Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Θεραπείες
»
Proscar / Propecia / Dutasteride
(Συντονιστής:
magic810
) »
Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
29
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart) (Αναγνώστηκε 33945 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Georgex6
Sr. Member
Φύλο:
Απ: Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)
«
Απάντηση #315 στις:
Αύγουστος 02, 2010, 04:55:40 μμ »
Παιδια σκεφτομαι να παρω ντουτα αλλα εχω μπερδευτει λιγο με διαφορα που διαβαζω
http://www.regrowth.com/hairloss-forums/viewthread.cfm?f=6&t=25321
θελω να βρω τη καταλληλη δοσολογια και συχνοτητα
με φοβιζουν sides οπως σωματικη εξαντλιση κλπ κλπ.
Επισης σκεφτομουν να τη παιρνω μια φορα τη βδομαδα(5mg),δε ξερω εχω διαβασει πολλα και εχω μπερδευτει, ισως ο troph που αποτι θυμαμαι παιρνει κιολας θα μπορουσε να πει μια γνωμη
Καταγράφηκε
finasteride 1mg eod
spectral f7 (βραδυ)
arginine 500mg
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
life is life and me is me
Norwood: 2,5V -> παω για ραστα!!!!!
«
Απάντηση #316 στις:
Αύγουστος 02, 2010, 05:09:31 μμ »
Παράθεση από: Παναγιωτης στις Μάιος 25, 2010, 11:40:11 μμ
Παράθεση από: roukoun στις Μάιος 25, 2010, 09:06:51 μμ
παναγιωτη τι εννοεις?
βαζω 9 ψεκσμους το πρωι κ 9 το βραδυ!!να κανω το ιδιο κ αφου ριξω το avodart στο ρεγκαιν?
αν θυμαμαι καλα 6 με 7 ψεκασμοι ειναι 1ml οποτε καλα εισαι στους 9 ψεκασμους
Παράθεση από: dimp στις Μάιος 25, 2010, 11:02:47 μμ
Παναγιωτη σωσε μας...
πες μας κ μας τα κολπα σου, γιατι δεν προλαβαινω να μετραω τριχες!
λοιπον αυτο που περιεχει μεσα στην καψουλα avodart ειναι υγρο αλλα ελαιωδης
ναι μεν εχει διαλυμενη την ουσια και απορροφατε ΑΛΛΑ
το ελαιωδες μεσα στο νερο τι γινετε μενει μικρε μικρες μαζες
ετσι εχει ως αποτελεσμα το διαλυμα να μην προσφερει τα αναλογα mg / ml
οποτε μπορει να βαλεις 2ml μεσα σε μια μερα και να μην παρεις τιποτα απο ντουτα
αλλα επισης μπορει να βαλεις παλι 2ml και να παρει πολυ μεγαλη ποσοτητα
πραγμα που μπερδευει το δερμα σου καθως δεν μπορει να προσαρμωστει
εξου φανταζομαι και εγω οτι ερχετε ενα μεγαλο shedding
καθως και αλλα παιδια στο παρελθον παραπονεθηκαν για αυτον τον λογο
τωρα θα μου πεις και τι μπορουμε να κανουμε
για αρχη δοκιμασε πριν βαλεις την ντουταστεριδη μεσα στην μινοξιδιλη
να την βαλεις μεσα σε polysorbate ανακατεψε καλα
και επειτα να το προσθεσεις ολο μαζι στο διαλυμα σου με την μινοξιδιλη
αν ανακατευουμε καλα πριν την χρηση μινοχ ντουτα δεν μπορουμε να το μετριασουμε?ειναι λιγο δυσευρετο το polysorbate ελλαδα,οσα φαρμακεια ρωτησα δεν ειχανε
Καταγράφηκε
παλια
oral: Proscar 1/4, proscar1/8,proscar 1/16 avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex
τωρα
minox 3ml+airolχ1 επιφανεια nw6
http://www.galinos.gr/
giannis13
Hero Member
Φύλο:
Norwood: 2+
«
Απάντηση #317 στις:
Αύγουστος 02, 2010, 08:04:32 μμ »
Παράθεση από: Georgex6 στις Αύγουστος 02, 2010, 04:55:40 μμ
Παιδια σκεφτομαι να παρω ντουτα αλλα εχω μπερδευτει λιγο με διαφορα που διαβαζω
http://www.regrowth.com/hairloss-forums/viewthread.cfm?f=6&t=25321
θελω να βρω τη καταλληλη δοσολογια και συχνοτητα
με φοβιζουν sides οπως σωματικη εξαντλιση κλπ κλπ.
