Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Θεραπείες
»
Γενική συζήτηση για θεραπείες
»
Aλλαγη θεραπειας με πολυ καλα αποτελεσματα
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Aλλαγη θεραπειας με πολυ καλα αποτελεσματα (Αναγνώστηκε 1095 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Geros86
Jr. Member
Aλλαγη θεραπειας με πολυ καλα αποτελεσματα
«
στις:
Ιανουάριος 30, 2012, 03:51:50 μμ »
Τους τελευταιους 3-5 μήνες παρατηρώ απότομη πτωση ιδίος τους 2 τελευταιους και σκεφτομαι να αλλάξω την θεραπεία μου (θεραπεια που εφάρμοζα αρκετα χρόνια κ πιστευω πως ειχε αποτέλεσμα)
Η θεραπεια μου ειναι regain (6 ψεκασμούς ημερισίως) revivogen μια φορά την μερα. Λουσιμό με revivogen καθημερινά και fungoral 1με2 φορές την βδομάδα. Το regain προσπαθώ κ το τηρώ αυστηρα καθε μερα, το revivogen που κ που 1-2 φορες την βδομάδα τυχαινει κ δεν το βάζω. Σημαντική σημειωση οτι πριν απο αυτο το χρονικό διαστημα που αναφερω (4 μηνες) και για ενα μηνα ειχα διακόπσει την παραπάνω θεραπεια κ έβαζα κατι αμπούλες τις kerastas.
Σκεφτόμουνα μηπως αρχιζα κανα proscar ή κατι αλλο δεν ξερω. Ο ρυθμός των τελευταίων μηνών με ανησυχεί ιδιαιτερα.
«
Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 07, 2012, 06:09:23 μμ από Geros86
»
Καταγράφηκε
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: 2-γενικη αραιωση μικρου βαθμου+κροταφοι
Απ: Αποτομη πτώση αλλαγη θεραπειας
«
Απάντηση #1 στις:
Ιανουάριος 30, 2012, 04:31:16 μμ »
καλησπερα φιλε , μπορεις να ανεβασεις καμια φωτο να δουμαι το προβλημα σου???
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
ΤΩΡΑ
fungoral shampoo, πρασινο σαπουνι
Geros86
Jr. Member
«
Απάντηση #2 στις:
Ιανουάριος 31, 2012, 12:47:06 πμ »
Οι περισσοτερες photos ειναι κατω απο φως οπου φαινεται πιο εντονο το προβλημα (ενω δεν ειναι τοσο πολυ) Οι 3 στο τελος ειναι κατω απο εντονο φως και με ριγμενα τα μαλλια κατω ενω στις υπολοιπες ειναι σηκωμενα πανω. Θα βγαλω και αλλες την μερα με φυσικό φωτισμό.
http://imageshack.us/g/43/20120131002317.jpg/
Καταγράφηκε
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #3 στις:
Ιανουάριος 31, 2012, 11:53:27 πμ »
οντως φιλε εχεις καποιο μικρο προβλημα , αλλα να συνεχισεις την μινοξιδιλη μην τη σταματησεις!!!!εμενα μου φαινετε παραξενο ενω χρισημοποιεις ragaine ανοιξανε τοσο γρηγορα οι κροταφοι σου!!!σιγουρα βαζεις καθε μερα?
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
ΤΩΡΑ
Geros86
Jr. Member
«
Απάντηση #4 στις:
Ιανουάριος 31, 2012, 04:05:30 μμ »
Ναι καθε μέρα βάζω! Την σταματαω για 2 βδομάδες το καλοκαιρι και τωρα για 1,5 μηνα που τα σταματησα όλα κ εβαζα τις αμπούλες. Γενικώς μπορει να τύχει καμια φορα μες τον μηνα να μην βάλω (αλλα το πολυ να εχει γίνει για 2 μερες/μηνα το μεγιστο) Επίσης αν υπερβώ την δόση και βαλω λιγο παραπανω μετα εχω ξηροδερμία στους κροταφους (ενω το κεφαλι μου ειναι πολυ λυπαρό)
Γενικώς αραιωση εχω παρατηρησει απο τα 18 μου και απο τοτε βαζω ασταματητα "σχεδον" regain. H αραιωση απο τοτε προχωράει με αργους ρυθμούς. Τους τελαυταιους μηνες όμως παρατηρώ εντονη αραιωση κυριως στους κροταφους και στην συνεχεια τους προς τα πισω. Το υπολοιπο μερος της κεφαλης πιστευω αραιωνει με πολυ πιο αργους ρυθμους (αμελητεα θα έλεγα)
Καταγράφηκε
xk
Full Member
Φύλο:
Norwood: 3v+
«
Απάντηση #5 στις:
Ιανουάριος 31, 2012, 05:32:03 μμ »
οντως κατι δε παει καλα...και το μαλλι φαινεται σε κακη κατασταση...
για μενα κανε ενα μικρο διαλλειμα απο ολα για μια βδομαδα...και ξεκινα παλι μονο regaine...σταματα τελειως fungoral k revivo μιας και ειναι αμφιλεγομενα τα συγκεκριμενα και φαινεται οτι σε σενα δε κανουν τιποτα.
οποτε εχεις το στανταρ regaine(γνωμη μου καθε φορα πριν την εφαρμογη κανε ενα μικρο 2λεπτο μασαζακι στο σκαλπ σου...) και απο κει και περα πρεπει να μπει κατι καινουργιο στο κεφαλι σου...μπορεις αν θελεις να παρεις προσκαρ ή να φτιαξεις κανενα zixii...η να ξεκινησεις με nanoxidil k spectral f7 αν και δε ξερουμε αποτελεσματα ακομα.και αλλαξε και σαμπουαν μπας και παρεις και τιποτα απο κει.
