Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Θεραπείες
»
Proscar / Propecia / Dutasteride
(Συντονιστής:
magic810
) »
Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
29
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart) (Αναγνώστηκε 33946 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άκης
Hairloss Warrior
Administrator
Φύλο:
Norwood: 2A
Απ: Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)
«
Απάντηση #285 στις:
Μάιος 03, 2010, 03:48:21 μμ »
Παράθεση από: Παναγιωτης στις Απρίλιος 20, 2010, 08:50:51 μμ
ααααα για το samson μιλαμε ρε ακη
τους ξερω αυτους πριν
περιπου
2 χρονια του εστειλα μηνυμα και το ειχα πει τοτε στο φορουμ τι ειχαν απαντησει
θυμαμαι τοτε ηταν η αρχη που μπηκα στην "οικογενεια " του φορουμ
Βασικά Πάνο είναι νέα έκδοση ποιο ενισχυμένη.
Παράθεση από: kyris στις Μάιος 03, 2010, 02:38:11 μμ
Εχω κοιτακσει ολες τις πιθανες θεραπειες αλλα αυτες που ισος δουλεψουν εχουν σοβαρες παρενεργειες ειδικα για εναν νεο οπος εμενα κ αρκετους αλλους και για να διευκρινισω την εντονη σεξουαλικη ζωη...επισης εχο γινει μανιακος με το οταν βλεπω φαλακρους να τους ροταο πως επεσαν τα μαλλια σου κ να μ απαντουν το κλασσικο(ειναι κληρονομικο)..κ εμενα απο την μερια του πατερα μου ο παππους μου ειναι εντελος φαλακρος κ ειναι 60 κ ο πατερας μου ειναι 40 κ εχουν αρεωσει τα μπροστινα ενο απο την μερια της μητερας μου εχοθν ολοι μαλλια....συγνωμη γιαυτη την μεγαλη εκθεση απλα εχο αγανακτισει με τα αθλια προιοντα που κοικλοφορουν κ αν αναροτιεσται γτ εχω χρησημοποιησει αρκετα προιοντα ειναι γτ εχο τριχοπτοση απο τα 15 μου κ ακομα εχο αρκετο μαλλι...το θεμα ειναι θα κατεφερο να τα κρατησω τα μαλλια μου μεχρι μεγαλη ιλικια ι τηα αναγκαζομαι να τα ξυριζω οπως κανο τον τελευταιο χρονο νομιζοντας οτι βοηθαει...ευχαριστο!!!
Βασικά είναι μεν κληρονομικό ναι. Το κουμπί που θα ξεκινήσει την διαδικασία τριχόπτωσης είναι κληρονομικό.
Σε αυτήν την ηλικία βάλε οτιδήποτε τοπικό (που να δουλεύει φυσικά).
Καταγράφηκε
»
Super Zix
,
Minomuck
,
RejuvePlex
» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.
"The tenderest spot in a man’s make-up is sometimes the bald spot on top of his head"
Helen Rowland (1875 – 1950)
Conan
Full Member
Φύλο:
Norwood: 1
«
Απάντηση #286 στις:
Μάιος 03, 2010, 04:44:39 μμ »
Εγω ρε παιδια που ειμαι 3η Λυκειου τωρα να αρχισω καμια τοπικη σπιρο απο καλοκαιρακι- φθινοπωρο με το καλο? Θα παω και στον δερματολογο μου να μου πει και αυτος τη γνωμη του ... αλλα ποτε να αρχισω τα αντιDHT ( Crinagen, spiro, super zix ) κτλ?
Καταγράφηκε
speedy82
Jr. Member
Norwood: 2
«
Απάντηση #287 στις:
Μάιος 04, 2010, 02:34:47 πμ »
γεια σας παιδια, πρωτη φορα γραφω εδω στο φορουμ, θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε ενα καλο σαμπουαν που να εμποδιζει την dht.......
παιρνω και φινα 1 mg καθε μεσημερι, παλιοτερα επαιρνα και μινοξιδιλη αλλα την σταματησα.......
Καταγράφηκε
Anar
Hero Member
Φύλο:
Norwood: Κοτσιδα
«
Απάντηση #288 στις:
Μάιος 04, 2010, 09:52:14 πμ »
Παράθεση από: Conan στις Μάιος 03, 2010, 04:44:39 μμ
Εγω ρε παιδια που ειμαι 3η Λυκειου τωρα να αρχισω καμια τοπικη σπιρο απο καλοκαιρακι- φθινοπωρο με το καλο? Θα παω και στον δερματολογο μου να μου πει και αυτος τη γνωμη του ... αλλα ποτε να αρχισω τα αντιDHT ( Crinagen, spiro, super zix ) κτλ?
Όσο ποιο γρήγορα ξεκινήσεις θεραπεια τοσο καλυτερα ειναι
Καταγράφηκε
ΚΩΣΤΑΣ
sovagg
Full Member
Φύλο:
Norwood: 5(diffuse thinner)
«
Απάντηση #289 στις:
Μάιος 04, 2010, 10:27:42 πμ »
Παράθεση από: speedy82 στις Μάιος 04, 2010, 02:34:47 πμ
γεια σας παιδια, πρωτη φορα γραφω εδω στο φορουμ, θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε ενα καλο σαμπουαν που να εμποδιζει την dht.......
παιρνω και φινα 1 mg καθε μεσημερι, παλιοτερα επαιρνα και μινοξιδιλη αλλα την σταματησα.......
Καλως ηρθες φιλε.Απο σαμπουαν μπορεις να παρεις ενα σαμπουαν κετοκοναζολης(fungoral,botaderm,abba κ.α) με το οποιο θα λουζεσαι 3 φορες την εβδομαδα.Για τις υπολοιπες μερες τα περρισοτερα μελη του φορουμ χρησιμοποιουμε το T/Gel της Neutrogena ή το Frezyderm Hair Force.
Παντως αν θες να εμποδισεις την dht με σαμπουαν λιγο δυσκολο..Μην ξεχνας οτι μενει 2-3 λεπτα στο κεφαλι..Αφου παιρνεις φινα 1mg καθημερινα απο θεμα dht εισαι καλυμμενος..Τα σαμπουαν ομως παρτα.Ειναι καλο συμπληρωμα σε μια θεραπεια κ η κετοκοναζολη εχει δειξει οτι μπορει να δωσει κ λιγο regrowth..Καλη συνεχεια φιλε
Καταγράφηκε
05/10/2009-ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΨΗΣ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ(1/2 propecia/μερα)---------TEΛΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ 20/07/2010
TA OΠΛΑ ΜΟΥ:
Minoxidil 5%
Double A
Αirol cream
Fungoral cream
Frezyderm Hair Force shampoo
speedy82
Jr. Member
Norwood: 2
«
Απάντηση #290 στις:
Μάιος 04, 2010, 01:16:25 μμ »
sovagg φιλε μου σε ευχαριστω για την βοηθεια...!!!
Καταγράφηκε
Conan
Full Member
Φύλο:
«
Απάντηση #291 στις:
Μάιος 04, 2010, 03:05:59 μμ »
Παράθεση από: ANAR στις Μάιος 04, 2010, 09:52:14 πμ
Παράθεση από: Conan στις Μάιος 03, 2010, 04:44:39 μμ
Όσο ποιο γρήγορα ξεκινήσεις θεραπεια τοσο καλυτερα ειναι
οκ
Καταγράφηκε
GK
Τα πάντα όλα
Full Member
Φύλο:
Norwood: Μπουρλότο!
«
Απάντηση #292 στις:
Μάιος 04, 2010, 03:12:01 μμ »
Παράθεση από: Conan στις Μάιος 04, 2010, 03:05:59 μμ
οκ
Conan, σίγουρα έχεις πρόβλημα ? Μήπως απλά ενηλικιώνεσαι και έχεις more mature hairline τώρα ?
Καταγράφηκε
They must find it difficult, those who have taken authority as the truth, rather than truth as as the authority.
Conan
Full Member
Φύλο:
«
Απάντηση #293 στις:
Μάιος 04, 2010, 03:26:35 μμ »
Ρε συ το προβλημα δεν ηταν η hairline αλλα μια γενικοτερη αραιωση σε ολο το πανω μερος.
Τωρα βεβαια τα πραγματα ειναι καλυτερα. Πιστευω πως και το betnovate στο μειγμα θα εχει βοηθησει αρκετα.
τεσπα... ελεγα να ξεκινουσα ,μετα τις εξετασεις, αρχικα τοπικη σπιρο, της οποιας τα συστατικα βρισκονται και πιο ανετα στο φαρμακειο- και να μου την εφτιαχνε ο φαρμακοποιος.
Εχω ψαξει πολυ τα σχετικα ποστ...ομως εχω μια απορια ρε παιδια. Η τοπικη σπιρονολακτονη ειναι λοσιον την οποια την ψεκαζεις ετσι? Δεν ειναι κανενα τζελ/ κρεμα ας πουμε ?
Και κατι αλλο για σιγουρια... θα την βαζω δυο φορες την ημερα? πχ πρωι-απογευμα?
Καταγράφηκε
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
life is life and me is me
Norwood: 2,5V -> παω για ραστα!!!!!
«
Απάντηση #294 στις:
Μάιος 04, 2010, 05:36:43 μμ »
Παράθεση από: Conan στις Μάιος 04, 2010, 03:26:35 μμ
Ρε συ το προβλημα δεν ηταν η hairline αλλα μια γενικοτερη αραιωση σε ολο το πανω μερος.
Τωρα βεβαια τα πραγματα ειναι καλυτερα. Πιστευω πως και το betnovate στο μειγμα θα εχει βοηθησει αρκετα.
τεσπα... ελεγα να ξεκινουσα ,μετα τις εξετασεις, αρχικα τοπικη σπιρο, της οποιας τα συστατικα βρισκονται και πιο ανετα στο φαρμακειο- και να μου την εφτιαχνε ο φαρμακοποιος.
Εχω ψαξει πολυ τα σχετικα ποστ...ομως εχω μια απορια ρε παιδια. Η τοπικη σπιρονολακτονη ειναι λοσιον την οποια την ψεκαζεις ετσι? Δεν ειναι κανενα τζελ/ κρεμα ας πουμε ?
Και κατι αλλο για σιγουρια... θα την βαζω δυο φορες την ημερα? πχ πρωι-απογευμα?
υπαρχει η ετοιμη dr lee 5% και η φτιαχτη
Καταγράφηκε
παλια
oral: Proscar 1/4, proscar1/8,proscar 1/16 avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex
τωρα
minox 3ml+airolχ1 επιφανεια nw6
http://www.galinos.gr/
Σπύρος
Norwood Rider
Global Moderator
Φύλο:
Ride to live, live to ride...
Norwood: 3ν
«
Απάντηση #295 στις:
Μάιος 04, 2010, 07:04:27 μμ »
Παράθεση από: Conan στις Μάιος 04, 2010, 03:26:35 μμ
υπάρχει στο νετ και σαν δερματική κρέμα με μεγαλύτερο ποσοστό % σπιρο,
λοσιόν του dr. Lee που έγραψε ο φωστήρας (kapamarou!)
και κλασσικά φτιαχτή από το φαρμακείο
Καταγράφηκε
4μηνη θεραπεία με Βασιλικό Πολτό
Ιπποφαές
Fungoral/Tgel oily
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ Π.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
Conan
Full Member
Φύλο:
«
Απάντηση #296 στις:
Μάιος 04, 2010, 11:08:59 μμ »
Στο φαρμακοποιο θα πρεπει να παω καποιο χαρτι απο γιατρο ή οταν ενηλικιωθω και τυπικα ( 1η Αυγουστου) δεν θα χρειαζεται τοσο? Πχ για τα χαπια κειστυνης ενας ,που πηγα μονος, μου ζητησε να του παω το χαρτι- συνταγη. Το ιδιο και για σπιρο ή απλα τη συνταγη και αναλογιες σε δικο μου χαρτακι?
Παντως ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις και το ενδιαφερον σας
(Θα την βαζω 2 φορες τη μερα τελικα??)
Καταγράφηκε
Σπύρος
Norwood Rider
Global Moderator
Φύλο:
Ride to live, live to ride...
Norwood: 3ν
«
Απάντηση #297 στις:
Μάιος 05, 2010, 12:51:36 πμ »
προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με φαρμακείο σε ό,τι και αν ζήτησα-αν και μερικά ήταν πολύ παράλογα
,
σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να σου ζητήσει συνταγή-δεν αποτελούν "εξαρτησιογόνες" ουσίες..
Καταγράφηκε
4μηνη θεραπεία με Βασιλικό Πολτό
Ιπποφαές
Fungoral/Tgel oily
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ Π.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
Georgex6
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #298 στις:
Μάιος 05, 2010, 01:01:26 πμ »
παιδια εγω θελω απο αυτους που παιρνουν ντουτα εδω μεσα λιγα λογια για το πως τα πηγαινουν
ευχαριστω!!!
Καταγράφηκε
finasteride 1mg eod
spectral f7 (βραδυ)
arginine 500mg
Conan
Full Member
Φύλο:
«
Απάντηση #299 στις:
Μάιος 05, 2010, 05:38:59 μμ »
Παράθεση από: Σπύρος στις Μάιος 05, 2010, 12:51:36 πμ
προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με φαρμακείο σε ό,τι και αν ζήτησα-αν και μερικά ήταν πολύ παράλογα
,
σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να σου ζητήσει συνταγή-δεν αποτελούν "εξαρτησιογόνες" ουσίες..
οκ ρε συ. Τελικα αυτη την βαζουν 2 φορες την ημερα?
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
29
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Greek HairLoss Community
»
Θεραπείες
»
Proscar / Propecia / Dutasteride
(Συντονιστής:
magic810
) »
Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)