Αποστολέας Θέμα: Μύθοι και παραπληροφόρηση...  (Αναγνώστηκε 9003 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giannis13

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+
Απ: Μύθοι και παραπληροφόρηση...
« Απάντηση #45 στις: Σεπτέμβριος 14, 2010, 01:38:55 μμ »
το θεμα ειναι ομως οτι πριν το χειρουργειο δε μπορεις να ξερεις αν εισαι καλος candidate για τους εξης λογους....1)δε ξερεις τι πυκνοτητα εχει το μαλλι σου,2)τι ελαστικοτητα το δερμα σου και 3)το αν εχεις χοντρους θυλακες για καλυψη....

1) μπορεις να δεις αν εχεις πυκνο η αραιο σχετικα μαλλι......ειναι κατι που φαινεται ευκολα πανω κατω.....

2) μπορεις να δεις και την ελαστικοτητα......απλα οσοι δεν εχουν κανει επεμβαση δεν εχουν την πειρα να ξερουν το ποσα θυλακια μπορεις να βγαλεις με την ταδε ελαστικοτητα που εχεις....
εγω πλεον κι αυτο το ξερω πανω κατω.....και οι υπολοιποι φανταζομαι που χειρουργηθηκαν ειναι σε θεση να κρινουν καλα.....

3)αυτο δε το ξερεις....αλλα μπορεις να κοιταξεις τις τριχες σου....και να δεις αν ειναι χοντρες και σκληρες....η μακακες και λεπτες.....η κατι το ενδιαμεσο.......

ΜΕ λιγα λογια ολα αυτα που ρωτησες πανω κατω μπορεις να τα εξετασεις και μονος σου.....
βεβαια δε θα τα πετυχεις ολα ακριβως....αλλα θα εχεις μικρη αποκλιση απ την πραγματικοτητα...

Και το θεμα ειναι οτι εσυ πλεον γνωριζεις πολλα πανω στο θεμα και μπορεις να κανεις ενα πλανο για την επεμβαση αν χρειαστει......
ειναι πολλοι που κανουν επεμβαση στο κουτουρου χωρις να γνωριζουν ολα αυτα και χωρις να κανουν ενα πλανο για το πως θα κινηθουν στο μελλον κ τι περιθωρια κ δυνατοτητες εχουν......
 και δε μιλαω για περιπτωσεις σαν τον κομπ.....που πηγε με ενα αδειο κεφαλι και σου λεει τωρα οσα θυλακια βγουν βγηκαν......μιλαω για περιπτωσεις σαν εμενα......αυτοι πρεπει να εχουν πλανο και εχουν μεγαλυτερο κινδυνο στο μελλον να κανουν το κεφαλι τους ανορθοδοξο αν δε χειριστουν τα πραγματα καλα.......

ναι συμφωνω απολυτα....απλα δεν ηξερα οτι μπορεις να γνωριζεις αυτα τα πραγματα....αρα μπορεις να υπολογισεις τις δυνατοτητες σου....εσυ πανο ποσα μοσχευματα υπολογιζεις οτι μπορεις να βγαλεις σα συνολο?
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη             
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)

Αποσυνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
« Απάντηση #46 στις: Σεπτέμβριος 14, 2010, 01:49:07 μμ »
εγω υπολογιζω οτι απο στριπ εχω καπου στα 8000 και αν κανω εντατικα τα σκαλπ εξερσαιζ μπορει και λιγα ακομα.......και μετα απο φυε κανα 1500 - 2000
δηλαδη με υπολογιζω στο 10ρικο ολα μαζι πανω κατω......αλλα μεχρι να να τελειωσω ολη μου τη δοτρια θα αργησω πιστευω.....επειδη περνω και φινα.....ε ωσπου να μεινω απο δοτρια ελπιζω να εχει βγει κατι αλλο καλυτερο στο χωρο ειτε απο θεραπεια....ειτε απο κλονοποιηση τριχας....
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 14, 2010, 02:02:37 μμ από Panos1982 »
finasteride 1mg/24h    απο  1-3-2009  ως 31-1-2011  (χωρις παρενεργειες )

finasteride 0,5mg/48h     1-2-2011  ως  20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα...  )

Αποσυνδεδεμένος hopefull

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Shaved
« Απάντηση #47 στις: Σεπτέμβριος 15, 2010, 01:23:32 πμ »
παρτε και ενα post για τα average μπορει να ειναι πιο πανω η πιο κατω αναλογα με τη περισταση

There may be differences in this based on
- race,
- size of the head
- scalp donor area laxity
- donor area follicular unit density

But, we will talk about average case.

