλο ερωτημα....στη γελη μινοξιδιλης 2% ή στην υγρη μινοξιδιλη 5% θα ηταν σωστοτερο να περασω μεσα τη σκονη χαπιων σπιρονολακτονης?
Καταγράφηκε
τωρα : dnc-n
πιο μετα : spectral UHP
jg
Jr. Member
Norwood: 2
«
Απάντηση #482 στις:
Ιούλιος 04, 2010, 09:02:11 μμ »
Σκεφτομαι (η αλήθεια είναι ότι το εχω σκεφτει πολλες φορες και αλλες τοσες εχω αλλαξει γνωμη) να ξεκινησω minox. Τουλαχιστον για αρχη λεω να ξεκινησω με αφρο rogaine και οχι με την υγρη μορφη του (λόγω των λιγοτερων effects). Ειδομεν..
Καταγράφηκε
Τ/Gel για λιπαρά μαλλιά (3 φορές την εβδομάδα)
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
«
Απάντηση #483 στις:
Ιούλιος 04, 2010, 09:11:02 μμ »
Παράθεση από: jg στις Ιούλιος 04, 2010, 09:02:11 μμ
Σκεφτομαι (η αλήθεια είναι ότι το εχω σκεφτει πολλες φορες και αλλες τοσες εχω αλλαξει γνωμη) να ξεκινησω minox. Τουλαχιστον για αρχη λεω να ξεκινησω με αφρο rogaine και οχι με την υγρη μορφη του (λόγω των λιγοτερων effects). Ειδομεν..
Αχ κι εγώ είμαι σε μεγάλο δίλημα για το αν θα την ξεκινήσω... είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα μου χρειαστεί... αλλά προς το παρών, έτσι όπως είναι τα μαλλιά μου, νομίζω ότι με βγάζει χωρίς αυτή...
Καταγράφηκε
Kirkland Minoxidil 5% 2 x 1ml/day (23/8/2011 - )
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν
1 x 2ml/day (26/7/2011 - )
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
spi
Jr. Member
«
Απάντηση #484 στις:
Ιούλιος 06, 2010, 12:55:07 πμ »
Η αληθεια ειναι οτι το regaine εχει πεσει πολυ ως τιμη.Αληθεια εσεις που δε χρησιμοποιεται μινοξ εχετε καποιο αλλο σκευασμα για regrowth που σας δινει αποτελεσμα?και μια ερωτηση που δε μου εχει απαντησει κανεις οταν δω το επιθυμητο αποτελεσμα εχω διαβασει οτι δε πρεπει να κοψουμε τελειως τη μινοξ αλλα να παιρνουμε αναμνηστικες δοσεις.Δηλαδη ανα ποσο διαστημα περιπου?Και επισης στο ποσο διαστημα να περιμενει καποιος να δει καποιο ορατο αποτελεσμα στο περιπου με regaine?
Καταγράφηκε
spi
Jr. Member
«
Απάντηση #485 στις:
Ιούλιος 06, 2010, 01:52:21 πμ »
Τι διαφορες εχει το regaine σε αφρο απο το αλλο?και τι διαφορετικο αποτελεσμα σου δινει?
γιατι αν ειναι να εχει λιγοτερα shides και πανω κατω το ιδιο αποτελεσμα να παρω αυτο την επομενη φορα
Καταγράφηκε
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
life is life and me is me
Norwood: 2,5V -> παω για ραστα!!!!!
«
Απάντηση #486 στις:
Ιούλιος 06, 2010, 08:12:32 μμ »
Παράθεση από: spi στις Ιούλιος 06, 2010, 01:52:21 πμ
Τι διαφορες εχει το regaine σε αφρο απο το αλλο?και τι διαφορετικο αποτελεσμα σου δινει?
