Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μπλα μπλα
»
Video Games
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Video Games (Αναγνώστηκε 831 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
Video Games
«
στις:
Ιανουάριος 17, 2012, 10:15:40 μμ »
Διαχώρισα το θέμα και έφτιαξα αυτό για να μιλάμε για ηλεκτρονικά παιχνίδια χωρίς να spam-άρουμε σε άλλα threads. Επίσης μετέφερα εδώ και τα μηνύματά μας.
Εδώ μπορούμε να λέμε για παλιά και νέα games για κονσόλες ή Η/Υ.
Παίξατε κάποιο game πρόσφατα και σας άρεσε? Είστε Console gamer ή PC gamer? Έχετε να προτείνετε κάποιο παιχνίδι ή κονσόλα? Τέτοια θέματα...
Original Message:
somari έχω να πω ότι το avatar σου είναι σκέτη ιεροσυλία!!!
Σε αυτό το σημείο ανήκει μόνο ο sonic. Ο χοντρο-μουστακαλής να πάει να σφύξει καμιά βρύση
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 18, 2012, 07:19:29 μμ από Fenimore
»
Καταγράφηκε
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν
1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
somari
Full Member
Norwood: 2(?) + Vertex
Απ: Video Games
«
Απάντηση #1 στις:
Ιανουάριος 17, 2012, 10:33:14 μμ »
Fenimore, το σομάρι είναι ιστορία... πάμε πολύ μακρυα... Σόρρυ για το οφφτόπικ... Τη δεκαετία του 90 υπήρχαν πειρατικές κονσόλες που ήταν πάμφθηνες... κάτι polystation και κάτι αντιγραφές του snes και του mega drive στην όψη, και όλες όμως είχαν 8μπιτο τσιπάκι. Για αυτές τις κονσόλες λοιπόν, εκτός από τα κλασσικά 8μπιτα παιχνίδια (βγαίνανε σε κάτι κίτρινες κασσέτες δες εδώ
http://api.ning.com/files/rptVYruz9fdPsXCb704U8phUzaJJXHJD-FdApLpC9be1XFnwYpisPGyMJL5GNHt2THOUcSckF45rKWnsGl2UfshSTiSgRUdB/DSC06033.JPG?width=737&height=552
) υπήρχαν και hacks / ερασιτεχνικές προσπάθειες, που βγαίνανε για την καφρίλα.Κάτι τέτοιο ήταν το Somari, λοιπόν:
και πάλι sorry για το offtopic
Καταγράφηκε
Super Zix II (από 8/1/2012)
Skinoren Azelaic Acid Cream 20% (από 22/1/2012 / τέλος μετά από Shedding)
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
«
Απάντηση #2 στις:
Ιανουάριος 17, 2012, 10:43:27 μμ »
Παράθεση από: somari στις Ιανουάριος 17, 2012, 10:33:14 μμ
Fenimore, το σομάρι είναι ιστορία... πάμε πολύ μακρυα... Σόρρυ για το οφφτόπικ... Τη δεκαετία του 90 υπήρχαν πειρατικές κονσόλες που ήταν πάμφθηνες... κάτι polystation και κάτι αντιγραφές του snes και του mega drive στην όψη, και όλες όμως είχαν 8μπιτο τσιπάκι. Για αυτές τις κονσόλες λοιπόν, εκτός από τα κλασσικά 8μπιτα παιχνίδια (βγαίνανε σε κάτι κίτρινες κασσέτες δες εδώ
http://api.ning.com/files/rptVYruz9fdPsXCb704U8phUzaJJXHJD-FdApLpC9be1XFnwYpisPGyMJL5GNHt2THOUcSckF45rKWnsGl2UfshSTiSgRUdB/DSC06033.JPG?width=737&height=552
) υπήρχαν και hacks / ερασιτεχνικές προσπάθειες, που βγαίνανε για την καφρίλα.Κάτι τέτοιο ήταν το Somari, λοιπόν:
και πάλι sorry για το offtopic
χαχα
Δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο!!! Ευχαριστώ για την ιστορία
Καταγράφηκε
1 x 2ml/day
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
life is life and me is me
Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
«
Απάντηση #3 στις:
Ιανουάριος 17, 2012, 11:00:09 μμ »
τι λετε για το psp vita?
η κονσολα πρεπει να ειναι φοβερη αλλα κανανε ενα φαουλ,δεν εχει επιλογη 3D
Καταγράφηκε
παλια
oral: Proscar 1/4, proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel
τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525
somari
Full Member
«
Απάντηση #4 στις:
Ιανουάριος 17, 2012, 11:48:35 μμ »
κάντε topic για games ρε σεις να μιλάμε εκεί!
