Αποστολέας Θέμα: Tοκοτριενόλη-Toco 8  (Αναγνώστηκε 1218 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lab_hair

• Full Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 2 (+αραίωση crown)
Απ: Tοκοτριενόλη-Toco 8
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 26, 2012, 12:54:19 μμ »
Αυτή είναι full spectra, δηλαδή έχει και τοκοφερόλες και τοκοτριενόλες. Το πρόβλημα είναι πως σε πολλά ιατρικά σάιτ οι τοκοφερόλες εμφανίζονται ως ψιλοεπικίνδυνες...

Αυτο εδω λεει μονο για τοκοτριενολες:
http://viewitem.eim.ebay.gr/Healthy-Origins-Tocomin-Suprabio-Tocotrienol--50mg-x60/290603138054/item

Παρεπιπτοντως, οταν εγραψα στο google tocotrienol, η πρωτη πιθανη επιλογη για αναζητηση που μου εβγαλε απο κατω ηταν "tocotrienol hair loss"!
Airol + Dualgen 5% 0.70ml --> x1 / ημέρα
Tocotrienols --> x1 / ημέρα
Libroman shampoo --> x2-3 / εβδομάδα
Jason tea tree shampoo --> Καθημερινά

Αποσυνδεδεμένος kapamarou

• Hero Member
  • life is life and me is me
    • Προφίλ
  • Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 26, 2012, 01:27:26 μμ »
Παράθεση

Παρεπιπτοντως, οταν εγραψα στο google tocotrienol, η πρωτη πιθανη επιλογη για αναζητηση που μου εβγαλε απο κατω ηταν "tocotrienol hair loss"!
γραψε στο google tocotrienol hair και ορεξη να εχεις να διαβαζεις μεχρι το αλλο πρωι.
δεν θυμαμαι τι ακριβως πληκτρολογησα,επεσα σε 7 φορουμς να συζητουν για την ουσια,ακομα και σε φορουμ για bodybuilding :tease:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 26, 2012, 01:50:43 μμ από kapamarou »
παλια :22m:
oral: Proscar 1/4,  proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
 topical: spiro1,5%,duta,  spiro+duta,  fungoral  cream,  regaine χ1,  regaine+6 duta, super zix,  axelan χ6,  axelan +airol x2,  axelan+progesterone+airolx2,  Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel    

τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 28, 2012, 07:33:14 μμ »
εχουμε αναφορα συναδελφου που εμφανισε πονο στους ορχεις,η βιταμινη Ε ειναι blocker :22m:
                                                                            http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3462.0.html
 topical: spiro1,5%,duta,  spiro+duta,  fungoral  cream,  regaine χ1,  regaine+6 duta, super zix,  axelan χ6,  axelan +airol x2,  axelan+progesterone+airolx2,  Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel    

τωρα ραστα!!

Αποσυνδεδεμένος ApofasismenosPsyxakias

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2.5/3
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 07, 2012, 07:07:03 πμ »
Αδέρφια θα παραγγείλω 4 μήνες απο το λίνκ του Κάπα, έχουν και Ευρωπαϊκό μαγαζί και θα σας κρατάω ενήμερους αν γίνει τίποτα.

Διάβασα με προσοχή αυτές τις "αντενδείξεις" αλλά το παιδί είπε ότι έπαιρνε 1000iu ημερισίως ενώ η ενδεικνυόμενη ποσότητα είναι 45 και αν κάνεις θεραπεία, ΜΕΧΡΙ 200. Λογικό λοιπόν να του βγει σε κακό, καθώς και νεράκι να πίνεις που λέει ο λόγος απο το πρωί ως το βράδυ, θα πάθεις αυτό το υπερυδροτέτοιο.