Επισης σκεφτομουν να τη παιρνω μια φορα τη βδομαδα(5mg),δε ξερω εχω διαβασει πολλα και εχω μπερδευτει, ισως ο troph που αποτι θυμαμαι παιρνει κιολας θα μπορουσε να πει μια γνωμη
κοιταξε φιλαρακι απο οτι θυμαμαι η φινα δεν σου κανει και πολλα τωρα,μαλλον για αυτο ψαχνεσαι με ντουτα....γνωμη μου ειναι να προσεξεις παντως....η ντουτα μαλλον παραειναι...βεβαια καλυτερα θα σε συμβουλεψει ο tropheus....παντως αν ειναι ξεκινα και βλεπεις....
η δοση απο οτι ξερω ειναι 0.5 mg/μερα.....
Καταγράφηκε
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)
giannis13
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #318 στις:
Αύγουστος 02, 2010, 08:34:39 μμ »
παρε καποιες αποψεις εκτος και αν τις εχεις διαβασει....
η 1η απο τον elinikas73
''Φίλε dim74 προσεχώς θα ανεβάσω φωτογραφίες για να δούνε και τα υπόλοιπα μέλη τα αποτελέσματα,για να μιλάμε με ντοκουμέντα.Περιμένω να έχω στα χέρια μου μηχανή γιατί την δική μου την χάλασα στις διακοπές..
Τα αποτελέσματα που μου έχει δώσει το avodart 2,5 μήνες περίπου που το χρησιμοποιώ, είναι πέρα από τις προσδοκίες που είχα θέσει εξαρχής! Συγκεκριμένα,το vertex έχει καλυφθεί αρκετά πλέον,η ποιότητα της τρίχας σε όλο το κεφάλι έχει βελτιωθεί αρκετά,(παχύτερη τρίχα πιο σκούρα) έχω καλύτερη πυκνότητα στο σύνολο του κεφαλιού, οι κρόταφοι έχουν αρχίσει να γεμίζουν και αυτοί αλλά το κυριότερο βγαίνει μαλλί σε περιοχές που ήταν καμμένη γη εδώ και χρόνια! Στους κροτάφους έχουν αρχίσει να βγαίνουν τρίχες 3 πόντους πιο μπροστά από την hairline που είχα..Βλέπω να υπάρχει πραγματική ανάπτυξη πλέον φυσιολογικού μαλλιού το οποίο το βλέπω να μεγαλώνει πιο γρήγορα από πριν.Έχω κατέβει στην 1 εφαρμογή μινοξιδύλης την ημέρα,πράγμα που κάνει τα μαλλιά μου λιγότερο λιπαρά από πριν οπότε το καθημερινό λούσιμο δεν είναι πλέον επιτακτικά αναγκαίο! Με την φίνα είχα απλά μια βασανιστικά αργή καθυστέρηση της επέκτασης της φαλάκρας..Κάθε χρόνο ήμουν ελαφρώς χειρότερα από τον προηγούμενο.Στο σημείο που είμαι τώρα άμα μου λέγανε ότι αυτό μόνο φίλε μπορείς να πάρεις θα ήμουν ικανοποιημένος με την εικόνα του κεφαλιού μου ως έχει.Μην φανταστείς κανένα Χατζηπαναγή, αλλά για την ηλικία μου (36) μια χαρά για άτομο που χάνει τα μαλλιά του από τα 19 Αν συνεχίσει έτσι θα είναι μια ονειρική θεραπεία για μένα γιατί θα έχω γλιτώσει από πολλά μαρτύρια (βλέπε κόψιμο proscar) είναι πολύ βολική στην εφαρμογή της,και έχω τρελό στόχο πλέον να με πιάνει με 1 χάπι ανά 2 μέρες..