Καταγράφηκε
H ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΤΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΣ
Geros86
Jr. Member
«
Απάντηση #6 στις:
Ιανουάριος 31, 2012, 06:35:52 μμ »
Σαμπουαν πιο προτινεις? Γενικως εχω πολυ λιπαρο μαλλι. Για proscar τι δόση να ξεκινήσω, πόσο κοστίζει, θέλει ιατρική συνταγή?
Καταγράφηκε
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #7 στις:
Ιανουάριος 31, 2012, 07:27:35 μμ »
Παράθεση από: Geros86 στις Ιανουάριος 31, 2012, 06:35:52 μμ
Σαμπουαν πιο προτινεις? Γενικως εχω πολυ λιπαρο μαλλι. Για proscar τι δόση να ξεκινήσω, πόσο κοστίζει, θέλει ιατρική συνταγή?
για σαμπουαν σου προτινω πρασινο σαπουνι το οποιο καταπολεμα την λυπαροτητα και γενικα μπορεις να το βαζεις και καθε μερα στο λουσιμο!!!!
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
ΤΩΡΑ
Geros86
Jr. Member
«
Απάντηση #8 στις:
Ιανουάριος 31, 2012, 10:06:07 μμ »
Το πρασινο σαπούνι που πουλανε στα super market? Δεν το ηξερα οτι κανει για τα μαλλια νομιζα μονο για τα χερια πως ήταν. Και πως το εφαρμόζω? Το αφηνω μερικά λεπτα στα μαλλια?
Καταγράφηκε
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
«
Απάντηση #9 στις:
Ιανουάριος 31, 2012, 10:11:33 μμ »
Παράθεση από: Geros86 στις Ιανουάριος 31, 2012, 10:06:07 μμ
Το πρασινο σαπούνι που πουλανε στα super market? Δεν το ηξερα οτι κανει για τα μαλλια νομιζα μονο για τα χερια πως ήταν. Και πως το εφαρμόζω? Το αφηνω μερικά λεπτα στα μαλλια?
Ναι κάνει για τα μαλλιά και είναι πολύ πιο φιλικό για το δέρμα από τα κοινά σαμπουάν, Σαπουνίζεις τα χέρια πρώτα και μετά τα βάζεις στα μαλλιά. Μην τρήβεις κατευθείαν το καλούπι πάνω στα μαλλιά γιατί τραβάει τις τρίχες. Δεν χρειάζετε να το αφήσεις, σαπουνίζεις και το ξεβγάζεις αμέσως.
Καταγράφηκε
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν
1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
somari
Full Member
Norwood: 2(?) + Vertex
«
Απάντηση #10 στις:
Ιανουάριος 31, 2012, 11:10:56 μμ »
Nαι αλλά αν υπάρχει πιτυρίδα...;;;
Καταγράφηκε
Super Zix II (από 8/1/2012)
Skinoren Azelaic Acid Cream 20% (από 22/1/2012 / τέλος μετά από Shedding)
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
«
Απάντηση #11 στις:
Ιανουάριος 31, 2012, 11:12:48 μμ »
Παράθεση από: somari στις Ιανουάριος 31, 2012, 11:10:56 μμ
Nαι αλλά αν υπάρχει πιτυρίδα...;;;
Σαμπουάν κετοκοναζόλης, παράλληλα με πράσινο σαπούνι ή οποιοδήποτε άλλο σαμπουάν.
Καταγράφηκε
1 x 2ml/day
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
somari
Full Member
Norwood: 2(?) + Vertex
«
Απάντηση #12 στις:
Φεβρουάριος 01, 2012, 12:04:21 πμ »
Ναι αλλά την κετοκοναζόλη δε την τολμώ για πάνω από 1φορά ανα βδομάδα...
Καταγράφηκε
Super Zix II (από 8/1/2012)
Skinoren Azelaic Acid Cream 20% (από 22/1/2012 / τέλος μετά από Shedding)
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
«
Απάντηση #13 στις:
Φεβρουάριος 01, 2012, 12:15:11 πμ »
Παράθεση από: somari στις Φεβρουάριος 01, 2012, 12:04:21 πμ
Ναι αλλά την κετοκοναζόλη δε την τολμώ για πάνω από 1φορά ανα βδομάδα...
Όχι καθημερινό λούσιμο εννοείτε, παράλληλα, 2-3 λουσίματα με σαμπουαν κετοκοναζόλης και τις υπόλοιπες με πράσινο σαπουνι ή οτιδηποτε άλλο.
Καταγράφηκε
1 x 2ml/day
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #14 στις:
Φεβρουάριος 01, 2012, 12:17:23 μμ »
Παράθεση από: Fenimore στις Φεβρουάριος 01, 2012, 12:15:11 πμ
Όχι καθημερινό λούσιμο εννοείτε, παράλληλα, 2-3 λουσίματα με σαμπουαν κετοκοναζόλης και τις υπόλοιπες με πράσινο σαπουνι ή οτιδηποτε άλλο.
αυτο κανω και εγω τωρα πρασινο σαπουνι 5 φορες την εβδομαδα και σαμπουαν fungoral 2 μερες οχι συνεχομενες ομως!!!μπορω τα πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!!!!το μονο που μπορει να αλλαξω ειναι να παρω αλλη μαρκα πρασινου σαπουνιου!!!
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
ΤΩΡΑ
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Greek HairLoss Community