ΥΓ Επίσης παίδες, να σημειώσω με κάθε επιφύλαξη ότι κάτι παράδοξο και καλό συμβαίνει με το TRX2. Απο κει που τα χα παρατήσει εντελώς καθώς μόνο χειροτέρευση έβλεπα, γύρω στα Χριστούγεννα και με ένα χρόνο στη "θεραπεία" σταμάτησε το shedding. Λίγες μέρες μετά πρόσεξα ότι δεν έβαζα πια Toppik γιατί δεν έδειχνε πια τόσο χάλια και γυαλιστερή η καούκα μου μπροστά. Κατά τις 15 Γενάρη δεν υπήρχε αμφιβολία. Όχι μόνο είχε κοπεί το shedding, αλλά το μαλλί μπροστά ήταν πυκνότερο, με αληθινές τρίχες και όχι χνούδια. Είχα ακυρώσει τη συνδρομή μου στο TRX2 και τους έστειλα και mail να τους βρίσω, ότι είναι απ*τεώνες και ντροπή τους. Ο PR μου έστειλε τρεις μήνες τσάμπα και μου λέει "Δοκίμασε, πολλοί εμφανίζουν αποτελέσματα μόνο μετά τους 12 μήνες" και εγώ κάγχασα, αλλά λέω δε γ@μιέτ@ι, τσάμπα είναι, δώσε κει χάμω.

Τώρα πραγματικά δεν ξέρω τί να σκεφτώ...ίσως είναι το φυσικό μου cycling, αλλά έχουν παρατηρήσει βελτίωση οι πάντες, ακόμη και κακεντρεχή άτομα που άλλη χαρά δεν έχουν απο το να μετρούν τις τρίχες ώσπου να γλομπέψω. Κρατάω μεγάλη πισινή. Αν αυτή η ανάκαμψη οφείλεται όντως στο TRX2 θα ενημερώσω ξανά μέσα Μάρτη. Ως τότε θα μπουκώνω και τις Τοκοτριενόλες και η Replicel βοηθός :D
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 07, 2012, 12:28:16 μμ από Fenimore »

Αποσυνδεδεμένος Lab_hair

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 07, 2012, 07:32:34 πμ »
Αδέρφια θα παραγγείλω 4 μήνες απο το λίνκ του Κάπα, έχουν και Ευρωπαϊκό μαγαζί και θα σας κρατάω ενήμερους αν γίνει τίποτα.

Διάβασα με προσοχή αυτές τις "αντενδείξεις" αλλά το παιδί είπε ότι έπαιρνε 1000iu ημερισίως ενώ η ενδεικνυόμενη ποσότητα είναι 45 και αν κάνεις θεραπεία, ΜΕΧΡΙ 200. Λογικό λοιπόν να του βγει σε κακό, καθώς και νεράκι να πίνεις που λέει ο λόγος απο το πρωί ως το βράδυ, θα πάθεις αυτό το υπερυδροτέτοιο.

ΥΓ Επίσης παίδες, να σημειώσω με κάθε επιφύλαξη ότι κάτι παράδοξο και καλό συμβαίνει με το TRX2. Απο κει που τα χα παρατήσει εντελώς καθώς μόνο χειροτέρευση έβλεπα, γύρω στα Χριστούγεννα και με ένα χρόνο στη "θεραπεία" σταμάτησε το shedding. Λίγες μέρες μετά πρόσεξα ότι δεν έβαζα πια Toppik γιατί δεν έδειχνε πια τόσο χάλια και γυαλιστερή η καούκα μου μπροστά. Κατά τις 15 Γενάρη δεν υπήρχε αμφιβολία. Όχι μόνο είχε κοπεί το shedding, αλλά το μαλλί μπροστά ήταν πυκνότερο, με αληθινές τρίχες και όχι χνούδια. Είχα ακυρώσει τη συνδρομή μου στο TRX2 και τους έστειλα και mail να τους βρίσω, ότι είναι απ*τεώνες και ντροπή τους. Ο PR μου έστειλε τρεις μήνες τσάμπα και μου λέει "Δοκίμασε, πολλοί εμφανίζουν αποτελέσματα μόνο μετά τους 12 μήνες" και εγώ κάγχασα, αλλά λέω δε γαμιέται, τσάμπα είναι, δώσε κει χάμω.

