Αποστολέας Θέμα: Βαψιμο γκρι τριχων σε ανδρικο κεφαλι  (Αναγνώστηκε 31220 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος cool11

• Full Member
    • Προφίλ
Βαψιμο γκρι τριχων σε ανδρικο κεφαλι
« στις: Ιανουάριος 06, 2009, 06:06:22 μμ »
Τριαντα και κατι, και οι πρωτες γκριζες τριχες ειπαν να κανουν την εμφανιση του στο ανδρικο κεφαλι...
Λιγοστες προς το παρον, αλλα προσεχως περισσοτερες.

Επειδη δεν ειμαι της λογικης του κομμωτηριου, με τις κλασικες γυναικειες βαφες, ψαχνω εναλλακτικους τροπους, do it yourself style, αλλα αξιοπρεπη πραγματα και αποτελεσματικα.

Καποια κομμωτρια μου ειχε πει για χρωμοσαμπουαν, αλλα δεν εχω καταφερει να βρω αρκετες πληροφοριες γι αυτα.

Βασικα θελω, ευκολα, μονος μου, να μπορω να καλυψω καπως τις γκριζες τριχες(κροταφους μιλαμε), χωρις πολλα πολλα, απο πλευρας διαδικασιων.

Κατι γρηγορο, ευκολο, αποτελεσματικο.
Θυμηθηκα δε, και τις ανεπαναληπτες ελληνικες ταινιες με το μπρυλ-κρημ, που ξεβαφε στα χερια...!!!

Βασικα, να ειναι κατι που να μη δινει στοχο, δηλαδη σαν κατι κεφαλια ανδρικα που φωναζουν απο μακρια οτι εχει πεσει πανω η βαφη της αρκουδας.

Περιμενω προτασεις, ελπιζω οτι θα βρουμε κατι καλο εδω με τη συζητηση που θα κανουμε.

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Norwood Rider
  • Global Moderator
  • Φύλο: Άντρας
  • Ride to live, live to ride...
    • Προφίλ
  • Norwood: 3ν
Απ: Βαψιμο γκρι τριχων σε ανδρικο κεφαλι
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 06, 2009, 08:01:31 μμ »
ας είχα γκρί και ας μην τις έβαφα...
δεν ξέρω-είπαμε για τριχόπτωση...
τώρα για βαφή...

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ Π.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

Αποσυνδεδεμένος cool11

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 07, 2009, 04:55:58 μμ »
Γι αυτο ποσταρα στην ενοτητα 'Μπλα μπλα', γιατι ολο το υπολοιπο forum αφορα την τριχοπτωση.
Κι επειδη η τριχοπτωση αφορα ανδρες κυριως, ειπα να ποσταρω εδω για το συναφες θεμα, μηπως και καποιος εχει ασχοληθει με το θεμα.

Αποσυνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
    • Προφίλ
  • Norwood: 2A
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 07, 2009, 06:19:10 μμ »
Πιστεύω ότι αν πας σε κάποιο κατάστημα αλα hondos θα βρεις πολλά και καλά.
Ειλικρινά, είναι ένα θέμα που δεν έτυχε να δω ξανά.
Αν δεν μπορείς να βρεις κάτι, μπορούμε να το αναζητήσουμε αν θες.
» Super Zix, Minomuck, RejuvePlex

» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.

» The Player's Diary - Self improvement Blog

Παράθεση
A man can be short and dumpy and getting bald but if he has fire, women will like him - Mae West (1892-1980)

Αποσυνδεδεμένος tropheus

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 07, 2009, 07:52:52 μμ »
Φίλε cool11 το βασικότερο πρόβλημα είναι να καταφέρεις να εξαφανίσεις τις άσπρες τρίχες χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό από άλλους. Γιατί έχω δει κάτι κόκκινα και "κομοδινί" συνοθηλεύματα απίστευτου κάλους...

Τα χρωμοσαμπουάν θα σου δώσουν λύση μόνο αν οι λευκές τρίχες δεν είναι πολλές. Καλό και διακριτικό χρωμοσαμπουάν για άντρες είναι το GRAY 30 της Rilken. Ρώτα όμως τις πωλήτριες στο hondos για να σου δώσουν την κατάλληλη απόχρωση.

2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine

Αποσυνδεδεμένος Ntia

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 08, 2009, 10:25:12 πμ »
Παιδιά,

Για μένα, η βαφή στους άντρες θέλει προσοχή γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να δείχνει πολύ χάλια... Ωστόσο, ξέρω ότι υπάρχουν προιόντα που καλύπτουν ελαφρά τα γκρίζα αλλά θέλει ψαξιμο. Για αρχή κάντε μια μίνι έρευνα στο διαδίκτυο και ρίξτε και μια ματιά σε φαρμακευτικά προιόντα όπως π.χ. του κορρέ. Καλύτερα η κάλυψη να είναι ελαφρια πάντα κατά τη γνώμη μου, γιατί αν είναι βαφή-βαφή μπορεί να αλλάξει και το φυσικό χρώμα. Και καλά να είσαι προοδευτικός και να σου αρέσει αλλά αν δεν το θέλεις τότε είναι πρόβλημα... Επίσης προσοχή, γιατί και κάποιες χρωμολοσιόν αλλάζουν το φυσικό, το ξέρω γιατί το έχω πάθει.

Επίσης υπάρχει και η άλλη λύση... Τα αφήνετε όπως έχουν, άλλωστε και τα γκίζα έχουν τη γοητεία τους!

Αποσυνδεδεμένος primax

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 22, 2009, 03:55:34 μμ »
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Viva Natural Tone της Wella. Είναι σε μορφή αφρού και πολύ εύκολο στη χρήση.

Αποσυνδεδεμένος cool11

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 07:15:40 μμ »
primax, το εχεις χρησιμοποιησει το viva natural tone της wella? Εχει καλο αποτελεσμα?

tropheus το GRAY 30 της Rilken το εχεις χρησιμοποιησει?

Αποσυνδεδεμένος tropheus

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 09:59:50 μμ »
tropheus το GRAY 30 της Rilken το εχεις χρησιμοποιησει?

Το έχει χρησιμοποιήσει ο αδερφός μου με πολύ καλά αποτελέσματα...
2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine

Αποσυνδεδεμένος primax

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 10:10:12 μμ »
cool11, το χρησιμοποιώ ακόμη . Είναι για όσους έχουν λίγα γκρίζα μαλλιά. Καλύπτει μόνο τις γκρίζες τρίχες, χωρίς να επηρεάζει το χρώμα των άλλων μαλλιών και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό.

Αποσυνδεδεμένος cool11

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 07:20:33 μμ »
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Οι δικες μου γκριζες τριχες ειναι λιγες.
Οποτε εχουμε 2 προτασεις:
wella-viva natural tone, αφρος
rilken-gray 30, χρωμοσαμπουαν

Προβληματιζομαι με ποιο να ξεκινησω, ποιο ειναι καλυτερο ισως κλπ. Βεβαια ειναι και τι ταιριαζει στον καθενα.
Αν παω στα περιπτερα τους στο hondos, η καθε εταιρια θα μου πλασαρει τα δικα της ως καλυτερα.
Τι να κανω, να τα αγορασω και τα 2 και να τα δοκιμασω, ή κατι αλλο?
Αληθεια, απο τιμες?

Αποσυνδεδεμένος primax

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 29, 2009, 03:11:48 πμ »
 Το wella-viva natural tone κοστίζει 8-9 ευρώ. Ξεκίνα απ`αυτό να δεις αν σου κάνει, νομίζω ότι δίνει πιο φυσικό αποτέλεσμα από το χρωμοσαμπουάν

Αποσυνδεδεμένος Christos

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 07:27:21 μμ »
File Primax thelo na se rotiso gia to Viva Natural Tone. Prospatho na to vro giati to xrisimopoio kai ego me poli kala apotelesmata kai mou lene oti to apesyre i etairia. Pairno tilefono stin grammi eksypiretisis kai mou to epiveveonoun. Epeidi eida oti to minima sou einai arketa prosfato, mipos ksereis kati pou den kserw? Kai ean einai alitheia mipos yparxei kati antistoixo??? To proion tis Rilken pou anaferetai pio panw einai opws to Viva Natural Tone se morfi afrou kai kanei to idio typou vapsimo???

Αποσυνδεδεμένος Παναγιωτης

• Ingredient Chemist
  • Global Moderator
  • Open Your Mind . . . And Think
    • Προφίλ
  • Norwood: Less Than 2
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 06, 2009, 11:41:02 μμ »
ρε παιδια αμαν με τα greeklish
ειναι δυσκολο η καλυτερα ειναι Κουραστικό να τα διαβάσουμε

σας θερμοπαρακαλω να γραφετε ελληνικα
Addicted to www.hairlossgr.com
Respect to  Ακης .Σπυρος Tropheus & geofish
Best Wishes to All

""""Its not who i am underneath...but what i do that defines me.""""

Αποσυνδεδεμένος primax

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 07, 2009, 12:36:33 πμ »
Χρήστο, δεν ξέρω αν όντως το απέσυρε η εταιρία. Την τελευταία φορά που αγόρασα ήταν πριν τρεις μήνες. ( παίρνω 3 - 4 κάθε φορά ). Το RILKEN το έχω δοκιμάσει, είναι σε μορφή αλοιφής που την διαλύεις σε ένα υγρό που υπάρχει στη συσκευασία. Επειδή δεν κάλυπτε μόνο τις γκρίζες τρίχες, αλλά έβαφε πολύ περισσότερο από το WELLA και τις υπόλοιπες, δεν το ξαναχρησιμοποίησα. Νομίζω ότι είναι καλύτερο για όσους έχουν πολλά γκρίζα.
Όσο αφορά το wella, μπορείς να χρησιμοποιείς το αντίστοιχο για γυναίκες, αν δεν έχει αποσυρθεί κι αυτό.  Είναι ακριβώς τι ίδιο, το κουτί αλλάζει.

Best Sites in Greece