Παρενέργειες,τίποτα σοβαρό,ίσως κάνα δυο σπυράκια που βλέπω αραιά και που στο πρόσωπο αλλά δεν είμαι σίγουρος αν οφείλεται στην θεραπεία.Τις πρώτες μέρες μια εκτίναξη της λίμπιντο,τώρα πλέον είναι καθημερινή η πρωινή στύση πράγμα που με την φίνα δεν συνέβαινε..Και εγώ φοβάμαι που παίρνω avodart αλλά είναι το πιο αποτελεσματικό που έχω δοκιμάσει..Για μένα κάποιος ο οποίος είναι υγιής,είναι χρήστης φίνας αλλά δεν βλέπει φώς,είναι το επόμενο βήμα..Αξίζει τον κόπο η δοκιμή!''
και αυτη μια παλαιοτερη του tropheus
''Μην το κάνεις... δεν αξίζει το ρίσκο. Η πιθανότητα να έχεις παρενέργειες (μειωμένη λίμπιντο και τα σχετικά) είναι μεγάλη...
Προσωπικά αν δεν έκανα χρήση αναβολικών στεροϊδών ούτε που θα άγγιζα τη dutasteride... ''
Καταγράφηκε
Kirkland 5% 1φορα/μερα
akishellas3
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #319 στις:
Αύγουστος 03, 2010, 01:44:19 πμ »
Tελικα ρε παιδια καποιος που να την εχει δοκιμασει καιρο δεν εχει δει τιποτα να μας πει ?
Καταγράφηκε
haircloningnow
Jr. Member
Norwood: 6
«
Απάντηση #320 στις:
Αύγουστος 03, 2010, 12:03:46 μμ »
οσον αφορα την ντουνταστεριδη εχω να πω(εκτιμηση μου) πως η εγκριση απο το fda για τριχοπτωση ειναι πολυ κοντα και οτι αφου εγκριθει σιγα σιγα θα αντικαταστησει παντελως την φιναστεριδη!!θα δειτε πως οι γιαροι θα την γραφουν ως βασικη θεραπεια.... θα την παρουν ολοι οσοι επαιρναν φιναστεριδη σιγα σιγα παρα τους φοβους οπως παντα στην αρχη... !!σαν πιο αποτελεσματικο φαρμακο θα κανει καλυτερες πωλησεις απο την φιναστεριδη....και εκεινο που μενει να δουμε ειναι ποια θα ειναι η απαντηση της Μerck.
Καταγράφηκε
giannis13
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #321 στις:
Αύγουστος 03, 2010, 12:41:08 μμ »
Παράθεση από: haircloningnow στις Αύγουστος 03, 2010, 12:03:46 μμ
οσον αφορα την ντουνταστεριδη εχω να πω(εκτιμηση μου) πως η εγκριση απο το fda για τριχοπτωση ειναι πολυ κοντα και οτι αφου εγκριθει σιγα σιγα θα αντικαταστησει παντελως την φιναστεριδη!!θα δειτε πως οι γιαροι θα την γραφουν ως βασικη θεραπεια.... θα την παρουν ολοι οσοι επαιρναν φιναστεριδη σιγα σιγα παρα τους φοβους οπως παντα στην αρχη... !!σαν πιο αποτελεσματικο φαρμακο θα κανει καλυτερες πωλησεις απο την φιναστεριδη....και εκεινο που μενει να δουμε ειναι ποια θα ειναι η απαντηση της Μerck.
δυσκολα ρε φιλε...πολυ δυνατο....φιναστεριδη και στο οριο ειμαστε....!!!!
Καταγράφηκε
Kirkland 5% 1φορα/μερα
xaris@
Απλό μέλος
«
Απάντηση #322 στις:
Αύγουστος 06, 2010, 04:53:01 μμ »
Παίδες σκέφτομαι να αρχίσω τη θεραπεία με τις κάπσουλες της Κ-ΜΑΧ που λενε οτι ειναι φυσικα DHt BLOCKERS! Tα έχει δοκιμάσει κανείς?μήπως γνωρίζεις κανεις κάτι;
Καταγράφηκε
CnstntGrdnr
Απλό μέλος
Φύλο:
Norwood: 2
«
Απάντηση #323 στις:
Αύγουστος 08, 2010, 09:08:13 μμ »
Καλησπερα και απο μενα παιδια, νεος στο φορουμ και στην ηλικια
(21)
Παρακολουθω αρκετους μηνες το site αλλα αυτο ειναι το πρωτο ποστ μου,εχω προσθεσει στη θεραπεια μου το τελευταιο τριμηνο τοπικη σπιρο 2% συμφωνα με τη συνταγη του ακη και ειμαι αρκετα αισιοδοξος για το μελλον. Βλεπω oτι η μιξη του avodart και της μινοξιδιλης δινει shed στην πλειονοτητα των περιπτωσεων και τωρα εχω παρει απο καλο ματι την προοπτικη του doubleA μετα και απο καποια topics π ειχα την τυχη να διαβασω σε ξενα φορουμ.Ενδεχομενως να συνδυασει αποτελεσματα και οχι η λιγοστα sides.Για να δουμε...Καλη επιτυχια σε ολους
http://www.hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=10&threadid=58192&STARTPAGE=3&FTVAR_MSGDBTABLE=
δειτε και αυτο το λινκ για το πως προτεινεται μια ''ασφαλης'' τοπικη εφαρμογη του για 3 λεπτα καθημερινα η οποια φαινεται να εχει αποτελεσματα
«
Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 08, 2010, 09:18:51 μμ από CnstntGrdnr
»
Καταγράφηκε
Regaine 5% x1, Double A
Fungoral 2%
Georgex6
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #324 στις:
Αύγουστος 08, 2010, 09:38:49 μμ »
εγω προσωπικα απο αυτα που εχω ακουσει απο δερματολογους ειναι οτι η φινα πρεπει να περασει στο αιμα για να μπλοκαρει τη dht και οτι τοπικα δεν κανει δουλεια
οσο για τη ντουτα παλι δερματολογος μου εχει πει οτι δεν ειναι τοσο αποτελεσματικη οσο η φινα
και τελευταια φαρμακοποιος ψαγμενος μου ειπε το ιδιο
τη να πω στα φορουμς αλλα γραφουνε αντε να βγαλεις ακρη
Καταγράφηκε
finasteride 1mg eod
spectral f7 (βραδυ)
arginine 500mg
Georgex6
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #325 στις:
Αύγουστος 08, 2010, 09:45:41 μμ »
Παράθεση από: giannis13 στις Αύγουστος 02, 2010, 08:34:39 μμ
παρε καποιες αποψεις εκτος και αν τις εχεις διαβασει....
η 1η απο τον elinikas73
''Φίλε dim74 προσεχώς θα ανεβάσω φωτογραφίες για να δούνε και τα υπόλοιπα μέλη τα αποτελέσματα,για να μιλάμε με ντοκουμέντα.Περιμένω να έχω στα χέρια μου μηχανή γιατί την δική μου την χάλασα στις διακοπές..