Τώρα πραγματικά δεν ξέρω τί να σκεφτώ...ίσως είναι το φυσικό μου cycling, αλλά έχουν παρατηρήσει βελτίωση οι πάντες, ακόμη και κακεντρεχή άτομα που άλλη χαρά δεν έχουν απο το να μετρούν τις τρίχες ώσπου να γλομπέψω. Κρατάω μεγάλη πισινή. Αν αυτή η ανάκαμψη οφείλεται όντως στο TRX2 θα ενημερώσω ξανά μέσα Μάρτη. Ως τότε θα μπουκώνω και τις Τοκοτριενόλες και η Replicel βοηθός :D
Θα ξεκαθαρισει η κατασταση εν καιρο! Οπως ειπες δεν εχεις τιποτα να χασεις! Οποτε αναμενεις και αναμενουμε κ εμεις μαζι σου!!  ;)

εχουμε αναφορα συναδελφου που εμφανισε πονο στους ορχεις,η βιταμινη Ε ειναι blocker :22m:
                                                                            http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3462.0.html
Feni... Βαλε και αυτο στην πατεντα σου!!  8)

Αποσυνδεδεμένος n094

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: Past NW 6, now I guess... NW 2
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 07, 2012, 09:26:31 πμ »
ΥΓ Επίσης παίδες, να σημειώσω με κάθε επιφύλαξη ότι κάτι παράδοξο και καλό συμβαίνει με το TRX2. Απο κει που τα χα παρατήσει εντελώς καθώς μόνο χειροτέρευση έβλεπα, γύρω στα Χριστούγεννα και με ένα χρόνο στη "θεραπεία" σταμάτησε το shedding. Λίγες μέρες μετά πρόσεξα ότι δεν έβαζα πια Toppik γιατί δεν έδειχνε πια τόσο χάλια και γυαλιστερή η καούκα μου μπροστά. Κατά τις 15 Γενάρη δεν υπήρχε αμφιβολία. Όχι μόνο είχε κοπεί το shedding, αλλά το μαλλί μπροστά ήταν πυκνότερο, με αληθινές τρίχες και όχι χνούδια. Είχα ακυρώσει τη συνδρομή μου στο TRX2 και τους έστειλα και mail να τους βρίσω, ότι είναι απ*τεώνες και ντροπή τους. Ο PR μου έστειλε τρεις μήνες τσάμπα και μου λέει "Δοκίμασε, πολλοί εμφανίζουν αποτελέσματα μόνο μετά τους 12 μήνες" και εγώ κάγχασα, αλλά λέω δε γαμιέται, τσάμπα είναι, δώσε κει χάμω.

Αυτά είναι ευχάριστα νέα.... κράτα μας ενήμερους και αν θες ανέβασε και καμιά φωτογραφία στο νήμα σου…
5.500 grafts +  τοπική spiro  1 φορά τη μέρα + minox 2 φορές τη μέρα + fungoral shampoo 2 φορές τη βδομάδα.
Φίνα για ένα χρόνο και σταδιακή διακοπή της από 10/3/12

Αποσυνδεδεμένος Lab_hair

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 26, 2012, 05:11:07 πμ »
Το λοιπον... Μετα απο 1 μηνα χρησης τοκοτριενολων παραθετω εντυπωσεις:
Απο θεμα regrowth δε μπορω να εχω ξεκαθαρη αποψη καθοτι μειωσα την ποσοτητα της μινοξ απο 2ml σε 0,7ml. Οστοσο εχω μεινει στασιμος (ισως κ ενα κλικ καλυτερα αλλα δε μπορω να το πω με σιγουρια), δεν ξερω αν εχουν βαλει και αυτες το χερακι τους σε αυτο! Να αναφερω επισης οτι δε χρησιμοποιω κανενα dht blocker εδω και τουλαχιστον 2 μηνες.
Αυτο που μπορω να πω λοιπον ειναι οτι η τριχοπτωση μειωθηκε αρκετα! Χανω περιπου 30-35 τριχες στο λουσιμο ενω πριν χωρις τη χρηση blocker εχανα περιπου 70 τριχες κ με τη χρηση δυνατων τοπικων οπως spiro - doubleA εχανα μεχρι και 20 (με παρενεργιες).
Επισης η ποιοτητα της τριχας εγινε αισθητα καλυτερη! Το μαλλι φαινεται (και ειναι) πιο δυνατο και υγιες...

