Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μπλα μπλα
»
Βαψιμο γκρι τριχων σε ανδρικο κεφαλι
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
[
4
]
5
6
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Βαψιμο γκρι τριχων σε ανδρικο κεφαλι (Αναγνώστηκε 28353 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
cool11
Full Member
Απ: Βαψιμο γκρι τριχων σε ανδρικο κεφαλι
«
Απάντηση #45 στις:
Ιανουάριος 26, 2010, 08:19:21 μμ »
Αυτο εδω
http://www.ciao.co.uk/Grecian_2000_Foam__5337781
το γνωριζει κανεις? Το εχω δει στο hondos και το εισαγει η εταιρια 'παπαελληνας'.
Καταγράφηκε
2505
Απλό μέλος
«
Απάντηση #46 στις:
Ιανουάριος 29, 2010, 08:07:28 μμ »
για το
just men
της wella εχει ακουσει κανείς???
Καταγράφηκε
cool11
Full Member
«
Απάντηση #47 στις:
Μάρτιος 04, 2010, 06:27:55 μμ »
Κυκλοφορεί ακομη η σειρα just men?
Καταγράφηκε
Nikmel
Απλό μέλος
«
Απάντηση #48 στις:
Μάρτιος 09, 2010, 09:11:22 μμ »
Ένα site με διάφορα προϊόντα για γκρίζα μαλλιά.
http://www.no-gray-hair.com/
Ενδιαφέρον φαίνεται αυτο: Gray Hair Kit: Emu Shampoo and Conditioner Combo
Καταγράφηκε
Ivan
Απλό μέλος
«
Απάντηση #49 στις:
Μάρτιος 10, 2010, 12:53:22 πμ »
για σας, μηπως ξερει κανενας που μπορω να βρω το viva wella,αν οχι καποιο σε αυτη τη φαση εξισου καλο
Καταγράφηκε
nathens
Απλό μέλος
Norwood: 2
«
Απάντηση #50 στις:
Μάρτιος 13, 2010, 10:51:39 μμ »
Παράθεση από: Ivan στις Μάρτιος 10, 2010, 12:53:22 πμ
για σας, μηπως ξερει κανενας που μπορω να βρω το viva wella,αν οχι καποιο σε αυτη τη φαση εξισου καλο
Καλα και αυτοι στην wella εκοψαν ενα προιον και δεν εβγαλαν κατι αλλο να το αντικαταστήσουν, δλδ τι μ@#@$ες ειναι!!!
Καταγράφηκε
cool11
Full Member
«
Απάντηση #51 στις:
Απρίλιος 11, 2010, 05:03:14 μμ »
Τελικα δεν υπαρχει ενας ευχρηστος τροπος do-it-yourself στο σπιτι, στον οποιο να συμφωνουμε οι πιο πολλοι, για να καλυψουμε τις γκριζες τριχες μας; Μιλω για περιορισμενο αριθμων γκριζων, αν βγουν πολλες σιγουρα η καλυψή τους θα ειναι συνθετη υποθεση.
Σε μενα το προβλημα ειναι κυριως στους κροταφους.
