Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μεταμοσχεύση
»
Strip 3087 grafts-23/12/2011 στο H*C
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
...
7
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Strip 3087 grafts-23/12/2011 στο H*C (Αναγνώστηκε 3785 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Makedonas-64
Jr. Member
Strip 3087 grafts-23/12/2011 στο H*C
«
στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 12:01:16 μμ »
Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω το forum μέσω του οποίου μου δίνεται η ευκαιρία να μοιραστώ μαζί με τα άλλα μέλη του, την εμπειρία ζωής που είχα , με την πραγματοποίηση μεταμόσχευσης στις 23/12/2011 στην H*C.
Είμαι 47 ετών και ήμουν στη βαθμίδα NW 6. Μετά από επίσκεψη μου στις 16/12/2011 στην H*C και συνάντηση που είχα με τον κο. Θεόδωρο Φιούρη, Διευθυντή Συντονισμού και Διαχείρισης Ασθενών στην παρουσία του Δόκτορα Κυριάκου Μάρα έγινε συνολική εκτίμηση της κατάστασης μου και τέθηκε συγκεκριμένος στόχος. Μου επεξηγήθηκε επακριβώς τι πρόκειται να γίνει και τι ήταν το καλύτερο, ώστε να έχουμε όσο το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα. Αποφασίστηκε να γίνει strip στις 23/12/2011 και ο στόχος ήταν να γίνει όσο το δυνατό μεγαλύτερη κάλυψη, ξεκινώντας από το hairline και προς τα πίσω. Ο στόχος ήταν δύσκολος μιας και είχα να καλύψω μεγάλη κενή περιοχή.
Στις 7 το πρωί ήμουν στην κλινική και αφού έγιναν όλα τα σχετικά και η σχεδίαση του hairline ξεκίνησε η όλη διαδικασία.
Εδώ θα ήθελα να αναφέρω κάτι. Το πρωί στην H*C συνάντησα και είχα μιλήσει με ένα παιδί από Αγγλία ο οποίος θα έκανε fue στην κλινική. Τότε σκέφτηκα ότι για να έρχονται από Αγγλία στην Κύπρο και στην H*C για μεταμόσχευση, τότε και εγώ ήρθα στο σωστό μέρος. Αυτό με έκανε να νοιώσω μεγάλη ασφάλεια διώχνοντας και αρκετό άγχος που είχα.
Η όλη διαδικασία κύλησε άψογα. Η συνεργασία του Δόκτωρ Μάρα με την υπόλοιπη ιατρική ομάδα ήταν άψογη. Παρών στην όλη διαδικασία ήταν και ο Δόκτωρ Γιάννος Βοσκός, λαμβάνοντας και αυτός μέρος. Η μεταμόσχευση κράτησε μέχρι τις 6 μμ, έχοντας και μικρά διαλειμματα για φαγητό. Κουρασμένος αλλά και ταυτόχρονα χαρούμενος και συγκινημένος. Τοποθετηθήκαν 3,087 μοσχεύματα και καλύφθηκε και περισσότερη περιοχή από αυτή που αναμέναμε.
Μου δόθηκαν μετεγχειρητικές οδηγίες τόσο γραπτώς όσο και προφορικά καθώς και φαρμακευτική αγωγή (μια τσάντα της H*C με όλα όσα χρειάζονται μετά την επέμβαση), επεξηγώντας μου ο ίδιος ο Δόκτωρ Μάρας το τι έπρεπε να κάνω, μιας και οι πρώτες 15 μέρες είναι πολύ σημαντικές.
Έφυγα από την κλινική πλήρως ικανοποιημένος από την όλη διαδικασία και τον επαγγελματισμό και τη δουλεία της ιατρικής ομάδας.
Εδώ παΐδια θα ήθελα τη βοήθεια σας, όσο αφόρα την φαρμακευτική αγωγή που θα μπορούσα να παίρνω. Αν και μου δόθηκαν συμβουλές από την κλινική θα ήθελα να ακούσω και τις δίκες σας απόψεις σχετικά και με σιαμπού, λοσιόν, βιταμίνες και οτιδήποτε άλλο.
Παιδιά εάν θέλετε και εσείς να με ρωτήσετε οτιδήποτε, είμαι στη διάθεση σας να βοηθήσω όσο το δυνατό περισσότερο σχετικά με την εμπειρία που είχα.
Δυσκολεύομαι να ανεβάσω τις φωτογραφίες μου κα θα παρακαλέσω αν μπορούσε η Σούζη να με βοηθήσει.
