Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Θεραπείες
»
Επιτυχής θεραπεία
»
My results
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
...
5
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: My results (Αναγνώστηκε 15353 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άκης
Hairloss Warrior
Administrator
Φύλο:
Norwood: 2A
My results
«
στις:
Ιανουάριος 11, 2009, 10:17:38 μμ »
Το συγκεκριμένο ποστ δεν ήθελα να το κάνω ακόμη, αλλά επειδή έχει αναφερθεί και σε ποστ αλλά και μου το έχουν προτείνει και με pm (ότι θα έπρεπε δηλαδή να υπάρχει ένα ποστ με θετικά αποτελέσματα, ώστε να μπορούν να βλέπουν τα μέλη και οι επισκέπτες και να ενθαρρύνονται), κάνω την αρχή και βάζω τις δικές μου εικόνες.
Τις συγκεκριμένες, τις έχω ξανά προσθέσει σε άλλο ποστ, αλλά η συγκεκριμένη κατηγορία που τις είχα βάλει είναι κρυφή από επισκέπτες, ενώ αυτήν εδώ όχι. Sorry για την χάλια ποιότητα των πρώτων εικόνων, αλλά το κινητό ήταν απλό. Επίσης, όλες οι εικόνες έχουν τραβηχτεί σε ίδιο περιβάλλον, δηλαδή φωτισμένο δωμάτιο και το κινητό με φλας. Σε όλες τις εικόνες επίσης, έχω τραβήξει τα μαλλιά πίσω, γιατί πάνω δεν έχω πρόβλημα αλλά μπροστά.
Η παρακάτω εικόνα έχει τραβηχτεί πριν αρχίσω οτιδήποτε. Έχω φυσικά χρησιμοποιήσει στο παρελθόν πολλά σκευάσματα του “εμπορίου”, αλλά όχι κάτι αποτελεσματικό.
Η παρακάτω εικόνα έχει τραβηχτεί ακριβώς ένα χρόνο μετά από χρήση Revivogen και Tricomin μόνο. Μπορείτε να παρατηρήσετε ότι όχι μόνο δεν έπεσαν περισσότερο, αλλά και έχουν γίνει ποιο χοντρές. Η εικόνα τραβήχτηκε με το ίδιο κινητό που τραβήχτηκε και η πρώτη και μετά από την χρήση Tricomin.
Η παρακάτω εικόνα τραβήχτηκε Νοέμβρη 2008. Μετά από χρήση μερικών μηνών Rogaine 5% και λίγων μηνών Proscar 1/5. Το Proscar το σταμάτησα και το ξανάρχισα 1-2 φορές.
Η παρακάτω εικόνα τραβήχτηκε χτες. Την τράβηξα για να κρατήσω την εικόνα των μαλλιών προτού ξεκινήσω Spiro. Η συγκεκριμένη είναι μετά από χρήση Super Zix 2 (χωρίς ψευδάργυρο). Δείτε πως έχουν εμφανιστεί μερικές τρίχες στο σημείο όπου υπάρχει ένα μικρό κενό, μπροστά και δεξιά. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο Zix, ή στους μήνες χρήσης του Proscar, αλλά μου περνάει από το μυαλό μήπως οφείλεται στο ότι δεν χρησιμοποιώ πλέον προϊόντα με ψευδάργυρο, ώστε να δω αν κάνει αλληλεπίδραση η μινοξιδίλη με τον ψευδάργυρο. Αυτήν η εικόνα με την παραπάνω, έχουν διαφορά ~2 μηνών. Ήθελα να αφήσω να περάσει περισσότερος καιρός για να το βάλω σε αυτήν την κατηγορία (να δώσω δηλαδή παραπάνω χρόνο στην μινοξ να δράσει χωρίς ψευδάργυρο), αλλά όπως προανέφερα το έκανα για λόγους ενθαρρυντικούς.
Τώρα, η επόμενη θα είναι μετά από 4-5 μήνες και με την χρήση τοπικού Spiro.