Καταγράφηκε
tyxaios
Απλό μέλος
«
Απάντηση #52 στις:
Απρίλιος 12, 2010, 01:31:46 πμ »
Φίλοι καλησπέρα.Εγω ειμαι 30 και εδω και κανα 2 χρονια χρησιμοποιω το pigment mousse της wella.Τελικά σκέφτομαι ότι το βάζω γιατί απλά οι αλλοι είναι κομπλεξικοί και στενόμυαλοι και θεωρούν ότι κάποιος γέρασε αν δουν σ'αυτόν άσπρες τρίχες.Και όλοι λένε: πωπω...πως ασπρισες....γιατί ρε συ? Γερασες κι εσυ...κλπκλπ Τελοσπάντων.Το προιον αυτό είναι μεν καλό αν το βαζεις τακτικά.Ειναι αφρός, έυκολο στη χρήση.Αλλά έχει κάποιο μειονεκτήματα.Αν δεν το βάλεις μετά την 4-5 μέρα, παρατηρώ τις τρίχες να γίνονται λίγο θαμπό κίτρινο-καφέ.Εγώ παίρνω το καστανό.Όταν επαιρνα το μαύρο, οι τρίχες γίνονταν κόκκινες μετά από λίγες μέρες!Το μαύρο όμως είναι αρκετά μαύρο! Το παίρνω από το ιντερνετ περίπου 13-14 Ευρώ το μπουκάλι αντί 20+ που έχει εδώ στα κομμωτήρια.Το παίρνω από ένα γερμανικό site.Είμαι αρκετά ευχαριστημένος αν και θα θελα κάτι που να είναι λίγο πιο φυσικό και να μην χρειάζεται καθε 3-4 μέρες εφαρμογή.Ευχαριστώ
Καταγράφηκε
cool11
Full Member
«
Απάντηση #53 στις:
Απρίλιος 12, 2010, 07:08:58 μμ »
tyxaios πολυ ενδιαφερουσα η εμπειρια σου. Αλλα μπερδευτηκα γιατι οι συμφορουμιτες λενε οτι η wella κατηργησε τη σειρα just men. Και με ενα προχειρο ψαξιμο στο google ειδα οτι το pigment mousse της wella ειναι σε αυτη τη σειρα! Τελικα, τι ισχυει, κυκλοφορει η σειρά just men και το pigment mousse ή οχι?
---
Ποσο καιρο βγαζεις με ενα μπουκαλι?
Καταγράφηκε
nathens
Απλό μέλος
«
Απάντηση #54 στις:
Απρίλιος 12, 2010, 10:04:36 μμ »
Παράθεση από: tyxaios στις Απρίλιος 12, 2010, 01:31:46 πμ
Φίλοι καλησπέρα.Εγω ειμαι 30 και εδω και κανα 2 χρονια χρησιμοποιω το pigment mousse της wella.Τελικά σκέφτομαι ότι το βάζω γιατί απλά οι αλλοι είναι κομπλεξικοί και στενόμυαλοι και θεωρούν ότι κάποιος γέρασε αν δουν σ'αυτόν άσπρες τρίχες.Και όλοι λένε: πωπω...πως ασπρισες....γιατί ρε συ? Γερασες κι εσυ...κλπκλπ Τελοσπάντων.Το προιον αυτό είναι μεν καλό αν το βαζεις τακτικά.Ειναι αφρός, έυκολο στη χρήση.Αλλά έχει κάποιο μειονεκτήματα.Αν δεν το βάλεις μετά την 4-5 μέρα, παρατηρώ τις τρίχες να γίνονται λίγο θαμπό κίτρινο-καφέ.Εγώ παίρνω το καστανό.Όταν επαιρνα το μαύρο, οι τρίχες γίνονταν κόκκινες μετά από λίγες μέρες!Το μαύρο όμως είναι αρκετά μαύρο! Το παίρνω από το ιντερνετ περίπου 13-14 Ευρώ το μπουκάλι αντί 20+ που έχει εδώ στα κομμωτήρια.Το παίρνω από ένα γερμανικό site.Είμαι αρκετά ευχαριστημένος αν και θα θελα κάτι που να είναι λίγο πιο φυσικό και να μην χρειάζεται καθε 3-4 μέρες εφαρμογή.Ευχαριστώ
Δώσε κανενα λινκ απο το καταστημα!!!