Τα αποτελέσματα που μου έχει δώσει το avodart 2,5 μήνες περίπου που το χρησιμοποιώ, είναι πέρα από τις προσδοκίες που είχα θέσει εξαρχής! Συγκεκριμένα,το vertex έχει καλυφθεί αρκετά πλέον,η ποιότητα της τρίχας σε όλο το κεφάλι έχει βελτιωθεί αρκετά,(παχύτερη τρίχα πιο σκούρα) έχω καλύτερη πυκνότητα στο σύνολο του κεφαλιού, οι κρόταφοι έχουν αρχίσει να γεμίζουν και αυτοί αλλά το κυριότερο βγαίνει μαλλί σε περιοχές που ήταν καμμένη γη εδώ και χρόνια! Στους κροτάφους έχουν αρχίσει να βγαίνουν τρίχες 3 πόντους πιο μπροστά από την hairline που είχα..Βλέπω να υπάρχει πραγματική ανάπτυξη πλέον φυσιολογικού μαλλιού το οποίο το βλέπω να μεγαλώνει πιο γρήγορα από πριν.Έχω κατέβει στην 1 εφαρμογή μινοξιδύλης την ημέρα,πράγμα που κάνει τα μαλλιά μου λιγότερο λιπαρά από πριν οπότε το καθημερινό λούσιμο δεν είναι πλέον επιτακτικά αναγκαίο! Με την φίνα είχα απλά μια βασανιστικά αργή καθυστέρηση της επέκτασης της φαλάκρας..Κάθε χρόνο ήμουν ελαφρώς χειρότερα από τον προηγούμενο.Στο σημείο που είμαι τώρα άμα μου λέγανε ότι αυτό μόνο φίλε μπορείς να πάρεις θα ήμουν ικανοποιημένος με την εικόνα του κεφαλιού μου ως έχει.Μην φανταστείς κανένα Χατζηπαναγή, αλλά για την ηλικία μου (36) μια χαρά για άτομο που χάνει τα μαλλιά του από τα 19 Αν συνεχίσει έτσι θα είναι μια ονειρική θεραπεία για μένα γιατί θα έχω γλιτώσει από πολλά μαρτύρια (βλέπε κόψιμο proscar) είναι πολύ βολική στην εφαρμογή της,και έχω τρελό στόχο πλέον να με πιάνει με 1 χάπι ανά 2 μέρες..Παρενέργειες,τίποτα σοβαρό,ίσως κάνα δυο σπυράκια που βλέπω αραιά και που στο πρόσωπο αλλά δεν είμαι σίγουρος αν οφείλεται στην θεραπεία.Τις πρώτες μέρες μια εκτίναξη της λίμπιντο,τώρα πλέον είναι καθημερινή η πρωινή στύση πράγμα που με την φίνα δεν συνέβαινε..Και εγώ φοβάμαι που παίρνω avodart αλλά είναι το πιο αποτελεσματικό που έχω δοκιμάσει..Για μένα κάποιος ο οποίος είναι υγιής,είναι χρήστης φίνας αλλά δεν βλέπει φώς,είναι το επόμενο βήμα..Αξίζει τον κόπο η δοκιμή!''
φιλε γιαννη αν διαβασεις παρακατω ο ελληνικας διεκοψε τη χρηση ντουτας γιατι του εβγαζε σοβαρα sides οπως εξαντληση και ειχαμε μιλισει προσωπικα και μου ειχε πει να μην τη ξεκινησω
πραγματικα δε ξερω αν ποτε θα τη χρησιμοποιησω τη κραταω σαν εσχατη λυση οπου θα κινδυνεβω σοβαρα να καραφλιασω
Καταγράφηκε
finasteride 1mg eod
spectral f7 (βραδυ)
arginine 500mg
Moonsorrow
Jr. Member
«
Απάντηση #326 στις:
Σεπτέμβριος 09, 2010, 02:50:29 πμ »
Φιλε Tropheus γεια!Εχω αρχισει τη λη ληψη proscar 2 βδομαδες και ι8ελα να σε ρωτησω αν μου προτεινεις να τη σταματησω για Avodart!Για κροταφους δε με νοιαζει τοσο οσο για πυκνωση μπροστα ιδιαιτερα να μη φεγγιζει και επανω.Πιστευεις 8α δω αποτελεσμα και μετα απο ποσο καιρο περιπου?