Καταγράφηκε
LOK
Full Member
Don't tell me what I can't do... ~ LOK
Norwood: 3
«
Απάντηση #5 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 02:35:07 μμ »
Απο τότε που αγόρασα το πρώτο μου Laptop, σταμάτησα να αγοράζω παιχνιδομηχανές... Έχω emulator για αρκετά παιχνίδια, με αγαπημένο μου το MAME32.
Πλέον δεν παίζω σχεδόν ποτέ... Το μόνο που θα μου λείψει είναι το Ps 2 με το Pro...
Καταγράφηκε
Proscar 1/8
Kirkland minox + Airol
Shampoo: Korres - για λιπαρά μαλλιά
Proscar 1/5
Spiro homemade topical 1ml - 1/ημ.
Head & Shoulders aloe vera
Τ-Gel for greasy hair
Aloe Vera shampoo Garnier
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: 2-γενικη αραιωση μικρου βαθμου+κροταφοι
«
Απάντηση #6 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 05:41:36 μμ »
η καλυτερη φοριτη κονσολα που ειχε κανει μεγαλη αισ8ηση ηταν το sega game gear!!!!!αλλα το μεγαλο φαουλ ηταν οτι οι μπαταριες κραταγανε 1 ωρα και ανγκαστηκα αγοραζες τροφοδοτηκο μπριζας!!!!!!!!
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
ΤΩΡΑ
fungoral shampoo, πρασινο σαπουνι
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: 2-γενικη αραιωση μικρου βαθμου+κροταφοι
«
Απάντηση #7 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 05:52:55 μμ »
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
ΤΩΡΑ
fungoral shampoo, πρασινο σαπουνι
hair_dreamer
Jr. Member
«
Απάντηση #8 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 06:28:49 μμ »
Παράθεση από: LOK στις Ιανουάριος 18, 2012, 02:35:07 μμ
Απο τότε που αγόρασα το πρώτο μου Laptop, σταμάτησα να αγοράζω παιχνιδομηχανές... Έχω emulator για αρκετά παιχνίδια, με αγαπημένο μου το MAME32.
Πλέον δεν παίζω σχεδόν ποτέ... Το μόνο που θα μου λείψει είναι το Ps 2 με το Pro...
Οπωσδηποτε νημα για παιχνιδια.Το mame 32 ειναι οτι καλυτερο με wonder boy,black tiger και ολα τα παιχνιδια που περιμεναμε μικροι στη σειρα στα διαφορα ηλεκτρονικα για να παιξουμε,ενιοτε βαζαμε και συρματακι στον κερματοδεκτη και μας κυνηγουσαν οι ιδιοκτητες..
Καταγράφηκε
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
«
Απάντηση #9 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 07:22:08 μμ »
Το thread δημιουργήθηκε
Ωραίο το mame32 δεν λέω, μπορείς να θυμηθείς πολλές αναμνήσεις παλλιών παιχνιδιών σε αυτό, αλλά.... ε άμα δεν το έχεις μπροστά σου το μηχάνημα να χάνεις και να το πλακώνεις στις κλωτσιές δεν λέει
Καταγράφηκε
1 x 2ml/day
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
Άκης
Hairloss Warrior
Administrator
Φύλο:
Norwood: 2A
«
Απάντηση #10 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 08:00:50 μμ »
Παράθεση από: Fenimore στις Ιανουάριος 17, 2012, 10:15:40 μμ
Διαχώρισα το θέμα και έφτιαξα αυτό για να μιλάμε για ηλεκτρονικά παιχνίδια χωρίς να spam-άρουμε σε άλλα threads. Επίσης μετέφερα εδώ και τα μηνύματά μας.
Εδώ μπορούμε να λέμε για παλιά και νέα games για κονσόλες ή Η/Υ.
Παίξατε κάποιο game πρόσφατα και σας άρεσε? Είστε Console gamer ή PC gamer? Έχετε να προτείνετε κάποιο παιχνίδι ή κονσόλα? Τέτοια θέματα...
Original Message:
somari έχω να πω ότι το avatar σου είναι σκέτη ιεροσυλία!!!
Σε αυτό το σημείο ανήκει μόνο ο sonic. Ο χοντρο-μουστακαλής να πάει να σφύξει καμιά βρύση
Καλά έκανες, να έχουμε και ένα topic για τέτοια θέματα
Αλλά μην συγκρίνεις τον μάριο με το σκατζοχοίρι
Παράθεση από: kapamarou στις Ιανουάριος 17, 2012, 11:00:09 μμ
τι λετε για το psp vita?
η κονσολα πρεπει να ειναι φοβερη αλλα κανανε ενα φαουλ,δεν εχει επιλογη 3D
Αν εννοείς το 3D του 3DS, τότε καλύτερα που δεν το έχει
Παράθεση από: LOK στις Ιανουάριος 18, 2012, 02:35:07 μμ
Την καλύτερη δουλειά κάνεις
Εμένα μου λείπει το Psone, μακράν τα καλύτερα παιχνίδια (ποιοτικά) από τις επόμενες γενιές. Μαζί με το Snes, αμφιβάλλω αν υπάρχει άλλη κονσόλα με τόσα
ποιοτικά παιχνίδια
μαζί.
Καταγράφηκε
»
Super Zix
,
Minomuck
,
RejuvePlex
» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.
»
The Player's Diary - Self improvement Blog
Παράθεση
A man can be short and dumpy and getting bald but if he has fire, women will like him - Mae West (1892-1980)
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #11 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 08:04:18 μμ »
Παράθεση
Αν εννοείς το 3D του 3DS, τότε καλύτερα που δεν το έχει
χθες επαιζα με το 3DS σε ενα εμπορικο,δεν λεω αθλιο 3D αλλα θα το ηθελα σαν επιλογη σε μια κονσολα του 2012
Καταγράφηκε
παλια
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel
τωρα ραστα!!
somari
Full Member
«
Απάντηση #12 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 08:57:06 μμ »
Παράθεση από: kapamarou στις Ιανουάριος 18, 2012, 08:04:18 μμ
χθες επαιζα με το 3DS σε ενα εμπορικο,δεν λεω αθλιο 3D αλλα θα το ηθελα σαν επιλογη σε μια κονσολα του 2012
Δυστυχώς, επειδή ακριβώς δεν έχει γυαλιά, βασίζεται στο να έχεις την απόστασή σου από την κονσόλα σε ΑΚΡΙΒΩΣ ένα σημείο. Η παραμικρή απόκλιση θολώνει την εικόνα. Έπαιξα στο public, και σε 5 λεπτά κουράστηκαν και τα χέρια μου και τα μάτια μου. Οπότε όπως είπαν, καλύτερα που δεν το έχει, γιατί να πληρώσεις για ένα χαρακτηριστικό που θα απενεργοποιήσεις σε 5' ;
Καταγράφηκε
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #13 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 09:04:51 μμ »
Παράθεση από: somari στις Ιανουάριος 18, 2012, 08:57:06 μμ
Δυστυχώς, επειδή ακριβώς δεν έχει γυαλιά, βασίζεται στο να έχεις την απόστασή σου από την κονσόλα σε ΑΚΡΙΒΩΣ ένα σημείο. Η παραμικρή απόκλιση θολώνει την εικόνα. Έπαιξα στο public, και σε 5 λεπτά κουράστηκαν και τα χέρια μου και τα μάτια μου. Οπότε όπως είπαν, καλύτερα που δεν το έχει, γιατί να πληρώσεις για ένα χαρακτηριστικό που θα απενεργοποιήσεις σε 5' ;
το 3D σε πολλους ειναι κουραστικο και προκαλει και ζαλη,σε εμενα καθολου,μου αρεσει,υδη ζαχαρωνω 3D τηλεορασεις.
ειμαι αναμεσα σε 32 και 40 ιντσες
Καταγράφηκε
παλια
τωρα ραστα!!
hair_dreamer
Jr. Member
«
Απάντηση #14 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 09:07:04 μμ »
Παράθεση από: Fenimore στις Ιανουάριος 18, 2012, 07:22:08 μμ
Το thread δημιουργήθηκε
Ωραίο το mame32 δεν λέω, μπορείς να θυμηθείς πολλές αναμνήσεις παλλιών παιχνιδιών σε αυτό, αλλά.... ε άμα δεν το έχεις μπροστά σου το μηχάνημα να χάνεις και να το πλακώνεις στις κλωτσιές δεν λέει
Εγω εχω ρημαξει το πληκτρολογιο στο mame 32 παλι καλα που ειναι τζαμπα και εκοψα την κακη συνηθεια να βαζω συρματακι.
Και ενα μεγαλο respect για το μεγαλυτερο rpg game ολων των εποχων diablo2(αληθεια τι εγινε με το 3 θα βγει φετος,γνωριζει κανεις?)καθως και για το καλυτερο κατα την αποψη μου grand theft auto,to san andreas που ηταν το πρωτο game που μας εδωσε την δυνατοτητα να ρημαζουμε απο αμαξια ως πολεις ολοκληρες(ειδικα στο τελος που παιρνεις μεχρι και αρμα!!!).
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 18, 2012, 09:08:46 μμ από hair_dreamer
»
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
Πάνω
« προηγούμενο