Αποστολέας Θέμα: hairloss gr?  (Αναγνώστηκε 640 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος XxxxX (4os logariasmos)

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
hairloss gr?
« στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 06:04:38 μμ »
προς μελη του hairloss.με λιγα λογια το σαιτ ειναι απ*τη απλα τα παιρνουν για προωθουν προοιοντα και οποιος τους την χαλαει το κανουν περα .εγω απλα ειπα πως με το ριγκειν επαθα ερεθισμους με την φινα ειχα τρελλες παρενεργειες που δεν εχουν φυγει 100% και το ρεβινογκεν δεν εκανε τιποτα απολυτως και διαγραφουν τους λογαριασμους μου .κατι τυποι εδω μεσα σαν τον ferimore θα με βρουν μπροστα τους τους προκαλω να γινει μια συναντηση καπου να δουμε αν θα εμφανιστει καμια κοτα απο αυτους.σας το λεω και θα με θυμηθειτε συναντηση δεν προκειτε να γινει ποτε γιατι η δουλεια ειναι εντελως μουφα.μην μασατε απο οτι διαβαζετε εδω μεσα μονο απο προσωπικη εμπειρια μπορειτε να εχετε αποψη οπως εγω που ξερω πολυ καλα πως Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ απ*τΗ  που καποιοι θυσαυριζουν εις βαρος αλλων .ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥς ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ απο δω μεσα γιατι αν δεν μπορεις να εκφραζεις ελευθερα την γνωμη σου σε ενα φορουμ η δουλεια βρωμαει και πρεπει να κλεισει. θα τα ξαναπουμε συντομα!

Αποσυνδεδεμένος somari

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2(?) + Vertex
Απ: hairloss gr?
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 06:14:06 μμ »
προς μελη του hairloss.με λιγα λογια το σαιτ ειναι απ*τη απλα τα παιρνουν για προωθουν προοιοντα και οποιος τους την χαλαει το κανουν περα .εγω απλα ειπα πως με το ριγκειν επαθα ερεθισμους με την φινα ειχα τρελλες παρενεργειες που δεν εχουν φυγει 100% και το ρεβινογκεν δεν εκανε τιποτα απολυτως και διαγραφουν τους λογαριασμους μου .κατι τυποι εδω μεσα σαν τον ferimore θα με βρουν μπροστα τους τους προκαλω να γινει μια συναντηση καπου να δουμε αν θα εμφανιστει καμια κοτα απο αυτους.σας το λεω και θα με θυμηθειτε συναντηση δεν προκειτε να γινει ποτε γιατι η δουλεια ειναι εντελως μουφα.μην μασατε απο οτι διαβαζετε εδω μεσα μονο απο προσωπικη εμπειρια μπορειτε να εχετε αποψη οπως εγω που ξερω πολυ καλα πως Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ απ*τΗ  που καποιοι θυσαυριζουν εις βαρος αλλων .ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥς ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ απο δω μεσα γιατι αν δεν μπορεις να εκφραζεις ελευθερα την γνωμη σου σε ενα φορουμ η δουλεια βρωμαει και πρεπει να κλεισει. θα τα ξαναπουμε συντομα!

Eννοείται ρε, ο Fenimore είναι geoulas και προωθεί προιόντα, για αυτό και μας τα έχει πρήξει με το Ζιx και λέει ότι είναι επιτυχημένη θεραπεία, τον πληρώνει η εταιρεία που...το βγάζει..η...ωπα... wait...

μεγάλε τυφλώνει ρε
Super Zix II (από 8/1/2012)
Skinoren Azelaic Acid Cream 20% (από 22/1/2012 / τέλος μετά από Shedding)

Αποσυνδεδεμένος somari

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 06:16:58 μμ »
κατι τυποι εδω μεσα σαν τον ferimore θα με βρουν μπροστα τους τους προκαλω να γινει μια συναντηση καπου να δουμε αν θα εμφανιστει καμια κοτα απο αυτους.

πάρε φορα από το Κάιρο και έλα... beep beep beep
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 04, 2012, 06:53:58 μμ από Fenimore »

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 06:44:11 μμ »
Καταρχήν τον όνομα είναι Fenimore με "n", και όχι "r".

Το ban το είχες πάρει για μαζικό spamming αγνοώντας επανηλημένος προιδοποιήσεις δικές μου και άλλων mod παλαιότερα. Όπως έγινε ban και αυτός ο λογαριασμός.

Τα μηνύματά σου του αρχικού λογαριασμού σου (XxxxX) υπάρχουν ακόμα στο φόρουμ και δεν έχουν σβηστεί. Εδώ είναι και τα 150 που έχεις γράψει http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?action=profile;area=showposts;sa=messages;u=302 και ας τα δει όποιος θέλει για επιβεβαίωση, και για την φίνα που είπeς για μόνιμες παρενέργειες, και όλο το κράξιμο των άλλων θεραπειών που έχεις κάνει.

Δεν είναι δικό μου πρόβλημα και των άλλων μελλών το αν εσυ δεν έβγαλες μαλλιά με καμία θεραπεία.

Εσύ είσαι ο τόσο μάγκας που θέλει συνάντηση, αλλά εσύ είσαι αυτός που βρίζει και απειλεί με pm πίσω από την οθόνη.

Όποιο λογαριασμο και να φτιάξεις θα ban-άρετε, στείλε mail στον admin και αν σου επιτρέψει να ξανασυμμετάσχεις στο φόρουμ δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν  1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου (Daily)
Τα αποτελέσματα μου εδώ (updated)

Αποσυνδεδεμένος MANKAR

• Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2-γενικη αραιωση μικρου βαθμου+κροταφοι
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 06:54:09 μμ »
Καταρχήν τον όνομα είναι Fenimore με "n", και όχι "r".