Option 1-
Strip FUHT - With multiple strip procedures (I do not advise more then 2 full length procedures in a person's life), most people can give 5500 to 7000 FU grafts.

FUSE/fue after strip excision - 1000 to 1500 grafts from scalp safe donor area.

Option 2-
Only FUSE/fue method extraction - 3500 to 5000 grafts.

Αποσυνδεδεμένος lafler

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιανουάριος 18, 2011, 01:52:02 πμ »
Γεια σου Σπυρο.Μολις διαβασα το θεμα σου και ειναι πολυ ενδιαφερον,θα ηθελα να σε ρωτησω αν το στεγνωμα με σεσουαρ(πιστολακι) εχει καποια επιδραση στα μαλλια καθως και αν παιζει ρολο ο τυπος του σεσουαρ :chinscratch .Εχω ακουσει διαφορα γνωμες αν καποιος μπορει να μου απαντησει υπευθυνα θα το εκτιμουσα  :)

Αποσυνδεδεμένος xDante

• Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 5A
« Απάντηση #49 στις: Ιανουάριος 18, 2011, 02:30:38 πμ »
Γεια σου Σπυρο.Μολις διαβασα το θεμα σου και ειναι πολυ ενδιαφερον,θα ηθελα να σε ρωτησω αν το στεγνωμα με σεσουαρ(πιστολακι) εχει καποια επιδραση στα μαλλια καθως και αν παιζει ρολο ο τυπος του σεσουαρ :chinscratch .Εχω ακουσει διαφορα γνωμες αν καποιος μπορει να μου απαντησει υπευθυνα θα το εκτιμουσα  :)

εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις σεσουάρ που έχει κουμπι ετσι ώστε να τα στεγνώνεις με αέρα θερμοκρασίας περιβάλλοντος..... κοινώς χωρίς ζεστό αέρα...
Τοπική εφαρμογή οξυζενε 3% 1/εβδομάδα
περιστασιακό λούσιμο με μαγειρική σόδα
σαμπουάν εμπλουτισμένο με κανέλα 2/εβδομάδα
fungoral shampoo 1-2 εβδομάδα
(rhesus 0+) ;p

Αποσυνδεδεμένος Παναγιωτης

• Ingredient Chemist
  • Global Moderator
  • Open Your Mind . . . And Think
    • Προφίλ
  • Norwood: Less Than 2
« Απάντηση #50 στις: Ιανουάριος 18, 2011, 05:10:51 μμ »

ναι το πιστολακι κανει ζημια στα μαλλια αλλα οχι στον θυλακα

που σημαινει οτι μπορει να σου ""καψει"" το μαλλι  σε συγκεκριμενο μερος
κουρευοντας το συγκεκριμενο μερος  το αφαιρεις και το μαλλι απο πισω ξανα βγαινει κανονικοτατο

εκτος και αν κανεις πιστολακι παρα πολυ συχνα και καταστρεψεις συνεχεια το καινουργιο μαλλι που βγαινει
Addicted to www.hairlossgr.com
Respect to  Ακης .Σπυρος Tropheus & geofish
Best Wishes to All

""""Its not who i am underneath...but what i do that defines me.""""

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Norwood Rider
  • Global Moderator
  • Ride to live, live to ride...
    • Προφίλ
  • Norwood: 3ν
« Απάντηση #51 στις: Ιανουάριος 18, 2011, 06:15:18 μμ »
δεν πρόλαβα να σκεφτώ-άσε που έχω σκουριάσει-για να απαντήσω  :tease:

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ Π.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

Best Sites in Greece