Θα ήθελα όσοι έχουν δει κάποια διαφορα, να ανεβάσουν και τις δικές τους εικόνες.
Επεξεργασία 18/02/2009
Η παρακάτω εικόνα είναι μετά από 2μηνη διακοπή μινοξιδίλης και 20ήμερη διακοπή φιναστερίδης. Από την τελευταία εικόνα παραπάνω, υπάρχει διαφορά ~40 ημερών.
Από την διακοπή και της φιναστερίδης, χρησιμοποιώ καθημερινά διάλυμα με Spiro-Duta, Super Zix II Pro (το Pro το πρόσθεσα εγώ
, αφορά την προσθήκη duta στο Zix II).
Επίσης χρησιμοποιώ καμια 10αριά μέρες μια λοσιόν για regrowth και SOD.
«
Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 18, 2009, 07:48:05 μμ από Admin
»
Καταγράφηκε
»
Super Zix
,
Minomuck
,
RejuvePlex
» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.
»
The Player's Diary - Self improvement Blog
Παράθεση
A man can be short and dumpy and getting bald but if he has fire, women will like him - Mae West (1892-1980)
manos
κάλειο το προλαμβάνειν, παρά το θεραπέυειν...
Απλό μέλος
Φύλο:
Απ: My results
«
Απάντηση #1 στις:
Ιανουάριος 12, 2009, 11:30:33 πμ »
''hairloss warrior''
κανονικά...
γεια σου ρε admin αρχηγέ, δώσε μας κουράγιο...
Καταγράφηκε
συγχαρητήρια στους δημιουργούς του site και σε όλους όσους σπαταλάνε το χρόνο τους για το καλό όλων μας!!!
το μεγαλύτερο ποσοστό δερματολόγων της χώρας μας δεν γνωρίζει ουτε το 1/10 όσων έχουν ειπωθεί εδώ μέσα...
welldone guys!!!
VAMPIRIA
Jr. Member
«
Απάντηση #2 στις:
Ιανουάριος 12, 2009, 11:43:43 πμ »
to derma pou den gializei toso stis 2 teleutaies photo mhpws einai logo tou emu oil?
Καταγράφηκε
VAMPIRIA
Jr. Member
«
Απάντηση #3 στις:
Ιανουάριος 12, 2009, 01:22:28 μμ »
mhpws ekane douleia to revivogen sthn diafora pou exoune oi 2 me thn 3 photo?
Καταγράφηκε
tropheus
Hero Member
Φύλο:
Norwood: 2
«
Απάντηση #4 στις:
Ιανουάριος 12, 2009, 02:56:45 μμ »
Φίλε Άκη συγχαρητήρια... ΤΡΟΜΕΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ !!!
Νομίζω ότι την τρομερή διαφορά την έκαναν το Regain και το Proscar. Φαίνεται ότι αντιδράς πολύ καλά.
Σε 5-6 μήνες θα δεις σίγουρα και πιο γεμάτη τρίχα με τη χρήση της spiro.
KEEP WALKING
Καταγράφηκε
2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine
barman
Full Member
«
Απάντηση #5 στις:
Ιανουάριος 12, 2009, 03:02:20 μμ »
οντως πολυ καλα αποτελεσματα...απλα ο ακης εχει και κατι που πολυ λιγοι εχουν....επιμονη και κουραγιο!!!
Καταγράφηκε
magic810
Sr. Member
Φύλο:
When the MONEY talks....the WORLD listen....!!
Norwood: 1,5
«
Απάντηση #6 στις:
Ιανουάριος 13, 2009, 12:33:31 πμ »
ΑΚΗ τελικα νομιζω οτι η φιναστεριδη με την μινοξιδιλη ειναι απλα αναντικαταστατα.....
νομιζω οτι τελικα καλο το revivogen και ολα τα σχετικα αλλα πιστευω οτι τα παραπανω που αναφερω σου εδωσαν απλα εκπληκτικα αποτελεσματα......ειναι φανερη η διαφορα που εχεις μετα την χρηση μινοξιδιλης μερικων μηνων...