Το ban το είχες πάρει για μαζικό spamming αγνοώντας επανηλημένος προιδοποιήσεις δικές μου και άλλων mod παλαιότερα. Όπως έγινε ban και αυτός ο λογαριασμός.

Τα μηνύματά σου του αρχικού λογαριασμού σου (XxxxX) υπάρχουν ακόμα στο φόρουμ και δεν έχουν σβηστεί. Εδώ είναι και τα 150 που έχεις γράψει http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?action=profile;area=showposts;sa=messages;u=302 και ας τα δει όποιος θέλει για επιβεβαίωση, και για την φίνα που είπeς για μόνιμες παρενέργειες, και όλο το κράξιμο των άλλων θεραπειών που έχεις κάνει.

Δεν είναι δικό μου πρόβλημα και των άλλων μελλών το αν εσυ δεν έβγαλες μαλλιά με καμία θεραπεία.

Εσύ είσαι ο τόσο μάγκας που θέλει συνάντηση, αλλά εσύ είσαι αυτός που βρίζει και απειλεί με pm πίσω από την οθόνη.

Όποιο λογαριασμο και να φτιάξεις θα ban-άρετε, στείλε mail στον admin και αν σου επιτρέψει να ξανασυμμετάσχεις στο φόρουμ δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
προωθεις το πρασινο σαπουνι και την φυτικη dht blocker που φτιαχνεις ο ιδιος!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
  ΤΩΡΑ
fungoral shampoo, πρασινο σαπουνι

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 06:55:53 μμ »
προωθεις το πρασινο σαπουνι και την φυτικη dht blocker που φτιαχνεις ο ιδιος!!!!

Αυτό ακριβώς, αν ήθελα να πουλήσω κάτι, δεν θα έφτιαχνα οδηγούς στο site που να εξηγούν πως να τα φτιάξει ο καθένας μόνος του  ;)

Αποσυνδεδεμένος somari

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 06:57:47 μμ »
Πότε θα μαζευτούμε να ξεβρακώσουμε τον Fenimore?

Αποσυνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
    • Προφίλ
  • Norwood: 2A
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 06:59:23 μμ »
Άντε να δούμε πόσοι μακάκες και κομπλεξικοί θα έρθουν ακόμη...
» Super Zix, Minomuck, RejuvePlex

» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.

» The Player's Diary - Self improvement Blog

Παράθεση
A man can be short and dumpy and getting bald but if he has fire, women will like him - Mae West (1892-1980)

Αποσυνδεδεμένος MANKAR

• Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2-γενικη αραιωση μικρου βαθμου+κροταφοι
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 07:10:33 μμ »
λογικο ειναι σε ενα site με τοση μεγαλη απηχηση θα υπαρχουν και αυτα τα ατομα!!!!! :argue
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
  ΤΩΡΑ
fungoral shampoo, πρασινο σαπουνι

Αποσυνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
    • Προφίλ
  • Norwood: 2A
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 07:16:18 μμ »
λογικο ειναι σε ενα site με τοση μεγαλη απηχηση θα υπαρχουν και αυτα τα ατομα!!!!! :argue
Μα ξέρεις ποιο είναι το περίεργο; Άντε και καλά δεν γουστάρουν να κάνουν κάτι στα μαλλιά τους, ή δεν είδαν το ονειρεμένο τους αποτέλεσμα, τι θέλουν να το παίξουν και γράφουν ότι να'ναι;
Κομπλεξικοί είναι θα μου πεις  :chinscratch
» Super Zix, Minomuck, RejuvePlex

» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.

» The Player's Diary - Self improvement Blog

Παράθεση
A man can be short and dumpy and getting bald but if he has fire, women will like him - Mae West (1892-1980)

Αποσυνδεδεμένος Don Corleone

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 09:13:08 μμ »
Για πολλες κουραδες.... ;D

και φυσικα τσαμπα μαγκια οπως οι χασαπηδες οι οποιοι ομως μετα ακυρωναν τις συναντησεις...

Γερη κωμωδια,πιστη στα παραδοσιακα ελληνικα προτυπα... :D

Αποσυνδεδεμένος xk

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v+
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 09:39:30 μμ »
θεος :worshipper ξεχυλιζει τεστοστερονη γι αυτο δεν τον πιανουν τα φαρμακα,εχει πανω απο τα φυσιολογικα
H ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΤΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΣ

Αποσυνδεδεμένος _damn_

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 01:01:00 πμ »

:chinscratch Τετάρτη στις 21:27, πλατεία Βούλας;

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 01:14:39 μμ »

Πω πω μίσος...  :12m: :-*

Αποσυνδεδεμένος sito

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 με αραίωση σε NW5a
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 01:46:35 μμ »

και όταν σκάσει κροτίδα ορμάμε...  :knup:
Minoxidil 5% 1ml/2*day (01/09 - 06/09) 1ml/day (06/09 - τώρα)
SuperZix II 2ml/2*day (07/11 - τώρα)
Fungoral 2% Ανά 3-4 μέρες περίπου (12/08 - τώρα)
1/5 Proscar (12/08 - 02/09)
Homemade Spiro 2% (02/09 - 06/09)
Revivogen 2ml/day (06/09 - 06/11) 
Τα αποτελέσματα μου http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1603.msg27833.html#msg27833

Best Sites in Greece