ακη δυο ερωτησεις... 1)ειναι σιγουρο πως βαζοντας ολα αυτα μεσα(Θέλω να είναι SOD, Regrowth, αντι ανδρογόνο, αντι φλεγμονώδες, DHT blocker κλπ.) δεν θα μπλοκαρει το ενα συστατικο το αλλο?και 2)σταματας το προσκαρ για να δοκιμασεις τη νεα σουπερ λοσιον...δεν ειναι λαθος αυτο απο την στιγμη που το προσκαρ δεν ξερεις τι αποτελεσματα σου εχει δωσει?ποσο καιρο το περνεις για να μπορεις να κρινεις τι δινει σε σενα?εγω το παιρνω 6,5 μηνες και δεν εχω δει κατι ιδιαιτερο...αλλα συνεχιζω ωστε να ξερω τι κανει σε μενα για να αποφασισω στο 9μηνο η στον χρονο αν αξιζει να συνεχισω η το κοβω οριστικα και για παντα...εσυ το επαιρνες και το σταματησες για το συκωτι σου,τωρα το σταματας για την νεα λοσιον...πως ξερεις τι αποτελεσματα εχει σε σενα απο την στιγμη που δεν το εχεις παρει για μεγαλο συνεχομενο διαστημα?
Φίλε dim δες το λίγο πως σκέφτομαι. Ξέρω, μπορεί να το θεωρείς(τε) μακακία, αλλά το σκεφτηκό μου από την αρχή που "έπεσα" στα χάπια, είναι να βρω τρόπο να το κόψω. Δηλαδή, πάντα έλεγα να βγάλω το max των τριχών που μπορώ να βγάλω και μετά να χρησιμοποιώ κάποιο ποιό "αθώο" DHT blocker για να τα διατηρήσω. ΔΕΝ θέλω εφ' όρου ζωής να εξαρτώμαι από τα χάπια.
Αυτήν την στιγμή το τεστάρω. Δεν είμαι ούτε γιατρός, ούτε χημικός αλλά δοκιμάζω, διαβάζω και γενικά βλέπω τι κάνει και τι όχι.
πχ κατάλαβα μέχρι στιγμής ότι το emu oil είναι αδιάλυτο σε άλλα διαλύματα και έτσι δεν κάνει.
Βρήκα τι κάνει και τι όχι αλληλεπιδράσεις, διαβάζω κλινικές έρευνες σε αυτά που βάζω και τι αποτέλεσμα έχουν, με ποια υλικά "δεν κολλάνε" κλπ.
Επίσης, πως αλλιώς να δω αν έχει αποτέλεσμα κάτι, αν δεν κόψω αυτό που ξέρω ότι έχει;
Δηλαδή αν παίρνω και proscar ταυτόχρονα και λοσιόν και δω ότι έχει αποτέλεσμα, πως θα μπορώ να ξέρω ότι με το έδωσε η λοσιόν και όχι το χάπι; Και δεν θα είμαι και απόλυτος, αν δω πχ αποτέλεσμα σε 6μήνες και πω "ωραία η λοσιόν, κάνει δουλειά", ενώ το αποτέλεσμα να το έχει δώσει το χάπι και η λοσιόν να μην έχει απορροφηθεί ποτέ από το δέρμα μου.
Δεν κάνω ποτέ μου βεβιασμένες κινήσεις σε τπτ και πάντα το ψάχνω ότι κάνω. Ελπίζω να μην την πατήσω και κλαίω τον χρόνο που έχασα. Αλλά αν δεν δοκιμάσεις, δεν είσαι σίγουρος για κάτι.
Α και κάτι άλλο, elinikas73 welcome aboard.