Τωρα μου τελειωσαν οι βιταμινες και εχουν αργησει να ερθουν οι επομενες λογω του οτι ειχαν ελλειψη. Εχω να παρω περιπου μια βδομαδα και τα επιπεδα τριχοπτωσης εχουν επανελθει στα φυσιολογικα επιπεδα.
Ευκαιρια να πειραματιστω λιγο με oral Β6 πυριδοξαλη να δω αν κανει τπτ! 8)

Να σημειωσω οτι εχω υπερβολικα ευαισθητο οργανισμο στις θεραπειες! Απο καθε θεραπεια παιρνω το 100% απο αποτελεσματα και παρενεργιες. Οποτε σε καποιον αλλο ισως να μην δωσουν τα ιδια αποτελεσματα. Πιστευω παντως αξιζει να το δοκιμασει οποιος δεν εχει καταληξει στο σχημα που τον καλυπτει!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 15, 2012, 09:07:18 μμ »
Το λοιπον... Μετα απο 1 μηνα χρησης τοκοτριενολων παραθετω εντυπωσεις:
Απο θεμα regrowth δε μπορω να εχω ξεκαθαρη αποψη καθοτι μειωσα την ποσοτητα της μινοξ απο 2ml σε 0,7ml. Οστοσο εχω μεινει στασιμος (ισως κ ενα κλικ καλυτερα αλλα δε μπορω να το πω με σιγουρια), δεν ξερω αν εχουν βαλει και αυτες το χερακι τους σε αυτο! Να αναφερω επισης οτι δε χρησιμοποιω κανενα dht blocker εδω και τουλαχιστον 2 μηνες.
Αυτο που μπορω να πω λοιπον ειναι οτι η τριχοπτωση μειωθηκε αρκετα! Χανω περιπου 30-35 τριχες στο λουσιμο ενω πριν χωρις τη χρηση blocker εχανα περιπου 70 τριχες κ με τη χρηση δυνατων τοπικων οπως spiro - doubleA εχανα μεχρι και 20 (με παρενεργιες).
Επισης η ποιοτητα της τριχας εγινε αισθητα καλυτερη! Το μαλλι φαινεται (και ειναι) πιο δυνατο και υγιες...

Τωρα μου τελειωσαν οι βιταμινες και εχουν αργησει να ερθουν οι επομενες λογω του οτι ειχαν ελλειψη. Εχω να παρω περιπου μια βδομαδα και τα επιπεδα τριχοπτωσης εχουν επανελθει στα φυσιολογικα επιπεδα.
Ευκαιρια να πειραματιστω λιγο με oral Β6 πυριδοξαλη να δω αν κανει τπτ! 8)

Να σημειωσω οτι εχω υπερβολικα ευαισθητο οργανισμο στις θεραπειες! Απο καθε θεραπεια παιρνω το 100% απο αποτελεσματα και παρενεργιες. Οποτε σε καποιον αλλο ισως να μην δωσουν τα ιδια αποτελεσματα. Πιστευω παντως αξιζει να το δοκιμασει οποιος δεν εχει καταληξει στο σχημα που τον καλυπτει!
καμια μεταβολη στην λιμπιντο με toco E?
κυκλοφορούν φημες οτι εχει θετικη επιπτωση στην λιμπιντο :chinscratch

τωρα ραστα!!

• Hero Member
    • Προφίλ

τωρα ραστα!!

Αποσυνδεδεμένος Lab_hair

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάιος 18, 2012, 02:39:29 μμ »
καμια μεταβολη στην λιμπιντο με toco E?
κυκλοφορούν φημες οτι εχει θετικη επιπτωση στην λιμπιντο :chinscratch
Μπα οχι... Ισως και το αντθετο λογω β-σιτοστερολης!

Αποσυνδεδεμένος GOMI

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3V
« Απάντηση #25 στις: Μάιος 18, 2012, 04:58:33 μμ »
Την χρησιμοποιώ περίπου 1 μήνα και κάτι πάνω κάτω. Δεν μπορώ δυστυχώς να κρίνω γιατί ταυτόχρονα ξεκίνησα και κάτι άλλο (κακώς αλλά δεν κρατιόμουν) οπότε η σημαντική βελτίωση που έχω προς το παρόν δεν μπορώ να πω που οφείλεται. Ίσως σε συνδυασμό και των δυο...
Από θέμα λίμπιντο...ούτε κρύο ούτε ζέστη

Best Sites in Greece