και αν συνεχισεις ετσι σε βλεπω απο admin να την κανεις απο το foroum αφου δεν θα σου χρειαζεται πια......
Ενα πραγμα συνηδητοποιησα σημερα οτι καλα ολα τα φυσικα και τα σχετικα αλλα τελικα δεν ειναι τυχαια FDA APPROVED
Καταγράφηκε
Regaine x 2
Proscar 1/5
Τελος τα πειραματα.....!!!
Άκης
Hairloss Warrior
Administrator
Φύλο:
«
Απάντηση #7 στις:
Ιανουάριος 13, 2009, 09:56:49 μμ »
Όντως magic. Άλλωστε δεν τα λένε έτσι big3.
Η διαφορά, ειδικά τελευταία μου φαίνεται και στο μάτι. Και δεν κάνω πλάκα, την παρασκευη με ρώτησε ένας στην δουλειά αν έβαλα τπτ μαλλιά στο l********...
Παράθεση από: manos στις Ιανουάριος 12, 2009, 11:30:33 πμ
γεια σου ρε admin αρχηγέ, δώσε μας κουράγιο...
Έτσι. Αμα έχεις κουράγιο και κρατήσεις το πείσμα σου για τουλάχιστον 8 μήνες, θα είσαι καλά μετά. Απλώς κόλλησε με μία θεραπεία και μείνε εκεί. Μην κοιτάζεσαι συνέχεια και μην σκέφτεσαι "θα κάνει όντως δουλειά σε μένα; Να δοκιμάσω κάτι άλλο;" κλπ (γενικά αναφέρομαι). Α και το κυριότερο, μην ακους κανέναν που θα σου πει ότι κάνεις βλακείες (έτσι μου το έλεγαν εμένα), δεν θα δεις τπτ κλπ. Αυτοι κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από τα sides των προϊόντων.
Παράθεση από: VAMPIRIA στις Ιανουάριος 12, 2009, 11:43:43 πμ
to derma pou den gializei toso stis 2 teleutaies photo mhpws einai logo tou emu oil?
Στην 2η μόλις είχα βγει από το μπάνιο και είχα βάλει tricomin. Γι'αυτό γυαλίζει έντονα.
Έχω και λιπαρό δέρμα πάντως. Οι υπόλοιπες, με τόσα που βάζω στο κεφάλι, το λάδι του δέρματος δεν έχει χώρο πλέον
Παράθεση από: VAMPIRIA στις Ιανουάριος 12, 2009, 01:22:28 μμ
mhpws ekane douleia to revivogen sthn diafora pou exoune oi 2 me thn 3 photo?
Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Γενικά το revivo το "αγαπώ" γιατί μου σταμάτησε την τριχόπτωση. Ο λόγος που ψάχτηκα, πριν κάνω οτιδήποτε, ήταν ένα "τρελό" και υπερβολικό shedding που είχα εκείνη την περίοδο. Μιλάμε, "κουνούσα" τα μαλλιά και έπεφταν οι τρίχες βροχή. Και μου σταμάτησε αυτό, μετά από μερικούς μήνες.
Βέβαια, αν δεις την 1η εικόνα, φαντάσου να μου έχουν πέσει τα μισά μπροστά σε 3 εβδομάδες (από το revivogen). Εκεί να δεις τι τράβηξα (ψυχολογικά) μέχρι να ξαναβγουν...
Παράθεση από: tropheus στις Ιανουάριος 12, 2009, 02:56:45 μμ
Φίλε Άκη συγχαρητήρια... ΤΡΟΜΕΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ !!!
Νομίζω ότι την τρομερή διαφορά την έκαναν το Regain και το Proscar. Φαίνεται ότι αντιδράς πολύ καλά.
Σε 5-6 μήνες θα δεις σίγουρα και πιο γεμάτη τρίχα με τη χρήση της spiro.
KEEP WALKING
Όντως αυτά τα δυο μου έδωσαν άλλη εμφάνιση στο μαλλί, ποιο πυκνό.
Ελπίζω Spiro θέλοντως να δω τπτ παραπάνω.