Καταγράφηκε
tyxaios
Απλό μέλος
«
Απάντηση #55 στις:
Απρίλιος 18, 2010, 10:44:59 μμ »
http://haarshop.nl/en/product/sp-pigment-mousse-brown-60-ml.aspx
Απο εκεί εγω το παραγγέλνω.Τελευταία φορά το παρήγγειλα πριν κανα 2μηνο.Εγώ βάζω λίγο στους κροτάφους κάθε 4-5 μέρες,Και έτσι μου κρατάει ένα μπουκάλι κανα20ήμερο ίσως και παραπάνω.Το καλό είναι ότι είναι έυκολο.Το ΄βαζεις με ένα χτενάκι.Περιμένεις 10 λεπτά.Μετα με χλιαρό νερό κάνω με το χτενάκι λίγο μασαζ στα μαλλιά.Και μετά από 10 λεπτά, λούσιμο και τέλος.Αν το βάζετε συχνά, κανει καλη δουλειά.Εγώ παίρνω το brown μια που το μαύρο είναι πολύ μαύρο!
Καταγράφηκε
cool11
Full Member
«
Απάντηση #56 στις:
Απρίλιος 19, 2010, 04:45:28 μμ »
tyxaios επειδη βλεπω ειναι ολλανδικο(?) το καταστημα αλλα βλεπω οτι υπαρχει και η αγγλικη γλωσσα(δεν θελω ομως να μου δειχνει τιμες σε αγγλ.λιρες), για πες μου, η ολη διαδικασια online παραγγελιας γινεται απο σελιδες στα αγγλικα?
'Η θα ξεκινησω την παραγγελια και θα με βγαλει σε σελιδες με ολλανδικα και θα κολησω και δεν θα κανω τιποτε?
Καταγράφηκε
Nikmel
Απλό μέλος
«
Απάντηση #57 στις:
Απρίλιος 20, 2010, 11:53:39 μμ »
Παράθεση από: cool11 στις Απρίλιος 19, 2010, 04:45:28 μμ
tyxaios επειδη βλεπω ειναι ολλανδικο(?) το καταστημα αλλα βλεπω οτι υπαρχει και η αγγλικη γλωσσα(δεν θελω ομως να μου δειχνει τιμες σε αγγλ.λιρες), για πες μου, η ολη διαδικασια online παραγγελιας γινεται απο σελιδες στα αγγλικα?
'Η θα ξεκινησω την παραγγελια και θα με βγαλει σε σελιδες με ολλανδικα και θα κολησω και δεν θα κανω τιποτε?
Με 16,27 το παραγγέλνεις απο ελλάδα!
http://www.ariane-eshop.gr/product.asp?catid=1143
Θα το δοκιμάσω κι εγώ, αρκεί να έχει φυσικό λούκ και να μην καταστρέφει τα μαλλιά. Απ'ότι είδα στο forum το συστήνουν αρκετοί.
Καταγράφηκε
tyxaios
Απλό μέλος
«
Απάντηση #58 στις:
Απρίλιος 21, 2010, 02:25:47 πμ »
Φιλε, δε σου βγαζει ολλανδικα μετα.Εγω ειχα παραγγειλει καμμια 10ρια γιατι εχει και λιγα εξοδα αποστολης, αλλά και πάλι μου βγήκε πολύ φτηνότερο από ότι στα κομμωτήρια στην Ελλάδα.Τώρα αυτό που postare ο τελευταιος φιλος, καλο φαινεται αν δεν εχει εξοδα αποστολης.Πάρε 1-2 μπουκαλάκια να δοκιμασεις, αλλά προσέξτε: Αν τα μαλλια σας είναι καστανά, πάρτε το brown.Μόνο αν τα μαλλιά σας είναι πολύ μαύρα πάρτε το μαύρο.Και να το βάζετε συχνά.Κάθε 3 μέρες, αν δεν θέλετε να παρατηρείτε καφέ-ξανθες τριχες.Είναι αρκετα καλό προιόν.Δεν θα γίνετε και σαν τον Πασχάλη αλλά θα δείτε διαφορά!
Καταγράφηκε
nathens
Απλό μέλος
«
Απάντηση #59 στις:
Απρίλιος 21, 2010, 05:36:34 μμ »
Εγω το παράγγειλα απο ebay
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες: