Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μεταμοσχεύση
»
ποσες τριχες εχει χασει ενας norwood 3A
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
[
3
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: ποσες τριχες εχει χασει ενας norwood 3A (Αναγνώστηκε 1062 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
LOK
Full Member
Don't tell me what I can't do... ~ LOK
Norwood: 3
Απ: ποσες τριχες εχει χασει ενας norwood 3A
«
Απάντηση #30 στις:
Ιανουάριος 17, 2012, 05:03:45 μμ »
Παράθεση από: n094 στις Ιανουάριος 17, 2012, 03:07:53 μμ
Και όμως είναι αλήθεια…
Κι εγώ για μια στιγμή μπερδεύτηκα... νόμιζα οτι είχα κάνει λάθος...
Κι όμως έτσι είναι...
Είμαι αισιόδοξος και ελπίζω, οτι όταν έρθουν τα 'ρομποτάκια' που συζητάμε στο άλλο θέμα, θα μπορούν να σου τοποθετούν grafts, με πυκνότητα 80-90 ανα τετραγωνικο cm εντελώς ακίνδυνα και με την μέθοδο fue.
Καταγράφηκε
Proscar 1/8
Kirkland minox + Airol
Shampoo: Korres - για λιπαρά μαλλιά
Proscar 1/5
Spiro homemade topical 1ml - 1/ημ.
Head & Shoulders aloe vera
Τ-Gel for greasy hair
Aloe Vera shampoo Garnier
n094
Jr. Member
Norwood: Past NW 6, now I guess... NW 2
«
Απάντηση #31 στις:
Ιανουάριος 17, 2012, 05:52:09 μμ »
Συνέχισα από χθες να λαμβάνω «δοκιμαστικές επιφάνειες» και φαίνεται ότι η (πρώην) καραφλή περιοχή μου έχει πλέον περίπου 55 θύλακες/cm2 κατά Μ.Ο. (από 35 το ελάχιστο μέχρι 70 και κάτι) ενώ η υπόλοιπη δότρια περιοχή (που είναι όλη πλέον σχεδόν δουλεμένη) από 70-100 θύλακες/cm2
Καταγράφηκε
5.500 grafts + τοπική spiro 1 φορά τη μέρα + minox 2 φορές τη μέρα + fungoral shampoo 2 φορές τη βδομάδα.
Φίνα για ένα χρόνο και σταδιακή διακοπή της από 10/3/12
LOK
Full Member
«
Απάντηση #32 στις:
Ιανουάριος 17, 2012, 06:29:53 μμ »
Με την πρώτη ευκαιρία θα μετρήσω κι εγώ την δότριά μου έτσι απο περιέργεια... Θα τα κουρέψω και λίγο κοντά.
Καταγράφηκε
Proscar 1/8
Kirkland minox + Airol
Proscar 1/5
Τ-Gel for greasy hair
n094
Jr. Member
«
Απάντηση #33 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 09:39:32 πμ »
Παράθεση από: LOK στις Ιανουάριος 17, 2012, 05:03:45 μμ
Κι εγώ για μια στιγμή μπερδεύτηκα... νόμιζα οτι είχα κάνει λάθος...
Κι όμως έτσι είναι...
Είμαι αισιόδοξος και ελπίζω, οτι όταν έρθουν τα 'ρομποτάκια' που συζητάμε στο άλλο θέμα, θα μπορούν να σου τοποθετούν grafts, με πυκνότητα 80-90 ανα τετραγωνικο cm εντελώς ακίνδυνα και με την μέθοδο fue.
LOK, διαβάζοντας προσεχτικότερα τη δημοσίευση που ανάρτησα, βλέπω ότι και οι ίδιοι αυτοί ερευνητές, κάνουν λόγο για περιοριστικούς παράγοντες (πέρα από την επάρκεια της δότριας) στο να γίνουν εμφυτεύσεις πυκνότητας μεγαλύτερης από 40 μοσχ/εκ2. σε μεγαλύτερες περιοχές από 4εκ2. Αναφέρουν ότι σπάνια ανεβαίνουν στα 70μοσχ/εκ2 και ποτέ, πέρα από τις πειραματικές δοκιμαστικές επιφάνειες, δεν έχει γίνει εκτεταμένη μεταμόσχευση που να αγγίζει αυτά τα νούμερα (70-100). Ο κύριος λόγος γι’ αυτό φαίνεται να είναι ότι τα μοσχεύματα (για διάφορους λόγους που τους αναφέρει) δεν έχουν μεγάλα ποσοστά επιβίωσης όταν τοποθετούνται με μεγάλη πυκνότητα σε μεγάλες περιοχές.
Συνεπώς, επανερχόμαστε στην αρχική εικόνα. Ότι δηλαδή, για την ώρα, οι περισσότερες επιτυχημένες εικόνες μεταμοσχεύσεων προέρχονται από πυκνότητα που τις περισσότερες περιπτώσεις δεν ξεπερνά τα 45 μοσχ/εκ2 ενώ σπάνια ανεβαίνει πάνω από τα 55 μοσχ/εκ2. εκτός και αν υπάρχουν πολλά μονότριχα (πχ στην hair-line) ή έχεις δουλέψει τις περιοχές μεμονομένα σε αρκετές επεμβάσεις και όχι σε μία. Ίσως όντως με την ένταξη της ρομποτικής και άρα με την όσο το δυνατό λιγότερη παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι (που θα μειώσει, πιέσεις, λάθος γωνίες, ενώσεις υποδοχών μεταξύ τους κλπ) να μπορέσουμε κάποια στιγμή να δούμε και 100 μοσχ/εκ2 σε εκτεταμένη περιοχή και σε 1 επέμβαση.