γιατι αν ειναι να εχει λιγοτερα shides και πανω κατω το ιδιο αποτελεσμα να παρω αυτο την επομενη φορα
οσοι δοκιμασαν αφρο λενε οτι ειναι λιγο ποιο αποτελεσματικος απο την υγρη μινοξιδιλη και δεν προκαλει ερεθισμους λογο το οτι δεν εχει pg
Καταγράφηκε
παλια
oral: Proscar 1/4, proscar1/8,proscar 1/16 avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex
τωρα
minox 3ml+airolχ1 επιφανεια nw6
http://www.galinos.gr/
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
«
Απάντηση #487 στις:
Ιούλιος 06, 2010, 10:02:55 μμ »
Παράθεση από: spi στις Ιούλιος 06, 2010, 12:55:07 πμ
Η αληθεια ειναι οτι το regaine εχει πεσει πολυ ως τιμη.Αληθεια εσεις που δε χρησιμοποιεται μινοξ εχετε καποιο αλλο σκευασμα για regrowth που σας δινει αποτελεσμα?και μια ερωτηση που δε μου εχει απαντησει κανεις οταν δω το επιθυμητο αποτελεσμα εχω διαβασει οτι δε πρεπει να κοψουμε τελειως τη μινοξ αλλα να παιρνουμε αναμνηστικες δοσεις.Δηλαδη ανα ποσο διαστημα περιπου?Και επισης στο ποσο διαστημα να περιμενει καποιος να δει καποιο ορατο αποτελεσμα στο περιπου με regaine?
εγώ προσωπικά (εκτός από κετοκοναζόλη) δεν χρησιμοποίησα κάτι άλλο για regrowth. Υπάρχει και το Tricomin για regrowth, βασικά όσοι δεν βάζουν κάτι για regrowth το παλεύουν με dht-blockers. Για την minox, είναι αναλόγος το πως θα αντιγράσει ο οργανισμός σου, όλο από αυτό εξαρτάτε...
Καταγράφηκε
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
life is life and me is me
Norwood: 2,5V -> παω για ραστα!!!!!
«
Απάντηση #488 στις:
Ιούλιος 07, 2010, 12:11:06 πμ »
[/quote]
εγώ προσωπικά (εκτός από κετοκοναζόλη) δεν χρησιμοποίησα κάτι άλλο για regrowth. Υπάρχει και το Tricomin για regrowth, βασικά όσοι δεν βάζουν κάτι για regrowth το παλεύουν με dht-blockers. Για την minox, είναι αναλόγος το πως θα αντιγράσει ο οργανισμός σου, όλο από αυτό εξαρτάτε...
[/quote]
τελικα η κετοκοναζόλη ειναι dht blocker απο οτι δειχνουν τα πραγματα
Καταγράφηκε
παλια
oral: Proscar 1/4, proscar1/8,proscar 1/16 avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex
τωρα
minox 3ml+airolχ1 επιφανεια nw6
http://www.galinos.gr/
spi
Jr. Member
«
Απάντηση #489 στις:
Ιούλιος 07, 2010, 01:24:37 πμ »
Παράθεση από: Fenimore στις Ιούλιος 06, 2010, 10:02:55 μμ
Δηλαδη αν χρησιμοποιησω μονο κατι ως dht blocker θα εχω επανεκφυση?
Και οταν λες πως θα αντιδρασει ο οργανισμος?με την μινοξ υπαρχει περιπτωση με τις τριχες που θα ριξει στην αρχη να μην ξαναβγουν αλλες και να χειροτερευσει η κατασταση? εγω εβαζα για λιγο καιρο regaine αλλα τωρα το σταματησα μεχρι να τελειωσει το καλοκαιρι.μην νομιζετε για πολυ μερικες μερες.τωρα χρησιμοποιω την κρεμα fungoral και ως σαμπουαν το libroman και της frezyderm.
Καταγράφηκε
spi
Jr. Member
«
Απάντηση #490 στις:
Ιούλιος 07, 2010, 01:30:05 πμ »
Α και τον αφρο τον πουλανε στα φαρμακεια?και επισης με τον αφρο πως θα ειμαστε σιγουροι οτι θα βαλουμε 1ml?υπαρχει κατι που το μετραει?συγγνωμη για τον καταιγισμο των ερωτησεων αλλα θελω να μαθω κατι παραπανω..και ο αφρος μου φαινεται παρα πολυ καλη ιδεα γιατι θα μπορω να τον απλωσω στο μαλλι μου
καλυτερα απο το αλλο
Καταγράφηκε
cool11
Full Member
«
Απάντηση #491 στις:
Ιούλιος 07, 2010, 10:53:17 πμ »
Αν αφηνω το regain στο κεφαλι για 4 ωρες, και μετα λουζομαι, ειμαι ενταξει?