Εύχομαι καλές επιτυχίες σε όλους σας.
Καταγράφηκε
vinnie1978
Jr. Member
Norwood: 4
Απ: Strip 3087 grafts-23/12/2011 στο H*C
«
Απάντηση #1 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 12:23:37 μμ »
Φιλε μου μπραβο και συγχαρητηρια, ειναι επειδη το εζησα προσφατα φοβερο συναισθημα, πραγματικα εμπειρια ζωης και σου ευχομαι ολοψυχα ο,τι το καλυτερο! Για σενα δε θα ελεγα οτι ειναι επιπλεον καί αποφαση ζωης και πραγματικα πολυ ιδιαιτερη στιγμη στην ηλικια των 47 να προβεις σε μια τετοια επεμβαση! Η επιλογη ομως που εκανες οσον αφορα στην κλινικη ειναι αριστη και ολες οι προυποθεσεις ευνοικοτατες για να εχεις ενα παρα παρα πολυ καλο αποτελεσμα! Και παλι συγχαρητηρια για το θαρρος σου και σου ξαναευχομαι στο τελος να εχεις ενα αποτελεσμα περα των προσδοκιων σου!!! Για τα περαιτερω φιλε μου εγω θα σε συμβουλευα να περιοριστεις αποκλειστικα και μονο στις συμβουλες και οδηγιες των γιατρων που ειχαν την ευθυνη και καθοδηγηση της ολης επεμβασης. Αυτοι ξερουν καλυτερα και θα καλυψουν επαρκως ολες σου τις αποριες. Καλη συνεχεια!
Καταγράφηκε
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
«
Απάντηση #2 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 12:26:53 μμ »
Φίλε μου μια ερώτηση, αφού έκανες μεταμόσχευση στις 23/12/2011, και σήμερα έχουμε 18/1/2012, γιατί μία από τις IP σου που ανιχνεύθηκαν
πριν από λίγο
ανήκουν στην H*C?
Καταγράφηκε
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν
1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
danceworld_2001
Sr. Member
Φύλο:
βάλε φίνα, βάλε φίνααααααα
Norwood: 3
«
Απάντηση #3 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 12:33:37 μμ »
Γιατί προφανώς ο φίλος έδωσε τον κωδικό του σε στελέχη της εν λόγω κλινικής οι οποίοι του κάνουν τα ποστ προφανώς. Και δεν ειναι ο μόνος πελάτης της κλινικής που γίνεται εδώ μέσα το ίδιο. Ωραία πράγματα.... !!!
Καταγράφηκε
Kirkland Minoxidil 5%, 4 φορές την εβδομάδα, 9-10 ψεκασιές
Proscar 1/4 κάθε απόγευμα
Propoline Shampoo για τριχόπτωση σε κάθε λούσιμο
Fungoral Shampoo 1 φορά την εβδομάδα
Τα αποτελέσματα μου:
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1878.0.html
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
«
Απάντηση #4 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 12:45:36 μμ »
@Danceworld θα σε παρακαλούσα για άλλες περιπτώσεις να μιλάς συγκεκριμένα και όχι γενικά.
Ας μας απαντήσει ο φίλος αν θέλει, βάζω και τα ip πιο κάτω...
Καταγράφηκε
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν
1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
koskar
Jr. Member
Φύλο:
Norwood: Norwood: 3v
«
Απάντηση #5 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 01:04:03 μμ »
Οπως κράζουμε τις εδώ ελληνικές κλινικές για τετοιου ειδους συμπεριφορές το ίδιο πρεπει να γίνεται και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.
Ελπίζω για την H*C που είναι αποδεδειγμένα μια αξιολογη κλινική, μην βγάλει τα μάτια της μόνη της γιατί όποιος καταφευγει σε τετοιες στημένες τεχνικές για μένα είναι το λιγότερο κατακριτεος και προσπαθεί με "πλάγια" μέσα να προσελκύσει πελάτες.
Δεν θέλω να κατηγορήσω κανένα στην παρούσα φάση αλλά ο Makedonas-64 οφείλει να μας εξηφήσει ποιος είναι τελικά.
Καταγράφηκε
n094
Jr. Member
Norwood: Past NW 6, now I guess... NW 2
«
Απάντηση #6 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 01:11:57 μμ »
κατ’ αρχάς, Fenimore ΜΠΡΑΒΟ… αυτό δείχνει ότι είσαι ακέραιος… για να δούμε τώρα… θα μπουν αστεράκια και δολάρια στο λογοτυπο της H*C ή θα περιφέρεται ως πιο αξιόπιστη και καλή ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!! βλέπω βέβαια ότι έγινε τροποποίηση και μπήκε στο τέλος η ατάκα:
“
Δυσκολεύομαι να ανεβάσω τις φωτογραφίες μου κα θα παρακαλέσω αν μπορούσε η Σούζη να με βοηθήσει
”
τι να πω…!! μπορεί πραγματικά ο άνθρωπος να θέλει βοήθεια για να τις ανεβάσει… πάντως μεταξύ μας… το θέμα είναι τα αποτελέσματα να είναι αληθινά και ας τα ανεβάζει όποιος θέλει…
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 18, 2012, 01:17:11 μμ από n094
»
Καταγράφηκε
5.500 grafts + τοπική spiro 1 φορά τη μέρα + minox 2 φορές τη μέρα + fungoral shampoo 2 φορές τη βδομάδα.
Φίνα για ένα χρόνο και σταδιακή διακοπή της από 10/3/12
danceworld_2001
Sr. Member
Φύλο:
βάλε φίνα, βάλε φίνααααααα
Norwood: 3
«
Απάντηση #7 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 01:14:57 μμ »
Μπράβο σου για το ήθος σου, σέβομαι την παρατήρηση σου, όπως είδες στα λόγια μου δεν ονομάτισα κλινικές, μιλάω γενικά και αόριστα όπως είδες και θα σου πω περισσότερα σε προσωπικό μήνυμα, αν ήμουν moderator και είχα πρόσβαση σε ip χρηστών θα μίλαγα ειδικά.
Παράθεση από: Fenimore στις Ιανουάριος 18, 2012, 12:45:36 μμ
@Danceworld θα σε παρακαλούσα για άλλες περιπτώσεις να μιλάς συγκεκριμένα και όχι γενικά.
Καταγράφηκε
Kirkland Minoxidil 5%, 4 φορές την εβδομάδα, 9-10 ψεκασιές
Proscar 1/4 κάθε απόγευμα
Propoline Shampoo για τριχόπτωση σε κάθε λούσιμο
Fungoral Shampoo 1 φορά την εβδομάδα
Τα αποτελέσματα μου:
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1878.0.html
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: 2-γενικη αραιωση μικρου βαθμου+κροταφοι
«
Απάντηση #8 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 01:17:20 μμ »
εγω προτινω να πεταξουμαι εξω το ατομο αυτο που εκανε την λαμογια δεν αξιζει να παιζουν με τον πονο μας
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
ΤΩΡΑ
fungoral shampoo, πρασινο σαπουνι
Makedonas-64
Jr. Member
«
Απάντηση #9 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 01:21:17 μμ »
Παράθεση από: Fenimore στις Ιανουάριος 18, 2012, 12:45:36 μμ
fenimore
εγω εχω ποσταρει την εμπειρια μου απο τη δουλεια μου. Δια το λογο οτι δεν κατεχω και πολλα απο Η/Υ εμφανιστηκε το ονομα και το επιθετο μου στο φορουμ αντι το ψευδονυμο. πανικοβληθηκα και επικινωνησα με την κλινικη και ζητησα απο τη Σουζη να με βοηθησει ωστε να εμφανιζετε το ψευδωνυμο μου. μου εδωσε οδηγιες πως να το κανω αλλα και παλι δεν τα καταφερα. φενετε με βαρεθηκε η κοπελλα
και της εχω δωσει τον κωδικο ωστε να μου το διοτθωσει. πιστευω οτι οι διαχειριστες μπορουν να το επιβεβαιωσουν αυτο και παρακαλω οπως γινει αυτο και δημοσιευθει στο ποστ μου.
Καταγράφηκε
kos1987
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: 2-3
«
Απάντηση #10 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 01:27:21 μμ »
Μια παρατηρηση και απο μενα.Ο makedonas -64 οντως αρχικα μπηκε με αλλο ονομα αλλα....στο 1ο ποστ δεν εχεις χασει ουτε ενα τονισμο ενω τωρα...Οντως απο τα αποτελεσματα η εταιρια H*C ειναι φοβερη αλλα δεν αξιζει τετοια διαφημιση, γιατι δυσφημιση ειναι...
Καταγράφηκε
Substance Hunter and Explorer
Makedonas-64
Jr. Member
«
Απάντηση #11 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 01:38:27 μμ »
Παράθεση από: vinnie1978 στις Ιανουάριος 18, 2012, 12:23:37 μμ
Φιλε μου μπραβο και συγχαρητηρια, ειναι επειδη το εζησα προσφατα φοβερο συναισθημα, πραγματικα εμπειρια ζωης και σου ευχομαι ολοψυχα ο,τι το καλυτερο! Για σενα δε θα ελεγα οτι ειναι επιπλεον καί αποφαση ζωης και πραγματικα πολυ ιδιαιτερη στιγμη στην ηλικια των 47 να προβεις σε μια τετοια επεμβαση! Η επιλογη ομως που εκανες οσον αφορα στην κλινικη ειναι αριστη και ολες οι προυποθεσεις ευνοικοτατες για να εχεις ενα παρα παρα πολυ καλο αποτελεσμα! Και παλι συγχαρητηρια για το θαρρος σου και σου ξαναευχομαι στο τελος να εχεις ενα αποτελεσμα περα των προσδοκιων σου!!! Για τα περαιτερω φιλε μου εγω θα σε συμβουλευα να περιοριστεις αποκλειστικα και μονο στις συμβουλες και οδηγιες των γιατρων που ειχαν την ευθυνη και καθοδηγηση της ολης επεμβασης. Αυτοι ξερουν καλυτερα και θα καλυψουν επαρκως ολες σου τις αποριες. Καλη συνεχεια!
σε ευχαριστω πολυ φιλε Vinnie 1978. πραγματι ηταν εμπειρια ζωης, κατι που ηθελα να κανω εδω και αρκετο καιρο. αν σου πω οτι μολις τελειωσε η μεταμοσχευση ειχα ξεσπασει στα κλαματα, προσπαθωντας εκει και ο γιατροσ και το προσωπικο να με ηρεμησουν. δεν ξερω αυτο που εχω νοιωσει με το τελος τησ μεταμοσχευσης ηταν κατι το απιστευτο.να εισαι παντα καλα.
Καταγράφηκε
icesensei
Jr. Member
Norwood: 1.5+ (αραίωση κροτάφους)
«
Απάντηση #12 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 01:38:37 μμ »
Το ενοχλητικό ζήτημα είναι να θέλουν να "περνάνε" ως χρήστες, χωρίς να φαίνεται στην υπογραφή ότι πρόκεται για κάποιον που είναι στέλεχος της κάθε εταιρείας και άρα να ξέρουμε τι βάρος να δώσουμε... αν θέλουν προβολή ας τους δοθεί το δικαιωμα να βάλλουν πληρωμένη διαφήμιση, συμβάλλοντας στα έξοδα λειτουργίας του site ή να ποστάρουν γράφοντας πάντα στην υπογραφή άν έχουν σχέση με κλινική για να μην καταφεύγουν σε ενοχλητικά τρικ. Όπως και να χει συγχαρητήρια για άλλη μια φορά που δεν αφήνετε να περάσει έτσι... και διατηρείται το site "καθαρο" από "μολυσμένα" ποστ, που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.
RESPECT στους Admin
, συγχαρητήρια
οι κλινικές νιώθουν ότι πρέπει να τους δοθεί βήμα, αυτό το ελληνικό site έχει ένα σωρό χρήστες , που είναι για τις κλινικές υποψήφιοι πελάτες με ή χωρίς το θέμα της ip αυτά θα γίνονται, είναι για μένα τουλάχιστον ήδη ύποπτα πολλά posts για έμμεση διαφήμιση.Δεν θέλω να ξέρω κάθε λεπτομέρεια άσχετη απο το θέμα της μεταμόσχευσης για να προβάλλεται κάθε κλινική που προσφέρει σάντουιτς καφέ ως ταξίδι με κότερο για να δελεάσει και να επιβάλλει στον πελάτη να γράψει κάτι καλό.
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 18, 2012, 01:42:17 μμ από icesensei
»
Καταγράφηκε
bepanthen(B5+lipids≥50%)+kirkland λιγοτεροι ερεθισμοί
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3955.0.html
υποκατάστατο για airol + minoxidil ...
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2819.msg70507/topicseen.html#msg70507]
PANOS101
Jr. Member
Norwood: 6
«
Απάντηση #13 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 03:08:36 μμ »
Όπως και να χεί..
Μπράβο στον fenimore
Καταγράφηκε
Μάχος
Full Member
«
Απάντηση #14 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 03:25:43 μμ »
@Makedona-64 καλή επιτυχία και υπομονή.
@Fenimore εύγε φίλε. Δεν σου ξεφεύγει τπτ. Κ πάλι Μπράβο.
Καταγράφηκε
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1337.120.html
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
...
7
Πάνω
« προηγούμενο