Βεβαια θα μου πεις για τις παρενεργειες αλλα οκ αν ειναι να δω αποτελεσμα....εχαλλου σκεφτομαι να ελαττωσω τη δοση σε 1 καψουλα μερα παρα μερα,οποτε βγαινει 0,25mg.
Ευχαριστω!
Καταγράφηκε
tropheus
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #327 στις:
Σεπτέμβριος 09, 2010, 07:57:44 πμ »
Η dutasteride είναι η τελευταία λύση που θα πρέπει να δοκιμάσει κάποιος για τα μαλλιά του.
Υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες παρενεργειών με πρώτη από όλα τη ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ LIBIDO αλλά και ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΣΤΥΣΗΣ.
Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που θα μπορούσαν να σε αποτρέψουν να πάρεις dutasteride. Π.χ ο τεράστιος χρόνος ημίσειας ζωή της, αν θέλεις να κάνεις παιδιά, η επίδραση της στον προστάτη...
Επιπλέον παίρνοντας dutasteride δε σημαίνει ότι σίγουρα σώζεις τα μαλλάκια σου...
Τι κάνουμε λοιπόν αν η finasteride δε μπορεί να βοηθήσει αφου η dutasteride είναι φάρμακο υψηλού ρίσκου;
Διαβάζω σε ξένα forum για το RU και το ότι είναι ακόμα πιο δραστικό από την dutasteride με μηδενικές παρενέργειες. Βέβαια έχει υψηλό κόστος, δεν κυκλοφορεί ευρέως, πρέπει να παρασκευάζεις κάθε μέρα την απαραίτητη δόση, δεν έχουν γίνει μελέτες στον άνθρωπο αλλά και ούτε βλέπω διάθεση για μεγάλη εμπορική κυκλοφορία αν και παίζει στην πιάτσα καμιά δεκαριά χρόνια και βάλε ...
Καταγράφηκε
Οι θεραπείες δε δίνουν μόνιμα αποτελέσματα γιατί :
1. Fin/dut αυξάνουν την τεστοστερόνη
2. Fin/dut αυξάνουν τους υποδοχείς των ανδρογόνων
3. H minox δίνει regrowth για λίγο καιρό
4. Τα μαλλιά γίνονται πιο ευάλωτα στα ανδρογόνα όσο μεγαλώνουμε
5. Δεν επιδρούν αρνητικά μόνο τα ανδρογόνα
Moonsorrow
Jr. Member
«
Απάντηση #328 στις:
Σεπτέμβριος 10, 2010, 01:32:51 πμ »
Πω πωω!Μεχρι να βγει αυτο το RU....φεξε μου κι ας παραπ*τησα χεχε.Thanks για τις πληροφοριες!
Εσυ αλη8εια συνεχιζεις να παιρνεις duta η σταματησες?Εισαι ικανοποιημενος με το μαλλι?Εννοω ολο το διαστημα αυτο σε εχει βοηθησει π.χ. να σε ανευασει σε καλυτερη κλιμακα Norwood απ΄αυτη που ησουν?Και αν ναι σκοπευεις να τη συνεχισεις για παντα?Παυσεις κανεις σταδιακα?
Καταγράφηκε
denis2712
Jr. Member
«
Απάντηση #329 στις:
Σεπτέμβριος 10, 2010, 09:52:44 πμ »
Εγω με 2μηνες χρησης avodart(συνταγη δερματολογου)ειδα πολυ καλα αποτελεσματα στα μαλλια,αλλα και τα γνωστα προβληματακια με τη στυση μου.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
29
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Greek HairLoss Community
»
Θεραπείες
»
Proscar / Propecia / Dutasteride
(Συντονιστής:
magic810
) »
Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)