Σε 4 ωρες το απορροφα τελειως, παιρνω ολη την αποτελεσματικοτητα του, οτι εχει να μου δωσει?
Το λεω γιατι το βραδυ θελω να λουζομαι και να ειμαι ετοιμος για την επομενη μερα, και δεν μου βγαινουν οι ωρες.
4 ωρες το revivogen, 4 ωρες μετα το regain, μετα πηγε 12 το βραδυ!
Να κανω το μπανακι μου ή τσαμπα πανε στραφι τα υλικα που βαζω στο κεφαλι?
Καταγράφηκε
heyya
Full Member
Norwood: 2
«
Απάντηση #492 στις:
Ιούλιος 07, 2010, 01:50:04 μμ »
Παράθεση από: spi στις Ιούλιος 07, 2010, 01:30:05 πμ
Α και τον αφρο τον πουλανε στα φαρμακεια?και επισης με τον αφρο πως θα ειμαστε σιγουροι οτι θα βαλουμε 1ml?
Όχι, μόνο νετ για την ώρα. Και υπάρχουν οδηγίες για την εφαρμογή ποσότητας στη συσκευασία!
Παράθεση από: cool11 στις Ιούλιος 07, 2010, 10:53:17 πμ
Αν αφηνω το regain στο κεφαλι για 4 ωρες, και μετα λουζομαι, ειμαι ενταξει?
yeap!
Καταγράφηκε
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
«
Απάντηση #493 στις:
Ιούλιος 07, 2010, 06:36:13 μμ »
Παράθεση από: spi στις Ιούλιος 07, 2010, 01:24:37 πμ
Παράθεση από: Fenimore στις Ιούλιος 06, 2010, 10:02:55 μμ
Δηλαδη αν χρησιμοποιησω μονο κατι ως dht blocker θα εχω επανεκφυση?
Και οταν λες πως θα αντιδρασει ο οργανισμος?με την μινοξ υπαρχει περιπτωση με τις τριχες που θα ριξει στην αρχη να μην ξαναβγουν αλλες και να χειροτερευσει η κατασταση? εγω εβαζα για λιγο καιρο regaine αλλα τωρα το σταματησα μεχρι να τελειωσει το καλοκαιρι.μην νομιζετε για πολυ μερικες μερες.τωρα χρησιμοποιω την κρεμα fungoral και ως σαμπουαν το libroman και της frezyderm.
Μπορεί ναι, μπορεί όχι, αναλόγος τι dht-blocker θα πάρεις..., όταν κάνεις κάποια θεραπεία όλα εξαρτώνται από τον οργανισμό σου, αν δεις στο φορουμ, σε μερικούς δουλεύουν κάποια προιόντα, σε άλλους όχι..., για την μίνοξ στο συγκεκριμένο thread πιστεύω ότι έχουν λυθεί όλες οι απορίες για αυτήν, 33 σελίδες είναι αυτές
Καταγράφηκε
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
spi
Jr. Member
«
Απάντηση #494 στις:
Ιούλιος 07, 2010, 07:50:34 μμ »
Παντως βρε παιδια το εχω απορεια.Γιατι αν σταματησω τη μινοξ,οταν δω καποιο αποτελεσμα ικανοποιητικο,και χρησιμοποιω dht blockers θα χασω τα μαλλια μου?αφου σταματαμε τη δραση της dht γιατι να πεσουν?η μινοξ τα δημιουργει και η σπιρο(πχ) τα κραταει.εψαξα λιγο εδω στο forum αλλα δε βρηκα κατι που να μου δικαιολογει γιατι χανουμε τα μαλλια αν σταματησουμε τη μινοξ,με την προυποθεση βεβαια οτι θα χρησιμοποιεις κατι ως blocker.Μαλιστα να πω ξανα με παραδειγμα,ενας λεει οτι δε ξερουμε αν ισχυει αλλα ποιος το διακινδυνευει...
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
31
32
[
33
]
34
35