Καταγράφηκε
5.500 grafts + τοπική spiro 1 φορά τη μέρα + minox 2 φορές τη μέρα + fungoral shampoo 2 φορές τη βδομάδα.
n094
Jr. Member
«
Απάντηση #34 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 11:46:04 πμ »
Παράθεση από: LOK στις Ιανουάριος 17, 2012, 06:29:53 μμ
Με την πρώτη ευκαιρία θα μετρήσω κι εγώ την δότριά μου έτσι απο περιέργεια... Θα τα κουρέψω και λίγο κοντά.
Είμαι σίγουρος ότι θα έχεις πολύ περισσότερα από εμένα που έχει δουλευτεί πολύ. Ωστόσο, έχε κατά νου το πολύ σημαντικό παρακάτω (που αποτελεί απόσπασμα από γραφόμενα μου στο νήμα μου):
«…
δεν έχει σημασία πάντα πόσα μοσχεύματα, θύλακες, grafts ή όπως θες πες τα, έχεις στο κεφάλι σου, αλλά πόσες τρίχες περιλαμβάνουν αυτά. Έτσι κάποιος μπορεί να έχει 80 grafts/cm2 και τα 70 να είναι μονότριχα και τα υπόλοιπα 10 δίτριχα (το σύνολο=90 τρίχες) αντιθέτως κάποιος μπορεί να έχει τα μισά (δλδ 40) τα οποία όμως να είναι 5 τετράτριχα, 15 τρίτριχα, και 20 δίτριχα (το σύνολο= 105 τρίχες). Συνεπώς οι δότριες με πολύτριχα μοσχευματα δίνουν εντυπωσιακότερα αποτελέσματα ακόμα και αν τα μοσχεύματα είναι πολύ λιγότερα από άλλες περιπτώσεις… Και σε αυτήν την κατηγορία, ευτυχώς, ΑΝΗΚΩ ΕΓΩ
….»
Καταγράφηκε
hair_dreamer
Jr. Member
«
Απάντηση #35 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 01:22:36 μμ »
Παράθεση από: n094 στις Ιανουάριος 18, 2012, 11:46:04 πμ
Είμαι σίγουρος ότι θα έχεις πολύ περισσότερα από εμένα που έχει δουλευτεί πολύ. Ωστόσο, έχε κατά νου το πολύ σημαντικό παρακάτω (που αποτελεί απόσπασμα από γραφόμενα μου στο νήμα μου):
«…
δεν έχει σημασία πάντα πόσα μοσχεύματα, θύλακες, grafts ή όπως θες πες τα, έχεις στο κεφάλι σου, αλλά πόσες τρίχες περιλαμβάνουν αυτά. Έτσι κάποιος μπορεί να έχει 80 grafts/cm2 και τα 70 να είναι μονότριχα και τα υπόλοιπα 10 δίτριχα (το σύνολο=90 τρίχες) αντιθέτως κάποιος μπορεί να έχει τα μισά (δλδ 40) τα οποία όμως να είναι 5 τετράτριχα, 15 τρίτριχα, και 20 δίτριχα (το σύνολο= 105 τρίχες). Συνεπώς οι δότριες με πολύτριχα μοσχευματα δίνουν εντυπωσιακότερα αποτελέσματα ακόμα και αν τα μοσχεύματα είναι πολύ λιγότερα από άλλες περιπτώσεις… Και σε αυτήν την κατηγορία, ευτυχώς, ΑΝΗΚΩ ΕΓΩ
….»
+1.Τα 80 δικα μου graft μπορει να δινουν το αποτελεσμα που αντιστοιχει σε 120 graft καποιου αλλου,οπως μπορει να δινουν την εικονα 40 graft ενος τριτου.Γι αυτο προτεινα στα consultation να γινετε χρηση μικροκαμερας απο τον ενδιαφερομενο ωστε να εχει ο γιατρος μια περισσοτερο σαφη εικονα περα απο την ποσοτητα και για την ποιοτητα των θυλακων,που αυτα αλληλεπιδρουν σε πολυ μεγαλο βαθμο για το αποτελεσμα ετσι ωστε να ξερει και τι περιπου περιμενει ο καθενας για την δικια του περιπτωση.
Καταγράφηκε
LOK
Full Member
«
Απάντηση #36 στις:
Ιανουάριος 18, 2012, 01:57:20 μμ »
Έχετε δίκιο. Το καλύτερο για εμένα, είναι να ξεκινήσει κάποιος με πυκνότητα 60-65 στην hairline με μονότριχα, και μετά προς τα πίσω με δίτριχα-τρίτριχα με πυκνότητα 40-45.
Καταγράφηκε
Proscar 1/8
Kirkland minox + Airol
Proscar 1/5
Τ-Gel for greasy hair
Εκτύπωση
Σελίδες:
1