Καταγράφηκε
»
Super Zix
,
Minomuck
,
RejuvePlex
»
Παράθεση
A man can be short and dumpy and getting bald but if he has fire, women will like him - Mae West (1892-1980)
Σπύρος
Norwood Rider
Global Moderator
Φύλο:
Ride to live, live to ride...
Norwood: 3ν
«
Απάντηση #8 στις:
Ιανουάριος 14, 2009, 01:04:23 μμ »
νόμιζα ότι το θέμα επιτυχείς θεραπείες θα το κρατούσαμε κλειδωμένο...
άσε που δεν έγραφα,γιατί νόμισα ότι το'χουμε μόνο για ανάγνωση...
Α Κ Η Ζ Ο Ύ Μ Ε M A R L E Y Ν Α Σ Ε 'Δ Ο Ύ Μ Ε !!!
θα ήθελα να παρακαλέσω όλους 'μας να κάνουμε post σε νέο θέμα τα μικρά/μεγάλα αποτελέσματά 'μας- κάτι πρέπει να δείξουμε και να παραδειγματίσουμε/ενθαρύνουμε...
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 14, 2009, 01:56:27 μμ από _SPIROS
»
Καταγράφηκε
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ Π.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
Παναγιωτης
Ingredient Chemist
Global Moderator
Φύλο:
Open Your Mind . . . And Think
Norwood: Less Than 2
«
Απάντηση #9 στις:
Ιανουάριος 14, 2009, 05:07:55 μμ »
καλο ειναι οσοι κρινουν αδικα το ρεβιβο και
μας λενε οτι συνεχεια μιλαμε για αυτο
να ριξουν μια ματια σε αυτο το ποστ
Καταγράφηκε
Addicted to
www.hairlossgr.com
Respect to Ακης .Σπυρος Tropheus & geofish
Best Wishes to All
""""Its not who i am underneath...but what i do that defines me.""""
Death Valley
Jr. Member
«
Απάντηση #10 στις:
Ιανουάριος 24, 2009, 12:54:44 μμ »
Πολυ καλα αποτελεσματα.
Καταγράφηκε
VAMPIRIA
Jr. Member
«
Απάντηση #11 στις:
Απρίλιος 30, 2009, 05:26:24 μμ »
Ακη ειχες σταματησει το proscar και βλεπω οτι το ξανα αρχισες, εγινε κατι μετα την διακοπη?
Καταγράφηκε
Άκης
Hairloss Warrior
Administrator
Φύλο:
«
Απάντηση #12 στις:
Μάιος 02, 2009, 09:06:48 μμ »
Όπως έχω ξαναπεί, το σταμάτησα για να δοκιμάσω την ντούτα.
Το ξανα ξεκίνησα γιατί είδα τριχόπτωση.
Πάντως, ενημερωτικά, με 0.8mg την ημέρα, δεν είδα κανένα side...
Κατα τα άλλα η τριχόπτωση καλά κρατεί...
Καταγράφηκε
»
Super Zix
,
Minomuck
,
RejuvePlex
»
Παράθεση
VAMPIRIA
Jr. Member
«
Απάντηση #13 στις:
Μάιος 22, 2009, 02:42:33 μμ »
Ακη σταματησε η τριπτωση?
σε ποιο μηνα χρησης proscar ειδες επανέκφυση?
ποια πιστευεις οτι ειναι η καταλληλοτερη δοση proscar για συντηρηση?
Καταγράφηκε
Άκης
Hairloss Warrior
Administrator
Φύλο:
«
Απάντηση #14 στις:
Μάιος 22, 2009, 04:31:33 μμ »
Μειώθηκε. Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς, γιατί έβαζα πολλά μαζί. Υπολόγισε πάντως κανα 5μηνο ότι είδα αλλαγές, αλλα παράλληλα έβαζα και Revivogen.
Καταγράφηκε
»
Super Zix
,
Minomuck
,
RejuvePlex
»
Παράθεση
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
...
5
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Greek HairLoss Community